![]() ![]() |
2010.02. 17. - 19:20:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De édi! Megzabbantanám! Itt tisztára olyan mindt a kisfia. Fú de szép kölök az! Nem hiába Martin csinálta! jajj ezen most akkorát röhögtem Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egy kis kapucínert valakinek? XD (IMG:http://i618.photobucket.com/albums/tt267/karino72/martin%20l%20gore%20wallpaper/e.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:21:06
Létrehozva:
|
|
|
Bal felső: XDXDXDX
Jobb felső: csücsörítsts béjbe, ide a számra! Bal alsó: na itt a haja vetekszik az előbbi Alan-es hajjal! XDXDXDX |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:22:12
Létrehozva:
|
|
|
Bal felső: XDXDXDX Jobb felső: csücsörítsts béjbe, ide a számra! Bal alsó: na itt a haja vetekszik az előbbi Alan-es hajjal! XDXDXDX XDDDD Úhh...Ki az az ember itt fölül, ott ott a..ott (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ott a Dm fórum felirat mellett.. ki az? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:22:38
Létrehozva:
|
|
|
jajj ezen most akkorát röhögtem Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egy kis kapucínert valakinek? XD (IMG:http://i618.photobucket.com/albums/tt267/karino72/martin%20l%20gore%20wallpaper/e.jpg) Ahhhhhhhhhhhh Jelentem leszek az a valaki! Ahhh ezt le is mentem! Azok a göndör fürtök! |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:23:28
Létrehozva:
|
|
|
Trixx figyelj.......
LÁBAAAK XDDDD (IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv60/Depeche_Mode_fotos/1990%20Violator/martin3-1.jpg) Oké Trixx kapucíner eladva Neked XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:25:17
Létrehozva:
|
|
|
XDDDD Úhh...Ki az az ember itt fölül, ott ott a..ott (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ott a Dm fórum felirat mellett.. ki az? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Kire gondolsz? Én nem látok semmit a kapucíner kiveri a szemem! XDDDDDDDDDDDDDDD Trixx figyelj....... LÁBAAAK XDDDD (IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv60/Depeche_Mode_fotos/1990%20Violator/martin3-1.jpg) Oké Trixx kapucíner eladva Neked XD Szemem a pályán! Ohhhhh a drága! Milyen szépen kirajzolódnak az izmai. De lehámoznám róla azt a harisnyát vagy mit! |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:26:16
Létrehozva:
|
|
|
Kire gondolsz? Én nem látok semmit a kapucíner kiveri a szemem! XDDDDDDDDDDDDDDD Szemem a pályán! Ohhhhh a drága! Milyen szépen kirajzolódnak az izmai. De lehámoznám róla azt a harisnyát vagy mit! Szerintem nincs rajta harisnya csak a fény miatt ilyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiböki a szemedet a hegyéveL XDDD Vica hova lett? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Köcce a kapucínert! Megvéve!
Most egy időre pá, fürcsizek, közben olvasok. Kicsit minhta fel lennék fázva, kúrálom magam egy kis fürdősóval, este leszek még. Pá! |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:28:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 19:38:04
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok Mode csak elpályáztam megmosni a hercsulámat(hogy mindenki értse a nunim) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 19:39:11
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok Mode csak elpályáztam megmosni a hercsulámat(hogy mindenki értse a nunim) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hercsula XDD Na az én hercsulámat majd Alan mossa de nem szappannal XDD |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:44:32
Létrehozva:
|
|
|
Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hercsula XDD Na az én hercsulámat majd Alan mossa de nem szappannal XDD nem hát hanem a magnummal kezelgeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:45:36
Létrehozva:
|
|
|
nem hát hanem a magnummal kezelgeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:48:07
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt csajok. Olyan fejgörcseim voltak fél négytől, h öröm völt érezni.... ettem kétfajta fájdalomcsillapítót is, azt hiszitek, hogy érdekelte? Hát nem! De legalább egy kicsit aludtam, aztán 7-kor felkeltem és mentem ebédelni. Most viszonylag okés vagyok. Itt mi hír?
(IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv60/Depeche_Mode_fotos/2009%20Tour%20of%20the%20Universe/Martin_01.jpg) Pápá Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!! Hát szegény fejem éppenhogy összeszedte magát és ezt kell látnia, ezt?! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mentem is le azonnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:49:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem te is készülsz viszonozni a kezelést (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 19:50:39
Létrehozva:
|
|
|
Édi vagy bébi! Örültem a képnek, jól kiröhögtem Martint! Hi-hi. Na bepasszentolok egy esküvős képet neked Vicus [attachment=1177:Esk__v___1.jpg], elég rossz minőségű, telefonnal lefotóztam a képet. Szóval ilyenek voltunk.... vadak és jók....... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) hujujujujúúj! férjed sem piskóta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nem csoda hogy imádod. és te is már megint codacép vagyol |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:50:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem te is készülsz viszonozni a kezelést (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Készülök bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Capri! Na látod hoztam neked a Martin képekkel egy kis gyógyírt XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:54:06
Létrehozva:
|
|
|
Édi vagy bébi! Örültem a képnek, jól kiröhögtem Martint! Hi-hi. Na bepasszentolok egy esküvős képet neked Vicus [attachment=1177:Esk__v___1.jpg], elég rossz minőségű, telefonnal lefotóztam a képet. Szóval ilyenek voltunk.... vadak és jók....... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mindenki milyen gyönyörű menyasszony volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nekem nincsenek ilyen képeim XD mivel tüdőgyulladásom volt a szalagavatómra se jutottam el, szóval onnan sincsenek iylen képeim, de ha ott lettem volna - ami nem történt volna meg, akkor se, ha egészséges vagyok XD - se keringőztem volna, szóval, akkor se lenne rólam fehér ruhás kép XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:54:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri.
Szegényke de örülök,hogy jobban vagy kicsit. |
|
|
|
2010.02. 17. - 19:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Készülök bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Capri! Na látod hoztam neked a Martin képekkel egy kis gyógyírt XD hozzál még, még fájdogál kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Capri. Szegényke de örülök,hogy jobban vagy kicsit. köszi, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát igen, jön meleg, front van.... utálom |
|
|
|
![]() ![]() |