![]() ![]() |
2010.02. 16. - 22:15:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát olyat én is szeretnék játszani. Egyszerűen nem tudok füstös szemeket csinálni magamnak. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A múltkor is, mikor felraktátok a bulis képeket, egyből kiszúrtam rajta Edó smikjét a csajokon. Szép füstös szemek. Mindenki csini volt, de tisztán látszott hogy azokat profi csinálta. Várjál, még csak a fele filmnél járok! Vagy álljak le? Tényleg nem gáz hogy ennyit írogatok? De hát szeretem a filmeket.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi látom Te is befutottál. Csak meg akartam köszönni a vasárnapi sok szépséges Martin képet. (Még csak most olvastam vissza.) Kölcsönöztem tőled egyet aláírásnak, csak a mértezéssel vannak kisebb problémáim. Nem gond, de én most eldőlök! Jó8. |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:16:36
Létrehozva:
|
|
|
ah várni fogom nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is szeretem, ha pepecselnek velem XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:23:11
Létrehozva:
|
|
|
ah várni fogom nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is szeretem, ha pepecselnek velem XD Érdekes én nem! utálom, ha az arcomhoz nyúlkálnak, meg azt is, ha massziroznak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valaki ide dobja nekem a koncemeszámolós linket nem találom.. angie-set (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:23:38
Létrehozva:
|
|
|
Nem gond, de én most eldőlök! Jó8. Oké, vettem a lapot, akkor nem írok. Csak akkor írok ha örömet okozok, de ha csak nem gond akkor 'nyelvnyújtás'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:24:55
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes én nem! utálom, ha az arcomhoz nyúlkálnak, meg azt is, ha massziroznak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valaki ide dobja nekem a koncemeszámolós linket nem találom.. angie-set (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...reb_2010_02_14/ fúúú én mindent. imádom ha a hajam baszgatják vagy az arcom. az egyetlen amit utálok ha a kozmetikus tűvel akarja toszkodni a fejem. arra nyílik a bicska, pláne h az én bőrömnél erre semmi szükség, csak az otthoni kozmetikus volt ilyen barbár |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:25:41
Létrehozva:
|
|
|
ah várni fogom nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is szeretem, ha pepecselnek velem XD Én is imádom ha pepecselnek velem. A fodrászt is ahh. Majdnem orgazmus, annyira szeressem. Még azt is imádom ha húzzák a hajam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:28:14
Létrehozva:
|
|
|
Én is imádom ha pepecselnek velem. A fodrászt is ahh. Majdnem orgazmus, annyira szeressem. Még azt is imádom ha húzzák a hajam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahhhhh!!!! igeeeen! világít az összes csakrám amikor a koponyámat izgatják... fúúú Trixx és fejmasszírozóval masszírták már a fejed? na aaaaz az orgazmus! komoly, a masszőrnél majd el szoktam menni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyen drogériákban lehet kapni, vegyetek egyet sztem a kedves uraddal, felpörög a házasélet az tuti!!! jááááj, a gondolatba beleborzongtam |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:30:21
Létrehozva:
|
|
|
http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...reb_2010_02_14/ fúúú én mindent. imádom ha a hajam baszgatják vagy az arcom. az egyetlen amit utálok ha a kozmetikus tűvel akarja toszkodni a fejem. arra nyílik a bicska, pláne h az én bőrömnél erre semmi szükség, csak az otthoni kozmetikus volt ilyen barbár Fúúúúúúúúúú na tűt én sem bírnám. Nekem olyat még nem csináltak. Nem is mennék többet. Én mindig megkérem a könyvelőnket, hogy ebéd után massza meg a fejemet. He-he. Olyan édi, mindig meg is birizgálja. Ajjj imádok ott dolgozni. ahhhhh!!!! igeeeen! világít az összes csakrám amikor a koponyámat izgatják... fúúú Trixx és fejmasszírozóval masszírták már a fejed? na aaaaz az orgazmus! komoly, a masszőrnél majd el szoktam menni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyen drogériákban lehet kapni, vegyetek egyet sztem a kedves uraddal, felpörög a házasélet az tuti!!! jááááj, a gondolatba beleborzongtam Az annyira jó lenne? Néztem már én is de nem gondoltam volna hogy ilyen jó. Na kis is próbálom, jó kis ötletet adtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:32:21
Létrehozva:
|
|
|
http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...reb_2010_02_14/ fúúú én mindent. imádom ha a hajam baszgatják vagy az arcom. az egyetlen amit utálok ha a kozmetikus tűvel akarja toszkodni a fejem. arra nyílik a bicska, pláne h az én bőrömnél erre semmi szükség, csak az otthoni kozmetikus volt ilyen barbár júúúj, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egész megszelídülök tőle XDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Ha már itt tartunk, akkor már többször volt olyan álmom, hogy Martin hátulról.....(persze a 'rendes helyere', csak a pontosítás kedvéért) és közben húzta a hajam.
Ahhhhhhhhhhhh Kicsit meg is harapott. Ahhhhhhhhhh |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:36:01
Létrehozva:
|
|
|
Ha már itt tartunk, akkor már többször volt olyan álmom, hogy Martin hátulról.....(persze a 'rendes helyere', csak a pontosítás kedvéért) és közben húzta a hajam. Ahhhhhhhhhhhh Kicsit meg is harapott. Ahhhhhhhhhh argh!!! anyuuuuuu nyamiiiiii jááááj a fejmasszírozó az eszméletlen. ha szereted az ilyen hajbirizgálást, ettől magad alá élvezel. úúúú, imádom. vehetnék itthonra is, de nem jó állítólag csak ha más csinálja. jó kis cucc az, próbáld ki. aztán majd számolj be az eredményről... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyan |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:37:57
Létrehozva:
|
|
|
Ha már itt tartunk, akkor már többször volt olyan álmom, hogy Martin hátulról.....(persze a 'rendes helyere', csak a pontosítás kedvéért) és közben húzta a hajam. Ahhhhhhhhhhhh Kicsit meg is harapott. Ahhhhhhhhhh hehehehe XD nekem ez nem álom, csak nem Martinnal, de nem nagyon bánom XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:49:30
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe XD nekem ez nem álom, csak nem Martinnal, de nem nagyon bánom XD Ezt egyből gondoltam Capri, hogy te szereted az ilyesmit. Helyes-helyes gyűrjétek egymást az emberrel. Persze ez nekem sem csak álom, de azt még sem írhatom ide hogy a férjmmel így és így...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mégis csak egy DM fórum és akkor is Martin az álmom! Ahhhhhhhh Az a pali. Még mindig a Lola-fick hatása alatt vagyok. Martiiiiiiiiiin Lolám, nem tudok nálad kommentelni, pedig akartam írni a Something beautiful-hoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Ezt egyből gondoltam Capri, hogy te szereted az ilyesmit. Helyes-helyes gyűrjétek egymást az emberrel. Persze ez nekem sem csak álom, de azt még sem írhatom ide hogy a férjmmel így és így...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mégis csak egy DM fórum és akkor is Martin az álmom! Ahhhhhhhh Az a pali. Még mindig a Lola-fick hatása alatt vagyok. Martiiiiiiiiiin DOMINANT MARTIN!!! |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:50:40
Létrehozva:
|
|
|
Ezt egyből gondoltam Capri, hogy te szereted az ilyesmit. Helyes-helyes gyűrjétek egymást az emberrel. Persze ez nekem sem csak álom, de azt még sem írhatom ide hogy a férjmmel így és így...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mégis csak egy DM fórum és akkor is Martin az álmom! Ahhhhhhhh Az a pali. Még mindig a Lola-fick hatása alatt vagyok. Martiiiiiiiiiin Lolám, nem tudok nálad kommentelni, pedig akartam írni a Something beautiful-hoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ha meg kívánod osztani velünk a szexuális életed, csak nyugodtan XD ez a forum sok mindent látott már XDDDDDD DOMINANT MARTIN!!! Dave épp most szedi ízekre... megint XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:52:03
Létrehozva:
|
|
|
Ezt egyből gondoltam Capri, hogy te szereted az ilyesmit. Helyes-helyes gyűrjétek egymást az emberrel. Persze ez nekem sem csak álom, de azt még sem írhatom ide hogy a férjmmel így és így...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mégis csak egy DM fórum és akkor is Martin az álmom! Ahhhhhhhh Az a pali. Még mindig a Lola-fick hatása alatt vagyok. Martiiiiiiiiiin Lolám, nem tudok nálad kommentelni, pedig akartam írni a Something beautiful-hoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dehonnem tudsz! maximum anonymusként jeöld meg magad. de pl Marcsinak is sikerült. ha van gmailes címed, egyszerűbb, de anonymousként mindenképp tudsz. kérem azt a kommentet!!! ha meg kívánod osztani velünk a szexuális életed, csak nyugodtan XD ez a forum sok mindent látott már XDDDDDD hál istennek!!! még még perverzió! |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:54:13
Létrehozva:
|
|
|
ha meg kívánod osztani velünk a szexuális életed, csak nyugodtan XD ez a forum sok mindent látott már XDDDDDD Dave épp most szedi ízekre... megint XD Á, az maradjon a kettőnké. Csak az övé és az enyém. Hát ja, tényleg sok minden volt már. Szégyenlősek nem vagyunk az biztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ártatlanok sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jut eszembe hogy eltüntek a hímek. Neo és Tatu merre lehetnek? Mi van? Van új IDM? Usi azért van eltűnve? |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:54:20
Létrehozva:
|
|
|
Aaaaaaaaaaaaaah.. én imádom a fejbirizgát
tényleg élvezős.. teljesen be lehet tőle gerjedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van egy csaj.. kutyás ismerős.. fent voltunk múltkor a barátnőmnél. és a földön ültem a lába közt.. elkezdte birizgálni a hajam, amit ugye nem szeretek.. szépen lassan kivette a gumim, úgy hogy észre sem vettem, mert közben beszélgettünk.. gyerekek úgy megmaszott, mármint a fejem, hogy a végén totál elzsibbadva feküdtem a lábai közt.. el is aludtam utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlicsék meg lefotózták, ahaogy alszunk Lindával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szana szét volt a láb, a kéz, minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval egyszer én is élveztem De az a fejbirizga.. aztaaaaaaaaaa.... |
|
|
|
2010.02. 16. - 22:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Á, az maradjon a kettőnké. Csak az övé és az enyém. Hát ja, tényleg sok minden volt már. Szégyenlősek nem vagyunk az biztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ártatlanok sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jut eszembe hogy eltüntek a hímek. Neo és Tatu merre lehetnek? Mi van? Van új IDM? Usi azért van eltűnve? versenyfick van utána lesz IDM XD Aaaaaaaaaaaaaah.. én imádom a fejbirizgát tényleg élvezős.. teljesen be lehet tőle gerjedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van egy csaj.. kutyás ismerős.. fent voltunk múltkor a barátnőmnél. és a földön ültem a lába közt.. elkezdte birizgálni a hajam, amit ugye nem szeretek.. szépen lassan kivette a gumim, úgy hogy észre sem vettem, mert közben beszélgettünk.. gyerekek úgy megmaszott, mármint a fejem, hogy a végén totál elzsibbadva feküdtem a lábai közt.. el is aludtam utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VAlicsék meg lefotózták, ahaogy alszunk Lindával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szana szét volt a láb, a kéz, minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval egyszer én is élveztem De az a fejbirizga.. aztaaaaaaaaaa.... bah igényem van egy fejbirizgára!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 23:07:17
Létrehozva:
|
|
|
dehonnem tudsz! maximum anonymusként jeöld meg magad. de pl Marcsinak is sikerült. ha van gmailes címed, egyszerűbb, de anonymousként mindenképp tudsz. kérem azt a kommentet!!! hál istennek!!! még még perverzió! Na sikerült ahogy mondtad, persze elfelejtettem aláírni de én vagyok az ott. Kicsit bénát írtam, de én csak ilyet tudok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) versenyfick van utána lesz IDM XD bah igényem van egy fejbirizgára!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD He-he! Mindeki rágerjedt! Bakker Capri! Most látom hogy már 16 fejezet van - IDM. Le vagyok maradva! Most jó éjt, megjött az ember, lefekszem. Pussz! |
|
|
|
![]() ![]() |