![]() ![]() |
2010.02. 17. - 20:44:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halihó!
Lolcsi, elolvastam a novid, hát jujjdefincsi volt! Írtam is neked oda, beléje egy kommentet, majd olvassad elfelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már imádom a stílusod, de rettentően perverz nőszemély. Valahogy a vége után magam elé képzeltem, amikor ezt gépelted, huh anyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszett, hogy volt benne humor, gyengédség, szeretet, és olyan rohadtul erotikus volt, amilyet én sosem tudnák/nék összehozni. Irigyellek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még, még ilyet!!!!!!!!!!!!!!!! költői kérdés következik: Az egyre nagyobb autó mérethez miért társul fordítottan arányos IQ szint? Hogy hogy jön ez ide? Hát kéremszépen úgy, hogy mikor a postát vittem, egy benga nagy Skoda Octavia próbálta magát kiküzdeni a posta előtti fákkal szegélyezett sártengerből, ami mellesleg nem parkoló, csak egyesek lusták gyalogolni. A kerék kipörgött, Angiet meg beterítette tetőtől talpig. Fazon integet, mosolyog, Angie vérnyomása 300-ra szökkent, és az amerikai baseball játékosokat megszégyenítő sebességgel reptettem egy öklömnyi méretű kavicskát a tapírfejű pasi kocsija felé... hát csattant rendesen a cucc. De nem, ő kitolatott, dudált, én meg egy akkora lóf@szt mutattam neki, hogy az egész Üllői út látta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez némileg elégtétel volt, meg persze az is, hogy kapott tőlem egy maradandó ajándékot a drága sofőr. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem lassan el is megyek fürdeni, mert a hajamban és akadnak sár darabkák... Angie: Jajj de jók a képek!!! Örülök,h jól éreztétek magatokat a koncin!!! Igen, a koncert szuperjó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak kár, hogy vége... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj, a képeim mindenki dicséri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mátyás desszert most is van itthon, imádom ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usinak is adtam már egyszer, ő neki is ízlett. |
|
|
|
2010.02. 17. - 20:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Halihó! Lolcsi, elolvastam a novid, hát jujjdefincsi volt! Írtam is neked oda, beléje egy kommentet, majd olvassad elfelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már imádom a stílusod, de rettentően perverz nőszemély. Valahogy a vége után magam elé képzeltem, amikor ezt gépelted, huh anyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszett, hogy volt benne humor, gyengédség, szeretet, és olyan rohadtul erotikus volt, amilyet én sosem tudnák/nék összehozni. Irigyellek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még, még ilyet!!!!!!!!!!!!!!!! költői kérdés következik: Az egyre nagyobb autó mérethez miért társul fordítottan arányos IQ szint? Hogy hogy jön ez ide? Hát kéremszépen úgy, hogy mikor a postát vittem, egy benga nagy Skoda Octavia próbálta magát kiküzdeni a posta előtti fákkal szegélyezett sártengerből, ami mellesleg nem parkoló, csak egyesek lusták gyalogolni. A kerék kipörgött, Angiet meg beterítette tetőtől talpig. Fazon integet, mosolyog, Angie vérnyomása 300-ra szökkent, és az amerikai baseball játékosokat megszégyenítő sebességgel reptettem egy öklömnyi méretű kavicskát a tapírfejű pasi kocsija felé... hát csattant rendesen a cucc. De nem, ő kitolatott, dudált, én meg egy akkora lóf@szt mutattam neki, hogy az egész Üllői út látta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez némileg elégtétel volt, meg persze az is, hogy kapott tőlem egy maradandó ajándékot a drága sofőr. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem lassan el is megyek fürdeni, mert a hajamban és akadnak sár darabkák... hihi, örülök hogy tetszett a fickem. olvastam a kommented, köszi. hááát lángolt a fejem rendesen, ahogy írtam... meg nemcsak a fejem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fogok még írni, ígérem - csak nektek! az autós sztorira annyit tudok mondani: kicsi a marcim, nagy a mercim. ez már így van. Macsus te mekkora lökött vagy!!!! ááááááááááááááááááá kééész banyek, megszállták a szobámat a mexikóiak. invázióóóó... hangosan és gyorsan beszélnek, néha dudorásznak, és zajt adnak mindennel, amivel csak tudnak... na ez nem lesz így jó |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:02:12
Létrehozva:
|
|
|
JAJJ JÉZUSOM PESTI INSIGHT!!! végre eljutottam addig hogy a fullos pestit meghallgassam végre!!! (Angie-től) ÁÁÁÁ MINDJÁRT BŐGÖK!
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:03:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:08:59
Létrehozva:
|
|
|
hihi, örülök hogy tetszett a fickem. olvastam a kommented, köszi. hááát lángolt a fejem rendesen, ahogy írtam... meg nemcsak a fejem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fogok még írni, ígérem - csak nektek! az autós sztorira annyit tudok mondani: kicsi a marcim, nagy a mercim. ez már így van. Macsus te mekkora lökött vagy!!!! ááááááááááááááááááá kééész banyek, megszállták a szobámat a mexikóiak. invázióóóó... hangosan és gyorsan beszélnek, néha dudorásznak, és zajt adnak mindennel, amivel csak tudnak... na ez nem lesz így jó Igen, töki jó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) imádom! Jól esett ennek a nem gyengén fos napnak a végén ez a kis iromány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tenkjú for bringing mí hír... na jó, inkább nem írom tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát jah, gyökér, ez van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, jó hangosak lehetnek, akikben spanyol vér folyik nem tudnak csöndesen lenni! Te szegény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:10:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Visszatértem, titta vadok! Ahhhhhhhhhh Usi, az a Martinos kép! Teljesen kész lettem. Csodás a lába. Eddig még nem is figyeltem, csak ma jutott az eszembe. A vidit majd holnap ha egyedül leszek. Köszi Usi, és az uram dicsőítését is. Caprika migrénes fejecskéjére meleg kapucíneres cirókát külök! Macsus teljesen kész vagy! Akkorát röhögtem az átköltéseden mint a ház! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:11:13
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: jaja, a Matyis desszert nyamm! XDD
hehe, a szalagavatós koreo nem rossz! XD Lola: nekem is király volt a szalagavató!!!! (mondjuk rávettek, hogy keringőzzek, de az nem hagyott mély nyomokat bennem) De mi a Chicago-ból adtuk elő a Cellatangó jelenetet kicsit átírva - marha nagy siker volt, mindenkit lemostunk a pályáról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj most óóóóztatott minket Dave a Home végén! éééés már jön is a Miles away!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:11:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:11:50
Létrehozva:
|
|
|
JAJJ JÉZUSOM PESTI INSIGHT!!! végre eljutottam addig hogy a fullos pestit meghallgassam végre!!! (Angie-től) ÁÁÁÁ MINDJÁRT BŐGÖK! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó ötlet volt átkonvertálni akkor! most mindenkit megríkatok ezzel a felvétellel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is mindjárt előkeresem, sírjunk együtt. Usi hugim, a sebekkel kapcsolatban egyetértek ám veled! Szerintem is mindennek története van, ami látszik a bőrön és ezt vagy elfogadod, vagy nem. Nekem is anyajegyeim vannak, de nem olyanok, mint neked, hanem inkább borsószem nagyságúak, sötétek és kiállóak. Vigyázni kell velük. Sőt, a számnál is van egy, de az tök olyan, mint Claudia Shiffernek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eszem ágában sincs megválni tőle, szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:12:26
Létrehozva:
|
|
|
Caprika migrénes fejecskéjére meleg kapucíneres cirókát külök! drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nade a kapucíner hozzám dörgöli magát???? XDDDDDD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:15:12
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Macsus átköltése tényleg jó!!! XD
Trixx: szívesen a képet! én is csorgattam a nyálam azon a vidin rendesen!!! jujj abban micsoda szép szál huszárok vannak! XD és a kedvencem mikor Dave fekete parókában, cilinderrel és fekete boával a nyaka körül kifestett rossz kurvaként kelleti magát! XDDDD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:15:57
Létrehozva:
|
|
|
drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nade a kapucíner hozzám dörgöli magát???? XDDDDDD Igen, vagy is Martin dörgöli! Tudod a varázsbot gyógyító hatású! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De komolyan, mikor migrénem van, a szemem is fáj, majd kiesik, de ha rárakják a varázsvesszőt, az nagyon kellemes. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:18:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Visszatértem, titta vadok! Ahhhhhhhhhh Usi, az a Martinos kép! Teljesen kész lettem. Csodás a lába. Eddig még nem is figyeltem, csak ma jutott az eszembe. A vidit majd holnap ha egyedül leszek. Köszi Usi, és az uram dicsőítését is. Caprika migrénes fejecskéjére meleg kapucíneres cirókát külök! Macsus teljesen kész vagy! Akkorát röhögtem az átköltéseden mint a ház! Nagyon szépek vagytok a képen!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nade a kapucíner hozzám dörgöli magát???? XDDDDDD Jobbulást Capri drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy adag kapucíner most helyre tenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:18:54
Létrehozva:
|
|
|
Igen, vagy is Martin dörgöli! Tudod a varázsbot gyógyító hatású! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De komolyan, mikor migrénem van, a szemem is fáj, majd kiesik, de ha rárakják a varázsvesszőt, az nagyon kellemes. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ezt most nem mondod komolyan XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Igen, töki jó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) imádom! Jól esett ennek a nem gyengén fos napnak a végén ez a kis iromány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tenkjú for bringing mí hír... na jó, inkább nem írom tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát jah, gyökér, ez van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, jó hangosak lehetnek, akikben spanyol vér folyik nem tudnak csöndesen lenni! Te szegény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááá, nem lesz ez így jó ha rendszeressé válik. főleg h Szilvi szakdogázik... örülök hogy kicsit felvidultál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola-happness-power for everybody! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:19:55
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szépek vagytok a képen!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jobbulást Capri drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy adag kapucíner most helyre tenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm, ari vagy! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:20:27
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Macsus átköltése tényleg jó!!! XD Trixx: szívesen a képet! én is csorgattam a nyálam azon a vidin rendesen!!! jujj abban micsoda szép szál huszárok vannak! XD és a kedvencem mikor Dave fekete parókában, cilinderrel és fekete boával a nyaka körül kifestett rossz kurvaként kelleti magát! XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:21:08
Létrehozva:
|
|
|
Jobbulást Capri drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy adag kapucíner most helyre tenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tény és való, h a szex fájdalomcsillapító hatású! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nade utána megint fáj! XD nincs mese, újabb szexadag kell! XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:21:36
Létrehozva:
|
|
|
ezt most nem mondod komolyan XD Hát lebuktam, az igazság ez: Fúj az a ronda szőrös micsoda. Még a nevét sem írom le. Fúj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:21:41
Létrehozva:
|
|
|
ááá, nem lesz ez így jó ha rendszeressé válik. főleg h Szilvi szakdogázik... örülök hogy kicsit felvidultál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola-happness-power for everybody! Oh, yeh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I'm happy, thank you soo much. A big hug for you (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |