![]() ![]() |
2010.02. 17. - 12:01:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szerinted milyen a dupla sajtos hambi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld magad a sajtlapok közé... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon könnyen ment az elhelyezkedés és jó is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké értem én.De mégis ki volt legalul és kik voltak rajtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a fiúk voltak a sajtlapok és te voltál a husi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:10:40
Létrehozva:
|
|
|
Oké értem én.De mégis ki volt legalul és kik voltak rajtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a fiúk voltak a sajtlapok és te voltál a husi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ha úgy nézzük, akkor Dave, én, Martin, Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég bizarr kupac, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, a husi én voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Szóval ha úgy nézzük, akkor Dave, én, Martin, Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég bizarr kupac, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, a husi én voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudtaaam,hogy Dave volt legalul és te rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt rajta lenni mi?Viszont Andy igy elég keveset kapott belőled a kis finom falatból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizarr kupac...hehe Kül én is el tudnám viselni ha Dave alattam feküdne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elolvastam ám a koncertbeszámolódat.Nagggyon jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:29:27
Létrehozva:
|
|
|
Tudtaaam,hogy Dave volt legalul és te rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt rajta lenni mi?Viszont Andy igy elég keveset kapott belőled a kis finom falatból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizarr kupac...hehe Elolvastam ám a koncertbeszámolódat.Nagggyon jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem panaszkodom, ennyi szuszogó pasi között kényelmesen elhelyezkedni maga a Mennyország (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már meghalhatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meleg volt, és szépen alukált mellettem, olyan szép volt, mint egy festmény, na de Martin sem volt semmi látvány, ahogy ölelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, Andy keveset kapott belőlem, de azért nem hanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Örülök, hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:32:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem panaszkodom, ennyi szuszogó pasi között kényelmesen elhelyezkedni maga a Mennyország (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már meghalhatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meleg volt, és szépen alukált mellettem, olyan szép volt, mint egy festmény, na de Martin sem volt semmi látvány, ahogy ölelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, Andy keveset kapott belőlem, de azért nem hanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Örülök, hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave csak aludt?A fene.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem prütyköltetek? És mit csináltál Andy-vel? |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:41:11
Létrehozva:
|
|
|
Dave csak aludt?A fene.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem prütyköltetek? És mit csináltál Andy-vel? Nem rosszalkodtunk, csak aludtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andyt egyszer karoltam át, valami ilyesmi rémlik, és olyan aranyosan megpuszilt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, megjött Amerikából az Only when I lose myself papírtokos maxi cd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:44:40
Létrehozva:
|
|
|
Én az aláírásnál a kép HTML kódját illesztettem be, amikor volt képem. De én Usi Deviantart-os oldaláról linkeltem, és azok az aláírások pont megfelelő nagyságúak, nem kell méretezni. Igen, a fiúkkal voltam egy ágyban és mindegyik rajtam hevert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda élvezetek... vagyis mivel hason alszom, így én feküdtem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Smirnoff sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Ange, én is így csináltam valahogy. De most már kezdem sejteni hogy mi lehet a bibi. A kép a hotmail-es albumomban van és és csak akkor látható itt ha megnyitottam a képet a hotmail-en. Vagy valaim ilyesmi. Azért ez durva mind a három fiúval egyszerre! A kis telhetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:44:51
Létrehozva:
|
|
|
Nem rosszalkodtunk, csak aludtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andyt egyszer karoltam át, valami ilyesmi rémlik, és olyan aranyosan megpuszilt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, megjött Amerikából az Only when I lose myself papírtokos maxi cd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez fura.Egy ágyban Dave-el és csak aludtatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm... Andy meg megpuszilt.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó hosszú utat tett meg az a cd. |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:45:49
Létrehozva:
|
|
|
Nem rosszalkodtunk, csak aludtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andyt egyszer karoltam át, valami ilyesmi rémlik, és olyan aranyosan megpuszilt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, megjött Amerikából az Only when I lose myself papírtokos maxi cd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fú de jó Neked. Akkor most hajrá, rakd be a lejátszóba és tombolj! |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:46:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Ange, én is így csináltam valahogy. De most már kezdem sejteni hogy mi lehet a bibi. A kép a hotmail-es albumomban van és és csak akkor látható itt ha megnyitottam a képet a hotmail-en. Vagy valaim ilyesmi. Azért ez durva mind a három fiúval egyszerre! A kis telhetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe csak aludtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez fura.Egy ágyban Dave-el és csak aludtatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm... Andy meg megpuszilt.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó hosszú utat tett meg az a cd. Szerintem is furi! Legalább lett volna egy kis akció! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod Ange, ki vagyunk éhezve egy kis perverzkedésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:50:29
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát fordítok, képet szerkesztek, mailezek, olvasok, ficket formázok (a versenydaeabot, amit kérdeztétek h mikor lehet majd olvasni: nos majd csak ha fullra kész az IDM, mert nem akarjuk lelöni az esetleges dolgokat ebben a kiegészítő noviban), ja és el is kell kezdenem fordítani angolra, nehogy kicsússzunk a verseny határidejéből!
Ja igen, a ruha szép volt csak nehéz és ROHADT MELEG!!! ugyanis sikerült az esküvőre kifogni a nyár legmelegebb napját! már akkor folyt rólunk a víz, mikor még csak felvettük a ruhát. Angie: na látod! a tegnapi negatív nap után máris jönnek a pozitívumok! el fogom olvasni a beszámolód meg remélem a vidiket is meg tudom ma nézni. (3 van, ugye?) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:51:15
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Usi tetszik az a kép, amit beraktál, és természetesen lehetsz koszorúslány! És még fekete is..XD Átküldöm amit írtam, de előbb befejezem a 13-as fejezetet, mert valószínűleg az lesz az utolsó. Vica szerint romantikus befejezésnek kéne lennie, ez a fejezet nagyon is romantikus úgyhogy befejezem ma délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán írom a következőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De neked is mondom, csodát ne várj XD Angie tetszik a felsőd, én is elfogadnék egy ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:51:31
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is furi! Legalább lett volna egy kis akció! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod Ange, ki vagyunk éhezve egy kis perverzkedésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe na persze Angie rajta feküdt Dave-en és annak meg nem állt fel amikor egy csinos nő van rajta...hát az ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:54:14
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát fordítok, képet szerkesztek, mailezek, olvasok, ficket formázok (a versenydaeabot, amit kérdeztétek h mikor lehet majd olvasni: nos majd csak ha fullra kész az IDM, mert nem akarjuk lelöni az esetleges dolgokat ebben a kiegészítő noviban), ja és el is kell kezdenem fordítani angolra, nehogy kicsússzunk a verseny határidejéből! Ja igen, a ruha szép volt csak nehéz és ROHADT MELEG!!! ugyanis sikerült az esküvőre kifogni a nyár legmelegebb napját! már akkor folyt rólunk a víz, mikor még csak felvettük a ruhát. Angie: na látod! a tegnapi negatív nap után máris jönnek a pozitívumok! el fogom olvasni a beszámolód meg remélem a vidiket is meg tudom ma nézni. (3 van, ugye?) Usi nekem is nagyon tetszel azon a fotón, tényleg szép az eredeti hajszíned is! És a csini pofikád, nagyon szép csajszi vagy. Nekem tegnap este volt ilyen ráérős időszakom, garázdálkodtam minden féle weboldalon (pl Ange és Lola), rendet raktam a gépemen, ma esti terv pedig az IDM lemaradásom. |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:55:17
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok! Usi tetszik az a kép, amit beraktál, és természetesen lehetsz koszorúslány! És még fekete is..XD Átküldöm amit írtam, de előbb befejezem a 13-as fejezetet, mert valószínűleg az lesz az utolsó. Vica szerint romantikus befejezésnek kéne lennie, ez a fejezet nagyon is romantikus úgyhogy befejezem ma délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán írom a következőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De neked is mondom, csodát ne várj XD Angie tetszik a felsőd, én is elfogadnék egy ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is én is szeretnék koszorús lány lenni...negyedjére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Vica ha jól emlékszem, Te voltál az első akinek azt ígértem, hogy koszorúslány leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 12:59:02
Létrehozva:
|
|
|
hehe na persze Angie rajta feküdt Dave-en és annak meg nem állt fel amikor egy csinos nő van rajta...hát az ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja-ja Ange allatt csak úgy meredezne az anaconda! Kész is lenne Ange aznonnal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is én is szeretnék koszorús lány lenni...negyedjére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még nem voltam koszorús lány. Milyen jó? Jól tudom hogy csak hajadon leányzók lehetnek koszorúslányok? |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:59:39
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, vica, nagyon rosszak vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, aludtunk, összebújva, most azért ne tagadjátok hogy ez nem jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én tudom, hogy jó!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Usi, így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3 vidi van, azt mind belinkeltem a beszámolómba! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szerintem is nagyon jól állt a koszorúslány ruha! |
|
|
|
2010.02. 17. - 12:59:56
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát fordítok, képet szerkesztek, mailezek, olvasok, ficket formázok (a versenydaeabot, amit kérdeztétek h mikor lehet majd olvasni: nos majd csak ha fullra kész az IDM, mert nem akarjuk lelöni az esetleges dolgokat ebben a kiegészítő noviban), ja és el is kell kezdenem fordítani angolra, nehogy kicsússzunk a verseny határidejéből! Ja igen, a ruha szép volt csak nehéz és ROHADT MELEG!!! ugyanis sikerült az esküvőre kifogni a nyár legmelegebb napját! már akkor folyt rólunk a víz, mikor még csak felvettük a ruhát. Angie: na látod! a tegnapi negatív nap után máris jönnek a pozitívumok! el fogom olvasni a beszámolód meg remélem a vidiket is meg tudom ma nézni. (3 van, ugye?) jaj én nagyon kivi vagyok a verseny novitokra. Uh akkor nagyon el lehetsz foglalva ha ennyi mindent csinálsz. Ami a ruhát illeti hát én akkor voltam igy amikor harmadjára voltam koszorús lány.Olyan meleg volt augusztusban,hogy a pusztulat kerülgetett minket. Esetleg valaki kiváncsi milyen voltam koszorús lánynak? |
|
|
|
![]() ![]() |