![]() ![]() |
2010.02. 16. - 19:45:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh Mode most tökre a vigasztalós jelenet jár a fejembe amit mondtam neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak várj, most jön a legjobb jelenet, majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:50:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolom a vigasztalás átmegy szexbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak gyengéden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 19:50:26
Létrehozva:
|
|
|
Na babáim végeztem!
Hol vagy Lola? Ahhhhhhhhhhhhhhh Nagy levegő.............. Ahhhhhhhhhhhhhh Ez tényleg gyilkos volt! Anyám ez kicsinált rendesen. Az tuti hogy ma eroktikus álmaim lesznek. Épp ilyenkor nincs itthon az uram, pedig most előjáték sem kellene! Lola gratulálok az írásodhoz és a nagggggggyon perverz fantáziádhoz. Mééééééééég! |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:51:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolom a vigasztalás átmegy szexbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak gyengéden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óó előtte még lesz más is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:54:05
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!!!!
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Csajok!Drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sok puszi!Szép estét! |
|
|
|
2010.02. 16. - 19:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Na itt meg mi folyik? Egy újabb novi közös ötletelése?
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:01:15
Létrehozva:
|
|
|
Trixx egyből ráugranál ha otthon lenne a férjed mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erotikus álmaid lesznek Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok!!!! Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Csajok!Drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sok puszi!Szép estét! Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óó előtte még lesz más is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most már nagyon kivi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Trixx egyből ráugranál ha otthon lenne a férjed mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erotikus álmaid lesznek Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na most már nagyon kivi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép lesz meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:04:27
Létrehozva:
|
|
|
Na itt meg mi folyik? Egy újabb novi közös ötletelése? Csak adtam Mode-nek egy-két tippet a novijához. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép lesz meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csigázz csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:08:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx egyből ráugranál ha otthon lenne a férjed mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erotikus álmaid lesznek Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy legyen, és úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus nem tudok az aláírásomhoz képet rakni. Pontosabban csak bazi nagyban. Nem tudom a képet átméretezni. Ne nevessetek ki, még először próbálkozom, de szívat a gép. ááááááááááááá Na itt vagy Lolacska te huncut nőszemély? |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:08:46
Létrehozva:
|
|
|
Te Mode gyanús vagy nekem.Nagyon vigyorogsz.Miben mesterkedsz?Nem a novidat irod te hanem valami mást mi?Csak nem azt amiben Dave engem izél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Csak adtam Mode-nek egy-két tippet a novijához. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csigázz csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kezdődik a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te Mode gyanús vagy nekem.Nagyon vigyorogsz.Miben mesterkedsz?Nem a novidat irod te hanem valami mást mi?Csak nem azt amiben Dave engem izél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azon még csak az eszem jár, formálom, hogy hogyan kezdődjön, meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért vigyorgok, mert amit írok közbe, olyan hogy nem bírom vigyorgás nélkül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:10:53
Létrehozva:
|
|
|
Úgy legyen, és úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus nem tudok az aláírásomhoz képet rakni. Pontosabban csak bazi nagyban. Nem tudom a képet átméretezni. Ne nevesseteki, még először próbálkozom, de szívat a gép. ááááááááááááá Na itt vagy Lolacska te huncut nőszemély? Én nem nevetlek ki mert egyáltalán nem tudok képet méretezni. |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:14:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:15:31
Létrehozva:
|
|
|
Na babáim végeztem! Hol vagy Lola? Ahhhhhhhhhhhhhhh Nagy levegő.............. Ahhhhhhhhhhhhhh Ez tényleg gyilkos volt! Anyám ez kicsinált rendesen. Az tuti hogy ma eroktikus álmaim lesznek. Épp ilyenkor nincs itthon az uram, pedig most előjáték sem kellene! Lola gratulálok az írásodhoz és a nagggggggyon perverz fantáziádhoz. Mééééééééég! itt vagyok, itt vagyoook!!! na??? milyen? remélem, folysz rendesen! láttatok volna miközben írtam, lángolt a fejem és totál nem hallottam a zenét sem amit hallgattam, annyira benne voltam. één, perverz? soha! most mér mondoood? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik rész tetszett? és melyiken javítsak? |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:18:15
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kezdődik a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azon még csak az eszem jár, formálom, hogy hogyan kezdődjön, meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért vigyorgok, mert amit írok közbe, olyan hogy nem bírom vigyorgás nélkül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szivass csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus te tényleg meg akarod irni Dave-et és engem? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:19:52
Létrehozva:
|
|
|
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-c...vd-megjelenese/ ez jó hír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=k8ZHoUtkwbQ kedvenc számom mostanában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2010-pics/pic_dm_dvd_postopned.jpg) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, ari vagy! Már alakulgat! Tényeg Mode! Nem teszed közzé valahol a kis írásaidat? A tieid a Slash kategória, vagy szelídebb téma? abszolút szelidebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:23:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:24:37
Létrehozva:
|
|
|
Jól van lányok elköszöntem.Mindenkinek jó éjszakát.
Trixx erotikus álmokat Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode neked Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ha kész amit alkotsz jöhet ám. Páááá |
|
|
|
![]() ![]() |