![]() ![]() |
2010.02. 15. - 20:37:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi van a vidibe Mode mert már kikapcsoltam az asztali gépet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A székeden még nincs folt de bugyidon igen gondolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pláne,hogy Alan-t bámulod. Pá Mode jó étvágyat a vacsihoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most itt vagyok anyám pasijánál XDD Ettem, jó volt csak kevés. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alan van a videóba, és olyan szexi hogy .....nem is tudom, állati szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát ez a kajálás gyorsan ment.Mit ettél?
|
|
|
|
2010.02. 15. - 20:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Na mivel nincs itt senki hát akkor jó éjszakát mindenkinek. Mode-os álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na tessék elköszöntem erre itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok, csak közben suliban vagyok, meg Fészbúkon levelezek Sorival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:39:45
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, csak közben suliban vagyok, meg Fészbúkon levelezek Sorival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor több felé is figyelsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:42:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica:
Pulykamell bacon-be tekerve, és setak burgonya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg uborkasaláta. Bár szívesebben ettem volna Alan Wilder-t egy kis magnummal de most meg kellett elégednem ennyivel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és a poszterek elmaradtak, Kesik nincs még otthon, azt sem tudja, mikor ér haza, de elvileg szerdán egész nap otthon lesz. Na ki szavaz arra, hogy ez tényleg gy lesz? XDD Váááhhh most desszertnek úgy megmarkolnám Alan jó kis feszes seggét. XD |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:46:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode jól hangzik amit ettél.Nyami.
Azt elhiszem,hogy megennéd Alant de a magnumját azt nyalogatni kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik otthon lesz én arra szavazok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:48:23
Létrehozva:
|
|
|
Akkor több felé is figyelsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multifunkcionális vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Pulykamell bacon-be tekerve, és setak burgonya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg uborkasaláta. Bár szívesebben ettem volna Alan Wilder-t egy kis magnummal de most meg kellett elégednem ennyivel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és a poszterek elmaradtak, Kesik nincs még otthon, azt sem tudja, mikor ér haza, de elvileg szerdán egész nap otthon lesz. Na ki szavaz arra, hogy ez tényleg gy lesz? XDD Váááhhh most desszertnek úgy megmarkolnám Alan jó kis feszes seggét. XD Már megint kezdődik a perverzkedés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesiknél sosem lehet tudni mikor és merre jár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most méé már.Nem is perverzkedünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:51:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode jól hangzik amit ettél.Nyami. Azt elhiszem,hogy megennéd Alant de a magnumját azt nyalogatni kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik otthon lesz én arra szavazok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ohh hát akkor megenném más...szervét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én nem merek semmire sem szavazni, csak reménykedni tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyamiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIITTT A FINOM DESSZEERT!!!!! ahhh...... (IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/500/28284197/Alan%20Wilder%20Wilder.jpg) Multifunkcionális vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megint kezdődik a perverzkedés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesiknél sosem lehet tudni mikor és merre jár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most nagyon perverz hangulatomban vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fincsi Alan husi juuuhhjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát ezaz, ezért nem jutott még el hozzám a poszter május óta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát nem rossz a desszerted de nekem apád jobban tetszene desszertnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Végül is elég jó a pasid cicije. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:55:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát nem rossz a desszerted de nekem apád jobban tetszene desszertnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül is elég jó a pasid cicije. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vehehe azt gondolom apám jobban ízlene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HMMM Majd jól megszopogatom azt a cicikét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i275.photobucket.com/albums/jj310/nocturnaDM/Alan%20Wilder/ecdb3d88e2b4.jpg) HAAAMM!!!!!!!!!!! Ott középen nagyon szívesen...xDD |
|
|
|
2010.02. 15. - 20:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Igggen apád nagyon-nagyon izlene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szopogatnád a cicikét hehehe ő is a tiédet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit csinálnál ott középen a dudorral? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 21:01:56
Létrehozva:
|
|
|
Igggen apád nagyon-nagyon izlene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szopogatnád a cicikét hehehe ő is a tiédet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahhh....az én cicimet akkor szopogatja amikor akarja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most nem a dudorra gondoltam, de azt is megmarkolásznám természetesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott annál a szabadon lévő kis husinál...na ott kényeztetném egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pillanat mindjárt jövök |
|
|
|
2010.02. 15. - 21:02:01
Létrehozva:
|
|
|
Te Mode mi volt abban a kajában izgatópor,hogy igy be vagy indulva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 21:15:38
Létrehozva:
|
|
|
Bocs Mode,hogy nem várlak meg de elvonultam pihenő állásba.
Bár már elköszöntem de azért még egyszer.Éccakát mindenkinek.Pá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 21:33:16
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt Vica!
|
|
|
|
2010.02. 15. - 21:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó 8 vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hazaértem a suliból, megfürödtem és mindjárt megpróválom feltölteni a Personal Jesust is a tubusra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 22:11:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok, látom kihalt a fórum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 22:13:27
Létrehozva:
|
|
|
na bocs, hogy a pillanatból egy óra lett, de máshogy alakult, mint ahogy volt amikor még elköszöntem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem tudom mi volt abba a kajába Vica de még mindig rá vagyok indulva erre a cukorbogárra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jólvan, ha mindenki elhúzott, nincs itt senki akkor én is megyek csak ezt akartam megírni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 22:58:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|