![]() ![]() |
2010.02. 15. - 18:25:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké Vica, de ne felejtsd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hülyék voltak tegnap Dave-ék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:27:08
Létrehozva:
|
|
|
Jéézusom nagyon kirázott a hideg!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin a Never elején hogyan előre hajlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave...hát komolyan...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki ezt mondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, valami nem tudom milyen fickó vette el már megint az eszemet...nem ismerem, azt sem tudom, ki az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lássuk csak ki is az a fickó.Hm....gondolkodjunk....áááá meg van Alan Wilder? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Vica, de ne felejtsd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hülyék voltak tegnap Dave-ék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megpróbálom nem elfelejteni az én lyukas agyammal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:31:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie : Miéért??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit csinált apuci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: Úgy hívják?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom, tényleg nem ismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fenébe már, tökre izgulok. Anyám pasija se hív, hogy mi van már, mikor óhajt jönni értem, meg azt se tudom, hogy Kesik otthon van- e vagy mi van. Már előre látom, ebből a mai poszterezés dologból se lesz semmi, meg lehet, hogy a vacsorából sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem baj, majd Alan átjön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:31:26
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megismered áprilisban.
|
|
|
|
2010.02. 15. - 18:33:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megismered áprilisban. óóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jó közelről megismerem majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:38:35
Létrehozva:
|
|
|
Apucid csak úgy pörgött-forgott, hülyült Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 18:42:17
Létrehozva:
|
|
|
Apucid csak úgy pörgött-forgott, hülyült Martinnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj de megnéztem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek szerint Dave jól van...örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Videók: Enjoy the silence: http://www.youtube.com/watch?v=W5GUgRKeZrI Never let me... http://www.youtube.com/watch?v=LkT7xcrkm6w Angie megnéztük a Petrával a vidiket. Jaj a Never-nél a karerdő....úristen de jó volt látni.Eszembe jutott mi volt itt nálunk is januárban. De visszanézném a pesti koncit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jó közelről megismerem majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:54:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie megnéztük a Petrával a vidiket. Jaj a Never-nél a karerdő....úristen de jó volt látni.Eszembe jutott mi volt itt nálunk is januárban. De visszanézném a pesti koncit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nekem is az jutott eszembe, hogy egy hónappal ezelőtt mi is így nyomtuk. De jó is volt.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Úgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:56:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode megnéztem Alan nőjét.Hát mit mondjak nagyon "szép". (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Ja Angie azt mondta a sógorom,hogy jó telefonod van,hogy ilyen vidiket tudtál csinálni vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 18:59:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode megnéztem Alan nőjét.Hát mit mondjak nagyon "szép". (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ja Angie azt mondta a sógorom,hogy jó telefonod van,hogy ilyen vidiket tudtál csinálni vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát...valahogy nem illik hozzá. Mondjuk még mindig inkább egy ilyen, mint egy szőke cicamaca. Csak valahogy nem passzol mellé. És.......féltékeny vagyok XDDDDDDD Basszus lenyálaztam az asztalt a videó nézése közben XXDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 15. - 19:10:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát...valahogy nem illik hozzá. Mondjuk még mindig inkább egy ilyen, mint egy szőke cicamaca. Csak valahogy nem passzol mellé. És.......féltékeny vagyok XDDDDDDD Basszus lenyálaztam az asztalt a videó nézése közben XXDDDDDDDDDDDDDDDD Féltékeny vagy?hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúj tiszta nyál lehet az asztalod.A székeden meg másmilyen foltok vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode az egyik kedvenced főz majd a vacsora csatában a héten.Judy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 19:14:37
Létrehozva:
|
|
|
Féltékeny vagy?hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúj tiszta nyál lehet az asztalod.A székeden meg másmilyen foltok vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nem kifejezés, hogy féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem, azért annyira nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak tátott szájjal néztem ezt: http://www.youtube.com/watch?v=C0koih91iG4 Megindult a nyáltermelésem és nem vettem észre...xDDDDD FÚÚÚÚj Judy fúúúj XDD na csajok, hívott anyám pasija, mennem kell (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok, majd jövök talán még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 19:17:24
Létrehozva:
|
|
|
Mi van a vidibe Mode mert már kikapcsoltam az asztali gépet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A székeden még nincs folt de bugyidon igen gondolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pláne,hogy Alan-t bámulod. Pá Mode jó étvágyat a vacsihoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 19:50:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie megnéztük a Petrával a vidiket. Jaj a Never-nél a karerdő....úristen de jó volt látni.Eszembe jutott mi volt itt nálunk is januárban. De visszanézném a pesti koncit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát igen, én a video miatt most kimaradtam az integetésből, de megérte, van egy saját felvételem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode megnéztem Alan nőjét.Hát mit mondjak nagyon "szép". (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ja Angie azt mondta a sógorom,hogy jó telefonod van,hogy ilyen vidiket tudtál csinálni vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt a kis Fuji kompakt fényképezőmmel követtem el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 19:58:15
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, én a video miatt most kimaradtam az integetésből, de megérte, van egy saját felvételem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt a kis Fuji kompakt fényképezőmmel követtem el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aha akkor a fotómasinád a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pesti koncertfelvételeket nézted már amit Neo linkjeiről leszedtél? |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:01:46
Létrehozva:
|
|
|
aha akkor a fotómasinád a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pesti koncertfelvételeket nézted már amit Neo linkjeiről leszedtél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, azok nagyon jók, de azok HD kamerával készültek, ezek meg egy 9 megapixeles fényképezővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért a kettőt ne hasonlítsuk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:06:34
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, azok nagyon jók, de azok HD kamerával készültek, ezek meg egy 9 megapixeles fényképezővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért a kettőt ne hasonlítsuk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem az összehasonlitás miatt kérdeztem csak most eszembe jutott a tegnapi felvételek kapcsán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:32:19
Létrehozva:
|
|
|
nem az összehasonlitás miatt kérdeztem csak most eszembe jutott a tegnapi felvételek kapcsán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:34:02
Létrehozva:
|
|
|
Na mivel nincs itt senki hát akkor jó éjszakát mindenkinek.
Mode-os álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na tessék elköszöntem erre itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |