![]() ![]() |
2010.02. 17. - 19:59:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hozzál még, még fájdogál kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát igen, jön meleg, front van.... utálom Caprim, kicsivel feljebb van olyan Martin combos kép, még én is rázoomoltam... |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:00:23
Létrehozva:
|
|
|
mindenki milyen gyönyörű menyasszony volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát, nekem nincsenek ilyen képeim XD mivel tüdőgyulladásom volt a szalagavatómra se jutottam el, szóval onnan sincsenek iylen képeim, de ha ott lettem volna - ami nem történt volna meg, akkor se, ha egészséges vagyok XD - se keringőztem volna, szóval, akkor se lenne rólam fehér ruhás kép XD az én képeimet is láttad?Szerénységemről is vannak esküvőt képek pár oldallal előbb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri front érzékeny vagy? |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:02:58
Létrehozva:
|
|
|
az én képeimet is láttad?Szerénységemről is vannak esküvőt képek pár oldallal előbb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri front érzékeny vagy? dehogynem, azért mondtam, h mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aham és migrénes. migrénnél lazán meghalok 2 - 3 napra. Caprim, kicsivel feljebb van olyan Martin combos kép, még én is rázoomoltam... iszonyat álomszép combjai voltak fiatalkorában az ipsének.... nekem is feltűnt XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Oh köszönöm Capri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kis húsos menyasszony voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendesen volt rajtam mit fogni.
Te jó ég migrén.Jobbulást. |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:05:05
Létrehozva:
|
|
|
Na Capri, jó tippet adtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én se megyek el a szalagavatómra, majd azt mondom hogy beteg vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:06:42
Létrehozva:
|
|
|
Na Capri, jó tippet adtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se megyek el a szalagavatómra, majd azt mondom hogy beteg vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én tényleg beteg voltam, de előtte kerek perec megmondtam, h rám ne számítsanak, mert hidegen hagy, sőt idegesít ez a cécó. mindenki elhűlt, h jaj, h ilyen nem létezik, milyen már, ott kell lennem. mire én: miért enélkül nem tudok tovább élni? Martinék szalagavatóját megnéztem volna, ha volt nekik olyan vagy ahhoz hasonló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:07:59
Létrehozva:
|
|
|
Az én esküvői képemre még várnotok kell áprilisig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én tényleg beteg voltam, de előtte kerek perec megmondtam, h rám ne számítsanak, mert hidegen hagy, sőt idegesít ez a cécó. mindenki elhűlt, h jaj, h ilyen nem létezik, milyen már, ott kell lennem. mire én: miért enélkül nem tudok tovább élni? Martinék szalagavatóját megnéztem volna, ha volt nekik olyan vagy ahhoz hasonló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én majd azt mondom, hogy az leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én sem értem, minek ez a nagy felhajtás egy ballagás meg ilyenek miatt. Jóvan, 18 lettem, elvégzem a sulit, na és... |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:08:09
Létrehozva:
|
|
|
Na fent a forum felirat mellett meg Martint láthatjátok mint menyasszonyt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 20:10:27
Létrehozva:
|
|
|
Na fent a forum felirat mellett meg Martint láthatjátok mint menyasszonyt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő a legszebb mindenki közül XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:13:21
Létrehozva:
|
|
|
Az én esküvői képemre még várnotok kell áprilisig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én majd azt mondom, hogy az leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én sem értem, minek ez a nagy felhajtás egy ballagás meg ilyenek miatt. Jóvan, 18 lettem, elvégzem a sulit, na és... Nekem nem volt normális szalagavatóm.Annyi volt,hogy bevonultunk a torna csarnokba az igazgató mondott pár szót meg volt valami műsor,felbiggyesztették a szalagot aztán ennyi.Nem volt bál.A mi évfolyamunknak nem járt valamiért.Szerintem szemétség volt de mindegy. |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:15:12
Létrehozva:
|
|
|
Caprinak jobbulást!
Martin azon a képen harisnyában van - World Violaton Tour-os kép, ami ritkaságszámba megy jó minőségben!!! Köszi érte!!!! Trixx: nekem rögtön a Walking in my shoes - The Singles tour-os kivetítése jutott eszembe Martin meztelen tappancsáról.... Annyira gyönyörűségesenszépséges csülkei vannak, hogy csak na!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A vidit itt meg is tudjátok nézni (csak katt jobb oldalt a címére): http://www.depechemode.com/video/tour_proj...projection.html Loptam ki neked egy képet is belőle:
wimssinglestour1.jpg ( 42.58K )
Letöltések száma: 9 |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:15:56
Létrehozva:
|
|
|
Ő a legszebb mindenki közül XD hehe igen nagyon cekci menyasszony Martin és már csak a mirtusz koszorú hiányzik a fejéről ami jelzi,hogy szűz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:18:15
Létrehozva:
|
|
|
hehe igen nagyon cekci menyasszony Martin és már csak a mirtusz koszorú hiányzik a fejéről ami jelzi,hogy szűz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Csajok mára részemről pá.
Jó cakkát mindenkinek,álmodjatok erotikusat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:24:16
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaaj Mart gyere ide hozzám és nyomj egy puszit a homlokomra!!! Fááááj! XD
Jóéjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:27:28
Létrehozva:
|
|
|
nyamiii... Martinnak de kurvajó lába van... anyuuuu. nekem lenne ilyen...
szalagavató. én imádtam. de nekünk nem is ilyen gagyi elcsépelt fos szalagavatónk volt, hanem életem egyik legszuperebb élménye. mi művészetisek voltunk, nem ám elégedtünk meg ilyen olcsó szarral hogy habosruci, keringő, hanem nálunk minden osztálynak félórás, tök komoly, jó műsora volt. mi a jesus christ superstarra jazzbaletteztünk, rendesen, színvonalasan meg minden, és aztán volt a szalagtűzés. és nekem életem egyik legjobb élménye volt, mert utána csomó idegen, meg a suli tánctagozatvezetője jött oda gratulálni nekem (pedig már akkor is széép nagydarab voltam, kb ugyanannyira mint most) hogy öröm volt nézni ahogy táncolok, és szerinte kellene komolyabban is foglalkoznom a dologgal. és a szalagtűző is jó volt, mert nálunk nem kellett ilyen hülye egyen estélyi, mindenki tök egyéni cuccban volt, és meg voltunk hatódva, a közös ének után konkrétan együtt sírtunk. és a buli sem ilyen szar bál volt, hanem kibéreltünk egy helyet, ahol a dj nekünk nyomta a jó kis poénos retro bulizenéket, úgyhogy széttomboltuk magunkat! |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:30:58
Létrehozva:
|
|
|
Lola a mi sulinkba is így megy most a szalagavató...műsort adnak elő, a tanárt köszöntik, osztályklipet csinálnak, stb..
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na lehet, hogy most én is elköszönök, egész délután itt ültem a gép előtt, most már elég volt... Jó éjszakát! |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Még pár oldal hátra van,de azért írok! Mode,Vica: néhány hozzászólásaitokon behaltam!!!:D Ja,Mode,elolvastam a ficket,majd küldheted a többit,a 10.-ig van meg nekem! Szerintem tök jó lett,tetszik! És milyen kis barátkozós benne Dave:) Vica,te is írhatnál,kül én is így vagyok vele,h mi van,ha nem tudom kellőképpen kifejteni a szexjeleneteket,pedig szeretném,csak nem találok szavakat!:D Angie: Jajj de jók a képek!!! Örülök,h jól éreztétek magatokat a koncin!!! A képeken meg behaltam amiket benyomtatok,és lehet,h beteg vagyok,de nekem bejön csipkés kombinéban,bőrben Martin!:D Edó: Kialudtad már magad? Gyógycsókok a kutyusnak!! Farsangi buli lesz,ahova mentek? Majd mutass képeket,h milyen vagy vámpírként! Lola: nagyon tuti a versed! A fickedet még nem olvastam,de ahogy olvastam a reakciókat,rendelek majd egy koporsót ide,ha halálomat okozza majd!:D Kül ma vettem 2 szamos desszertet anyukámnak,nmamámnak szülinap,névnapra.Egyik közülük Mátyás desszert,levettem a polcról,és csak akkor ugrott be,h mit is vettem le:D Én még nem is ettem ilyet.Angie,Usi,ti ettetek igaz? Ja és hülyeségem,amit meg akartam osztani veletek,Capri már tudja. Gondolom,mindenki ismeri az Aqua együttes Barbie Girl című számát,amiben van egy rész,amit a pasi is énekel: Come on Barbie,let's go party ah ah ah Ken Come on Barbie,let's go party úau úau Na,és tegnap fürdés közepette,egy ilyen változat jutott eszembe: Come on Davey,fuck me crazy ah ah Mar-tin Come on Davey,fuck me crazy úau úau Köszönöm a figyelmet!:D |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:40:55
Létrehozva:
|
|
|
szalagavató? ha jól látom,h ez a téma,ezzel kapcsban nekem még vmikor beugrott egy koreográfia:D Master and S.re menne a tánc.Úgy kezdődne,h diákok szépen ülnek,a tanár kihív vkit felelni.Ekkor elkezdődik a szám,mindenki letépi a sulis egyenruhát,alatta bőrcucc,és a tanár (aki persze egy jóképű férfitanár lenne) körül vonaglanának a csajok,a pasi meg Dave-es csípőmozgásokat tenne.Lehet benne olyan is,h a csajok a srácokat vezetik láncon,v a tanárt....na de hát sztem emiatt mindenki felháborodna,és nem lehetne megcsinálni,pedig úgy megcsinálnám:D
|
|
|
|
2010.02. 17. - 20:42:05
Létrehozva:
|
|
|
szalagavató? ha jól látom,h ez a téma,ezzel kapcsban nekem még vmikor beugrott egy koreográfia:D Master and S.re menne a tánc.Úgy kezdődne,h diákok szépen ülnek,a tanár kihív vkit felelni.Ekkor elkezdődik a szám,mindenki letépi a sulis egyenruhát,alatta bőrcucc,és a tanár (aki persze egy jóképű férfitanár lenne) körül vonaglanának a csajok,a pasi meg Dave-es csípőmozgásokat tenne.Lehet benne olyan is,h a csajok a srácokat vezetik láncon,v a tanárt....na de hát sztem emiatt mindenki felháborodna,és nem lehetne megcsinálni,pedig úgy megcsinálnám:D jézusisten Macsus, te ma sziporkázol!!!XD Mekkora ötlet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |