2400 Oldal V  « < 1063 1064 1065 1066 1067 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.02. 16. - 12:46:00
Létrehozva: #21281

devotee

Szia Lola drága!
Hát látod, engem is ezzel tudnak felhúzni, amikor Alan-t akarják vissza. Ne is tudok már mit mondani az ilyenekre, Alan egy zseni, de ahogy írtad, a fiúk nélküle is remekül boldogulnak.
Alannek is meg volt a saját véleménye és döntése, ami miatt kilépett, kész ennyi, a témát le kellene már zárni.
De hogy ha Andy-t így fikázzák, akkor menjenek oda és csináljanak jobbat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 12:49:10
Létrehozva: #21282

devotee

Lola: én sem tartom magam fanatikusnak, röviden összefoglalva annyit mondanék, hogy nagyon mélyen szeretem őket. (uh, hát ez már megint félreérthető volt! XDDD)
OHHH! De kár, hogy nem jössz!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

gyerekek, szedjük össze itt akkor, hogy kik jönnek?!?!?! mert ha senki, akkor én is kihagyom, nem megyek fel és inkább spórolok meg pihizek!

Edó: ez az, ereszd ki a gőzt és pihend utána ki magad végre!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 12:49:57
Létrehozva: #21283

devotee

Usi!

Sikerült leszedned Codec-et? és sikrát megnézned az Avo session basel-t? van már valami indo-d róla?
Mucur!

Te Lola!

Hogy tudsz ilyen kevés pénzből meglenni? Be van valahova fizetve kajád? Mert én most voltam a boltban.. alap élelmiszereket vettem.. meg lementem a patikába, és ott hagytam 5000 Ft-ot!!!!!

És most csak az ugatós köhögésemre vettem léndzsás utifüvet, meg acc l600 long-ot
ennnyi!

Komolyan mondom.. megtanithatnál kicsit spórolni!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 12:57:50
Létrehozva: #21284

devotee

Edó baba!

Most telepítettem, de majd este próbálkozom a dvd-vel, mert most már mindjárt mennem kell órára. :S Meg kicsit agyfaszt kaptam, mikor kiderült, hogy a buzi Word hibája miatt elveszett egy jó másfél oldalnyi kész angol fordításom a 10. fejezet 1. részéből és most kezdhetem újra azt a szakaszt, mert nem lehet visszahozni!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 16. - 13:02:54
Létrehozva: #21285

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 16. - 12:44:15) *
Usi.. bebaszarintottál?
Hát pénteken én is be fogok.. de rendesen... iszonyatosan.. szarok le mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondtam, hogy szombaton is anyuéknál hagyom az ebem.. szükségem lesz kicsit alvásra.. 2 hete nem alszpoooooooooooom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lassaj meghasad a tudatom... skizofrén leszek.. Ugye? ebből szokott kialakulni... na majd ha fura a hangnemem.. az nem én vagyok, hanem Borcsa belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a skizofréniának nem ismerik az okát. és gyógyíthatatlan, és elég brutális, veszélyes betegség. közelről ismerem, ne próbáld ki inkább.

hétvégén tessenek betintázni, nekem barátaimmal lesz csendesülős találkozásom, buli helyett :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 13:05:14
Létrehozva: #21286

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 16. - 12:57:50) *
Edó baba!

Most telepítettem, de majd este próbálkozom a dvd-vel, mert most már mindjárt mennem kell órára. :S Meg kicsit agyfaszt kaptam, mikor kiderült, hogy a buzi Word hibája miatt elveszett egy jó másfél oldalnyi kész angol fordításom a 10. fejezet 1. részéből és most kezdhetem újra azt a szakaszt, mert nem lehet visszahozni!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Az fasza
De hogy a fakiban veszhetett el?
hát ezt nem is értem. Jólvan bébim, ráér... igazán nem sietős, ha már eddig kibirtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó sulizást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okosodj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://pctrs.network.hu/clubpicture/5/7/6/_/dave_kutyat_setaltat_576929_75101_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 13:09:50
Létrehozva: #21287

devotee

Szia Lola!

Ne hari, de még nem olvastam, tegnap olyan szinten voltam agyhalott, hogy szinte mindenbe beleszartam, ma meg kb. 300 a vérnyomásom reggel óta, mert mindig elromlik valami. A PJ-t normál minőségbe most kezdtem el harmadjára feltölteni a tubusra, mert szakadozik a net. Tököm kivan ezzel a nappal!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 16. - 13:14:58
Létrehozva: #21288

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 16. - 12:49:57) *
Te Lola!

Hogy tudsz ilyen kevés pénzből meglenni? Be van valahova fizetve kajád? Mert én most voltam a boltban.. alap élelmiszereket vettem.. meg lementem a patikába, és ott hagytam 5000 Ft-ot!!!!!

Komolyan mondom.. megtanithatnál kicsit spórolni!!

babuk, Capri meg Macsus megy pecsába úgy tudom. és sori is mindig ott van.

Edóm, úgy tudok ilyen kevés pénzből meglenni hogy a szükség nagy úr. nincs fizetve kajám. de tök jól tudok főzőcskézni minimális összegből. mondjuk húst nem nagyon veszek pl, hanem 10 deka felvágottat, meg egy tejszínt, aztán főzök belőle cuccot, tésztám mondjuk otthonról van. meg hát nagyon egyszerű, nem kell lemenni a boltba! mondjuk lemegyek, veszek egy félkilós kenyeret, egy tejet, ásványvizet, most van itthonról cucc a pirítósra, meg valamit cuccot, amiből főtt kaját lehet csinálni. mondjuk elmegy egy ezres, vagy kettő ha vettem extrákat is, pl múltkor vettem salit, mogyit, diót, brokkolit, egy 10es füstlit (na ez már luxuscikk mert buzi drága), (meg egy hajhabot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). aztán mondjuk két napig nem kell menni csak vízért vagy apróságokért. és három napig az volt a melegkaja, hogy pirított dión párolt brokkoli, pirított füstlivel. de most elfogyott a brokkoli meg a füstli is, basszameg, úgyhogy ma kellene kaját gyártanom. krumplisali lesz, mert ahhoz minden van. de nem csinálom meg ma, mert most reggelizek valami pirítóst, aztán meg randim lesz egy sráccal, úgyhogy eat out egy kávézóban, amit vagy ő fizet, vagy én, még nem tudni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de pl tegnap sokat költöttem, mert egyetemen voltam, és ott kellett kaját venni a büfében. hát kb ennyi. de pl ha mindegy lenne mit eszek, még olcsóbban kijönnék, mert a főtt kaja drága, pláne ha normális, vagy egészséges vagy nem hizlal. vannak ismerőseim, akik 5-10ezer ft-k költenek kajára per hó, mert zsemlén meg májkrémen élnek. nekem azért sajan igényem van napi egy meleg kajára, meg viszonylagos változatosságra.

miss lola gahan életmódtanácsait hallották (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 13:15:48
Létrehozva: #21289

devotee

Lolíta drága!
Még én sem olvastam, ugyanis azóta nem volt privát időm, sem itt a melóban, sem pedig otthon.
De ami késik, nem múlik. Már készülök ár úgy gondolm valami nagggggggyon pervez lesz!

Mode: épp MJ szól a rádióan. Rád gondoltam! I'm bad, I'm bad.

Edó kitartás nektek! Hétvégén meg ereszd ki a fáradt gőzt! De azért alukáljál is egy kicsit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 13:18:19
Létrehozva: #21290

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 16. - 13:15:48) *
Lolíta drága!
Még én sem olvastam, ugyanis azóta nem volt privát időm, sem itt a melóban, sem pedig otthon.
De ami késik, nem múlik. Már készülök ár úgy gondolm valami nagggggggyon pervez lesz!

Mode: épp MJ szól a rádióan. Rád gondoltam! I'm bad, I'm bad.

Edó kitartás nektek! Hétvégén meg ereszd ki a fáradt gőzt! De azért alukáljál is egy kicsit.

KOMOLYAAN???????????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 13:19:34
Létrehozva: #21291

devotee

Miss loa gahan életmódtanácsadó kisasszony nem lennél inkább Mrs? Mert a miss az a tetsvére nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon ügyesen spórolsz, kb én is így csinálom, csak annyi kikötéssel, hogy minden hónapban félre kell tennem x 10.000 pézecskét.
Randi?????????? Mesélj csak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 13:20:54
Létrehozva: #21292

devotee

Igen Lola mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 13:21:55
Létrehozva: #21293

devotee

Ki ez a pasi? Jó bőr? És perverzke? Honnan ismered? Volt már valami?
Á nem is vagyok tolakodó. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pilla rebeg....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 16. - 13:23:08
Létrehozva: #21294

devotee

Na jó, én hivatalosan beszüntettem a munkát mára. Sikerült tönkrevágtam a fénymásolónkat, úgy beszorult a papír, hogy totál a hengerre, nem lehet kiszedni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 13:25:09
Létrehozva: #21295

devotee

Angie! Nekem is szoktak ilyen szerencsétlen napjaim lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként én múltkor a nyomtatónkat tettem tönkre ithon, bekapta a papírt mert gyűröttet raktam bele véletlenül, azóta nem tudok nyomtatni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 13:25:28
Létrehozva: #21296

devotee

Hühh.. Lola.. nagyon angyon ügyes vagyol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem ez nem megy ilyen tündérin.. és a főtt ételt én is igénylem. .. nagyon is... hogy a fakiban élhet valaki májkrémen, meg zsemlén.. és ugyan mennyit eszik meg belőle naponta? 15-öt? jesszus!

Miss Lola Gahan.. hát már csak az lehetsz, mivel én kineveztem magam Mrs. Gahannek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics meg Mrs. Wildernek.. jaaa. és ezt ugyan Lola tudja, meg Usi, meg Jantar is, mivel gmail-eznek... oda be is irtuk a csajokkal.. mint a dedósok..
CSak azt nem tudom, anyám, meg apám, aki ugyancsak gmail-es mit szól ehhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg az össze gmail-es levlistát ismerősöm..

Szarom leeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 13:25:40
Létrehozva: #21297

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 16. - 13:23:08) *
Na jó, én hivatalosan beszüntettem a munkát mára. Sikerült tönkrevágtam a fénymásolónkat, úgy beszorult a papír, hogy totál a hengerre, nem lehet kiszedni.

Jó teszed! A gépek sem akarják hogy dolgozz!
Úgy gondolták kapsz még egy extra napot, hogy feldolgozd a kocertet és róluk álmodozz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Lesz majd koncertbeszámolód?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 16. - 13:26:32
Létrehozva: #21298

devotee

Lola.. ki ez a pasmag? hog ynéz ki? szexuális? én is akarok olyaaaaaaaaaaaat... de olyat akarok, akire én gerjedek, nem olyat, aki rám !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 16. - 13:26:50
Létrehozva: #21299

devotee

Trixx: a Ms/Miss-t a férjezetlen nőkre mondják, nem a testvérre. Annak nincs külön terminusa.
a Mrs az meg a feleség.

Lola: jól csinálod! PASIRÓL ÍRJ!

rohantam órára! pááá!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 13:28:30
Létrehozva: #21300

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 16. - 13:26:32) *
Lola.. ki ez a pasmag? hog ynéz ki? szexuális? én is akarok olyaaaaaaaaaaaat... de olyat akarok, akire én gerjedek, nem olyat, aki rám !!!

Aha, aztán jól becserkésznéd? A vadászat izgalma mi?
Mert akinek te kellesz az már nem is jó igaz? Helyes, a könnyű préda nekem sem kellett soha! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na Lola mi van? Elszégyellted magad? XDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1063 1064 1065 1066 1067 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
86 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (86 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: