![]() ![]() |
2010.02. 16. - 23:18:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na sikerült ahogy mondtad, persze elfelejtettem aláírni de én vagyok az ott. Kicsit bénát írtam, de én csak ilyet tudok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) He-he! Mindeki rágerjedt! Bakker Capri! Most látom hogy már 16 fejezet van - IDM. Le vagyok maradva! Most jó éjt, megjött az ember, lefekszem. Pussz! igen, 16 fejezet van XD |
|
|
|
2010.02. 16. - 23:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Isten bizony Edó, meg Lola, meg akinek hiányzik, azt kívánom nektek, hogy találjatok magatok mellé valakit! Nekem eddig egyszer volt olyan időszakom amikor éjjel-nappal bőgtem, mert nem tetszem senkinek, meg nekem se senki, de az ritka szar volt. komolyan. Szerencsére most már ez...a múlt ohohohohóóóó de ismerős!!! nekem sokszor volt ilyen. amúgy sziasztok! az esti vámpíros órám elmaradt - legalábbis a tanci néni jó egy órás késés után sem futott be, de addig elbeszélgettünk a csajokkal. no mindegy... Egyébként egy goth csajszi tartja az órát, aki híres a pontatlanságáról XD Mode: a mamád egyre furább... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (nem is tudom hogy bírod - ezt már én sem bírnám, pedig én aztán türelmes embernek tartom magam) - Áttolnád nekem is a sztoridat majd ha kész lesz? Eddig csak az első fejezetet olvastam. ( uselessgirl87@gmail.com ) Jajj azt nem is meséltem nektek, hogy tegnap még napközben milyen két kellemes apróság ért! Az első: óra előtt bementem nyomtattatni az egyik fénymásolóba és mi szólt vmi klub mixben? A Personal Jesus!!!! Pár órával később bemegyek egy kávéra a Nyugiba, hát mi szól a pultnál a rádióból? Ákostól az 'Adj hitet' egy mixe!!!!!!! XDDD Tökre vigyorogtam! XDD Angie: megértem hogy depis vagy!!!! ismerős érzés!!!! olvasd el Lola mmmmmocskos kis művét, hátha feldob! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hjaaaj közben megtaláltam a Live in Hamburg mp3-ait és most azt nyomatom! jesszus, de rég hallgattam végig egyben!!! Épp az "If you want" kezdődik! Csudára bírom ezt az Alan-szerzeményt!!!! Trixx: ÉN MEGMONDTAM, hogy Lola novija ÜTŐS ÉS MOCSKOS ÉS IMÁDOM!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szívesen a Martos képeket! küldd át nekem amit át akarsz méretezni, mondd meg, hogy mekkorára és akkor megcsinálom neked. (arra a mailre mehet, amit Mode-nak adtam meg). Hjaaajjj a jókor időzített hajhúzás az nekem is gyengém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe, sikeresen megvédtem Dave-et laci72 ellenében, aki megkérdőjelezte, hogy Dave zenész lenne! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.freestate.hu/news/comments/ns-c...vd-megjelenese/ jantar: jajj nyami Mart képeeeek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (na a cipőfűzősön: hát izé... az a cipő elég "érdekes" - értsd marhára nem jön be! XD) Idézet azért igyekszem majd olyat is írni, ami rendes sztori, hosszabb, meg ilyenek, mert ez csak inkább egy próba volt, hogy hogy megy Lola: KURVA JÓL MEGY ÚGYHOGY HAJÁR A NAGY SZTORIVAL!!!!!!!!!!!!!! (szerelmes vagyok az írói stílusodba... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) Edó: még mindig bejön nagyon Vámpír-Valics!!!!!! marha ügyi vagy!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 00:33:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode: ha kell még plusz koszorúslány, akkor nekem van gyakorlatom benne! XD sőt, még ruhám is van! XD
(Ez még Anitám nővérének esküvőjén volt. Balról-jobbra: Uli (a vőlegény húga), Ani, én) - jesszus de fura, hogy nincs még befestve a hajam!!!
22555_1249290884874_1607540424_633053_3644015_n.jpg ( 63.63K )
Letöltések száma: 16 |
|
|
|
2010.02. 17. - 01:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode: ha kell még plusz koszorúslány, akkor nekem van gyakorlatom benne! XD sőt, még ruhám is van! XD (Ez még Anitám nővérének esküvőjén volt. Balról-jobbra: Uli (a vőlegény húga), Ani, én) - jesszus de fura, hogy nincs még befestve a hajam!!!
Letöltések száma: 16te jány te! azonnal követelem vissza ezt a hajszíned!!! ez nagyon szép!!! és ha még egyszer ilyen szépszégesz ruháckát veszel a teszteckédre, nekem húzzzzad ki magad, mert szanaszertetéplek! Lolcsi megint csuuudijót edzett. kajakra addiktív a cucc. 101-et toltam minden súlyzóprogramból, ami mell és hátizomra van kitalálva. meg 20 perc cardio. nyamiii, szuperszexi szívdöglesztő habetsetm lesz! lehet hogy egy év kell hozzá, de akkor is! én már látom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zsóm, drágám, hát örülök hogy tetszik a stílusom, mit ne mondjak, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg a tieteket is nagyon, de ezt tudod... írok majd még. a slash vonalat is folytatgatom majd, de azt csak ilyen kis novikkal. naaagyregény az nem slash lesz, vagyis nem elsősorban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 06:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, no majd melóban visszaolvasok ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Tegnap előtt ígértem képeket tegnapra a pólómról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elnézést a késésért, de úgy lefoglalt az élménybeszámoló írása, hogy a képek közzététele ma reggelre tolódott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SORRY! Usi, hát igen, a koncert utáni depi szörnyedelmes. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De most reggel már jobb! Tegnap csak kicsi DM-et hallgattam míg ringattam magam a metrón. Hát elég szar volt, szóval gyorsan váltottam Placebora... Brian hangja megnyugtatott. Blue American isteni szám... mostanában fedeztem fel. A Ghot csaj elfelejtette, hogy órája lesz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ciki... Kíváncsi leszek a verseny ficketekre! Majd mikor kerül nyilvánosságra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor képek: Mode: ha kell még plusz koszorúslány, akkor nekem van gyakorlatom benne! XD sőt, még ruhám is van! XD (Ez még Anitám nővérének esküvőjén volt. Balról-jobbra: Uli (a vőlegény húga), Ani, én) - jesszus de fura, hogy nincs még befestve a hajam!!!
Letöltések száma: 16Aranyos ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
DSCF3791_resize.JPG ( 168.53K )
Letöltések száma: 9
DSCF3792_resize.JPG ( 161.04K )
Letöltések száma: 8
DSCF3793_resize.JPG ( 97.69K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.02. 17. - 07:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Köszi Usi hogy felajánlottad a segítséged, de annyira béna vagyok, hogy mára már el is tünt a kép az aláírásomból! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig általában szeretem a számítógépet, de most rohadjon meg! |
|
|
|
2010.02. 17. - 07:55:59
Létrehozva:
|
|
|
Na, most meg látszik a kép! Ez szórakozik velem!
|
|
|
|
2010.02. 17. - 08:18:25
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, nem látom a képed (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 08:43:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode: ha kell még plusz koszorúslány, akkor nekem van gyakorlatom benne! XD sőt, még ruhám is van! XD (Ez még Anitám nővérének esküvőjén volt. Balról-jobbra: Uli (a vőlegény húga), Ani, én) - jesszus de fura, hogy nincs még befestve a hajam!!!
Letöltések száma: 16Usi de szép vagy ezen a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is voltam koszorúslány....háromszor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy jó reggelt. Megyek visszaolvasni mit irtatok az iccaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, ez az első ilyen írásom, ami történetet mesél el. a blogom az már persze negyedik éves és abban elég sokféle műfajban írogatok, meg verseket is, meg úgy általában sokmindent, de novellát még csak ezt írtam. azért igyekszem majd olyat is írni, ami rendes sztori, hosszabb, meg ilyenek, mert ez csak inkább egy próba volt, hogy hogy megy de örülök hogy tetszett nekem is nagyon tetszett Lola de nekem bezzeg nem irtad,hogy örülsz,hogy tetszik csak azt,hogy szenvedjek...jól van....ezt megjegyeztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mostanában velem már nem is foglalkozol Lola...szomorú vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 08:50:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!! Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Csajok!Drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sok puszi!Szép estét! Onix, jó itt látni néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kaptál tortát? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 08:56:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie kiri a pólód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 09:22:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie kiri a pólód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösszencs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap voltam benne dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És este elaludtam benne, de aztán felkeltem és átcseréltem az alvós TTA pólómra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 10:09:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, nem látom a képed (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hát most már én sem. Valaki segítsen már hogy kell ezt csinálni. Pls! |
|
|
|
2010.02. 17. - 10:16:41
Létrehozva:
|
|
|
Kösszencs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap voltam benne dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És este elaludtam benne, de aztán felkeltem és átcseréltem az alvós TTA pólómra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor elmondhatod,hogy a DM-el vagy az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább is póló formájában veled vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem olyan alvós pólóm van,hogy piros és az van ráirva,hogy Smirnoff...hehe meg van siecento-s kisautós is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM-es sajnos nincs. Hát most már én sem. Valaki segítsen már hogy kell ezt csinálni. Pls! Szivesen segitenék asszonypajti de én még annyira sem konyitok hozzá mint te. |
|
|
|
2010.02. 17. - 10:26:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát most már én sem. Valaki segítsen már hogy kell ezt csinálni. Pls! Én az aláírásnál a kép HTML kódját illesztettem be, amikor volt képem. De én Usi Deviantart-os oldaláról linkeltem, és azok az aláírások pont megfelelő nagyságúak, nem kell méretezni. Akkor elmondhatod,hogy a DM-el vagy az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább is póló formájában veled vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem olyan alvós pólóm van,hogy piros és az van ráirva,hogy Smirnoff...hehe meg van siecento-s kisautós is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM-es sajnos nincs. Igen, a fiúkkal voltam egy ágyban és mindegyik rajtam hevert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda élvezetek... vagyis mivel hason alszom, így én feküdtem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Smirnoff sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 11:31:48
Létrehozva:
|
|
|
reggelt lányok!
na vééégre kialudtam magam nagyjából!!! és reményeim szerint ma mindenre lesz időm végre! Angie: király a pólód!!! Lola: hát egy jó darabig nem csinálom vissza a hajszínem a természetesre. Nekem uncsi! A további noveszokra és a nagysztoridra is NAGYON kivi leszek!!!!! vica: köszi! örülök, hogy tetszem azon a képen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 11:44:39
Létrehozva:
|
|
|
reggelt lányok! na vééégre kialudtam magam nagyjából!!! és reményeim szerint ma mindenre lesz időm végre! Angie: király a pólód!!! Lola: hát egy jó darabig nem csinálom vissza a hajszínem a természetesre. Nekem uncsi! A további noveszokra és a nagysztoridra is NAGYON kivi leszek!!!!! vica: köszi! örülök, hogy tetszem azon a képen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tetszik a természetes hajszined és a ruha szine is nagyon jól állt neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg lehet kérdezni mi az a minden amire lesz időd? |
|
|
|
2010.02. 17. - 11:47:26
Létrehozva:
|
|
|
reggelt lányok! na vééégre kialudtam magam nagyjából!!! és reményeim szerint ma mindenre lesz időm végre! Angie: király a pólód!!! Lola: hát egy jó darabig nem csinálom vissza a hajszínem a természetesre. Nekem uncsi! A további noveszokra és a nagysztoridra is NAGYON kivi leszek!!!!! vica: köszi! örülök, hogy tetszem azon a képen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd olvasd el a koncertbeszámolóm ha lesz időd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 11:49:08
Létrehozva:
|
|
|
Én az aláírásnál a kép HTML kódját illesztettem be, amikor volt képem. De én Usi Deviantart-os oldaláról linkeltem, és azok az aláírások pont megfelelő nagyságúak, nem kell méretezni. Igen, a fiúkkal voltam egy ágyban és mindegyik rajtam hevert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda élvezetek... vagyis mivel hason alszom, így én feküdtem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Smirnoff sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Angie háromszoros élvezet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és,hogy tudtál egyszerre háromon feküdni?vagy sorba vetted őket?ki volt az első? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 11:59:13
Létrehozva:
|
|
|
hehe Angie háromszoros élvezet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és,hogy tudtál egyszerre háromon feküdni?vagy sorba vetted őket?ki volt az első? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szerinted milyen a dupla sajtos hambi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld magad a sajtlapok közé... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon könnyen ment az elhelyezkedés és jó is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |