![]() ![]() |
2010.02. 15. - 14:06:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alan jajj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát ha összejön a poszter dolog akkor lesz poszterezés is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe apropó Alan poszter az ágyad mellé.Hátha egyszer rád esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 14:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Hehe apropó Alan poszter az ágyad mellé.Hátha egyszer rád esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AAhhh.... az igazi Alannek jobban örülnék, ha csak úgy rám pottyanna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 14:57:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Totál kóma vagyok, úgy keltem hogy majdnem elestem, aztán nekimentem az ajtófélfának, jó nagyot szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami életet kellene lehelni magamba, mert ki vagyok fingva, mintha másnapos lennék basszus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Örülök, hogy a képek tetszettek és, hogy viszonylag jó minőségűek lettek! Az MYM-en hol találom a fényképest topicot? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nem tudom ezeket a koncert élményeket hová szokták megosztani a csajok egymással. Többiek jelentkeztek már? Violator? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz a Live értesítéseket oda is, meg nagyon hálásak voltunk az Arena infóért, mert elég fura ott ez a beléptető rendszer. Ha nem szólsz hol kell bemenni, akkor tuti megszívtuk volna! Mode, haláli vagy, Andy pápa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cukker volt és jelentem nem evett banánt a Policy alatt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegény Kesiket ma ne piszkáld ezzel, előbb dumáltam vele három szót, még mindig fáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ő két napja nem is aludt csak ilyen 1 óra 20 perceket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, hát nagyon jól láttunk, meg volt hely az üdítőknek is, kabátoknak fényképezőknek. Meg vettem végre egy SOtu pólót, minden fele annyiba fájt, mint itthon! Durva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis színes pálcák vannak elöl, hátul meg a városok. Vica, nagyon ari vagy te is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 15:18:07
Létrehozva:
|
|
|
Én is most beszéltem Kesikkel, megkérdeztem meddig van otthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ment el..XD
nekimentél az ajtónak? Jajj ennyire fáradt vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 15:18:47
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjjj.. de szép ott fent MArtin profilja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csodálatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) húúú.. de beleharapnék a szájába.. na még betegen is perverz vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 15:20:14
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjjj.. de szép ott fent MArtin profilja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csodálatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) húúú.. de beleharapnék a szájába.. na még betegen is perverz vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 15:46:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 15. - 16:36:49
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Totál kóma vagyok, úgy keltem hogy majdnem elestem, aztán nekimentem az ajtófélfának, jó nagyot szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami életet kellene lehelni magamba, mert ki vagyok fingva, mintha másnapos lennék basszus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg vettem végre egy SOtu pólót, minden fele annyiba fájt, mint itthon! Durva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis színes pálcák vannak elöl, hátul meg a városok. Vica, nagyon ari vagy te is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó reggelt másnapos angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari vagyok?Oh köszi. Légyszi egy fotót a pólódról. Jaj nem is mondtam.Ma ugye kivasaltam egy rakás göncöt...meg azt a plakátot amit nem rég mutattam az ágyunkon kiteritve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán landolt az előszoba falon.Most már aki belép hozzánk azt a Depeche Mode fogadja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt másnapos angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari vagyok?Oh köszi. Légyszi egy fotót a pólódról. Jaj nem is mondtam.Ma ugye kivasaltam egy rakás göncöt...meg azt a plakátot amit nem rég mutattam az ágyunkon kiteritve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán landolt az előszoba falon. :DMost már aki belép hozzánk azt a Depeche Mode fogadja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Júúúúújj muti majd meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:47:00
Létrehozva:
|
|
|
Júúúúújj muti majd meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van.Bár a képet ismered,csak most annyi a különbség,hogy a fiúk nem az ágyamon(vagy inkább az ágyamba) vannak hanem a falon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:47:48
Létrehozva:
|
|
|
Jól van.Bár a képet ismered,csak most annyi a különbség,hogy a fiúk nem az ágyamon(vagy inkább az ágyamba) vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom elviselnéd, ha egy szép napon hazamennél, és Dave feküdne az ágyban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:50:04
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom elviselnéd, ha egy szép napon hazamennél, és Dave feküdne az ágyban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huhúúúú de még mennnnnyire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahh most ezt elképzeltem....szerintem először totál meghökkennék de aztán....ott feküdne meztelenül... és felálló farokkal várna....óóóó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:53:16
Létrehozva:
|
|
|
huhúúúú de még mennnnnyire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahh most ezt elképzeltem....szerintem először totál meghökkennék de aztán....ott feküdne meztelenül... és felálló farokkal várna....óóóó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Jajj ezen röhögnöm kell XDDD Felálló farokkal várna...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:55:48
Létrehozva:
|
|
|
Jajj ezen röhögnöm kell XDDD Felálló farokkal várna...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hiába próbálná takargatni mert a takaró igen erősen sátorformájú lenne és az lebuktatná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 16:57:08
Létrehozva:
|
|
|
És hiába próbálná takargatni mert a takaró igen erősen sátorformájú lenne és az lebuktatná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:00:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode teljesen beinditottad a fantáziám.....uh most az a mocskos gondolat jár a fejemben,hogy elképzelem amint Dave anyaszült meztelen elnyúlva vár az ágyon .Azzal a gyönyörű,tetovált testével....ahhhh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 17:03:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode teljesen beinditottad a fantáziám.....uh most az a mocskos gondolat jár a fejemben,hogy elképzelem amint Dave anyaszült meztelen elnyúlva vár az ágyon.Azzal a gyönyörű,tetovált testével....ahhhh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A nyálad még nem folyik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem egész nap mocskos gondolatok járnak a fejemben..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma matek órán pl. a szombat esti buli utáni álmomnak egy másik verziója járt a fejemben XD |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:06:05
Létrehozva:
|
|
|
A nyálad még nem folyik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igyekszem visszanyelni...alul meg most a vérem folyik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyálad még nem folyik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem egész nap mocskos gondolatok járnak a fejemben..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma matek órán pl. a szombat esti buli utáni álmomnak egy másik verziója járt a fejemben XD Elmondod azt a másik verziót? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:06:24
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 17:09:50
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vicces mi?Most még a férjem sem tudom elkapni egy fordulóra. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) mert a nyavalyás kramcsák néni itt van vendégségben. |
|
|
|
![]() ![]() |