![]() ![]() |
2010.02. 17. - 22:14:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen Trixx!!! folytasd csak! ni mán Dave is rákészül a dologra! Rambo-Dave oh yeah!!! XDDD (IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv51/mika-hasi/Depeche%20Mode/normal_0041.jpg) drága anyám hogy ez milyen imádnivaló egy fickó! megeszem vacsira! Edó, írjááál! semmi körítés, tömény szexet akarok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:16:22
Létrehozva:
|
|
|
hát nem hiszem, hogy felmegyek pecsába. semmi kedvem így. se pénzem.
örülök, hogy kicsit nyugisabb éjszakátok volt! sztorira kivi leszek! jó bulit!!! Trixx, Lola, Angie: ha most olvasnám azokat a fejezeteket, szerintem én is végre elbőgném magam a sztorin. (IMG:http://i992.photobucket.com/albums/af41/LosMajkelos/LODZ%2011th%20february%202010%20DEPECHE%20MODE%20in%20Poland/DM196bbb.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:17:24
Létrehozva:
|
|
|
áááááá
Ákos, Tű a vénán! mekkora kurvanagy mááár, a magad erejébűl, úgy szabadulj meg! |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:19:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 22:21:36
Létrehozva:
|
|
|
Az a tű folyton ott a vénán, és te eltűrsz mindent némán, életed alig lüktet, de a szemed a tévére dülled... - szeretem azt a számot.
na nálam véget ért a konci Angie, mint ahogy a való életben is sajnos. üres vagyok. (IMG:http://i992.photobucket.com/albums/af41/LosMajkelos/LODZ%2011th%20february%202010%20DEPECHE%20MODE%20in%20Poland/DM115bbb.jpg) (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMLodz02102010_6.jpg) (IMG:http://i992.photobucket.com/albums/af41/LosMajkelos/LODZ%2011th%20february%202010%20DEPECHE%20MODE%20in%20Poland/DM277BBB.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:22:01
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, Lola, Angie: ha most olvasnám azokat a fejezeteket, szerintem én is végre elbőgném magam a sztorin. na mivan szivi, megint depizel? hát már megint verset kell írnom? na, bedobok egy régebbit. nem Mode-os, de vicces, hátha feldob titeket. Dal az ostoba szobatársról Velem anno egy Tehen élt, Nem szerette ő Elemért, Imiért lángolt, de nem annyira Hogy leégett vón’ a bajusza. Arcszőrzetben így Tehénke kicsit közelített egy szálkásszőrűfoxit első névként így tehát tőlem a Bajszit kapta a keresztségben. Később kínos élhetetlenségért Versenybe indult a Tehén névért. Ami aztán egy kis idő múlva Lerövidült egyszerűen Múúú-ra. S ameddig el nem költözött Így becéztük őt magunk között És szintén őreá illett volna Ez a név is: nyálkás pióca. Amiért eredetileg megutáltuk: Behülyített egy szegény bolondot. Interurbán szerette őt ez a béna órákig nyáladzottak a telefonba. De hát a szentem, a már ismert Mú, Mindig mondta, ő nem szereti úgy Ezt a szegény nyominger Imit Csak mint barátot, nem mint férfit. Tartott is ez az áldatlan állapot Míg Imitől szatyornyi ajándékot kapott. Születésnapjára elég volt a torta Hogy még aznap este szétnyíljon két combja Egy kis szexszel nem is lett vón’ nagy baj Hanem ettől rögtön kitört a láv, hajjaj! Az eddig férfiként el nem ismert Imi Adonisz lett. Srácok: a torta a tuti. Innentől kezdve reggeltől napestig Hallgattuk: mondd kicsim te eddig Mit ettél ma? Sajats? Mej én ám Nadon sajatjak, édesz piti djágám! Így élnek ők ketten nyálas örömökben Mú repesve ugrik, telefon ha csörren, Vagy inkább lassan a telefonhoz caplat S belerebegi: Imikém, sajatjak! |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:22:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 22:24:02
Létrehozva:
|
|
|
Ange köszi az ölelést, meg is kaptam, benyomott a kanapéba, teljes slunggal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola.. megkapod a tömény szexet by Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi... legalább kipihened magad.. én nem fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kibasszuk a rezsót a hétvégén, az garantált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vér fog folyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez 2009 nyári pesti kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont most akartam irni.. megismerni.. már ahogy esik.. csak nálunk esik igy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőőt.. lehet ez a kép meg is van nekem! |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:25:20
Létrehozva:
|
|
|
na csak semmi depi!
tudom h szentségtörésként hangzik: a Mode koncerteken kívül is van élet. GÉPSZABADSÁÁÁG!!! éljen a gépi demokrácia éljen a gép egyszerű fia csak a mindennapi gépzsír meglegyen ami mindent egyformára ken |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:25:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie drága vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó sok gyógyulásos energiát kutyudnak! Az jó, ha már szuszizik este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom a ficket!!:P (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiran-nak megvannak a laborjai, allergiás, mondtam már? Nem lehet tudni, h mitől, mert nincs rá patkánynál vizsgálat... gyógyszerezni kell élete végéig.... most szurikat kap, hetente egyet. Medálom tegnap érkezett meg hozzám, csodaszép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:31:16
Létrehozva:
|
|
|
ez 2009 nyári pesti kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, és imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan édi ez a Dave baby még így az esőfüggönyön keresztül is! De látom már mosolyogsz te is, na akkor jönnek még képecskék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne légy szomi, bíhepi! Gondolj arra, hogy most ők is mennek majd pihenni, feltöltődni, és nyugi lesz körülöttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Igen, és imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan édi ez a Dave baby még így az esőfüggönyön keresztül is! De látom már mosolyogsz te is, na akkor jönnek még képecskék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne légy szomi, bíhepi! Gondolj arra, hogy most ők is mennek majd pihenni, feltöltődni, és nyugi lesz körülöttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na már, a versikémre semmi nyihogva röhögős komment? óóó, ez az esős Dave.. a legszebb pillanat volt: Peace az esőben... |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:33:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie drága vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó sok gyógyulásos energiát kutyudnak! Az jó, ha már szuszizik este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom a ficket!!:P (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiran-nak megvannak a laborjai, allergiás, mondtam már? Nem lehet tudni, h mitől, mert nincs rá patkánynál vizsgálat... gyógyszerezni kell élete végéig.... most szurikat kap, hetente egyet. Medálom tegnap érkezett meg hozzám, csodaszép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm, Te is!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom nagyon, úgy látszik most az állatkákra is rájár a rúd. |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Fú a 12-ben jól kicsináltátok a fiúkat és engem! Már szorít a torkom!
Edó örülök a kutyidnak! Az átaludt éjszaka egész jó jel. Rambo-Dave vihihi! Ezüstmartin ahhhhhhhhh! Tudom, keep........... |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie drága vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó sok gyógyulásos energiát kutyudnak! Az jó, ha már szuszizik este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom a ficket!!:P (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiran-nak megvannak a laborjai, allergiás, mondtam már? Nem lehet tudni, h mitől, mert nincs rá patkánynál vizsgálat... gyógyszerezni kell élete végéig.... most szurikat kap, hetente egyet. Medálom tegnap érkezett meg hozzám, csodaszép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pfff... hát ez nagyon nem jó hir.. és midnen héten megszúrják? és ezért el kell vinned? nem tudod neki beadni? Szegény Kiran... millió csók neki is... gyógyulni akkor már nem fog, de azért jobbulást neki! Erről is mi emberek tehetünk!!! aaaahhhhŰ!!!! Fú a 12-ben jól kicsináltátok a fiúkat és engem! Már szorít a torkom! Edó örülök a kutyidnak! Az átaludt éjszaka egész jó jel. Rambo-Dave vihihi! Ezüstmartin ahhhhhhhhh! Tudom, keep........... Trix.. majd más is fog szoritani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel, mikor felkelsz, mert egész álmodban a fiúkkal keféltél, és csak nézel reggel.. azta... álmomban mennyi orgazmusom volt.. és aztaaaa.. huhhh.. de szar most.. kicsit feszit.. kicsit szorit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:41:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok, bírnám még, de holnap dolgozom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyetek rosszak!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!! Fú a 12-ben jól kicsináltátok a fiúkat és engem! Már szorít a torkom! Lesz ez még drámaibb is, na irány vissza olvasni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na mivan szivi, megint depizel? hát már megint verset kell írnom? na, bedobok egy régebbit. nem Mode-os, de vicces, hátha feldob titeket. Dal az ostoba szobatársról Velem anno egy Tehen élt, Nem szerette ő Elemért, Imiért lángolt, de nem annyira Hogy leégett vón’ a bajusza. Arcszőrzetben így Tehénke kicsit közelített egy szálkásszőrűfoxit első névként így tehát tőlem a Bajszit kapta a keresztségben. Később kínos élhetetlenségért Versenybe indult a Tehén névért. Ami aztán egy kis idő múlva Lerövidült egyszerűen Múúú-ra. S ameddig el nem költözött Így becéztük őt magunk között És szintén őreá illett volna Ez a név is: nyálkás pióca. Amiért eredetileg megutáltuk: Behülyített egy szegény bolondot. Interurbán szerette őt ez a béna órákig nyáladzottak a telefonba. De hát a szentem, a már ismert Mú, Mindig mondta, ő nem szereti úgy Ezt a szegény nyominger Imit Csak mint barátot, nem mint férfit. Tartott is ez az áldatlan állapot Míg Imitől szatyornyi ajándékot kapott. Születésnapjára elég volt a torta Hogy még aznap este szétnyíljon két combja Egy kis szexszel nem is lett vón’ nagy baj Hanem ettől rögtön kitört a láv, hajjaj! Az eddig férfiként el nem ismert Imi Adonisz lett. Srácok: a torta a tuti. Innentől kezdve reggeltől napestig Hallgattuk: mondd kicsim te eddig Mit ettél ma? Sajats? Mej én ám Nadon sajatjak, édesz piti djágám! Így élnek ők ketten nyálas örömökben Mú repesve ugrik, telefon ha csörren, Vagy inkább lassan a telefonhoz caplat S belerebegi: Imikém, sajatjak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádlak! |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:41:33
Létrehozva:
|
|
|
Pfff... hát ez nagyon nem jó hir.. és midnen héten megszúrják? és ezért el kell vinned? nem tudod neki beadni? Szegény Kiran... millió csók neki is... gyógyulni akkor már nem fog, de azért jobbulást neki! Erről is mi emberek tehetünk!!! aaaahhhhŰ!!!! Trix.. majd más is fog szoritani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggel, mikor felkelsz, mert egész álmodban a fiúkkal keféltél, és csak nézel reggel.. azta... álmomban mennyi orgazmusom volt.. és aztaaaa.. huhhh.. de szar most.. kicsit feszit.. kicsit szorit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi adjuk be neki... múltkor barbár állatdokit fogtunk ki, vissza kellett fognom ,h ne kapjam ki a kezéből a patit és közöljem, h nem adom még egyszer a kezeibe. hát igen, ez a túltenyésztés egyik átka.... |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:44:18
Létrehozva:
|
|
|
további jó csevejt, én inkább levonulok mára, az írás se megy. pá!
(IMG:http://i93.photobucket.com/albums/l43/beata24/gahan.jpg) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:46:46
Létrehozva:
|
|
|
mi adjuk be neki... múltkor barbár állatdokit fogtunk ki, vissza kellett fognom ,h ne kapjam ki a kezéből a patit és közöljem, h nem adom még egyszer a kezeibe. hát igen, ez a túltenyésztés egyik átka.... hova hordod? nincs állandó állatdokid? további jó csevejt, én inkább levonulok mára, az írás se megy. pá! (IMG:http://i93.photobucket.com/albums/l43/beata24/gahan.jpg) Szia Usi... kár hogy mész Jóccakát!!! jaaa.. semmi nem jelent meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illetve most már igen.. puszika!!! Ange, neked is jóccakát!! még mindig nem olvastam el a koncibeszáMolód, de most fogom mindjárt.. aztán majd kommentelem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:49:43
Létrehozva:
|
|
|
hova hordod? nincs állandó állatdokid? gráf doktorékhoz. nah ott úgy van ,h van állandó dokink, de sok doki melózik ott, de a mi dokink egy fiatal szakorvos. nagyon bírom, halál jó fej, de mostanában hétvégén nincs bent, akkor helyettesítik. egyik alkalommal az állandóba ott dolgozó csávó helyettesítette, ő is normál volt, de most bement az öreg gráf és kész. megkeseredett nagypapakor... tudod azaz "én időmben a patkány csak laborállat volt" típus. és, ha laborállat? akkor sem tárgyként kell bánni vele! meg patkány... és akkor mi van? állat ő is, vannak érzései.... szegénykém úgy sírt, be is pisilt szurinál és kitörte egy karmát az orvos :S |
|
|
|
![]() ![]() |