![]() ![]() |
2010.02. 17. - 13:42:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na mesélj! Mit vonzottál be? Vicusom nagyon baba vagy a képeken! Nem hiába jók a Mode-os csajok! Hasonlít Rád Petra nagyon. jaja, Kisvicus. tiszta anyja a kiscsajszi. hát ugye írtam hogy eléggé szar az anyagi helyzetem perpillanat. de hát ismerem én a vonzás törvényét, és intenzíven vonzottam is, rákoncentráltam a Brain Expressre, ami egy kreatív ötletemberekből ún. elit alakulatot működtet, aminek én is a tagja vagyok. és ők időnként adnak igazán izgalmas és érdekes megbízásokat, már két munkájukban is részt vettem, egy terméknévfejlesztő ötletbörzén meg egy blogkutatásban, amikor azért fizettek, hogy írjak nekik, kicsit tökéletes feladat?! igazi agymunka, szuper érdekes, imádtam, és nem mellékes hogy mocskos jól fizetnek. és nagyon erősen összpontosítok rájuk már pár napja, hogy hívjanak már fel, mert kéne meló, és ma reggel: Martyron csörög a telóm, és hív a koordinátor csaj, hogy akkor lenne most megint egy 3 részes munka: blogkutatás, fókuszcsoport, ötletbörze, ugyan csak március közepén, de mégis. áááá!!! pont erre vágytam. az nekem legalább 50-60 ezer ft-t fog hozni nagyon kevés idő alatt. jeeeeeeee!!! imádom imádom imádoooooom |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:43:17
Létrehozva:
|
|
|
Na mesélj! Mit vonzottál be? Vicusom nagyon baba vagy a képeken! Nem hiába jók a Mode-os csajok! Hasonlít Rád Petra nagyon. Köszi.Megint csak pirulok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pedig amikor megszületett a Petra tiszta férjem volt. |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:44:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát én megelégednék egy sima összebújós együttalvással is a srácokkal! XDDDD
Trixx: jaj a végén még elpirulok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - amúgy nem tom hol tartasz az IDM-ben, de tessék zsepit is odakészíteni! XDDD Mode: okés, majd várom a sztorit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica: csini vagy a képeken! akkor jól emlékeztem én is, hogy most sovibb voltál! Lola: NE CSIGÁZZ már minket!!! MIT vonzottál be????? Dave átugrik Londoból, hogy megdugjon a pajkos anacondával?!?!?!?!?! XDDD |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:47:25
Létrehozva:
|
|
|
Ne félj Vicus majd megvédelek! Nem engedem hogy ez a fekettéb perverz nőszemély elvegye az egyik legjobb örömforrásod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd rosszak leszünk, hisztizünk is, és aztán gyorsan szaladunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na már megint átmentem dedóba. teljesen lökött vagy, vagyis mindketten! hheheheheheheeee!!! de jól is van, mert bizisten szétcincálok mindenkit! ugye, Trixx, milyen veszéles vagyok?! agresszív, arrogáns, perverz ám imádnivaló. hmm... nekem úgy hangzik, mintha Dave Gahan tökéletes párja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: NE CSIGÁZZ már minket!!! MIT vonzottál be????? Dave átugrik Londoból, hogy megdugjon a pajkos anacondával?!?!?!?!?! XDDD ahun van e odafenn! de amúgy ha így folytatom a vonzástörvény gyakorlását, az anacondás dolog is összejön. sorry folks, i'm a pro. (bocs, srácok, profi vagyok) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:47:33
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom, a Recoil bulira, már több, mint 30% jegy már elfogyott...
Meg oda van írva az, hogy mi lesz a program. Ez ok, és mikor jön Alan?? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Akkor most teljesen más vagy? Kérek szépen frisset ha lehet! De éredekes ez a súlyvesztés, másoknál épp fordítva szokott lenni. Már amennyire én tudom. Ja és Gahan Géza is cuki! Tul képpen úgy nézek ki mint koszorúslány koromban legalább alkatilag csak most annyi a különbség,hogy rövidebb a hajam és szemüveget hordok. Hát a súlyvesztéssel szerencsém volt.Mondjuk én nem szoptattam mert nem volt tejem és szerintem ezért is könnyen eltüntek a kilók.A mamám azt mondta erre "kislányom elég rossz fejős tehén lett volna belőled" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...persze csak poénkodott. Anyám szerint meg sovány vagyok és biztos nem jól működik a pajzsmirigyem.Folyton aggódik... |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:50:42
Létrehozva:
|
|
|
teljesen lökött vagy, vagyis mindketten! hheheheheheheeee!!! de jól is van, mert bizisten szétcincálok mindenkit! ugye, Trixx, milyen veszéles vagyok?! agresszív, arrogáns, perverz ám imádnivaló. hmm... nekem úgy hangzik, mintha Dave Gahan tökéletes párja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahun van e odafenn! de amúgy ha így folytatom a vonzástörvény gyakorlását, az anacondás dolog is összejön. sorry folks, i'm a pro. (bocs, srácok, profi vagyok) igen, közben elolvastam! GRATULA csajszika!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és imádom a perverz dögséged, úgyhogy nehogy visszafogd magad!!! XDDD Mode: csak 30%? azt hittem, hogy már sold out van! Huh gyerekek, nagyon kivi leszek, hogy lesz-e felvétel a ma esti Albert Hall-os konciról!!! Tudjátok, a rákos tiniknek gyűjtő alapítvány szervezésében. Szegény Dave-et biztos előveszik a legutóbbi betegsége miatt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:52:11
Létrehozva:
|
|
|
igen, közben elolvastam! GRATULA csajszika!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és imádom a perverz dögséged, úgyhogy nehogy visszafogd magad!!! XDDD Mode: csak 30%? azt hittem, hogy már sold out van! Huh gyerekek, nagyon kivi leszek, hogy lesz-e felvétel a ma esti Albert Hall-os konciról!!! Tudjátok, a rákos tiniknek gyűjtő alapítvány szervezésében. Szegény Dave-et biztos előveszik a legutóbbi betegsége miatt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is azt hittem, hogy ilyenkorra már az lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:52:22
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Kisvicus. tiszta anyja a kiscsajszi. hát ugye írtam hogy eléggé szar az anyagi helyzetem perpillanat. de hát ismerem én a vonzás törvényét, és intenzíven vonzottam is, rákoncentráltam a Brain Expressre, ami egy kreatív ötletemberekből ún. elit alakulatot működtet, aminek én is a tagja vagyok. és ők időnként adnak igazán izgalmas és érdekes megbízásokat, már két munkájukban is részt vettem, egy terméknévfejlesztő ötletbörzén meg egy blogkutatásban, amikor azért fizettek, hogy írjak nekik, kicsit tökéletes feladat?! igazi agymunka, szuper érdekes, imádtam, és nem mellékes hogy mocskos jól fizetnek. és nagyon erősen összpontosítok rájuk már pár napja, hogy hívjanak már fel, mert kéne meló, és ma reggel: Martyron csörög a telóm, és hív a koordinátor csaj, hogy akkor lenne most megint egy 3 részes munka: blogkutatás, fókuszcsoport, ötletbörze, ugyan csak március közepén, de mégis. áááá!!! pont erre vágytam. az nekem legalább 50-60 ezer ft-t fog hozni nagyon kevés idő alatt. jeeeeeeee!!! imádom imádom imádoooooom Na Lolácska gratulálok! Igaz, nekem ezek kínaiul hangzanak, de látom hogy örülsz, így én is örülök az örömödnek. Egy mondaton belül három öröm, fogalmazok ám! |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:54:27
Létrehozva:
|
|
|
Ne félj Vicus majd megvédelek! Nem engedem hogy ez a felettéb perverz nőszemély elvegye az egyik legjobb örömforrásod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd rosszak leszünk, hisztizünk is, és aztán gyorsan szaladunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na már megint átmentem dedóba. Trixx drága vagy,hogy megvédesz.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:54:42
Létrehozva:
|
|
|
igen, közben elolvastam! GRATULA csajszika!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és imádom a perverz dögséged, úgyhogy nehogy visszafogd magad!!! XDDD Huh gyerekek, nagyon kivi leszek, hogy lesz-e felvétel a ma esti Albert Hall-os konciról!!! Tudjátok, a rákos tiniknek gyűjtő alapítvány szervezésében. Szegény Dave-et biztos előveszik a legutóbbi betegsége miatt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de ez azért nagyon szép szerintem, hogy megcsinálják ezt a fellépést. meg hát ugye a royal albert hallban elég nagy nevek lépnek csak fel. én? képtelen lennék visszafogni magam. ahogy madách bácsi írta vala: nem adhatok mást, csak mi lényegem |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:54:43
Létrehozva:
|
|
|
Lola, gratulálok a melóhoz, izgalmasan hangzik a dolog, jó lehet úgy kreatívkodni, hogy közben fizetnek is érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrá, lesz pénzmagod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, te vagy az én emberem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye, hogy azért egy szimpla együtt alvás is milyen jó lenne? Álmaink netovábbja. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:56:25
Létrehozva:
|
|
|
Hújaj! Lépnem kell! Most cseszett le a könyvelő (aki a leges legjobb fej a világon) hogy jó lenne má ha valamit dolgoznék is, nem csak itt vihorásznék.
Szóval, pááááááááááá! Este jövök! |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:57:07
Létrehozva:
|
|
|
teljesen lökött vagy, vagyis mindketten! hheheheheheheeee!!! de jól is van, mert bizisten szétcincálok mindenkit! ugye, Trixx, milyen veszéles vagyok?! agresszív, arrogáns, perverz ám imádnivaló. hmm... nekem úgy hangzik, mintha Dave Gahan tökéletes párja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahun van e odafenn! de amúgy ha így folytatom a vonzástörvény gyakorlását, az anacondás dolog is összejön. sorry folks, i'm a pro. (bocs, srácok, profi vagyok) igggen te egy imádnivaló nőszemély vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és imádunk is |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:58:58
Létrehozva:
|
|
|
Na Lolácska gratulálok! Igaz, nekem ezek kínaiul hangzanak, de látom hogy örülsz, így én is örülök az örömödnek. Egy mondaton belül három öröm, fogalmazok ám! hát úgy lefordítva: olyan munka, amilyen maximálisan Lolinak való: maximális agykapacitás felhasználás, kőkemény szellemi munka jó pénzért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökééély! jah és köszi a blogkommentet, reagáltam ám igggen te egy imádnivaló nőszemély vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és imádunk is juhúú! akkor oké a dolog kölcsönös Lola, gratulálok a melóhoz, izgalmasan hangzik a dolog, jó lehet úgy kreatívkodni, hogy közben fizetnek is érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrá, lesz pénzmagod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, te vagy az én emberem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye, hogy azért egy szimpla együtt alvás is milyen jó lenne? Álmaink netovábbja. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) biiizony, pénz és élvezet együtt, nyamiii!!! együtt alvááás, áááá!!! nyamm! ákos írt valahol valamit erről, egy filmlevelet asszem |
|
|
|
2010.02. 17. - 13:59:49
Létrehozva:
|
|
|
Huh gyerekek, nagyon kivi leszek, hogy lesz-e felvétel a ma esti Albert Hall-os konciról!!! Tudjátok, a rákos tiniknek gyűjtő alapítvány szervezésében. Szegény Dave-et biztos előveszik a legutóbbi betegsége miatt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tuti lesz felvétel! Fórumról mennek páran, úgyhogy holnap biztos lesz majd beszámoló róla! Fú, nagyon nem szeretném ha Dave-t erről faggatnák, szerintem koncerten is e miatt nem vetkőzik már, ott van egy sebhely, bár nem nagyon látszik, de Kesik mondta, hogy a dm.com fórumon elég közeli képek voltak róla. Szégyenli a párduc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 14:01:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát én megelégednék egy sima összebújós együttalvással is a srácokkal! XDDDD Trixx: jaj a végén még elpirulok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - amúgy nem tom hol tartasz az IDM-ben, de tessék zsepit is odakészíteni! XDDD Mode: okés, majd várom a sztorit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica: csini vagy a képeken! akkor jól emlékeztem én is, hogy most sovibb voltál! Lola: NE CSIGÁZZ már minket!!! MIT vonzottál be????? Dave átugrik Londoból, hogy megdugjon a pajkos anacondával?!?!?!?!?! XDDD köszi Usi.Hát én úgy mondanám,hogy az esküvőm idején olyan voltam egy disznó.vagy másképpen Helénke a tehénke. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Összebújos alvás a fiúkkal az sem lenne rossz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 14:02:03
Létrehozva:
|
|
|
Tuti lesz felvétel! Fórumról mennek páran, úgyhogy holnap biztos lesz majd beszámoló róla! Fú, nagyon nem szeretném ha Dave-t erről faggatnák, szerintem koncerten is e miatt nem vetkőzik már, ott van egy sebhely, bár nem nagyon látszik, de Kesik mondta, hogy a dm.com fórumon elég közeli képek voltak róla. Szégyenli a párduc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hol a vágás? képet!!! a drága! összecsókolgatnám a sebhelyét a szerelmemnek! jajj, imádom a sebhelyeket... drága, drága, drága dave, azért a vetkőzésről le ne szokjon. máskülönben sztem ez nem szégyen. nagyon is tiszteletreméltó hogy ezen is átverekedte magát |
|
|
|
2010.02. 17. - 14:04:11
Létrehozva:
|
|
|
Tuti lesz felvétel! Fórumról mennek páran, úgyhogy holnap biztos lesz majd beszámoló róla! Fú, nagyon nem szeretném ha Dave-t erről faggatnák, szerintem koncerten is e miatt nem vetkőzik már, ott van egy sebhely, bár nem nagyon látszik, de Kesik mondta, hogy a dm.com fórumon elég közeli képek voltak róla. Szégyenli a párduc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát én meg főleg nem szeretném, ha emiatt bántanák Dave-et. Hol vannak olyan képeK? hadd nézzem mindjárt megkeresem |
|
|
|
2010.02. 17. - 14:04:11
Létrehozva:
|
|
|
hát úgy lefordítva: olyan munka, amilyen maximálisan Lolinak való: maximális agykapacitás felhasználás, kőkemény szellemi munka jó pénzért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökééély! jah és köszi a blogkommentet, reagáltam ám juhúú! akkor oké a dolog kölcsönös biiizony, pénz és élvezet együtt, nyamiii!!! együtt alvááás, áááá!!! nyamm! ákos írt valahol valamit erről, egy filmlevelet asszem Lolám gratula a melóhoz. Örülök ám,hogy az imádat kölcsönös. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx pááá. |
|
|
|
![]() ![]() |