![]() ![]() |
2010.02. 17. - 21:22:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát lebuktam, az igazság ez: Fúj az a ronda szőrös micsoda. Még a nevét sem írom le. Fúj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fúúúúúúúúúúúj, én azt meg nem fogom, fúúúúj XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:23:03
Létrehozva:
|
|
|
tény és való, h a szex fájdalomcsillapító hatású! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nade utána megint fáj! XD nincs mese, újabb szexadag kell! XD Így van, és ez olyan rossz gyógyszer? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom nem kellene úgy rábeszélni, mint régen a kanalas gyógyszerre, itt már te kérnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul a szex hosszabbítja az életet! Hajrá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:25:11
Létrehozva:
|
|
|
Így van, és ez olyan rossz gyógyszer? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom nem kellene úgy rábeszélni, mint régen a kanalas gyógyszerre, itt már te kérnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul a szex hosszabbítja az életet! Hajrá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tök egyedül vagyok, de esetleg feltolhatom a 2 patkányt XDDDD holnap csemegézek, névnapom lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:26:09
Létrehozva:
|
|
|
A fiaink már nyomják a Royal Albert Hallban, de szépséges is lehet az a hely (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tuti jó a koncert!
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:27:38
Létrehozva:
|
|
|
Oh, yeh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I'm happy, thank you soo much. A big hug for you (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :szívecske: Így van, és ez olyan rossz gyógyszer? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom nem kellene úgy rábeszélni, mint régen a kanalas gyógyszerre, itt már te kérnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul a szex hosszabbítja az életet! Hajrá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nyeles Kalmopyrin, Rudon Csepp!!! ide nekem!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:27:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:29:40
Létrehozva:
|
|
|
tök egyedül vagyok, de esetleg feltolhatom a 2 patkányt XDDDD holnap csemegézek, névnapom lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát ez szar ügy drágám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, be vagyol karikázva nálam az irodai naptáramban! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) :szívecske: Nyeles Kalmopyrin, Rudon Csepp!!! ide nekem!!! Lolcsi, én is imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (miért nincs ölelgetős szmájli? MYM fórum tele van velük) Így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De utáltam a keserű gyógyszereket lenyelni, fúj.......... |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez szar ügy drágám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, be vagyol karikázva nálam az irodai naptáramban! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lolcsi, én is imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (miért nincs ölelgetős szmájli? MYM fórum tele van velük) Így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De utáltam a keserű gyógyszereket lenyelni, fúj.......... MYM forum számjlikészlete állat, át kéne lopni belőle ide néhányat XD oh, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bev agyok karikázva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kapok pár új vesszőt (az íjhoz XD). ma akkorát lőttem a vaslapos kerítésbe, h letörtem az egyik vessző hegyét, így csak egy darab ép vesszőnk van, amivel lőni lehet XD de csokit, csokit akarok, sokat! XD meghalok már egy kis csokiért... |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:31:46
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN YOUR ROOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) MEGHALOK!!!!!!!!!!!!! (és ebben tökre hallani az elején azt a visszhangzást!!!!!) és már javában megy a konci Londonban!!! AKAROK MEGINT KONCERTET!!!!! KÖNNYES SZEMŰ HISZTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:32:01
Létrehozva:
|
|
|
A fiaink már nyomják a Royal Albert Hallban, de szépséges is lehet az a hely (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tuti jó a koncert! óóó a drágák... ölelgetős, szívecskés, sírós, gonoszvigyoros szmájlit idenekünk! AAAHHH MAJOM A KETRECBEN!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:32:43
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Macsus átköltése tényleg jó!!! XD Trixx: szívesen a képet! én is csorgattam a nyálam azon a vidin rendesen!!! jujj abban micsoda szép szál huszárok vannak! XD és a kedvencem mikor Dave fekete parókában, cilinderrel és fekete boával a nyaka körül kifestett rossz kurvaként kelleti magát! XDDDD Áhh sztem gáz,gyerekes,és szar az átköltés:D Jajj az nekem is úgy tetszik! Szeretem a nőies,nőiesen öltözött,festett férfiakat! Ez perverz?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: Ma akarom elolvasni a fickedet,már most sem vagyok ép,de már érzem,h az végképp szétfogja zúzni a maradék épségemet is,azt a kicsit ami a felszín alatti dolgokat elrejti!:D Na de most mennem kell Perverz álmokat! Sziasztok!:) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:32:54
Létrehozva:
|
|
|
a hölgy itt forumozik, amikor várok rá,! hát milyen dolog ez?? XD Most úgy látszik társadalmi életet él (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parlagon lettél hagyva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek milyen gyöngyszemeket találtam a Cicánkról (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=66pylv76mEs http://www.youtube.com/watch?v=xnv_UBB20Oo |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:35:27
Létrehozva:
|
|
|
Lolcsi, én is imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (miért nincs ölelgetős szmájli? MYM fórum tele van velük) Így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De utáltam a keserű gyógyszereket lenyelni, fúj.......... de a Rudon Cseppet azért bevennéd, meg a Nyeles Kalmopyrint... hehehehe láááv, tudod. na, mi akkor most Caprival el is kezdjük első közös fickünket... |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:36:33
Létrehozva:
|
|
|
Most úgy látszik társadalmi életet él (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parlagon lettél hagyva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek milyen gyöngyszemeket találtam a Cicánkról (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=66pylv76mEs http://www.youtube.com/watch?v=xnv_UBB20Oo nem szeretem, ha parlagon hagynak, személyiségem figyelmet követel XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:36:38
Létrehozva:
|
|
|
MYM forum számjlikészlete állat, át kéne lopni belőle ide néhányat XD oh, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bev agyok karikázva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kapok pár új vesszőt (az íjhoz XD). ma akkorát lőttem a vaslapos kerítésbe, h letörtem az egyik vessző hegyét, így csak egy darab ép vesszőnk van, amivel lőni lehet XD de csokit, csokit akarok, sokat! XD meghalok már egy kis csokiért... Igen, indítványozom, hogy importáluk át ide azt a szmájli készletet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, elő vagy jegyezve kérlekszépen, holnap küldök róla egy mms-t reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vesszők jók, de nem árt velük vigyázni, sokszor egy is sok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kapucíner kéne, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:36:48
Létrehozva:
|
|
|
de a Rudon Cseppet azért bevennéd, meg a Nyeles Kalmopyrint... hehehehe láááv, tudod. na, mi akkor most Caprival el is kezdjük első közös fickünket... pontosan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:37:59
Létrehozva:
|
|
|
de a Rudon Cseppet azért bevennéd, meg a Nyeles Kalmopyrint... hehehehe láááv, tudod. na, mi akkor most Caprival el is kezdjük első közös fickünket... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha te mondod, biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó írást és lááááv meg písz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:38:10
Létrehozva:
|
|
|
Igen, indítványozom, hogy importáluk át ide azt a szmájli készletet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, elő vagy jegyezve kérlekszépen, holnap küldök róla egy mms-t reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vesszők jók, de nem árt velük vigyázni, sokszor egy is sok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kapucíner kéne, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) oh igen, kapucíner nyamm!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vessző igen jó, kettőt el tudnék viselni a nevesebbik fajtából! XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:38:42
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN YOUR ROOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) MEGHALOK!!!!!!!!!!!!! (és ebben tökre hallani az elején azt a visszhangzást!!!!!) és már javában megy a konci Londonban!!! AKAROK MEGINT KONCERTET!!!!! KÖNNYES SZEMŰ HISZTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont nem rég írtam., hogy már megy az Albiban a koncert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÓÓÓÓÓ igen, menjünk Düsseldorfba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:40:05
Létrehozva:
|
|
|
ne tudjátok meg milyen jó nekem!
fincsi krumplisali, Ákos metálosabb számai az Új törvényről... A BOSSZÚ NÉPE... ÚGY TENNE JÉGRE... |
|
|
|
![]() ![]() |