2400 Oldal V  « < 1062 1063 1064 1065 1066 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 16. - 09:02:13
Létrehozva: #21261

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 16. - 08:51:54) *
Szia!

Nem is csodálom. Visszamennél mi?

Naná!
De itt ma minden elromlik... a monitorom, a kapunyitó gombom... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Rohangálhatok a hidegbe ajtót nyitni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Utálom ezt a napot!!!

Vica, igen, a DM erő veled van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt én is olvasom a kinti helyzetet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 09:06:41
Létrehozva: #21262

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 16. - 08:50:48) *
Sziasztok!

Onixnek írtam privben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem elolvassa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát én előre látom, hogy ma nagyon fogok szenvedni!!!!!!!!

Gondolatban még mindig a koncerten jársz.

Idézet (Angelus @ 2010.02. 16. - 09:02:13) *
Naná!
De itt ma minden elromlik... a monitorom, a kapunyitó gombom... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Rohangálhatok a hidegbe ajtót nyitni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Utálom ezt a napot!!!

Vica, igen, a DM erő veled van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt én is olvasom a kinti helyzetet.

Akkor ez nem a te napod. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Olvasd csak.Csak nehogy úgy járj mint én.Jól felhúzod magad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 09:13:58
Létrehozva: #21263

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 16. - 09:02:13) *
Naná!

He-he. A kapunyitógombot nekem is kezelnek kell! Nicsak hasonló a munkakörünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegénykém, kijárkálni a hidegbe. Brrrrrrrrr
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 09:22:00
Létrehozva: #21264

devotee

Na én elmentem ebédet gyártani.

Még mindig puffogok magamban.Egyszerűen nem értem miért kell folyton Andy-t bántani.Számomra a DM igy kerek ahogy van .Andy-vel együtt kerek.Sokan miért akarják,hogy menjen el ha egyszer állitólag szeretik ezt az együttest?Meg ,hogy miért Alan ment el miért nem Andy...még mindig ezen rágódnak.Igaz,hogy eltelt már vagy 15 év amióta Alan elment de úgy látszik sokan még mindig nem tértek napirendre efölött.

Jól van abbahagyom mert még azt hiszitek valami morgós vénasszony vagyok.
A házimunkába majd csak lehiggadok.

Onix üzeni,hogy szép napot kiván a sereg tagjainak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 09:24:20
Létrehozva: #21265

devotee

Fúúú, de utálom ezeket a beszólásokat, na most felb@sztam az agyam rajta!!!

Trixx, igen, telefon, kapunyitás, létszám stb. és egyedül vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Előbb hívott a Módos munkatársam és jót dumáltunk, kifaggatott a koncertről, közben folyton csörgött a vezetékes telefon, de mindig letettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szarok bele, a koncert fontosabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 09:25:59
Létrehozva: #21266

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 16. - 09:24:20) *
Fúúú, de utálom ezeket a beszólásokat, na most felb@sztam az agyam rajta!!!

Trixx, igen, telefon, kapunyitás, létszám stb. és egyedül vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Előbb hívott a Módos munkatársam és jót dumáltunk, kifaggatott a koncertről, közben folyton csörgött a vezetékes telefon, de mindig letettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szarok bele, a koncert fontosabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én mondtam,hogy igy lesz.Bár inkább ne olvastad volna el.
Most rossz kedved lett miattam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 09:33:56
Létrehozva: #21267

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 16. - 09:25:59) *
Én mondtam,hogy igy lesz.Bár inkább ne olvastad volna el.
Most rossz kedved lett miattam.

Nem vica, nem miattad lett rossz kedvem, csak nagyon utálom azokat, akik semmibe veszik a zenekart. Egyetértek Tharsissal amúgy. Andy kell és kész, őt nem lehet lecserélni! Különben is, Dave és Martin meg inni szoktak koncert közbe, mégsem szólnak érte, mert az természetes. Hú, de rühellem ezt a témát, ha Andy nem lenne, már nem is lenne DM!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 11:05:53
Létrehozva: #21268

devotee

Sziasztok lányok!

Na nehogy már ezen felhúzzátok magatokat. Nem kell bele menni a vitába, és akkor mindenki csendben marad, ... ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha valakinek ez a véleménye, mondja el.. nem gond.. egyszer.. majd ha folyamatosan piszkálódik, akkor szóljtaok rá... nem kell vele foglalkozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Trix, Vicus, Angie.. Shad megint egész éjjel fosott... úgyhogy semmit nem aludtam.. se én, se ő.. scak mondjuk ő kipiheni magát mert pl ma egész nap apuval kocsikázik, mert elvitte magával a cégekhez, ahova ki kellett mennie ellenőrizni.. Én meg dolgozom. Délután meg már megint nálam lesz, úgyhgy akkor sem lesz pihi, és ne beszéljünk az éjjelről. MEg mondom őszintén, egyre nehezebben viselem. Most már 2 hete nem alszom... ki vagyok kicsit borulva.. mindenre ugrom, és elfelejtek mosolyogni... és ez nagyon nagy gond...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 11:15:50
Létrehozva: #21269

devotee

Edó Kitartás a Sereg Kutyának! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 11:55:42
Létrehozva: #21270

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 15. - 14:57:33) *
Örülök, hogy a képek tetszettek és, hogy viszonylag jó minőségűek lettek! Az MYM-en hol találom a fényképest topicot? Nem tudom ezeket a koncert élményeket hová szokták megosztani a csajok egymással. Többiek jelentkeztek már? Violator? Kösz a Live értesítéseket oda is, meg nagyon hálásak voltunk az Arena infóért, mert elég fura ott ez a beléptető rendszer. Ha nem szólsz hol kell bemenni, akkor tuti megszívtuk volna!

Sziasztok!

Huh tegnap utcsó órám helyett taliztam Máté és Szilvi barátaimmal és egy spontán ivászatba torkollt az este, azért se voltam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó volt nagyon! Már hiányzott!!

Angie: a koncertbeszámolókat ide szokták írni MYM-en: http://meetyourmaster.com/forum/thread-300...4.html#pid10484
A képeket meg a DM galériában tudod szétdobálni. Ahogy néztem a tieidet, azokon mivel rajta van mindegyik tag, érdemes ide felpakolnod a hsz-ed elején mondjuk odaírva, hogy "Zagreb 14.02.2010":
http://meetyourmaster.com/forum/thread-90-...51.html#pid9851
(Ahogy nézem 36 hsz-ed van már, 25 a minimum, hogy a képgalériákba beléphess - 50 a rejtett szekciókba (ahol pl. a fanfictionök is vannak)
Szívesen a közvetítést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Goga volt meg Suzy (Zagrebačka Puca a userneve) Zágrábban. Azóta én sem nagyon voltam fenn, de majd elolvasom, hogy nekik milyen volt.
Na nagyon örülök, hogy Gogán keresztül sikerült hasznos infókat szereznem nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De durva, hogy minden feleannyiba került!!!! Rohadt magyar szervezők!!!! Tuti rápakoltak kétszer annyi hasznot! :S Ha nem 5000ft lett volna egy póló, én is vettem volna simán a pesti koncin!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

vica: király a plakát az előszobában!!! na pont ilyet akartunk szerezni a jegyirodából, ahol vettük a NIN jegyeket, de addigra az egyik kollegina már lestoppolta.

Onix: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! (remélem elér hozzád a kiáltásunk, ha már ritkán tudsz feljönni!)

Idézet
másról sem lehet jóformán olvasni csak arról,hogy vagy a SOTU milyen szar vagy ha nem ez a téma akkor Andyt basztatják(elnézést a kifejezésért) vagy,hogy Alan mikor jön már vissza.Hát már elnézést de milyen rajongók azok akik igy beszélnek? dry.gif
- az ilyet én nem mondanám igazi rajongónak.... De ezeken én már nem cseszem fel magam. Szarom le, hogy hogyan csinálják a zenét, a lényeg, hogy csinálják és nekem tetszik és igazán szeretem ezeket a dinkákat!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Edó: hatalmas ölelés és kitartás neked és Shadownak is!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 12:16:04
Létrehozva: #21271

devotee

Edóka szegény kutyus.Kitartást mindkettőtöknek.

Usi köszi.Ma is szemeztem a fiúkkal amikor majszoltam a reggelimet.Megálltam a konyhaajtóban és stiröltem őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 12:24:20
Létrehozva: #21272

devotee

Sziasztok!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 12:27:49
Létrehozva: #21273

devotee

vica: ohh... hát én azt sokszor szoktam és alkalmam bőven van rá, mert mind az otthoni szobám, mind az albérlet tele van a képeikkel! XD

Mode: szia! mizujs?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 12:31:08
Létrehozva: #21274

devotee

Szia Usika! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Huh, hát sok minden, megint Alannel álmodtam kétfélét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindjárt megnézem, hogy kinn mit veszekednek már megint.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 12:34:39
Létrehozva: #21275

devotee

Usi, köszike a linkeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megtaláltam a nyári pesti buliról is az ázós képeket, majd lementem! Nagyon jók lettek.

Hehe, akkor az iszogatás kiütött? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem baj, kell az néha!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 12:37:01
Létrehozva: #21276

devotee

Mode: a mázlista mindenedet, hogy te ennyit álmodsz Alannel!!!! én miért nem tudok Dave-vel vagy Marttal álmodni ennyit?!?!?!?! (és ha mégis előfordul, miért nem emlékszem rájuk?!?!?!) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

melyik topikban veszekednek? le vagyok maradva a kinti hsz-ekkel (most csak a DVD-csúszósat olvastam)

Angie: szívesen! jaja, már hiányzott, hogy így kiüssem magam a barátaimmal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na pénteken ki jön pecsába? (igen Lola, tudom, hogy te igen! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 12:39:34
Létrehozva: #21277

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 16. - 12:37:01) *
Mode: a mázlista mindenedet, hogy te ennyit álmodsz Alannel!!!! én miért nem tudok Dave-vel vagy Marttal álmodni ennyit?!?!?!?! (és ha mégis előfordul, miért nem emlékszem rájuk?!?!?!) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

melyik topikban veszekednek? le vagyok maradva a kinti hsz-ekkel (most csak a DVD-csúszósat olvastam)

Angie: szívesen! jaja, már hiányzott, hogy így kiüssem magam a barátaimmal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na pénteken ki jön pecsába? (igen Lola, tudom, hogy te igen! XD)

Hát én sokat álmodok ilyenekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg tegnap este úgy feküdtem le, hogy "na, ma éjszaka Alannel fogok szexelni álmomban" hát aztán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Tour Of The Universe dvd megjelenésénél...hát de én ezekre már nem mondok semmit komolyan. Az ilyen elvakult fanok nem is szeretik a Mode-ot, ha állandóan azt hajtogatják, hogy Alan Alan Alan gyere vissza....
áh...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 16. - 12:41:21
Létrehozva: #21278

devotee

Hellóóó!!!

Nem olvastam ugyan a kint hsz-eket, de már többször írtam, hogy nekem ez az egyik maxi hülyeség amivel fel lehet bosszantani, ez az Alan Wilder nosztalgia. nagyon fontos volt, persze, isteni csodás dolgot művelt. de elment basszus, én lám csak, a zenekar nélküle is, azóta is remekül funkcionál, kiadott ha jól számolom egy, kettő, három, négy stúdióalbumot meg a Singlest meg kismillió egyéb, igényes és jó kiadványt! felőlem bárki földhöz csapkodhatja a seggét, de Alan igenis pótolható, hisz az idő is ezt igazolja.

azzal meg hogy valaki szidja a zenekart, nem tudok mit kezdeni. nem, nem vagyunk elvakult rajongók, én legalábbis nem, és ezért persze belefér minden vélemény. csak azt nem értem, hogy ha valakinek konkrétan baja van az együttessel, akkor minek téved a Freestate-re, minek kommentel. ez itt a Zenekar fóruma. persze hozzá lehet szólni, de kulturáltan, emberhez méltó módon. aki ennyit nem képes hozni önmagával szemben, az nem ártana, ha egy kis önvizsgálatot gyakorolna.

amúgy mizujs?

Angie, Trixx, olvastátok fickem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 12:44:15
Létrehozva: #21279

devotee

Szasz Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem megyek, mert vámpir kurvának kell öltöznünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. bebaszarintottál?
Hát pénteken én is be fogok.. de rendesen... iszonyatosan.. szarok le mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondtam, hogy szombaton is anyuéknál hagyom az ebem.. szükségem lesz kicsit alvásra.. 2 hete nem alszpoooooooooooom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lassaj meghasad a tudatom... skizofrén leszek.. Ugye? ebből szokott kialakulni... na majd ha fura a hangnemem.. az nem én vagyok, hanem Borcsa belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 16. - 12:44:38
Létrehozva: #21280

devotee

jah, Usi drága, el vagy tévelyedve. nem megyek a pecsába.
jelenleg olyan szinten vagyok legatyásodva, hogy azt inkább nem tudjátok meg sosem. 10ezer hufom van, amiből élnem kell, ameddig csak tudok. sajna abból a pénzből, ami jegyre meg mondjuk 3szor fél lityi ásványvízre elköltenék, én 3 napig élek. nem fér bele egyszerűen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1062 1063 1064 1065 1066 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
61 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (61 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: