2400 Oldal V  « < 1080 1081 1082 1083 1084 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 17. - 15:02:42
Létrehozva: #21621

devotee

Elszaladok a postára.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:03:46
Létrehozva: #21622

devotee

Na visszatértem, dolgoztam egy kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Várom én is a sebhelyes képet. Szegény Dave...
Én úgy hallottam hogy nincs rajta vágás, hanem a húgycsövén keresztül végezték a beavatkozást.
De akkor ez úgy látszik kamu volt.

Szerintem is pont ez a téma az, amit hanyagolniuk kellene az újságíroknak, ebben a témában vájkálódni már nagyon gusztustalan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:07:14
Létrehozva: #21623

devotee

Angie fussál a postára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx dolgoztál egy kicsit?Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 15:08:43
Létrehozva: #21624

devotee

Oké Vica. átformálom, beállítom a Mode-os betűtípusokat meg ilyenek aztán küldöm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:10:36
Létrehozva: #21625

devotee

Ja Trixx mondtam a Gézának,hogy azt mondtad rá,hogy cuki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy ühüm-el nyugtázta a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként te nem szeretnél esküvői képet felrakni ide?Megnéznélek titeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 17. - 15:11:14
Létrehozva: #21626

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 17. - 13:59:49) *
Tuti lesz felvétel! Fórumról mennek páran, úgyhogy holnap biztos lesz majd beszámoló róla! Fú, nagyon nem szeretném ha Dave-t erről faggatnák, szerintem koncerten is e miatt nem vetkőzik már, ott van egy sebhely, bár nem nagyon látszik, de Kesik mondta, hogy a dm.com fórumon elég közeli képek voltak róla. Szégyenli a párduc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Igen??? Én nem figyeltem még a vágást! (Én is úgy tudtam, ahogy Trixx, hogy a húgycsövén keresztül macerálták szegényt! :S) A képekre én is kivi lennék! Egyébként szerintem se gáz a sebhely! Lolához hasonlatosan a perverz agyamnak hála én is gerjedek még erre is!! XDDDD
Szerintem se véletlen a visszahúzódása.
Igen, Angie és a többiek! Küldjünk csak sok gyógypuszit és energiát a drága cicafiúnak, hogy a ma estét is átvészelje! Szegénykém már tuti marha fáradt a turné és a kellemetlen téma miatt is!!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Gyere baby, bújj össze a Sereggel, mint a kutyusok a kennelben, mi majd megvigasztalunk és felmelegítünk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (és most nem szexre gondoltam, hanem lelki támogatásra és feltöltődésre!)

Angie: Viccelsz?! Összebújós alvás?!?!?! Az egyik gyengém! Csak feküdni, szuszogni, nézni egymást, vagy ahogy a másik alszik és te az ő illatában fekszel, a teste melegével takaródzol, érzed az ölelését magad körül... ahhh! Isteni!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

vica: szerintem hülyeség szégyellni a sebhelyeket! Hozzá tartozik az életedhez, hozzád. Minden sebhely egy történetet mesél el és szerintem meg kell tanulni élni vele. Sokan azért szégyellik ezeket is, mint pl. a plusz kilókat szintén, mert ennek a rohadt média, a társadalom és az elvárásaik által vetített tökéletes modellképnek nem felel meg a többség - illetve az előítéletek mocsarában dagonyázunk. Nem tudom, hogy láttál-e már a jobb karomról képet, de nekem születésem óta elég feltűnő vörös foltos anyajegyeim vannak végig a karomon. Én ezzel nőttem fel, megtanultam együtt élni vele. Legutoljára óvodában zavart, mikor kérdezősködtek róla, hogy mi az. Engem már egyáltalán nem zavar, illik a stílusomhoz és ez is én vagyok. Akinek nem tetszik, ne nézzen rá. A sajnálatuk sem kell, mert nem érzem tehernek vagy akadálynak abban, hogy teljes életet éljek. Ha kérdeznek róla, szívesen válaszolok. Nem egy embert láttam, akinek szintén volt ilyen lángoló anyajegye (ez a hivatalos neve). Az esetek többségében - főleg a rövidujjas szezonban - el is felejtem, hogy rajtam van (de a rokonaim és a barátaim is!) és nem értem, hogy miért bámulnak. Csak utána esik le, de az igazat megvallva leszarom. Neked (és másnak) sem kéne szégyellnie a hegeket és hasonló nyomokat. Legalább nem az egytucatok közé tartozol te se! (és most bocs attól, akinek esetleg nincs ilyesmije, nem rosszból mondtam! meg hát eleve hogy itt vagyunk mi mind, nekem már azt súgja, hogy nem vagyunk az egy tucat része (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

vica2: szerintem is kérdezgetni fogják, de most talán nem olyan bunkó újságírós stílusban, hisz ez egy rákos alapítvány szervezése, és ott azért tudják, hogy mi mindennel jár ez a betegség mind lelkileg, mind testileg! csak tapintatosabbak!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:12:45
Létrehozva: #21627

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 15:07:14) *
Angie fussál a postára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx dolgoztál egy kicsit?Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja igen, megcsináltam ami halaszthatlan volt.
A másik partnernek meg írtam egy mailt, hogy kaptam egy hosszadalmas sürgős melót, így az övét sajnos csak holnap tudom csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossz vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:13:00
Létrehozva: #21628

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 17. - 15:08:43) *
Oké Vica. átformálom, beállítom a Mode-os betűtípusokat meg ilyenek aztán küldöm.

Jól van baby.Én már elmentettem magamnak szinte az egészet majd akkor ha jön uccsó a maradékot is hozzáteszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:16:14
Létrehozva: #21629

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 15:10:36) *
Ja Trixx mondtam a Gézának,hogy azt mondtad rá,hogy cuki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy ühüm-el nyugtázta a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként te nem szeretnél esküvői képet felrakni ide?Megnéznélek titeket.

Oké, este megnézem mi van fenn a gépemen. Mert nekünk digitális kép nem készült csak 1 vagy 2. Be kellene scannelnem.
He-he. Tipikus pasi, akár csak az enyém: ühüm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:22:04
Létrehozva: #21630

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 17. - 15:11:14) *
Igen??? Én nem figyeltem még a vágást! (Én is úgy tudtam, ahogy Trixx, hogy a húgycsövén keresztül macerálták szegényt! :S) A képekre én is kivi lennék! Egyébként szerintem se gáz a sebhely! Lolához hasonlatosan a perverz agyamnak hála én is gerjedek még erre is!! XDDDD
Igen, Angie és a többiek! Küldjünk csak sok gyógypuszit és energiát a drága cicafiúnak, hogy a ma estét is átvészelje! Szegénykém már tuti marha fáradt a turné és a kellemetlen téma miatt is!!!! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Gyere baby, bújj össze a Sereggel, mint a kutyusok a kennelben, mi majd megvigasztalunk és felmelegítünk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (és most nem szexre gondoltam, hanem lelki támogatásra és feltöltődésre!)

Angie: Viccelsz?! Összebújós alvás?!?!?! Az egyik gyengém! Csak feküdni, szuszogni, nézni egymást, vagy ahogy a másik alszik és te az ő illatában fekszel, a teste melegével takaródzol, érzed az ölelését magad körül... ahhh! Isteni!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

vica: szerintem hülyeség szégyellni a sebhelyeket! Hozzá tartozik az életedhez, hozzád. Minden sebhely egy történetet mesél el és szerintem meg kell tanulni élni vele. Sokan azért szégyellik ezeket is, mint pl. a plusz kilókat szintén, mert ennek a rohadt média, a társadalom és az elvárásaik által vetített tökéletes modellképnek nem felel meg a többség - illetve az előítéletek mocsarában dagonyázunk. Nem tudom, hogy láttál-e már a jobb karomról képet, de nekem születésem óta elég feltűnő vörös foltos anyajegyeim vannak végig a karomon. Én ezzel nőttem fel, megtanultam együtt élni vele. Legutoljára óvodában zavart, mikor kérdezősködtek róla, hogy mi az. Engem már egyáltalán nem zavar, illik a stílusomhoz és ez is én vagyok. Akinek nem tetszik, ne nézzen rá. A sajnálatuk sem kell, mert nem érzem tehernek vagy akadálynak abban, hogy teljes életet éljek. Ha kérdeznek róla, szívesen válaszolok. Nem egy embert láttam, akinek szintén volt ilyen lángoló anyajegye (ez a hivatalos neve). Az esetek többségében - főleg a rövidujjas szezonban - el is felejtem, hogy rajtam van (de a rokonaim és a barátaim is!) és nem értem, hogy miért bámulnak. Csak utána esik le, de az igazat megvallva leszarom. Neked (és másnak) sem kéne szégyellnie a hegeket és hasonló nyomokat. Legalább nem az egytucatok közé tartozol te se! (és most bocs attól, akinek esetleg nincs ilyesmije, nem rosszból mondtam! meg hát eleve hogy itt vagyunk mi mind, nekem már azt súgja, hogy nem vagyunk az egy tucat része (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

vica2: szerintem is kérdezgetni fogják, de most talán nem olyan bunkó újságírós stílusban, hisz ez egy rákos alapítvány szervezése, és ott azért tudják, hogy mi mindennel jár ez a betegség mind lelkileg, mind testileg! csak tapintatosabbak!

Igggen gyere Dave majd a sereg összebújik veled és megszeretget,ölelget. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dave nem vagy egyedül.

Usi hát az biztos,hogy nem vagyunk egy szokványos csapat.Kül igazad lehet ami a sebhelyet illeti.Meg vagyok bélyegezve.hehe Végül is megszoktam,hogy vannak.

Remélem,hogy tapintatosan fognak kérdezni Dave-től.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:22:53
Létrehozva: #21631

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 17. - 15:11:14) *

Képzeld! Én még 10 év után is szoktam nézni az uramat álmában. Olyan édi ahogy szuszog. Olyankor szétfeszít a szerelem. Imádom. Szóval ennél tényleg nincs jobb, egyet kivéve.

Usi, teljesen egyetértek. Nem kell szégyellni. Nekem is van egy, igaz az csak meztelen látszik, közvetlen a mellem alatt van, a melltartó vonalán. Sőt én még szeretem is, olyan szexinek találom.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 17. - 15:24:46
Létrehozva: #21632

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 15:16:14) *
Oké, este megnézem mi van fenn a gépemen. Mert nekünk digitális kép nem készült csak 1 vagy 2. Be kellene scannelnem.
He-he. Tipikus pasi, akár csak az enyém: ühüm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekünk se digitális a kép hanem a Géza bescannelte és úgy van a gépbe.

ja Usi és igen láttam már képet a karodról.Az oldaladon mutattad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 17. - 15:31:14
Létrehozva: #21633

devotee

nana, lányok, nana!

nekem mint médiásnak kötelességem azért pár szót szólni.
nem szabad ilyeneket, hogy minden újságíró hiéna és mocskos, írtanivaló szemét. az az igazság, hogy ti a bulvárújságírókról beszéltek, akikre persze maradéktalanul igaz. de azért nem kellene mocskolódni. tudjátok a média általában kiszolgálja az igényeket. és igen, a hírérték nem mindegy. és annak nincsen hírértéke, ha valaki csendben éldegél a családjával, tudniillik arra mindenki képes. egy betegség, egy drogos múlt hírértékkel bír. és az alapvető cél a tájékoztatás. és egy hírességnek számolnia kell azzal, hogy egyszeriben minden érdekes lesz, ami az életével kapcsolatos. a magánéletével is. bár kötve hiszem hogy milliók idoljának betegsége olyan nagyon magánügy. szerintem igencsak felzúdulás van minidg, ha valami nagy mérvű infót elhallgat a sajtó (lásd csernobil). ezekről tudni kell. és az újságírónak kutyakötelessége megkérdezni. azt nem kérdezheti, hogy mivel issza a kávét. Dave (és amúgy az egész zenekar) nagyon is jól tudja ezt. és nagyon profin is kezeli, nézzétek meg, nem mocskolódik a sajtóra, minden interjúban kedvesen, értelmesen és nyíltan válaszol. más dolog, hogy igen, a sajtó hajlamos nem tökéletesen ellenőrzött híreknek bedőlni, és bizonyos nézőpontokat előnyben részesíteni. de az azért nem általános. kérlek, ne pocskondiázzátok a médiát úgy általánosságban, mert nekem ez bántja a fülemet. a bulvárújságok firkászai megint más dolog. de azért vannak tisztességes újságírók, aki ugyanolyan emberi elvek alapján végzik a munkájukat, mint bárki. finoman, babák, finoman.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:34:13
Létrehozva: #21634

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 17. - 15:24:46) *
Nekünk se digitális a kép hanem a Géza bescannelte és úgy van a gépbe.

ja Usi és igen láttam már képet a karodról.Az oldaladon mutattad.

Közben felrakok egyet, a 10 éves évforulónkat ültük épp kettecskén. Csak mutiba, aztán letörlöm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 17. - 15:36:34
Létrehozva: #21635

devotee

Lola: okés, azt elismerem, hogy én leginkább a bulvársajtóra értettem amit írtam. Tudom, hogy vannak komoly journalisták is - pl. tudományos cikkek, kutatások írói, az ő munkájuk természetesen nem tartozik bele az általam negatívnak tituláltak közé!

Trixx: de édesek vagytok a képen!!!!!!!!!!!!!!!
juj és milyen csinos vagy!!!!!!!!!!!!!! végre rólad is láttam képet!
na hát megértem, ha a férjecskédet szereted nézni alvás közben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 17. - 15:38:15
Létrehozva: #21636

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 15:34:13) *
Közben felrakok egyet, a 10 éves évforulónkat ültük épp kettecskén. Csak mutiba, aztán letörlöm.
Mellékelt állomány:  FNYKPE.jpg ( 42.42K ) Letöltések száma: 17

jajj hát nagyon szépek vagytok!!!!!!
de komolyan!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:40:18
Létrehozva: #21637

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 17. - 15:31:14) *
nana, lányok, nana!

nekem mint médiásnak kötelességem azért pár szót szólni.
nem szabad ilyeneket, hogy minden újságíró hiéna és mocskos, írtanivaló szemét. az az igazság, hogy ti a bulvárújságírókról beszéltek, akikre persze maradéktalanul igaz. de azért nem kellene mocskolódni. tudjátok a média általában kiszolgálja az igényeket. és igen, a hírérték nem mindegy. és annak nincsen hírértéke, ha valaki csendben éldegél a családjával, tudniillik arra mindenki képes. egy betegség, egy drogos múlt hírértékkel bír. és az alapvető cél a tájékoztatás. és egy hírességnek számolnia kell azzal, hogy egyszeriben minden érdekes lesz, ami az életével kapcsolatos. a magánéletével is. bár kötve hiszem hogy milliók idoljának betegsége olyan nagyon magánügy. szerintem igencsak felzúdulás van minidg, ha valami nagy mérvű infót elhallgat a sajtó (lásd csernobil). ezekről tudni kell. és az újságírónak kutyakötelessége megkérdezni. azt nem kérdezheti, hogy mivel issza a kávét. Dave (és amúgy az egész zenekar) nagyon is jól tudja ezt. és nagyon profin is kezeli, nézzétek meg, nem mocskolódik a sajtóra, minden interjúban kedvesen, értelmesen és nyíltan válaszol. más dolog, hogy igen, a sajtó hajlamos nem tökéletesen ellenőrzött híreknek bedőlni, és bizonyos nézőpontokat előnyben részesíteni. de az azért nem általános. kérlek, ne pocskondiázzátok a médiát úgy általánosságban, mert nekem ez bántja a fülemet. a bulvárújságok firkászai megint más dolog. de azért vannak tisztességes újságírók, aki ugyanolyan emberi elvek alapján végzik a munkájukat, mint bárki. finoman, babák, finoman.

Lolácskám, azért a médiáról, pontosabban a bulvárról (itt nem akarok példákat hozni) nagyon rossz véleményem van.
Tudom, szakmabeli vagy, de azért szerintem Dave betegsége igen is a magánügy kategóriába tartozik.
Azért Csernobil egész más kategória.
Az újságírás, na az igen, azt elismerem! Le a kalappal!
De a bulvár, mikor az a hír hogy vv anikó majdnem elejtette a telefonját. Na neeeeeeeeeee
Sajnos a színvonal a béka segge alatt van, és valljuk be sokkal több a bulvár, mint a valódi újságírás, tényfeltárás, információ közvetítés.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 17. - 15:40:47
Létrehozva: #21638

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 15:34:13) *

hűűűű, nagyon szép vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 17. - 15:42:17
Létrehozva: #21639

devotee

Köszönöm a dicsérő szavakat! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hát nekem ő a legszebb. De utána közvetlen Mart!

Idézet (lolacska @ 2010.02. 17. - 15:40:47) *
hűűűű, nagyon szép vagy!

Jó lenne........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 17. - 15:44:12
Létrehozva: #21640

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 15:40:18) *
Lolácskám, azért a médiáról, pontosabban a bulvárról (itt nem akarok példákat hozni) nagyon rossz véleményem van.
Tudom, szakmabeli vagy, de azért szerintem Dave betegsége igen is a magánügy kategóriába tartozik.
Azért Csernobil egész más kategória.
Az újságírás, na az igen, azt elimerem! Le a kalappal!
De a bulvár, mikor a hír hogy vv anikó majdnem elejtette a telefonját. Na neeeeeeeeeee
Sajnos a színvonal a béka segge alatt van, és valljuk be sokkal több a bulvár, mint a valódi újságírás, tényfeltárás, információ közvetítés.

én értem, amit mondasz, de a tájékoztatás fontos. a bulvársajtótól én is hányok, ne aggódj, fúj.
csak valaki elég durva hangnemben írt be, hogy dögöljön meg mindenki, aki kérdezgeti. hát azért hátrább az agarakkal. a bulvársajtó különben sem kérdez, leírja amit gondol, információforrás nélkül. inkább a hangnemmel volt problémám.

Idézet (Trixx @ 2010.02. 17. - 15:42:17) *
Jó lenne........

ne legyél már lökött, tényleg nagyon szép vagy! nekem hihetsz, nagy rajongója vagyok az emberi testnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1080 1081 1082 1083 1084 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
63 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (63 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: