2400 Oldal V  « < 1079 1080 1081 1082 1083 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 17. - 14:07:16
Létrehozva: #21601

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 17. - 14:02:03) *
hol a vágás? képet!!! a drága! összecsókolgatnám a sebhelyét a szerelmemnek! jajj, imádom a sebhelyeket... drága, drága, drága dave, azért a vetkőzésről le ne szokjon. máskülönben sztem ez nem szégyen. nagyon is tiszteletreméltó hogy ezen is átverekedte magát

Majd kérek képet Kesiktől, neki van! Ő mondta még a Club Cool buli előtt, hogy voltak fenn képek róla, elég szépen összeforrt, de látszik... Én se szégyelleném, de ő mostanában olyan visszahúzódó lett, gondolom ezért is viselkedik zárkózottan. Megértem, teljes mértékben!

Küldjünk nagy gyógypuszit a mi drága Dave Gahan-ünknen! így is imádjuk, szeretjük, tiszteljük, nem számít az a kis seb a tökéletes bőrén!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:07:27
Létrehozva: #21602

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 13:59:49) *
Tuti lesz felvétel! Fórumról mennek páran, úgyhogy holnap biztos lesz majd beszámoló róla! Fú, nagyon nem szeretném ha Dave-t erről faggatnák, szerintem koncerten is e miatt nem vetkőzik már, ott van egy sebhely, bár nem nagyon látszik, de Kesik mondta, hogy a dm.com fórumon elég közeli képek voltak róla. Szégyenli a párduc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Meg tudom érteni Dave-et,hogy szégyelli a sebhelyét.Nekem is van két műtéti heg a hasamon és én sem szivesen mutogatnám nyilvánosság előtt mert szégyellem,hogy vannak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:09:17
Létrehozva: #21603

devotee

Na ezért mondtam én eddig is, meg mondom most is, hogy Dave nem hülye, tudja mit miért csinál, megvan az oka mindennek. A viselkedésének, annak, hogy nem őrül meg a színpadon meg stb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:10:26
Létrehozva: #21604

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:07:16) *
Majd kérek képet Kesiktől, neki van! Ő mondta még a Club Cool buli előtt, hogy voltak fenn képek róla, elég szépen összeforrt, de látszik... Én se szégyenleném, de ő mostanában olyan visszahúzódó lett, gondolom ezért is viselkedik zárkózottan. Megértem, teljes mértékben!

Küldjünk nagy gyógypuszit a mi drága Dave Gahan-ünknen! így is imádjuk, szeretjük, tiszteljük, nem számít az a kis seb a tökéletes bőrén!

Igy van gyógypuszi Dave sebhelyére.Kis drága.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 14:19:41
Létrehozva: #21605

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 14:09:17) *
Na ezért mondtam én eddig is, meg mondom most is, hogy Dave nem hülye, tudja mit miért csinál, megvan az oka mindennek. A viselkedésének, annak, hogy nem őrül meg a színpadon meg stb.

Igazad van, mindennek megvan az oka, én sem szeretném ha folyton nyaggatnának mindenféle idióta kérdésekkel.

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:10:26) *
Igy van gyógypuszi Dave sebhelyére.Kis drága.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ölelgetni való husigolyó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:24:21
Létrehozva: #21606

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:19:41) *
Igazad van, mindennek megvan az oka, én sem szeretném ha folyton nyaggatnának mindenféle idióta kérdésekkel.

Pedig az a gyanúm,hogy fogják faggatni.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:25:36
Létrehozva: #21607

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:19:41) *

Hát igen, egyrészt a kérdések, másrészt meg amilyen kérdések. Állandóan a fájó pontjait veszik elő, és még csodálkoznak, hogy úgy viselkedik, ahogy. Nagyon is jól teszi. Dave okos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 14:28:46
Létrehozva: #21608

devotee

Ha ott lennék egy ilyen interjún, hát Dave helyett én küldeném el melegebb égtájak felé.... hát komolyan, minden jó ízlésű ember kikerülné ezeket a kérdéseket, de persze az újságíróknak ez a király téma.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:30:24
Létrehozva: #21609

devotee

Mode akkor a 13. lesz az utolsó fejezet a novidban?

Jobban végig gondoltam nem is két sebhelyem van három.De a harmadik legalább takarásban van a bugyimban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gátmetszés helye....viszont olyan szépen összehimezte a doki,hogy nem is találom már,hogy hol van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 14:33:54
Létrehozva: #21610

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:30:24) *
Mode akkor a 13. lesz az utolsó fejezet a novidban?

Jobban végig gondoltam nem is két sebhelyem van három.De a harmadik legalább takarásban van a bugyimban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gátmetszés helye....viszont olyan szépen összehimezte a doki,hogy nem is találom már,hogy hol van.

ez elég durván hangzik... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:35:39
Létrehozva: #21611

devotee

Aha, a 13. fejezet lesz az utolsó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: Hát ezaz, nem tudom, miért a kényes dolgokról kell beszélni, nem hiszem, hogy csak az érdekelné az embereket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:36:33
Létrehozva: #21612

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:28:46) *
Ha ott lennék egy ilyen interjún, hát Dave helyett én küldeném el melegebb égtájak felé.... hát komolyan, minden jó ízlésű ember kikerülné ezeket a kérdéseket, de persze az újságíróknak ez a király téma.

Igen ez már nekem is megfordult a fejemben,hogy Dave helyében elküldeném a pokolba az újságirókat.Ez úgy van,hogy a sajtónak a mások nyomora az érdekes.Az nem hir nekik,hogy Dave boldogan él.Ellenben a múltjában vájkálni és a drogos dolgaival előhozakodni folyton az derogál nekik.Andy mérgesen meg is jegyezte már ezt,hogy folyton ezzel jönnek.És igaza volt.Most meg Dave-et a betegségével kapcsolatban faggatják állandóan....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:40:28
Létrehozva: #21613

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:36:33) *
Igen ez már nekem is megfordult a fejemben,hogy Dave helyében elküldeném a pokolba az újságirókat.Ez úgy van,hogy a sajtónak a mások nyomora az érdekes.Az nem hir nekik,hogy Dave boldogan él.Ellenben a múltjában vájkálni és a drogos dolgaival előhozakodni folyton az derogál nekik.Andy mérgesen meg is jegyezte már ezt,hogy folyton ezzel jönnek.És igaza volt.Most meg Dave-et a betegségével kapcsolatban faggatják állandóan....

A k* anyjukat már bocsánat..Inkább tiszteletben kéne tartani, hogy ez magánügy. Én sem kérdezem meg ismeretlenektől, hogy "te, mi a bajod, hogy ma a nőgyógyásznál, meg itt-ott voltál?"
Pláne Dave-et kéne tisztelniük az embereknek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:41:49
Létrehozva: #21614

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:33:54) *
ez elég durván hangzik... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Még mindig jobb egy pár centis gátmetszés mint a császármetszés utáni méretes vágás.
Hallottam is ahogy csattan az olló amikor átvágták a gátam.Még most is a fülemben van ha rágondolok.
Szerencse,hogy nem császároztak mert akkor ki lennék dekorálva rendesen.Elég ami a köldököm körül van heg meg ami lentebb van heg jobb oldalt elől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 17. - 14:42:12
Létrehozva: #21615

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:36:33) *

Hiénák, más nyomorát kielemezgetni állandó jelleggel. Undorító! És tényleg mindig az az izgi, ha valaki drogozik, piál, de az senkit nem izgat, ha valakivel minden ok. Egyszerűen nem kellene interjút adnia, ezen a turnén nem is adott, csak Andy Drágánk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:48:01
Létrehozva: #21616

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 14:40:28) *
A k* anyjukat már bocsánat..Inkább tiszteletben kéne tartani, hogy ez magánügy. Én sem kérdezem meg ismeretlenektől, hogy "te, mi a bajod, hogy ma a nőgyógyásznál, meg itt-ott voltál?"
Pláne Dave-et kéne tisztelniük az embereknek...

Kéne de szerintem az újságirókban is az van mint némelyik más emberben is amiket szoktak mondani,hogy Dave csak egy drogos mint ahogy Martin alkoholista Andy meg idegbeteg és azt gondolják mit tiszteljenek benne.Nem jantar is azt mesélte,hogy az ismerőse vagy ki megszólta mit eszik ilyen drogos,alkoholista bandán?Na gondolom az újságirók egy része is talán ezt gondolja róluk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:52:03
Létrehozva: #21617

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:48:01) *
Kéne de szerintem az újságirókban is az van mint némelyik más emberben is amiket szoktak mondani,hogy Dave csak egy drogos mint ahogy Martin alkoholista Andy meg idegbeteg és azt gondolják mit tiszteljenek benne.Nem jantar is azt mesélte,hogy az ismerőse vagy ki megszólta mit eszik ilyen drogos,alkoholista bandán?Na gondolom az újságirók egy része is talán ezt gondolja róluk.

Hát akkor rohadjon meg az összes újságíró aki ezt gondolja róluk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha ismernék a múltjukat, biztos nem hinnének ilyeneket, de akkor sem szép a hallottak alapján megítélni valakit.

Komolyan mondom, tiszta nyomi vagyok ma. A suliba egész nap aludtam, persze nem szó szerint, most meg olyan vagyok, mint aki elveszett a semmiben. Nem tudok semmire sem koncentrálni, meg gondolni sem, semmihez sincs kedvem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 14:55:04
Létrehozva: #21618

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 14:42:12) *
Hiénák, más nyomorát kielemezgetni állandó jelleggel. Undorító! És tényleg mindig az az izgi, ha valaki drogozik, piál, de az senkit nem izgat, ha valakivel minden ok. Egyszerűen nem kellene interjút adnia, ezen a turnén nem is adott, csak Andy Drágánk.

Ha én lennék Dave helyében amikor interjút ad az első olyan kérdésnél ami a drogra utal vagy vájkál az életében felállnék azt otthagynám az egészet.

Kül a kedvenc szinésznőm is(már nem él)gyűlölte az újságirókat mert állandóan zaklatták,kutamásztak az életében.Menekült előlük ha tehette.

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 14:52:03) *
Hát akkor rohadjon meg az összes újságíró aki ezt gondolja róluk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha ismernék a múltjukat, biztos nem hinnének ilyeneket, de akkor sem szép a hallottak alapján megítélni valakit.

Komolyan mondom, tiszta nyomi vagyok ma. A suliba egész nap aludtam, persze nem szó szerint, most meg olyan vagyok, mint aki elveszett a semmiben. Nem tudok semmire sem koncentrálni, meg gondolni sem, semmihez sincs kedvem...

Akkor ne csinálj semmit.Pihengess...

Nem szép mégis megitélik őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 14:59:11
Létrehozva: #21619

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 14:55:04) *
Ha én lennék Dave helyében amikor interjút ad az első olyan kérdésnél ami a drogra utal vagy vájkál az életében felállnék azt otthagynám az egészet.

Kül a kedvenc szinésznőm is(már nem él)gyűlölte az újságirókat mert állandóan zaklatták,kutamásztak az életében.Menekült előlük ha tehette.

Akkor ne csinálj semmit.Pihengess...

Nem szép mégis megitélik őket.

Pihengetni se nagyon van kedvem. nem tudom, az előbb is perceken keresztül ültem az ablakban, bámultam magamba és semmire se gondoltam.
Viszont még pár mondat és kész a művem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:01:50
Létrehozva: #21620

devotee

Mode van ez igy néha.Semmilyen kedve sincs az ember lányának.

Ha elkészült a mű akkor jöhet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1079 1080 1081 1082 1083 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
51 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (51 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: