![]() ![]() |
2010.02. 17. - 21:41:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oh igen, kapucíner nyamm!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a vessző igen jó, kettőt el tudnék viselni a nevesebbik fajtából! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam én! Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne tudjátok meg milyen jó nekem! fincsi krumplisali, Ákos metálosabb számai az Új törvényről... A BOSSZÚ NÉPE... ÚGY TENNE JÉGRE... hogy ne is vedd észre, hogy elpusztít... |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:44:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:46:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:48:05
Létrehozva:
|
|
|
JÁJÁJÁJÁJÁJÁÁJJJJJJJJJJJJ!!!
ONE CARESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGINT MEGHALOK!!!!!!!!!!!! ÉS MÁR TÁMADNAK A KÖNNYEK!!!!!!!!!!!!!!!! valaki lőjjön szíven! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:48:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:50:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 21:51:31
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Angie, ez nem sikerült... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, de... csak előbb 3szor jelent meg |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:53:14
Létrehozva:
|
|
|
mindkettőtöknek ötös! van itt minden, majom a ketrecben, utolsó hangos dal metál verzió, stb mikor nézed a koncikat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, Angie, ez nem sikerült... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, de... csak előbb 3szor jelent meg Mi????? Igen, szar a net, de kitöröltem a visszhangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÁJÁJÁJÁJÁJÁÁJJJJJJJJJJJJ!!! ONE CARESSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGINT MEGHALOK!!!!!!!!!!!! ÉS MÁR TÁMADNAK A KÖNNYEK!!!!!!!!!!!!!!!! valaki lőjjön szíven! Ne akarjál meghalni, plíz!!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:53:39
Létrehozva:
|
|
|
mikor nézed a koncikat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) húúú na arra hangulat kell. nem lehet csak úgy... meg most hivatalosan írunk... csak nem bírjuk elkezdeni XD |
|
|
|
2010.02. 17. - 21:58:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 22:00:07
Létrehozva:
|
|
|
Ne akarjál meghalni, plíz!!!! "Let me hear you crying just for me..." (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMLodz02102010.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:00:18
Létrehozva:
|
|
|
Most fejeztem be a 11-est! Csajszik nagyon tudtok!
Épp kezdtem utálni Jent (mert hogy rohadjon meg hogy Dave-el szexel) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mikor bang, észreveszi a jeleket.... Jó kis fordulat. Nagyon jó Dave és Jen párbeszéde, ahogy árnyaljátok Dave érzéseit, ahogy Jen kérdez... Alig várom hogy dönt a nő, és persze Dave. |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:02:11
Létrehozva:
|
|
|
És Capri most párhuzamban ír két ficket XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most fejeztem be a 11-est! Csajszik nagyon tudtok! Épp kezdtem utálni Jent (mert hogy rohadjon meg hogy Dave-el szexel) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mikor bang, észreveszi a jeleket.... Jó kis fordulat. Nagyon jó Dave és Jen párbeszéde, ahogy árnyaljátok Dave érzéseit, ahogy Jen kérdez... Alig várom hogy dönt a nő, és persze Dave. keep going dear! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy az angol mondaná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:02:18
Létrehozva:
|
|
|
Most fejeztem be a 11-est! Csajszik nagyon tudtok! Épp kezdtem utálni Jent (mert hogy rohadjon meg hogy Dave-el szexel) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mikor bang, észreveszi a jeleket.... Jó kis fordulat. Nagyon jó Dave és Jen párbeszéde, ahogy árnyaljátok Dave érzéseit, ahogy Jen kérdez... Alig várom hogy dönt a nő, és persze Dave. meg. fogsz. dögleni. az IDM 15 - 16 gyilkosság. komolyan. én is majdnem besírtam... |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:04:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 22:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét!
sziasztok bigék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh.. látom nagyon pörögtök.. én ma azt mondtam Marcsinak, hogy asszem én is irok valamit... valamelyik hétvégén, amikor forróbb hangulatomban leszek megirom nektek milyen nekem Dave-vel, és MArtinnal egyszerre szexelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert már volt benne részem... jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy szólok, ha csináltam valamit.. ha már mindenki ir, én is megprószálom, bár szerintem én sokkal szabadszájúbb vagyok, úgyhogy lehet nem fog mindenkinek tetszeni! Ma minden rendben volt, megkaptuk a 3. kemónkat, és képzeljétek! Tegnap éjjelt végig aludtuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel 6-kor úgy keltem fel,hogy basszus.. Vödörfejűű.. nem voltunk kint.. megcsókolgattam.. vigyorgott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont a dokinál most már kezd makacskodni, ma oda is kapott Kati kezéhez, pedig őt imádja.. sőt, amikor tettem be a kocsiba kemo után.. mert ugye nekem egyterű az autóm, és ő a csomagtérben utazik, csak a kábaságtól nem tudott beugrani. FElrakta a két melső lábát, én meg a hátsó lábainál megemeltem, hogy segitsek neki. Hát nem oda kapott? szerintem már tele volt a fasza velem. Rákiálltottam, és rögtön fel is vette az alázatos tartást.. tudjátok.. fül lesuny, szembecsuk, és farok aprókat csóvál. Mondtam neki.. anyád picsáját kapkodsz itt utánam, hát a lelkem kiteszem miattad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán kaptam persze bocsánatos puszit, de azért mondtam neki, nem felejtek ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjj.. de várom a péntek estét. Valicsék holnap hozzák a fogakat is! nagyon komoly lesz ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:07:40
Létrehozva:
|
|
|
Imádom a stílusod Lola! XDXDXD Én amúgy is nagyon sírós fajta vagyok, szóval akkor ez borítékolva. Folytatom Capri, folytatom! Trixx, én bevallottam a csajoknak hogy nálam eltört a mécses a 16. fejezetnél. Bőgtem, vasárnap reggel volt, mikor olvastam és nem tudtam hogy álljak anyámék elé kisírt szemekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:08:17
Létrehozva:
|
|
|
igen Trixx!!! folytasd csak!
ni mán Dave is rákészül a dologra! Rambo-Dave oh yeah!!! XDDD (IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv51/mika-hasi/Depeche%20Mode/normal_0041.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:10:38
Létrehozva:
|
|
|
BAszki.. én nem tudom, hogy elolvastam-e végig az IDM-et!
De asszem el. nagy mindjárt check ! Na mivan Usi drága. lesz party pénteken? nekem ági barátnőm megy.. tudjátok, aki ott volt velünk múltkr a club cool-ban... Marcsi, VAlics, Ági meg én voltunk.. lehet emlékeztek rá |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:14:00
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét! sziasztok bigék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh.. látom nagyon pörögtök.. én ma azt mondtam Marcsinak, hogy asszem én is irok valamit... valamelyik hétvégén, amikor forróbb hangulatomban leszek megirom nektek milyen nekem Dave-vel, és MArtinnal egyszerre szexelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert már volt benne részem... jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy szólok, ha csináltam valamit.. ha már mindenki ir, én is megprószálom, bár szerintem én sokkal szabadszájúbb vagyok, úgyhogy lehet nem fog mindenkinek tetszeni! Helló Edó!!! Igen, nagyon pörgünk, közben Usival együtt hallgatom a pesti koncertet és már az alvós Dm pólóm is magamra húztam, nem vagyok komplett, tudom én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háááááá, várom a ficked, én is szabad szájó vagyok, nem fog zavarni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá! Jújj, Sereg Kutya aludt egy egész éjszakát? Hurrá!!!!!!!!!!!!!! Szegényke ingerült lett, de nem csoda, persze téged is értelek. Hát nagyon jól bírjátok. Szurkolok és neked is egy szereteroham indul. Már Lolával meg Usival ölelkeztünk itt, akkor te se maradj ki! Capri holnap külön kap egy mega-giga ölelést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Let me hear you crying just for me..." (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMLodz02102010.jpg) De állat kép, uram isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |