![]() ![]() |
2010.02. 15. - 17:11:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igyekszem visszanyelni...alul meg most a vérem folyik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmondod azt a másik verziót? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most az volt, hogy április 16-a volt. És Alan leadta a zenéket, aztán Faith-tel beszélgetett. Aztán egyszer csak, amikor megjelentem, illetve kicsit közelebb mentem, meglátott, elállt a lélegzete, aztán odajött, megfogta a derekam és lekapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán megint olyat smároltunk öcsém, hogy abba se bírtuk hagyni. Kesiket meg Edó és Angie fogta le, hogy ne szedje le rólam Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze közbe ordítozott, hogy "Ne csináld Bettike, mert anyád engem fog kinyírni" Én meg sem akartam hallani..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán Usi is, meg mindenki ott fütyültek meg mosolyogtak XD És te is ott voltál Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kramcsák néni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:13:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt másnapos angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari vagyok?Oh köszi. Légyszi egy fotót a pólódról. Jaj nem is mondtam.Ma ugye kivasaltam egy rakás göncöt...meg azt a plakátot amit nem rég mutattam az ágyunkon kiteritve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán landolt az előszoba falon.Most már aki belép hozzánk azt a Depeche Mode fogadja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, de nyúlik megint a fejem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig mindjárt suli! Oké, fotó lesz holnap a pólómról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most abba megyek majd órára, enyhe jelzés, hogy ma hagyjanak békén, még a koncert bűvkörében élek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, jól mutathat a falon, majd megyek hozzátok és jól lecsókolom őket az előszobádban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:17:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode: kramcsák néni a havit szoktam igy hivni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Huhúúúú én is ott voltam.Oh....hát én örülnék nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú, de nyúlik megint a fejem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig mindjárt suli! Oké, fotó lesz holnap a pólómról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most abba megyek majd órára, enyhe jelzés, hogy ma hagyjanak békén, még a koncert bűvkörében élek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, jól mutathat a falon, majd megyek hozzátok és jól lecsókolom őket az előszobádban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg lefotózlak ahogy a plakátot csókolászod a falunkon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyáron tényleg eljöhetnél hozzánk. |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:18:53
Létrehozva:
|
|
|
Kramcsák néni a havit szoktam igy hivni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huhúúúú én is ott voltam.Oh....hát én örülnék nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg lefotózlak ahogy a plakátot csókolászod a falunkon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nyáron tényleg eljöhetnél hozzánk. ÁÁÁÁ értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, te ott álltál, és mosolyogtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi meg Alannel mint az állat, mit sem törődve a tömeggel..XD |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode jó,hogy nem kezdtetek el ott mindenki előtt szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 17:22:08
Létrehozva:
|
|
|
Mode jó,hogy nem kezdtetek el ott mindenki előtt szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hely sem lett volna, mert csak ilyen magas körasztalok voltak vagy mik azok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az,hogy nem lett volna hely?Hát dehogy nem a körasztalok tetején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 17:26:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az,hogy nem lett volna hely?Hát dehogy nem a körasztalok tetején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az pici volt és magas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg mindenki ott állt körülötte, ti is ott voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akkor a nyilvánosság is ott lett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:41:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem zavart,hogy a nyilvánosság előtt nyaltátok-faltátok egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na íme a plakát az előszobánkban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fogadóbizottság a belépőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 15. - 17:48:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem zavart,hogy a nyilvánosság előtt nyaltátok-faltátok egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na íme a plakát az előszobánkban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fogadóbizottság a belépőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ahhoz nem kellett vetkőzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusooom ilyet én is akarok XD Gondolom így öröm hazamenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el, hogy hazamész..ránézel a plakátra, Dave-re..aztán bemész a szobába és ott fekszik Dave meztelenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÉÉÉÉÉZUSOM!!!!!!! Most láttam Alan régi barátnőjéről mozgóképet...... JÉÉÉÉZSOM!!!!!!!!! Hát komolyan.....nem mondok semmit mert még magam is megbánom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:50:03
Létrehozva:
|
|
|
Hát ahhoz nem kellett vetkőzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusooom ilyet én is akarok XD Gondolom így öröm hazamenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el, hogy hazamész..ránézel a plakátra, Dave-re..aztán bemész a szobába és ott fekszik Dave meztelenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh...már megint kinzol ezzel,hogy Dave vár meztelenül az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Te jó ég.... hát ja öröm haza menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muti csak azt a mozgóképet. |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:54:19
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IoHqwTmgkgM...feature=related
2:42-től nézd, utána ott van Alan mellette egy nővel. Na...pf... Utána meg Dave van és Jo. Meg van ez a Number One interjú kinn a főoldalon, abba is van egy rész , amikor mutatják, de nem bírok rájönni, hogy az az a nő, vagy Grainne, Andy b.nője (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, megint kínozlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 17:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem zavart,hogy a nyilvánosság előtt nyaltátok-faltátok egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na íme a plakát az előszobánkban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fogadóbizottság a belépőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nagyon cool Vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyáron majd berobogok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:01:59
Létrehozva:
|
|
|
Ez nagyon cool Vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyáron majd berobogok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké.Nagyon örülnék neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=IoHqwTmgkgM...feature=related 2:42-től nézd, utána ott van Alan mellette egy nővel. Na...pf... Utána meg Dave van és Jo. Meg van ez a Number One interjú kinn a főoldalon, abba is van egy rész , amikor mutatják, de nem bírok rájönni, hogy az az a nő, vagy Grainne, Andy b.nője (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, megint kínozlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a linket.Majd az asztali masinán megnézem.Csak most a sógorom néz rajta valamit. |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen Vica!
Rendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen Vica! Rendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kül irókisasszony irod a kövi fejezetet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:12:34
Létrehozva:
|
|
|
Videók:
Enjoy the silence: http://www.youtube.com/watch?v=W5GUgRKeZrI Never let me... http://www.youtube.com/watch?v=LkT7xcrkm6w |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:13:47
Létrehozva:
|
|
|
Kül irókisasszony irod a kövi fejezetet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma még nem írtam semmit. Nincs is kedvem hozzá, meg Alanről lestem a jó kis videókat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ma valahogy semmihez sincs kedvem.. A többiek szerint szerelmes vagyok.... |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Mode akkor ne tedd ha nincs kedved hozzá.Majd ha lesz folytatod.
Szerelmes vagy?Azzz jó dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Videók: Enjoy the silence: http://www.youtube.com/watch?v=W5GUgRKeZrI Never let me... http://www.youtube.com/watch?v=LkT7xcrkm6w Köszi de most nem tudom megnézni. |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:20:41
Létrehozva:
|
|
|
Videók: Enjoy the silence: http://www.youtube.com/watch?v=W5GUgRKeZrI Never let me... http://www.youtube.com/watch?v=LkT7xcrkm6w Jéézusom nagyon kirázott a hideg!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin a Never elején hogyan előre hajlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave...hát komolyan...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van Mode akkor ne tedd ha nincs kedved hozzá.Majd ha lesz folytatod. Szerelmes vagy?Azzz jó dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi de most nem tudom megnézni. Mindenki ezt mondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, valami nem tudom milyen fickó vette el már megint az eszemet...nem ismerem, azt sem tudom, ki az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |