![]() ![]() |
2010.02. 16. - 13:28:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx: a Ms/Miss-t a férjezetlen nőkre mondják, nem a testvérre. Annak nincs külön terminusa. a Mrs az meg a feleség. Lola: jól csinálod! PASIRÓL ÍRJ! rohantam órára! pááá!!! Páááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: a Ms/Miss-t a férjezetlen nőkre mondják, nem a testvérre. Annak nincs külön terminusa. a Mrs az meg a feleség. Lola: jól csinálod! PASIRÓL ÍRJ! rohantam órára! pááá!!! Én is így gondoltam, hogy ha a felesége lenne, akkor lenne Mrs. Tudom, hogy a Miss nem a testvér jelölése. A Miss a szingli, de mivel Gahan a neve, akkor a testvére vagy egyéb rokona. Nem? Most kivételesen nem ítam hülyeséget. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez tényleg nem a napod.
Szia Lola,Mode. Olvastátok kint az egyik topicban,hogy márciusban elkészül januári koncert Multicam felvétele ?csak gondolom letöltős téma lesz úgyhogy én nem fogok tudni hozzájutni mert nincs korlátlan netünk. |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez tényleg nem a napod. Szia Lola,Mode. Olvastátok kint az egyik topicban,hogy márciusban elkészül januári koncert Multicam felvétele ?csak gondolom letöltős téma lesz úgyhogy én nem fogok tudni hozzájutni mert nincs korlátlan netünk. De én hozzájutok és majd gondolk Rád! Én még nem olvastam ezt a hírt, de most nagyon feldobódtam tőle! Juhééééééé |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Igen, én olvastam. Majd meglesz valahonnan, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:32:26
Létrehozva:
|
|
|
Aha, aztán jól becserkésznéd? A vadászat izgalma mi? Mert akinek te kellesz az már nem is jó igaz? Helyes, a könnyű préda nekem sem kellett soha! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na Lola mi van? Elszégyellted magad? XDDDDDDDDDDDDDDDDD Hehhehe.. hát igy van Trix.. és mindig ez is lett a vesztem. Amig nem hagytam magam, kepesztettek.. még a kapcsolaton belül is, mert bizonytalan volt a pasi.. én meg nem mertem szeretni.. aztán ahogy megadtam magam, és kimontam mit érzek, és úgy gondoltam, magammal eljutottam egy olyan pontra, hogy most már ez a férfi megérdemli hogy felvállaljam az érzéseim.. na abban a minutumban.. zutty... minden tönkre is ment... és én nem is értettem mi történt. Ezt valami elmagyarázná? örök életemben bunkó paraszt arogánsnak kell lennem? azzal akit szeretek? hmm? Lola.. te akkora vagy ezekben.. mi a fakit basztam el mindig.. és ezek nem futó kapcsolatok voltak ám! évekről beszélünk! |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:35:19
Létrehozva:
|
|
|
na bulitanácsot adtam a mexikóimnak
a randi nem olyan hajdeizgi. netről iusmerem, költő a szentem. mert nem kimondottan vagyok rámozdulva a srácra és ez inkább olyan baráti alapú randi amire el is kell kezdenem készülni, szóval most megyek tusolni. és Edó, nekem jó ha nem is vesz feleségül. de a nevét felveszem, mint élettársa mert a sajátomat utálom |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:36:25
Létrehozva:
|
|
|
De én hozzájutok és majd gondolk Rád! Én még nem olvastam ezt a hít, de most nagyon feldobódtam tőle! Juhééééééé Jaaaj komolyan Trixx?ÓÓÓÓ,hogy csókoltatlak érte Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm nagyon drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az egyik topicba irta Szmog,hogy kész lesz a dolog. |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:40:18
Létrehozva:
|
|
|
HEhehe.. Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) partyba vágjuk!
Figyu!! Van egy is lelkiismeret furdalásom! Neo azóta nem jött fel.. lehet tényleg berágott? köcsög voltaM nem akartam az lenni.. sorry bébi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:43:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehe.. hát igy van Trix.. és mindig ez is lett a vesztem. Amig nem hagytam magam, kepesztettek.. még a kapcsolaton belül is, mert bizonytalan volt a pasi.. én meg nem mertem szeretni.. aztán ahogy megadtam magam, és kimontam mit érzek, és úgy gondoltam, magammal eljutottam egy olyan pontra, hogy most már ez a férfi megérdemli hogy felvállaljam az érzéseim.. na abban a minutumban.. zutty... minden tönkre is ment... és én nem is értettem mi történt. Ezt valami elmagyarázná? örök életemben bunkó paraszt arogánsnak kell lennem? azzal akit szeretek? hmm? Lola.. te akkora vagy ezekben.. mi a fakit basztam el mindig.. és ezek nem futó kapcsolatok voltak ám! évekről beszélünk! Hát ez tényleg elég furcsa helyzet lehetett, főleg hogy évekről volt szó. Szerencsémre, engem mindig szerettek, lealább is a hosszú távú kapcsolataimban igen, ami nekem is számított. A futóak meg kit érdekelnek..... Persze egyszer-kétszer jól át is vágtak a palánkon.... Szerintm nem kell "bunkónak" lenned lenned örökre. Ha nem jön el az az idő egy kapcsolatban amiben őszeinte lehetsz és nyílt kártyákkal játszol, annak nincs jövője és így értelme sem. HEhehe.. Lola... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) partyba vágjuk! Figyu!! Van egy is lelkiismeret furdalásom! Neo azóta nem jött fel.. lehet tényleg berágott? köcsög voltaM nem akartam az lenni.. sorry bébi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mi volt? Publikus? Jaaaj komolyan Trixx?ÓÓÓÓ,hogy csókoltatlak érte Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm nagyon drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az egyik topicba irta Szmog,hogy kész lesz a dolog. Köszönöm, hogy Martinnal csókoltatsz! Majd írd meg a címed, félreteszek neked egy üres DVD-t. |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:44:28
Létrehozva:
|
|
|
Isten bizony Edó, meg Lola, meg akinek hiányzik, azt kívánom nektek, hogy találjatok magatok mellé valakit!
Nekem eddig egyszer volt olyan időszakom amikor éjjel-nappal bőgtem, mert nem tetszem senkinek, meg nekem se senki, de az ritka szar volt. komolyan. Szerencsére most már ez...a múlt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:47:32
Létrehozva:
|
|
|
Isten bizony Edó, meg Lola, meg akinek hiányzik, azt kívánom nektek, hogy találjatok magatok mellé valakit! Nekem eddig egyszer volt olyan időszakom amikor éjjel-nappal bőgtem, mert nem tetszem senkinek, meg nekem se senki, de az ritka szar volt. komolyan. Szerencsére most már ez...a múlt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szóval van pasid? Na mesélj csak, ha már Lolától nem kaptunk semmi zaftosat. XDXD na bulitanácsot adtam a mexikóimnak a randi nem olyan hajdeizgi. netről iusmerem, költő a szentem. mert nem kimondottan vagyok rámozdulva a srácra és ez inkább olyan baráti alapú randi amire el is kell kezdenem készülni, szóval most megyek tusolni. és Edó, nekem jó ha nem is vesz feleségül. de a nevét felveszem, mint élettársa mert a sajátomat utálom Az meg már milyen hogy baráti alapú randi? A barát az barát. A randi meg szexuális. Legalábbis nálam. |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:49:11
Létrehozva:
|
|
|
Szóval van pasid? Na mesélj csak, ha már Lolától nem kaptunk semmi zaftosat. XDXD Az meg már milyen hogy baráti alapú randi? A barát az barát. A randi meg szexuális. Legalábbis nálam. Persze, sőt már el is jegyzett XDDD Vica pár percen belül küldöm a 11-es fejezetet! |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:49:25
Létrehozva:
|
|
|
Lehet hogy Lola a fick-be beleírt minden zaftosat, és mára már nem maradt neki? XD
Legalább is én erre számítok.XDXD |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez tényleg elég furcsa helyzet lehetett, főleg hogy évekről volt szó. Szerencsémre, engem mindig szerettek, lealább is a hosszú távú kapcsolataimban igen, ami nekem is számított. A futóak meg kit érdekelnek..... Persze egyszer-kétszer jól át is vágtak a palánkon.... Szerintm nem kell "bunkónak" lenned lenned örökre. Ha nem jön el az az idő egy kapcsolatban amiben őszeinte lehetsz és nyílt kártyákkal játszol, annak nincs jövője és így értelme sem. Na mi volt? Publikus? Köszönöm, hogy Martinnal csókoltatsz! Majd írd meg a címed, félreteszek neked egy üres DVD-t. Oké majd ha aktuális lesz a dolog akkor megy a cim.És az üreset küldöd el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:50:47
Létrehozva:
|
|
|
Persze, sőt már el is jegyzett XDDD Vica pár percen belül küldöm a 11-es fejezetet! Á, ez nem ér. Azt hittem a vőlegényeden kívül van valaki........ Persze Ő sem rossz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké majd ha aktuális lesz a dolog akkor megy a cim.És az üreset küldöd el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, és rajzolok rá, egy nagy anacodát! XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:52:16
Létrehozva:
|
|
|
Persze, sőt már el is jegyzett XDDD Vica pár percen belül küldöm a 11-es fejezetet! Okéééé várom drága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á, ez nem ér. Azt hittem a vőlegényeden kívül van valaki........ Persze Ő sem rossz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, és rajzolok rá, egy nagy anacodát! XD hehehe rajzolsz?Én az eredetiről kérek fotót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:53:42
Létrehozva:
|
|
|
Okéééé várom drága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe rajzolsz?Én az eredetiről kérek fotót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda? Ne gondold már ha a dvd üres, akkor majd bajlódok a fotóval. Rajzolok oszt jóvan! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda? Ne gondold már ha a dvd üres, akkor majd bajlódok a fotóval. Rajzolok oszt jóvan! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És mi alapján készited a rajzot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 13:55:39
Létrehozva:
|
|
|
Á, ez nem ér. Azt hittem a vőlegényeden kívül van valaki........ Persze Ő sem rossz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, és rajzolok rá, egy nagy anacodát! XD Addig, amíg a vőlegényemet szeretem addig nem lesz senki, ha rajtam múlik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt fel is húzom a szép gyűrűmet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |