2400 Oldal V  « < 1058 1059 1060 1061 1062 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:11:08
Létrehozva: #21181

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:06:05) *
Igyekszem visszanyelni...alul meg most a vérem folyik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elmondod azt a másik verziót? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

El. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most az volt, hogy április 16-a volt. És Alan leadta a zenéket, aztán Faith-tel beszélgetett. Aztán egyszer csak, amikor megjelentem, illetve kicsit közelebb mentem, meglátott, elállt a lélegzete, aztán odajött, megfogta a derekam és lekapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán megint olyat smároltunk öcsém, hogy abba se bírtuk hagyni. Kesiket meg Edó és Angie fogta le, hogy ne szedje le rólam Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze közbe ordítozott, hogy "Ne csináld Bettike, mert anyád engem fog kinyírni"
Én meg sem akartam hallani..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán Usi is, meg mindenki ott fütyültek meg mosolyogtak XD És te is ott voltál Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kramcsák néni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 15. - 17:13:54
Létrehozva: #21182

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 16:36:49) *
Jó reggelt másnapos angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ari vagyok?Oh köszi.

Légyszi egy fotót a pólódról.

Jaj nem is mondtam.Ma ugye kivasaltam egy rakás göncöt...meg azt a plakátot amit nem rég mutattam az ágyunkon kiteritve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán landolt az előszoba falon.Most már aki belép hozzánk azt a Depeche Mode fogadja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hú, de nyúlik megint a fejem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig mindjárt suli!

Oké, fotó lesz holnap a pólómról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most abba megyek majd órára, enyhe jelzés, hogy ma hagyjanak békén, még a koncert bűvkörében élek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, jól mutathat a falon, majd megyek hozzátok és jól lecsókolom őket az előszobádban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 17:17:50
Létrehozva: #21183

devotee

Mode: kramcsák néni a havit szoktam igy hivni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huhúúúú én is ott voltam.Oh....hát én örülnék nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 15. - 17:13:54) *
Hú, de nyúlik megint a fejem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig mindjárt suli!

Oké, fotó lesz holnap a pólómról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most abba megyek majd órára, enyhe jelzés, hogy ma hagyjanak békén, még a koncert bűvkörében élek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, jól mutathat a falon, majd megyek hozzátok és jól lecsókolom őket az előszobádban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg lefotózlak ahogy a plakátot csókolászod a falunkon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A nyáron tényleg eljöhetnél hozzánk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:18:53
Létrehozva: #21184

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:17:50) *
Kramcsák néni a havit szoktam igy hivni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huhúúúú én is ott voltam.Oh....hát én örülnék nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg lefotózlak ahogy a plakátot csókolászod a falunkon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A nyáron tényleg eljöhetnél hozzánk.

ÁÁÁÁ értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Igen, te ott álltál, és mosolyogtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi meg Alannel mint az állat, mit sem törődve a tömeggel..XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 17:21:11
Létrehozva: #21185

devotee

Mode jó,hogy nem kezdtetek el ott mindenki előtt szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:22:08
Létrehozva: #21186

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:21:11) *
Mode jó,hogy nem kezdtetek el ott mindenki előtt szexelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hely sem lett volna, mert csak ilyen magas körasztalok voltak vagy mik azok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 17:24:14
Létrehozva: #21187

devotee

Mode mi az,hogy nem lett volna hely?Hát dehogy nem a körasztalok tetején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:26:48
Létrehozva: #21188

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:24:14) *
Mode mi az,hogy nem lett volna hely?Hát dehogy nem a körasztalok tetején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De az pici volt és magas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg mindenki ott állt körülötte, ti is ott voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg akkor a nyilvánosság is ott lett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 17:41:43
Létrehozva: #21189

devotee

Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem zavart,hogy a nyilvánosság előtt nyaltátok-faltátok egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na íme a plakát az előszobánkban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fogadóbizottság a belépőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSCF1126.JPG ( 900.88K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:48:50
Létrehozva: #21190

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:41:43) *
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem zavart,hogy a nyilvánosság előtt nyaltátok-faltátok egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na íme a plakát az előszobánkban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fogadóbizottság a belépőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ahhoz nem kellett vetkőzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jézusooom ilyet én is akarok XD Gondolom így öröm hazamenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el, hogy hazamész..ránézel a plakátra, Dave-re..aztán bemész a szobába és ott fekszik Dave meztelenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

JÉÉÉÉÉZUSOM!!!!!!!
Most láttam Alan régi barátnőjéről mozgóképet......
JÉÉÉÉZSOM!!!!!!!!!
Hát komolyan.....nem mondok semmit mert még magam is megbánom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 17:50:03
Létrehozva: #21191

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 15. - 17:45:55) *
Hát ahhoz nem kellett vetkőzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jézusooom ilyet én is akarok XD Gondolom így öröm hazamenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el, hogy hazamész..ránézel a plakátra, Dave-re..aztán bemész a szobába és ott fekszik Dave meztelenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oh...már megint kinzol ezzel,hogy Dave vár meztelenül az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Te jó ég....
hát ja öröm haza menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Muti csak azt a mozgóképet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 17:54:19
Létrehozva: #21192

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=IoHqwTmgkgM...feature=related

2:42-től nézd, utána ott van Alan mellette egy nővel. Na...pf...
Utána meg Dave van és Jo.
Meg van ez a Number One interjú kinn a főoldalon, abba is van egy rész , amikor mutatják, de nem bírok rájönni, hogy az az a nő, vagy Grainne, Andy b.nője (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Igen, megint kínozlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 15. - 17:56:44
Létrehozva: #21193

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 17:41:43) *

Ez nagyon cool Vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyáron majd berobogok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 18:01:59
Létrehozva: #21194

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 15. - 17:56:44) *

Oké.Nagyon örülnék neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 15. - 17:54:19) *
http://www.youtube.com/watch?v=IoHqwTmgkgM...feature=related

2:42-től nézd, utána ott van Alan mellette egy nővel. Na...pf...
Utána meg Dave van és Jo.
Meg van ez a Number One interjú kinn a főoldalon, abba is van egy rész , amikor mutatják, de nem bírok rájönni, hogy az az a nő, vagy Grainne, Andy b.nője (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Igen, megint kínozlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi a linket.Majd az asztali masinán megnézem.Csak most a sógorom néz rajta valamit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 18:03:51
Létrehozva: #21195

devotee

Szívesen Vica!
Rendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 18:07:21
Létrehozva: #21196

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 15. - 18:03:51) *
Szívesen Vica!
Rendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Kül irókisasszony irod a kövi fejezetet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 15. - 18:12:34
Létrehozva: #21197

devotee

Videók:

Enjoy the silence: http://www.youtube.com/watch?v=W5GUgRKeZrI

Never let me... http://www.youtube.com/watch?v=LkT7xcrkm6w
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 18:13:47
Létrehozva: #21198

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 18:07:21) *
Kül irókisasszony irod a kövi fejezetet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ma még nem írtam semmit. Nincs is kedvem hozzá, meg Alanről lestem a jó kis videókat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ma valahogy semmihez sincs kedvem..
A többiek szerint szerelmes vagyok....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 15. - 18:17:47
Létrehozva: #21199

devotee

Jól van Mode akkor ne tedd ha nincs kedved hozzá.Majd ha lesz folytatod.

Szerelmes vagy?Azzz jó dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 15. - 18:12:34) *

Köszi de most nem tudom megnézni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 15. - 18:20:41
Létrehozva: #21200

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 15. - 18:12:34) *

Jéézusom nagyon kirázott a hideg!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
martin a Never elején hogyan előre hajlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg Dave...hát komolyan...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 15. - 18:17:47) *
Jól van Mode akkor ne tedd ha nincs kedved hozzá.Majd ha lesz folytatod.

Szerelmes vagy?Azzz jó dolog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi de most nem tudom megnézni.

Mindenki ezt mondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen, valami nem tudom milyen fickó vette el már megint az eszemet...nem ismerem, azt sem tudom, ki az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1058 1059 1060 1061 1062 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
71 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (71 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: