2400 Oldal V  « < 1075 1076 1077 1078 1079 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:01:54
Létrehozva: #21521

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 11:59:13) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szerinted milyen a dupla sajtos hambi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld magad a sajtlapok közé... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon könnyen ment az elhelyezkedés és jó is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké értem én.De mégis ki volt legalul és kik voltak rajtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a fiúk voltak a sajtlapok és te voltál a husi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 12:10:40
Létrehozva: #21522

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:01:54) *
Oké értem én.De mégis ki volt legalul és kik voltak rajtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a fiúk voltak a sajtlapok és te voltál a husi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szóval ha úgy nézzük, akkor Dave, én, Martin, Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég bizarr kupac, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, a husi én voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:21:11
Létrehozva: #21523

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 12:10:40) *
Szóval ha úgy nézzük, akkor Dave, én, Martin, Andy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég bizarr kupac, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, a husi én voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Tudtaaam,hogy Dave volt legalul és te rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt rajta lenni mi?Viszont Andy igy elég keveset kapott belőled a kis finom falatból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizarr kupac...hehe
Kül én is el tudnám viselni ha Dave alattam feküdne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elolvastam ám a koncertbeszámolódat.Nagggyon jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 12:29:27
Létrehozva: #21524

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:21:11) *
Tudtaaam,hogy Dave volt legalul és te rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt rajta lenni mi?Viszont Andy igy elég keveset kapott belőled a kis finom falatból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizarr kupac...hehe

Elolvastam ám a koncertbeszámolódat.Nagggyon jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát nem panaszkodom, ennyi szuszogó pasi között kényelmesen elhelyezkedni maga a Mennyország (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már meghalhatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meleg volt, és szépen alukált mellettem, olyan szép volt, mint egy festmény, na de Martin sem volt semmi látvány, ahogy ölelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, Andy keveset kapott belőlem, de azért nem hanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Örülök, hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:32:45
Létrehozva: #21525

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 12:29:27) *
Hát nem panaszkodom, ennyi szuszogó pasi között kényelmesen elhelyezkedni maga a Mennyország (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már meghalhatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meleg volt, és szépen alukált mellettem, olyan szép volt, mint egy festmény, na de Martin sem volt semmi látvány, ahogy ölelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, Andy keveset kapott belőlem, de azért nem hanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Örülök, hogy tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dave csak aludt?A fene.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem prütyköltetek?
És mit csináltál Andy-vel?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 12:41:11
Létrehozva: #21526

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:32:45) *
Dave csak aludt?A fene.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem prütyköltetek?
És mit csináltál Andy-vel?

Nem rosszalkodtunk, csak aludtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Andyt egyszer karoltam át, valami ilyesmi rémlik, és olyan aranyosan megpuszilt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, megjött Amerikából az Only when I lose myself papírtokos maxi cd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 12:44:40
Létrehozva: #21527

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 10:26:12) *
Én az aláírásnál a kép HTML kódját illesztettem be, amikor volt képem. De én Usi Deviantart-os oldaláról linkeltem, és azok az aláírások pont megfelelő nagyságúak, nem kell méretezni.

Igen, a fiúkkal voltam egy ágyban és mindegyik rajtam hevert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda élvezetek... vagyis mivel hason alszom, így én feküdtem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Smirnoff sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Ange, én is így csináltam valahogy.
De most már kezdem sejteni hogy mi lehet a bibi.
A kép a hotmail-es albumomban van és és csak akkor látható itt ha megnyitottam a képet a hotmail-en.
Vagy valaim ilyesmi.

Azért ez durva mind a három fiúval egyszerre! A kis telhetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:44:51
Létrehozva: #21528

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 12:41:11) *
Andyt egyszer karoltam át, valami ilyesmi rémlik, és olyan aranyosan megpuszilt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, megjött Amerikából az Only when I lose myself papírtokos maxi cd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát ez fura.Egy ágyban Dave-el és csak aludtatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm...
Andy meg megpuszilt.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó hosszú utat tett meg az a cd.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 12:45:49
Létrehozva: #21529

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 12:41:11) *

Fú de jó Neked. Akkor most hajrá, rakd be a lejátszóba és tombolj!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:46:50
Létrehozva: #21530

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 12:44:40) *
Köszi Ange, én is így csináltam valahogy.
De most már kezdem sejteni hogy mi lehet a bibi.
A kép a hotmail-es albumomban van és és csak akkor látható itt ha megnyitottam a képet a hotmail-en.
Vagy valaim ilyesmi.

Azért ez durva mind a három fiúval egyszerre! A kis telhetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe csak aludtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 12:47:10
Létrehozva: #21531

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:44:51) *
Hát ez fura.Egy ágyban Dave-el és csak aludtatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm...
Andy meg megpuszilt.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jó hosszú utat tett meg az a cd.

Szerintem is furi! Legalább lett volna egy kis akció! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látod Ange, ki vagyunk éhezve egy kis perverzkedésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 17. - 12:50:29
Létrehozva: #21532

devotee

vica: hát fordítok, képet szerkesztek, mailezek, olvasok, ficket formázok (a versenydaeabot, amit kérdeztétek h mikor lehet majd olvasni: nos majd csak ha fullra kész az IDM, mert nem akarjuk lelöni az esetleges dolgokat ebben a kiegészítő noviban), ja és el is kell kezdenem fordítani angolra, nehogy kicsússzunk a verseny határidejéből!

Ja igen, a ruha szép volt csak nehéz és ROHADT MELEG!!! ugyanis sikerült az esküvőre kifogni a nyár legmelegebb napját! már akkor folyt rólunk a víz, mikor még csak felvettük a ruhát.

Angie: na látod! a tegnapi negatív nap után máris jönnek a pozitívumok! el fogom olvasni a beszámolód meg remélem a vidiket is meg tudom ma nézni. (3 van, ugye?)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 12:51:15
Létrehozva: #21533

devotee

Na sziasztok!
Usi tetszik az a kép, amit beraktál, és természetesen lehetsz koszorúslány! És még fekete is..XD
Átküldöm amit írtam, de előbb befejezem a 13-as fejezetet, mert valószínűleg az lesz az utolsó. Vica szerint romantikus befejezésnek kéne lennie, ez a fejezet nagyon is romantikus úgyhogy befejezem ma délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán írom a következőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De neked is mondom, csodát ne várj XD

Angie tetszik a felsőd, én is elfogadnék egy ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:51:31
Létrehozva: #21534

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 12:47:10) *
Szerintem is furi! Legalább lett volna egy kis akció! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látod Ange, ki vagyunk éhezve egy kis perverzkedésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe na persze Angie rajta feküdt Dave-en és annak meg nem állt fel amikor egy csinos nő van rajta...hát az ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 12:54:14
Létrehozva: #21535

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 17. - 12:50:29) *
vica: hát fordítok, képet szerkesztek, mailezek, olvasok, ficket formázok (a versenydaeabot, amit kérdeztétek h mikor lehet majd olvasni: nos majd csak ha fullra kész az IDM, mert nem akarjuk lelöni az esetleges dolgokat ebben a kiegészítő noviban), ja és el is kell kezdenem fordítani angolra, nehogy kicsússzunk a verseny határidejéből!

Ja igen, a ruha szép volt csak nehéz és ROHADT MELEG!!! ugyanis sikerült az esküvőre kifogni a nyár legmelegebb napját! már akkor folyt rólunk a víz, mikor még csak felvettük a ruhát.

Angie: na látod! a tegnapi negatív nap után máris jönnek a pozitívumok! el fogom olvasni a beszámolód meg remélem a vidiket is meg tudom ma nézni. (3 van, ugye?)

Usi nekem is nagyon tetszel azon a fotón, tényleg szép az eredeti hajszíned is! És a csini pofikád, nagyon szép csajszi vagy.

Nekem tegnap este volt ilyen ráérős időszakom, garázdálkodtam minden féle weboldalon (pl Ange és Lola), rendet raktam a gépemen, ma esti terv pedig az IDM lemaradásom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:55:17
Létrehozva: #21536

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 12:51:15) *
Na sziasztok!
Usi tetszik az a kép, amit beraktál, és természetesen lehetsz koszorúslány! És még fekete is..XD
Átküldöm amit írtam, de előbb befejezem a 13-as fejezetet, mert valószínűleg az lesz az utolsó. Vica szerint romantikus befejezésnek kéne lennie, ez a fejezet nagyon is romantikus úgyhogy befejezem ma délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán írom a következőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De neked is mondom, csodát ne várj XD

Angie tetszik a felsőd, én is elfogadnék egy ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is én is szeretnék koszorús lány lenni...negyedjére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 12:57:09
Létrehozva: #21537

devotee

Vica ha jól emlékszem, Te voltál az első akinek azt ígértem, hogy koszorúslány leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 12:59:02
Létrehozva: #21538

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:51:31) *
hehe na persze Angie rajta feküdt Dave-en és annak meg nem állt fel amikor egy csinos nő van rajta...hát az ki van csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja-ja Ange allatt csak úgy meredezne az anaconda! Kész is lenne Ange aznonnal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:55:17) *
Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is én is szeretnék koszorús lány lenni...negyedjére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én még nem voltam koszorús lány. Milyen jó?
Jól tudom hogy csak hajadon leányzók lehetnek koszorúslányok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 12:59:39
Létrehozva: #21539

devotee

Trixx, vica, nagyon rosszak vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, aludtunk, összebújva, most azért ne tagadjátok hogy ez nem jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én tudom, hogy jó!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi, így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3 vidi van, azt mind belinkeltem a beszámolómba! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szerintem is nagyon jól állt a koszorúslány ruha!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 12:59:56
Létrehozva: #21540

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 17. - 12:50:29) *

jaj én nagyon kivi vagyok a verseny novitokra.

Uh akkor nagyon el lehetsz foglalva ha ennyi mindent csinálsz.

Ami a ruhát illeti hát én akkor voltam igy amikor harmadjára voltam koszorús lány.Olyan meleg volt augusztusban,hogy a pusztulat kerülgetett minket.
Esetleg valaki kiváncsi milyen voltam koszorús lánynak?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1075 1076 1077 1078 1079 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
56 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (56 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: