![]() ![]() |
2010.02. 16. - 14:52:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, pedig próbáltunk halkan viselkedni, dehát Alan mellett...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esély sem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neee, megint bizsereg a gyomrom XD Angie várjuk azt a beszámolót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizsereg mi mert elképzelted amit leirtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:53:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen, pedig próbáltunk halkan viselkedni, dehát Alan mellett...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esély sem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neee, megint bizsereg a gyomrom XD Angie várjuk azt a beszámolót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Milyen gyomrod? Ne finomkodjunk már! A NUNID bizsereg kisanyám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:54:17
Létrehozva:
|
|
|
He-he Mode a a wc-ben mi? Nem vagy kispályás! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van fantáziája a kiscsajnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:55:07
Létrehozva:
|
|
|
Igen, ma utál a Technika! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, végre a PJ is feltöltődött picit jobb minőségben a tubusra!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz koncert beszámoló mindenképpen, még lehet, hogy ma este! Kezdődik nálam a koncert utáni depresszió (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jaj igen Ange, a koncert utáni depi. Januárban is milyen szomoúak voltunk hogy vége. Na akkor a két esti program a beszámoló olvasása, plusz Lola fick-je. Zolim megy focizni he-he, szalma leszek! |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:55:49
Létrehozva:
|
|
|
Milyen gyomrod? Ne finomkodjunk már! A NUNID bizsereg kisanyám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) whehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx ez mekkora beszólás.Imádlak csaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:56:00
Létrehozva:
|
|
|
Van fantáziája a kiscsajnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes! Hát aki ilyen pervez nőstények klubjába tartozik, nem is lehet másképp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:56:56
Létrehozva:
|
|
|
Vica : hát elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ezt is álmodtam ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx: Az is XDDD Ja a koncert utáni depresszió, ismerős (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Júniusba rosszabb volt, de most se maradt el. |
|
|
|
2010.02. 16. - 14:57:49
Létrehozva:
|
|
|
whehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx ez mekkora beszólás.Imádlak csaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is imádlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Jaj igen Ange, a koncert utáni depi. Januárban is milyen szomoúak voltunk hogy vége. Na akkor a két esti program a beszámoló olvasása, plusz Lola fick-je. Zolim megy focizni he-he, szalma leszek! Uh Trixx ha elolvasod Lola fickjét alig fogod várni,hogy a férjed haza menjen és leteperhesd.Az hétszentség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes! Hát aki ilyen pervez nőstények klubjába tartozik, nem is lehet másképp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode tanult már itt ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is imádlak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:01:33
Létrehozva:
|
|
|
Uh Trixx ha elolvasod Lola fickjét alig fogod várni,hogy a férjed haza menjen és leteperhesd.Az hétszentség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode tanult már itt ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhhhhhh Ilyenre is számítok! De akkor Lola miért írta hogy nem zaftos? Félrevezet a kicsike, hogy utána annál jobb legyen. Rakfós. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:01:59
Létrehozva:
|
|
|
Na hol van a Lola féle fick?? Hadd nézzem meg XDD
|
|
|
|
2010.02. 16. - 15:05:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode Usi oldalán van Lola fickje.
Trixx be fogsz gerjedni ha elolvasod garantálom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:07:08
Létrehozva:
|
|
|
Oké, mindjárt neki látok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 15:11:07
Létrehozva:
|
|
|
Oké, mindjárt neki látok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode 1057.oldalon legfölül találod ahova ha rákattintasz rögtön tudod olvasni a fick-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor én pediglen elhúzok a cservánkáért a bölcsibe aztán egy kis házi meló és utána jövök. Mode jó olvasást.Az lesz hidd el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pááá |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:11:50
Létrehozva:
|
|
|
Megvan Vica, tudom hol keressem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 15:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Megvan Vica, tudom hol keressem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oh pardon csak segiteni akartam. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jól van na. |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:23:37
Létrehozva:
|
|
|
Helló!
Én nem értem, miért húztátok fel magatokat. Kb. 3 napja ezen röhögök. Szerintem senki nem írt úgy, ráadásul mindenki nevetős hangulatjelet használt. Különben is, miért nem lehet negatív dolgot írni? Egyetlen hsz-t sem töröltek elvégre. Lehet, hogy unalmas de akkor nem szabad meghallgatni, vagy elolvasni, tovább kattintatok rajta. Azért írom, mert végülis én kezdtem el az egészet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan: miért ne lehetne felhozni a témát. Teljesen véletlenül kerül szóba mindig, én nem érzem azt, hogy valaki folyton ezen lovagolna. Most is véletlen volt. Kicsit sem jelenti azt, hogy az ember azóta is mindennap ezen sír, de néha feljön a téma. Miért baj ez? Miért tabu? Akkor Elvis-ről se beszéljenek, mert ő már nem él? És hülyeség az akkori dolgaival foglalkozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hülye hasonlat, de értitek. Meg nem is szeretem, ha valami meg van tiltva, ilyen meg pláne nem. Mindenki azt mond amit akar, azon kereteken belül ami normális még. És mondom, totál véletlen volt az egész, a banános videó miatt lett ez. Dave is iszik. Na azért az teljesen más dolog. Nem ének közben húz rá egyet, nem két versszak között. Nem úgy nézett ki, mintha leesett volna a cukra, és azért lenyeli gyorsan. De mindegy, nem is akarom ragozni, mert ez tényleg vicces, Andy evését elemezni. Sőt amit még kihagytam az az, hogy ami tényleg nem odavaló volt, az egyetlen hsz, mégpedig Tharsis-é, aki velem személyeskedett. Meg is mondtam neki, írtam pm-et. |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:23:44
Létrehozva:
|
|
|
Semmi gond Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki: Attól, hogy valaki nevetős hangulatjelet használ, még nem biztos, hogy otthon is nevet a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy pedig rosszindulatból nevet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem az Alan témával csak annyi a bajom, hogy annyit ajnározzák, hogy mikor jön már vissza, meg stb. Nem jön vissza és kész. Ha mégis, akkor jó lesz, lehet örülni, de én személy szerint kétlem. na ezt nem haragból írtam, nehogy félreértsd ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Nekem akkor is uncsi a "mikor tér vissza Alan a DM-be" téma.
Néha úgy megírnám nekik, hogy fogjátok már fel, Alan elment és kész, nem jön vissza. Mit nem értitek? Csak nem akarom megbántani ezzel a rajongótársaimat. Ez nekem értetlenségnek tűnik. Sőt engem ebben az bosszant, hogy egyesek úgy írnak róla, minta minden az ő érdeme lenne, a többiek meg nem csinálnának semmit. Persze Niki, mindenki írja le a véleményét, ez rendben is van. Ez egy Freestate... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 15:31:48
Létrehozva:
|
|
|
Majd keresek jó kis Andy képeket, aztán jó kedvetek lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó tudom, lehet gúnyosan is nevetni. De ebből is látszik, hogy nem vérre menő volt. Nem tudom, én nem úgy látom, hogy annyit ajnározzák. Egyszerűen csak kerekedik valami téma, aminél majdnem mindig feljön, de sosem ez a cél. Hát ez van. Végülis mi is mindig a perverzkedésig jutunk el itt, hiába írjuk le, hogy ma mi volt a munkában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |