2400 Oldal V  « < 1069 1070 1071 1072 1073 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 16. - 18:47:12
Létrehozva: #21401

devotee

Mode örülök,hogy tetszett amiket irtam.Meg persze a többiek is sajnálgatnak,hogy majdnem bajod esett.Főleg Dave sajnál.Ja és még azt sem fejtetted ki,hogy Dave apuci lesz.
Lehet még mit irni ebbe a sztoriba is.

Romantikus befejezés...hát azt tényleg neked kell tudni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 18:49:38
Létrehozva: #21402

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 16. - 18:47:12) *
Mode örülök,hogy tetszett amiket irtam.Meg persze a többiek is sajnálgatnak,hogy majdnem bajod esett.Főleg Dave sajnál.Ja és még azt sem fejtetted ki,hogy Dave apuci lesz.
Lehet még mit irni ebbe a sztoriba is.

Romantikus befejezés...hát azt tényleg neked kell tudni.

Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj tényleg, azt meg nehogy elfelejtsem. Az is nemsokára kiderül. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Majd meglátjuk, milyen lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 18:53:19
Létrehozva: #21403

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 16. - 18:49:38) *
Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj tényleg, azt meg nehogy elfelejtsem. Az is nemsokára kiderül. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Majd meglátjuk, milyen lesz.

Jól van Mode.Irjad csak.
Remélem nem úgy vetted,hogy beledumáltam a dolgodba.Csak tippeket adtam de ha van más ötleted nem muszály ám azokat beleirni amiket mondtam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 18:55:15
Létrehozva: #21404

devotee

Dehogy vettem úgy, sőt, örülök ha mondasz ötleteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 16. - 18:56:01
Létrehozva: #21405

devotee

csövi mkinek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 18:58:02
Létrehozva: #21406

devotee

Ja Mode az előbb azt irtad,hogy másik sztorit kezdesz.Csak nem jár valami mocskos kis történet a fejedben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 16. - 18:55:15) *
Dehogy vettem úgy, sőt, örülök ha mondasz ötleteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondjam ha még eszembe jut valami?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 18:58:34
Létrehozva: #21407

devotee

Most olvastam el az első fejezetet.
Hmmmmmmm
Inkább beköltözök a nappaliból az ágyba a laptoppal olavasni............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Jantar!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:01:37
Létrehozva: #21408

devotee

Szia jantar!

Igen Vica, mondjad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mindig vannak jó ötleteim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mocskos kis történet? Háát, nem tudom, arra gondoltam, hogy írok valami olyat, amibe én én vagyok, és Alan is Alan, aztán kamatyolunk valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 19:08:25
Létrehozva: #21409

devotee

Szia jantar.

Mode tudod mi jutott az eszembe?Amit az előbb irtam,hogy Alan bevallja mennyire féltette Cindyt.Na mondjuk lenyomják a koncertet Bécsben aztán a szállodában az ágyban összebújás,simogatás,csókolgatás mert a csaj még mindig halálra van rémülve és akkor jöhetne ez Alan részéről.Na?

Ami a mocskos történetet illeti akkor én meg olyat irok,hogy én vagyok én Dave meg Dave és kamatyolunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.02. 16. - 18:58:34) *
Most olvastam el az első fejezetet.
Hmmmmmmm
Inkább beköltözök a nappaliból az ágyba a laptoppal olavasni............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Jantar!

hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán várhatod a férjed szétrakott lábakkal ha végeztél az olvasással
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:09:35
Létrehozva: #21410

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 16. - 19:07:03) *
Szia jantar.

Mode tudod mi jutott az eszembe?Amit az előbb irtam,hogy Alan bevallja mennyire féltette Cindyt.Na mondjuk lenyomják a koncertet Bécsben aztán a szállodában az ágyban összebújás,simogatás,csókolgatás mert a csaj még mindig halálra van rémülve és akkor jöhetne ez Alan részéről.Na?

Ami a mocskos történetet illeti akkor én meg olyat irok,hogy én vagyok én Dave meg Dave és kamatyolunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kitűnőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont akkor majd a végén, csiszolásnál átírom, hogy nem felmérik a terepet, hanem koncerteznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt amúgy is meg akartam csinálni, de akkor így már biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, írj egyet, én elolvasnám szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi lennék, mit alkotsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 19:12:49
Létrehozva: #21411

devotee

He-he Lola!
Ezt szabadalmaztatni kellene: koncert utáni kanosság szindróma - KUKSZ. Hogy ez mekkokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uh, Martin doktor bácsi. Uh, na a bugyimnak tényleg annyi lesz. Már most az elején!

Na megyek vissza olvasni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 19:17:30
Létrehozva: #21412

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 16. - 19:09:35) *
Kitűnőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont akkor majd a végén, csiszolásnál átírom, hogy nem felmérik a terepet, hanem koncerteznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt amúgy is meg akartam csinálni, de akkor így már biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, írj egyet, én elolvasnám szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi lennék, mit alkotsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak az a baj,hogy én nem tudnék olyan velős szexjelenetet irni mint Usiék

oké akkor adtam egy jónak mondható tippet.

Idézet (Trixx @ 2010.02. 16. - 19:12:49) *
He-he Lola!
Ezt szabadalmaztatni kellene: koncert utáni kanosság szindróma - KUKSZ. Hogy ez mekkokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uh, Martin doktor bácsi. Uh, na a bugyimnak tényleg annyi lesz. Már most az elején!

Na megyek vissza olvasni.

Én mondtam:tiszta bugyit elő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:18:21
Létrehozva: #21413

devotee

De Vica az nem baj ha nem olyan velős, az enyém se az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na próbáld meg, hátha összejön!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 16. - 19:24:38
Létrehozva: #21414

devotee

Ahhhhhhhhhhhhh Martin gyengéd esti finom csókja, behunytam a szemem és elképzeltem.........
Teljesen oda lettem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:25:39
Létrehozva: #21415

devotee

Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ebből bajok lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 19:25:41
Létrehozva: #21416

devotee

Mode de hát ha már arról irok,hogy Dave Gahan-el szexelek azt nem fejezhetem ki light-osan felnőtt nőként. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem hiszem,hogy ilyesmi irásával meg mernék próbálkozni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:26:51
Létrehozva: #21417

devotee

Nincs kifogás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na majd én írok neked egyet, csak várjál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te leszel Dave felesége és egy szép estét szeretkezéssel töltötök majd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 19:29:15
Létrehozva: #21418

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 16. - 19:24:38) *
Ahhhhhhhhhhhhh Martin gyengéd esti finom csókja, behunytam a szemem és elképzeltem.........
Teljesen oda lettem!

alakul a dolog...és még csak most jön a java (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 16. - 19:26:51) *
Nincs kifogás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na majd én írok neked egyet, csak várjál!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te leszel Dave felesége és egy szép estét szeretkezéssel töltötök majd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

irjál...Vica Aranyi Dave-el kamatyol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké arra kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 16. - 19:29:48
Létrehozva: #21419

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 16. - 19:29:15) *
alakul a dolog...és még csak most jön a java (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

irjál...Vica Aranyi Dave-el kamatyol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké arra kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 16. - 19:43:38
Létrehozva: #21420

devotee

Uh Mode most tökre a vigasztalós jelenet jár a fejembe amit mondtam neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1069 1070 1071 1072 1073 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
99 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (99 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: