2400 Oldal V  « < 1076 1077 1078 1079 1080 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:01:22
Létrehozva: #21541

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 12:59:02) *
Ja-ja Ange allatt csak úgy meredezne az anaconda! Kész is lenne Ange aznonnal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én még nem voltam koszorús lány. Milyen jó?
Jól tudom hogy csak hajadon leányzók lehetnek koszorúslányok?

Na, látom már durvultok, előkúszott az anakonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 13:01:43
Létrehozva: #21542

devotee

Vica én kíváncsi vagyok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 13:01:46
Létrehozva: #21543

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 12:57:09) *
Vica ha jól emlékszem, Te voltál az első akinek azt ígértem, hogy koszorúslány leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké csak azt hittem,hogy már elfelejtetted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 13:01:51
Létrehozva: #21544

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:59:56) *
jaj én nagyon kivi vagyok a verseny novitokra.

Uh akkor nagyon el lehetsz foglalva ha ennyi mindent csinálsz.

Ami a ruhát illeti hát én akkor voltam igy amikor harmadjára voltam koszorús lány.Olyan meleg volt augusztusban,hogy a pusztulat kerülgetett minket.
Esetleg valaki kiváncsi milyen voltam koszorús lánynak?

Igen én kivi vagyok. Már csak azért is mert rólad mág nem láttam fényképet!

És Mode rólad sem! Hagy nézzelek meg csak benneteket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:02:12
Létrehozva: #21545

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 12:59:56) *
jaj én nagyon kivi vagyok a verseny novitokra.

Uh akkor nagyon el lehetsz foglalva ha ennyi mindent csinálsz.

Ami a ruhát illeti hát én akkor voltam igy amikor harmadjára voltam koszorús lány.Olyan meleg volt augusztusban,hogy a pusztulat kerülgetett minket.
Esetleg valaki kiváncsi milyen voltam koszorús lánynak?

nyomjad azt a fotót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 13:02:52
Létrehozva: #21546

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 13:01:22) *
Na, látom már durvultok, előkúszott az anakonda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ez az anaconda már csak ilyen! Nem fér a bőrébe és mindig előkúszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis puncivadász! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De jól van, visszafogom magam. Valahogy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:03:03
Létrehozva: #21547

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 12:51:15) *
Na sziasztok!
Usi tetszik az a kép, amit beraktál, és természetesen lehetsz koszorúslány! És még fekete is..XD
Átküldöm amit írtam, de előbb befejezem a 13-as fejezetet, mert valószínűleg az lesz az utolsó. Vica szerint romantikus befejezésnek kéne lennie, ez a fejezet nagyon is romantikus úgyhogy befejezem ma délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán írom a következőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De neked is mondom, csodát ne várj XD

Angie tetszik a felsőd, én is elfogadnék egy ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi, nagyon puha ám a póló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 13:06:42
Létrehozva: #21548

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 12:59:02) *
Ja-ja Ange allatt csak úgy meredezne az anaconda! Kész is lenne Ange aznonnal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én még nem voltam koszorús lány. Milyen jó?
Jól tudom hogy csak hajadon leányzók lehetnek koszorúslányok?

de igen akkor koszorús asszony leszek Mode esküvőjén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az biztos és akkor bemászna a likba az anaconda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 13:07:00
Létrehozva: #21549

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 13:01:46) *
Oké csak azt hittem,hogy már elfelejtetted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy felejtettem el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx engem ha gondolod, jelölj be iwiw-en, a becenevem Mode93, Vica, Usi, vagy bárki ismerősei között megtalálsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:07:48
Létrehozva: #21550

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 13:06:42) *
de igen akkor koszorús asszony leszek Mode esküvőjén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az biztos és akkor bemászna a likba az anaconda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De disznó vagy te Szende Szűzanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 13:11:39
Létrehozva: #21551

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 13:07:00) *

Trixx engem ha gondolod, jelölj be iwiw-en, a becenevem Mode93, Vica, Usi, vagy bárki ismerősei között megtalálsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj Dárgám én nem vagyok iwiw-es nem szeressem. Szóval nem löknél ide egy képet?
Csak azért mert ha Alant meglátom egy csajjal, akkor benyomok a csajnak egyet, mert Alan csak tiéd lehet.
Aztán ha nem tudom hogy nézel ki, nehogy Te legyél az a csaj, aztán mokeszod legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 13:06:42) *

De bemászna ám! Aztán meg ki, be, ki be.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:12:57
Létrehozva: #21552

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 13:11:39) *
Jaj Dárgám én nem vagyok iwiw-es nem szeressem. Szóval nem löknél ide egy képet?
Csak azért mert ha Alant meglátom egy csajjal, akkor benyomok a csajnak egyet, mert Alan csak tiéd lehet.
Aztán ha nem tudom hogy nézel ki, nehogy Te legyél az a csaj, aztán mokeszod legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De bemászna ám! Aztán meg ki, be, ki be.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is itt vagyok ám, vagy nem látjátok, amiket írok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Többet nem is írom le az álmom, mert mindig átfordítjátok valami disznóságba a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 13:13:53
Létrehozva: #21553

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 13:07:00) *

Vagy majd mondom az uramnak mert ő iwiw-es, aztán majd úgy megkereslek. Na meg is oldottam a dolgot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 13:14:25
Létrehozva: #21554

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 13:11:39) *

Na akkor inkább már e-mail címet adj , itt nem mutogatom magam XD
de nincs mostani normális kép rólam, szóval egy régit leszek kénytelen elküldeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj várjááál!!! Hát van mostani kép, január 11-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy kép amin pont Alant bámulom XDD
Alan csak az enyém lehet?? ohh aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 13:15:38
Létrehozva: #21555

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 13:12:57) *
Én is itt vagyok ám, vagy nem látjátok, amiket írok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy nem. Csak így cukkolunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rosszak vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 13:14:25) *
Na akkor inkább már e-mail címet adj , itt nem mutogatom magam XD
de nincs mostani normális kép rólam, szóval egy régit leszek kénytelen elküldeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj várjááál!!! Hát van mostani kép, január 11-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy kép amin pont Alant bámulom XDD
Alan csak az enyém lehet?? ohh aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Lökjed bébi: trix.24@hotmail.com
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 17. - 13:15:51
Létrehozva: #21556

devotee

ragyogó szépséges überfasza reggelt mindenkinek!!!!!!

ááááááááááááááááááá
imádom imádom imádom imádom leborulok a vonzás törvénye előtt!!!!!!!
olyan bevonzást csináltam, süvít a hajam!!!! kéééész!!!
imáááádom, siker, pénz, csillogááááás, pozitív visszajelzések, öröm, boldogság, kiugrom a bőrömből, adrenalin, szerotonin, pulzusszám az egekben!!!!!! áááhhháááá
jeeeeeeeeeeeeee
IGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(oké, kirohanás vége)

Vicus, nekem itt rászoksz a hisztire, hogy reagálok-e, én körülmetéllek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát láv van, tudod, ha nem tudod, tudjad! az hogy örülök hogy tetszett a novim, az csak természetes, csak nálad ezt úgy fejeztem ki, hogy szenvedjéééél!

az viszont nem kerülte el a figyelmemet, hogy Angie nem és nem olvasta el... na jól van bébi jól van. nem tudod mit hagysz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 13:16:44
Létrehozva: #21557

devotee

Tessék lányok a képek.
A harmadik koszorús lány képet nem tudom megmutatni mert nincs a gépen.

A kék ruhás 1998 május,a rózsaszín ruhás 1998 október
a másik kettő esküvő 2002.szeptember 7.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  cicus2.JPG ( 172.05K ) Letöltések száma: 11
Mellékelt állomány:  cicus0.JPG ( 207.37K ) Letöltések száma: 11
Mellékelt állomány:  esk__v___2002.09.07.JPG ( 166.37K ) Letöltések száma: 12
Mellékelt állomány:  esk__v___2002.jpg ( 330.32K ) Letöltések száma: 11

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:17:41
Létrehozva: #21558

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 13:15:38) *

Akkor jó, de nagyon rosszak vagytok, mondom többet nem osztom meg a privát álmocskáim veletek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez lesz a bosszúm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 13:18:02
Létrehozva: #21559

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 13:15:38) *

Okés, már megy is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 13:19:41
Létrehozva: #21560

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 17. - 13:15:51) *
ragyogó szépséges überfasza reggelt mindenkinek!!!!!!

ááááááááááááááááááá
imádom imádom imádom imádom leborulok a vonzás törvénye előtt!!!!!!!
olyan bevonzást csináltam, süvít a hajam!!!! kéééész!!!
imáááádom, siker, pénz, csillogááááás, pozitív visszajelzések, öröm, boldogság, kiugrom a bőrömből, adrenalin, szerotonin, pulzusszám az egekben!!!!!! áááhhháááá
jeeeeeeeeeeeeee
IGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(oké, kirohanás vége)

Vicus, nekem itt rászoksz a hisztire, hogy reagálok-e, én körülmetéllek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát láv van, tudod, ha nem tudod, tudjad! az hogy örülök hogy tetszett a novim, az csak természetes, csak nálad ezt úgy fejeztem ki, hogy szenvedjéééél!

az viszont nem kerülte el a figyelmemet, hogy Angie nem és nem olvasta el... na jól van bébi jól van. nem tudod mit hagysz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Helló!!!

Nem a Vonzás szabályai? Nekem ez van a könyv borítóján, ha Ellisről van szó. Király regény.
De el fogom olvasni Lola, de tegnap már borult a fejem a koncertbeszámoló végére... lécci na haragudj rám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Olyan lelkiismeret furdalásom van...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1076 1077 1078 1079 1080 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
60 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (60 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: