![]() ![]() |
2010.02. 16. - 20:26:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx : Nem tudom, melyik az a slash kategória vagy mi? XD
Ja Vica már írta, okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként igen, szelídebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Vica, küldöm ha kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te meg Dave drágával álmodj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:26:28
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok, itt vagyoook!!! na??? milyen? remélem, folysz rendesen! láttatok volna miközben írtam, lángolt a fejem és totál nem hallottam a zenét sem amit hallgattam, annyira benne voltam. één, perverz? soha! most mér mondoood? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik rész tetszett? és melyiken javítsak? Már írtam az előbbiekben is, hogy még az elején elkészültem, vagyis kikészültem, Martin finom puha, gyengéd csókjától. Ahogy azt leírtad, ahhhhhhh na az a rész nagyon tetszett. A két reggeli szex közül pedig az első tetszett a legjobban. Mesteien bántál a szavakkal. Meg röhögtem a KUKSZ-on!!!! Az mekkora volt! Ja és Capri lepedője már médiasztár! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó hogy beleírtad. Meg a zuhanyzós leírás. Kész voltam. Jó hogy humort is vittél a történetbe. Szóval nagyon tetszett az egész, gratulálok! Úgy rágerjedtem Martinra váááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:33:13
Létrehozva:
|
|
|
a dm tour blogba új képek kerültek fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif) http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:33:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode a slash az amiben két férfi szexelését irják le. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:33:53
Létrehozva:
|
|
|
a dm tour blogba új képek kerültek fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif) http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif Szia Jantar! Már nézem is! Köszi a képeket! Ez a link nekem nem megy. Vicus, szép álmokat! |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:33:57
Létrehozva:
|
|
|
Mode a slash az amikor két férfi szexelését irják le. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaaa. na az az amit én sosem fogok írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magamon szeretem Alant, nem egy másik FÉRFIN XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:35:52
Létrehozva:
|
|
|
jaaa. na az az amit én sosem fogok írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magamon szeretem Alant, nem egy másik FÉRFIN XD Oké, de azért huncutkodtok benne? |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:36:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:37:22
Létrehozva:
|
|
|
Már írtam az előbbiekben is, hogy még az elején elkészültem, vagyis kikészültem, Martin finom puha, gyengéd csókjától. Ahogy azt leírtad, ahhhhhhh na az a rész nagyon tetszett. A két reggeli szex közül pedig az első tetszett a legjobban. Mesteien bántál a szavakkal. Meg röhögtem a KUKSZ-on!!!! Az mekkora volt! Ja és Capri lepedője már médiasztár! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó hogy beleírtad. Meg a zuhanyzós leírás. Kész voltam. Jó hogy humort is vittél a történetbe. Szóval nagyon tetszett az egész, gratulálok! Úgy rágerjedtem Martinra váááááááááááááááááá óóó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) köszi igen, a humor, nem tudok kifordulni önmagamból elvégre... meg aztán, valahogy így képzelem őket, nagy gyerekek. arra törekedtem hogy jó erősen megteremtsek egy hangulatot. remélem kicsit sikerült bár ez még csak az első. a többi elvileg jobb kell legyen. hehe, reggeli szex. naná h az első tetszett, abban Martin kap... nyamiiii, imádom ezt a képet a fejemben, a szőnyegbe nyomuló fejecskéjéről... ahh! |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Oké, de azért huncutkodtok benne? Nem is keveset!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is akárhol!!!!! Nem is akárhogyan!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:40:50
Létrehozva:
|
|
|
A miért van hogy némelyik képet megnyitja simán, a többit meg csak ebben a hülye képvetítésben, amiből nem tudok menteni???
Persze Jantar te már a legjobb képet beraktad ide! Köszike! |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:42:05
Létrehozva:
|
|
|
nem tetszik a cipőkötős képe martinnak ?
|
|
|
|
2010.02. 16. - 20:49:50
Létrehozva:
|
|
|
óóó (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) köszi igen, a humor, nem tudok kifordulni önmagamból elvégre... meg aztán, valahogy így képzelem őket, nagy gyerekek. arra törekedtem hogy jó erősen megteremtsek egy hangulatot. remélem kicsit sikerült bár ez még csak az első. a többi elvileg jobb kell legyen. hehe, reggeli szex. naná h az első tetszett, abban Martin kap... nyamiiii, imádom ezt a képet a fejemben, a szőnyegbe nyomuló fejecskéjéről... ahh! Fú na az a kép az én szemeim előtt is lebeg. És igen, sikerült jóóóóóóóóóóóó erősen megteremtened a hangulatot. A bevezetőben kellő nem is tudom én mivel, de jól rávezettél a bekövetkező és elmaradhatatlan fő eseményre: a fiúk az ágyban. Az a baj, hogy én nem tudom jól megfogalmazni a véleményemet, mert nem tudok írni, ellentétben veled. A humornak meg külön örültem, mert a nélkül nincs is élet, és én is ilyennek képzelem Őket. Hogy ez az első novid? Akkor még nagyobb grat! nem tetszik a cipőkötős képe martinnak ? De igen. Főleg Lola novija után! Be is indult a fantáziám! De a cipője olyan béna. Úgy utálom a cipőit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gyönyörű lábacskáját csúnya cipőkbe dugja. Ju eszembe! Nincs valakinek képe Martin lábfejéről? Nem vagyok ám perverz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is keveset!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is akárhol!!!!! Nem is akárhogyan!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen. Annyit már elcsíptem napközben, hogy valami 15 perce WC szex volt? |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Fú na az a kép az én szemeim előtt is legeg. És igen, sikerült jóóóóóóóóóóóó erősen megteremtened a hangulatot. A bevezetőben kellő nem is tudom én mivel, de jól rávezettél a bekövetkező és elmaradhatatlan fő eseményre: a fiúk az ágyban. Az a baj, hogy én nem tudom jól megfogalmazni a véleményemet, mert nem tudok írni, ellentétben veled. A humornak meg külön örültem, mert a nélkül nincs is élet, és én is ilyennek képzelem Őket. Hogy ez az első novid? Akkor még nagyobb grat! jaja, ez az első ilyen írásom, ami történetet mesél el. a blogom az már persze negyedik éves és abban elég sokféle műfajban írogatok, meg verseket is, meg úgy általában sokmindent, de novellát még csak ezt írtam. azért igyekszem majd olyat is írni, ami rendes sztori, hosszabb, meg ilyenek, mert ez csak inkább egy próba volt, hogy hogy megy de örülök hogy tetszett |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:50:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx:
Igen, annyira kívántuk egymást, hogy a benzinkúti WC-ben nyomtuk XDD |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:52:15
Létrehozva:
|
|
|
De igen. Főleg Lola novija után! Be is indult a fantáziám! De a cipője olyan béna. Úgy utálom a cipőit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gyönyörű lábacskáját csúnya cipőkbe dugja. Ju eszembe! Nincs valakinek képe Martin lábfejéről? Nem vagyok ám perverz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajjj Martinnak iszonyatos cipői vannak. általában iszonyatos ruhái is vannak, ritkán sikerül tisztességesen felöltöznie. reméljük a vetkőzésben erősebb. hehe, én is kicsit fetisiszta vagyok, Dave cipőire, nyamm, és én is akarok meztelen lábfejes képet!!!! |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:52:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: Igen, annyira kívántuk egymást, hogy a benzinkúti WC-ben nyomtuk XDD Jó is az! Remélem nem voltak szagok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:53:44
Létrehozva:
|
|
|
Fú na az a kép az én szemeim előtt is lebeg. És igen, sikerült jóóóóóóóóóóóó erősen megteremtened a hangulatot. A bevezetőben kellő nem is tudom én mivel, de jól rávezettél a bekövetkező és elmaradhatatlan fő eseményre: a fiúk az ágyban. Az a baj, hogy én nem tudom jól megfogalmazni a véleményemet, mert nem tudok írni, ellentétben veled. A humornak meg külön örültem, mert a nélkül nincs is élet, és én is ilyennek képzelem Őket. Hogy ez az első novid? Akkor még nagyobb grat! De igen. Főleg Lola novija után! Be is indult a fantáziám! De a cipője olyan béna. Úgy utálom a cipőit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gyönyörű lábacskáját csúnya cipőkbe dugja. Ju eszembe! Nincs valakinek képe Martin lábfejéről? Nem vagyok ám perverz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen. Annyit már elcsíptem napközben, hogy valami 15 perce WC szex volt? Szeintem is csúf cipői vannak..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:55:40
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, valahogy még vékonyabbá kellene tenni az aláírásomat, csak nem sikerál.
Ja, Usi amúgy köszi a képet, a vasárnapi termésedből mentettem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajta van mindkét kedvencem: Martin és New York. Szeintem is csúf cipői vannak..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye olyan bumszlik! Pedig biztos hogy valami nagyon menő tervező szállítja Neki! |
|
|
|
2010.02. 16. - 20:59:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó is az! Remélem nem voltak szagok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nem, nagyon tiszta WC volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én elköszönök most, éhes lettem mind az állat. Eszek egy kis fincsi virslit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD Jó éjszakát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.depechemode.cz/obrazky/galerie/Foto_097.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |