![]() ![]() |
2010.02. 15. - 23:04:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 15. - 23:10:10
Létrehozva:
|
|
|
Az az I feel you az hatalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Somebody...hű ez is milyen régi. Martin itt még gyerek volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmem meg zongorázik (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Hehh.-. te még itt vagy törpém? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 23:16:19
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 15. - 23:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudsz aludni?
És a többiek hun vannak? ezek biztosan együtt garázdálkodnak valahol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:22:47
Létrehozva:
|
|
|
Hát nincs kedvem aludni az a helyzet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár most már mennem kellene, de még megnézek egy videót meg stb.
Többiek nem tudom, hol vannak, egy ideje esténként kihal a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:24:15
Létrehozva:
|
|
|
itten vagyok.
mizujs? nekem a belem lóg olyan napom volt. |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:29:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola!
Na én meg azt hiszem megyek szexelek egyet Alannel. XDD Álmomba...XDDD Aludjatok jól! |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:32:55
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Mucur!
Hát merre jártál? Usiék? Szia Mode... te szexőrült (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 15. - 23:57:13
Létrehozva:
|
|
|
Na.. mivel itt senki sincs.. illetve egyedül Mode-ot látom még de ő is néma, hát elmegyek én is alukálni!
Pusza, jóccakát |
|
|
|
2010.02. 16. - 06:12:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
no most jött ki rajtam a fáradtság úgy igazából... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) olyan leszek a melóban, mint egy zombi. |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:31:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Először is Onix-nak BOLDOG SZÜLINAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na és most jön a bosszankodás.Én hülye kint elolvastam egy-két hozzászólást és sikerült magam kissé felcseszni agyilag.Komolyan mondom lassan leszokok arról,hogy elolvassam a hsz.-eket vagy bármihez is hozzászóljak. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Angie drága majd a melóban kipihened magad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:35:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Min idegedítetted fel magad Vicusom? Hogy kint tehetségtelennek nevezték a három kevdencünket? Mert hogy sehol sincsenek azokhoz akik konzit végeztek? Ugyan már, ne is foglalkozz velük! Tudod, divat fikázni a fiúkat. Aki ilyeneket írogat ide, én csak sajnálni tudom. Milyen megkeseredett lehet már. Onixnak én is boldog szülinapot! Edó hogy van a kutyusod? Hat a kezelés? |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:39:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx.
Nem csak azon amit mondtál hanem azon,hogy konkrétan nekem válaszolt valaki ami nekem nem tetszett.De majd le fogom neki reagálni az biztos. arról nem beszélve,hogy ez állitólag egy rajongói oldal de mostanában másról sem lehet jóformán olvasni csak arról,hogy vagy a SOTU milyen szar vagy ha nem ez a téma akkor Andyt basztatják(elnézést a kifejezésért) vagy,hogy Alan mikor jön már vissza.Hát már elnézést de milyen rajongók azok akik igy beszélnek? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szia Edóka látom itt vagy.Én is kérdem,hogy van a sereg kutyus? |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:39:15
Létrehozva:
|
|
|
Vicus nagyon király az előszobád! Anyám milyen jó lehet erre hazamenni. A fiúk fogadnak. Ahhhhhh
Ange, de jó a vidik, megnézem őket és nem akarok dolgzni, koncertre akarok menni. Hiszti-hiszti. De még várnom kell kb 3 évet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:43:19
Létrehozva:
|
|
|
Vicus nagyon király az előszobád! Anyám milyen jó lehet erre hazamenni. A fiúk fogadnak. Ahhhhhh Ange, de jó a vidik, megnézem őket és nem akarok dolgzni, koncertre akarok menni. Hiszti-hiszti. De még várnom kell kb 3 évet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi.Bár tegnap volt olyan,hogy megfeledkeztem a plakátról és lépek be aztán majdhogy nem visszahőköltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Ki szólt be Neked?! Vigyázzon magára mert szétszedjük!
Ja, igen, meg az Alan téma. Szánalmas. Már több éve nem tagja a zenekanak, mint ahány évig tag volt. Ezt jól megaszondtam. Ez azért sok mindent elárul. Utálom minkor neki tudlajdonítják a zenei hangzást, mintha a többiek ott sem lettek volna. Persze ezzel nem Alant bántom, de nem csak az Ő érdeme a DM. Sőt. |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:50:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Onixnek írtam privben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem elolvassa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én előre látom, hogy ma nagyon fogok szenvedni!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Onixnek írtam privben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem elolvassa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én előre látom, hogy ma nagyon fogok szenvedni!!!!!!!! Szia! Nem is csodálom. Visszamennél mi? |
|
|
|
2010.02. 16. - 08:57:48
Létrehozva:
|
|
|
Ki szólt be Neked?! Vigyázzon magára mert szétszedjük! Ja, igen, meg az Alan téma. Szánalmas. Már több éve nem tagja a zenekanak, mint ahány évig tag volt. Ezt jól megaszondtam. Ez azért sok mindent elárul. Utálom minkor neki tudlajdonítják a zenei hangzást, mintha a többiek ott sem lettek volna. Persze ezzel nem Alant bántom, de nem csak az Ő érdeme a DM. Sőt. King of körútnak volt egy finom kis válasza nekem.De már reagáltam neki. A sereg ereje velem van. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |