![]() ![]() |
2010.02. 16. - 18:47:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode örülök,hogy tetszett amiket irtam.Meg persze a többiek is sajnálgatnak,hogy majdnem bajod esett.Főleg Dave sajnál.Ja és még azt sem fejtetted ki,hogy Dave apuci lesz.
Lehet még mit irni ebbe a sztoriba is. Romantikus befejezés...hát azt tényleg neked kell tudni. |
|
|
|
2010.02. 16. - 18:49:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode örülök,hogy tetszett amiket irtam.Meg persze a többiek is sajnálgatnak,hogy majdnem bajod esett.Főleg Dave sajnál.Ja és még azt sem fejtetted ki,hogy Dave apuci lesz. Lehet még mit irni ebbe a sztoriba is. Romantikus befejezés...hát azt tényleg neked kell tudni. Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj tényleg, azt meg nehogy elfelejtsem. Az is nemsokára kiderül. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd meglátjuk, milyen lesz. |
|
|
|
2010.02. 16. - 18:53:19
Létrehozva:
|
|
|
Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj tényleg, azt meg nehogy elfelejtsem. Az is nemsokára kiderül. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd meglátjuk, milyen lesz. Jól van Mode.Irjad csak. Remélem nem úgy vetted,hogy beledumáltam a dolgodba.Csak tippeket adtam de ha van más ötleted nem muszály ám azokat beleirni amiket mondtam. |
|
|
|
2010.02. 16. - 18:55:15
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy vettem úgy, sőt, örülök ha mondasz ötleteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 18:56:01
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek
|
|
|
|
2010.02. 16. - 18:58:02
Létrehozva:
|
|
|
Ja Mode az előbb azt irtad,hogy másik sztorit kezdesz.Csak nem jár valami mocskos kis történet a fejedben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dehogy vettem úgy, sőt, örülök ha mondasz ötleteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjam ha még eszembe jut valami? |
|
|
|
2010.02. 16. - 18:58:34
Létrehozva:
|
|
|
Most olvastam el az első fejezetet.
Hmmmmmmm Inkább beköltözök a nappaliból az ágyba a laptoppal olavasni............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantar! |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia jantar!
Igen Vica, mondjad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mindig vannak jó ötleteim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mocskos kis történet? Háát, nem tudom, arra gondoltam, hogy írok valami olyat, amibe én én vagyok, és Alan is Alan, aztán kamatyolunk valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:08:25
Létrehozva:
|
|
|
Szia jantar.
Mode tudod mi jutott az eszembe?Amit az előbb irtam,hogy Alan bevallja mennyire féltette Cindyt.Na mondjuk lenyomják a koncertet Bécsben aztán a szállodában az ágyban összebújás,simogatás,csókolgatás mert a csaj még mindig halálra van rémülve és akkor jöhetne ez Alan részéről.Na? Ami a mocskos történetet illeti akkor én meg olyat irok,hogy én vagyok én Dave meg Dave és kamatyolunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most olvastam el az első fejezetet. Hmmmmmmm Inkább beköltözök a nappaliból az ágyba a laptoppal olavasni............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantar! hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán várhatod a férjed szétrakott lábakkal ha végeztél az olvasással |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:09:35
Létrehozva:
|
|
|
Szia jantar. Mode tudod mi jutott az eszembe?Amit az előbb irtam,hogy Alan bevallja mennyire féltette Cindyt.Na mondjuk lenyomják a koncertet Bécsben aztán a szállodában az ágyban összebújás,simogatás,csókolgatás mert a csaj még mindig halálra van rémülve és akkor jöhetne ez Alan részéről.Na? Ami a mocskos történetet illeti akkor én meg olyat irok,hogy én vagyok én Dave meg Dave és kamatyolunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kitűnőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont akkor majd a végén, csiszolásnál átírom, hogy nem felmérik a terepet, hanem koncerteznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt amúgy is meg akartam csinálni, de akkor így már biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, írj egyet, én elolvasnám szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi lennék, mit alkotsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:12:49
Létrehozva:
|
|
|
He-he Lola!
Ezt szabadalmaztatni kellene: koncert utáni kanosság szindróma - KUKSZ. Hogy ez mekkokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh, Martin doktor bácsi. Uh, na a bugyimnak tényleg annyi lesz. Már most az elején! Na megyek vissza olvasni. |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Kitűnőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont akkor majd a végén, csiszolásnál átírom, hogy nem felmérik a terepet, hanem koncerteznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt amúgy is meg akartam csinálni, de akkor így már biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, írj egyet, én elolvasnám szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi lennék, mit alkotsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak az a baj,hogy én nem tudnék olyan velős szexjelenetet irni mint Usiék oké akkor adtam egy jónak mondható tippet. He-he Lola! Ezt szabadalmaztatni kellene: koncert utáni kanosság szindróma - KUKSZ. Hogy ez mekkokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh, Martin doktor bácsi. Uh, na a bugyimnak tényleg annyi lesz. Már most az elején! Na megyek vissza olvasni. Én mondtam:tiszta bugyit elő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:18:21
Létrehozva:
|
|
|
De Vica az nem baj ha nem olyan velős, az enyém se az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na próbáld meg, hátha összejön! |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Ahhhhhhhhhhhhh Martin gyengéd esti finom csókja, behunytam a szemem és elképzeltem.........
Teljesen oda lettem! |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:25:39
Létrehozva:
|
|
|
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebből bajok lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 19:25:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode de hát ha már arról irok,hogy Dave Gahan-el szexelek azt nem fejezhetem ki light-osan felnőtt nőként. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem hiszem,hogy ilyesmi irásával meg mernék próbálkozni.
|
|
|
|
2010.02. 16. - 19:26:51
Létrehozva:
|
|
|
Nincs kifogás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na majd én írok neked egyet, csak várjál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te leszel Dave felesége és egy szép estét szeretkezéssel töltötök majd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:29:15
Létrehozva:
|
|
|
Ahhhhhhhhhhhhh Martin gyengéd esti finom csókja, behunytam a szemem és elképzeltem......... Teljesen oda lettem! alakul a dolog...és még csak most jön a java (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs kifogás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd én írok neked egyet, csak várjál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te leszel Dave felesége és egy szép estét szeretkezéssel töltötök majd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) irjál...Vica Aranyi Dave-el kamatyol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké arra kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:29:48
Létrehozva:
|
|
|
alakul a dolog...és még csak most jön a java (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) irjál...Vica Aranyi Dave-el kamatyol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké arra kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:43:38
Létrehozva:
|
|
|
Uh Mode most tökre a vigasztalós jelenet jár a fejembe amit mondtam neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |