![]() ![]() |
2010.02. 17. - 22:57:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gráf doktorékhoz. nah ott úgy van ,h van állandó dokink, de sok doki melózik ott, de a mi dokink egy fiatal szakorvos. nagyon bírom, halál jó fej, de mostanában hétvégén nincs bent, akkor helyettesítik. egyik alkalommal az állandóba ott dolgozó csávó helyettesítette, ő is normál volt, de most bement az öreg gráf és kész. megkeseredett nagypapakor... tudod azaz "én időmben a patkány csak laborállat volt" típus. és, ha laborállat? akkor sem tárgyként kell bánni vele! meg patkány... és akkor mi van? állat ő is, vannak érzései.... szegénykém úgy sírt, be is pisilt szurinál és kitörte egy karmát az orvos :S pfff.. nem öntötte el a fejed a vörös viz? hát ha az állataimról van szó, én bizony nagyon nyers tudok lenni, és egy pillanat alatt rendbe is teszem a dokit. Mikor cicám haldoklott is volt az új dokinak egy beszólása, na én úgy lerendeztem az ipsét, hogy másnap mikor mentem, ugyanakkor, ugyan az miatt, már fizetnem sem kellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondta is VAlics.. na ez megjegyzett egy életre.. nem baj, jegyezzen csak, mert mig élek, nekem lesznek állataim, és nem kis pénzt hagyok ott, úgyhogy ki lehet nyalni a seggem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mást csak másoknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan éhes vagyok, csinálok valami kaját! a rettenetes választékomból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 22:58:18
Létrehozva:
|
|
|
13: bugyicsere. Szívesen írnék még cifrábbat is, de most hogy kinn van a fényképem....
Na jó a sz... ajkaim a háromszorosára duzzadtak! Jó éjt az alvókáknak! Én is még nyomok egy fejezetet aztán alszom. 6-kor kelek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pussz! |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:07:16
Létrehozva:
|
|
|
13: bugyicsere. Szívesen írnék még cifrábbat is, de most hogy kinn van a fényképem.... Na jó a sz... ajkaim a háromszorosára duzzadtak! Jó éjt az alvókáknak! Én is még nyomok egy fejezetet aztán alszom. 6-kor kelek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pussz! Hát kapd be a fényképed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kell kinthagynod, szerintem most már mindenki látott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaa... és még nem is reagáltam.. csodaszép menyasszony voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és csodaszép asszony vagy !! Jaaaaaaaa... Usi! Neked sem irtam... te is milyen tündéri kis koszorúslány voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez volt az az esküvő, amiről meséltél? hogy besöröztél, meg hogy kértél DM-ot? Nekem is tetszik a barna hajad..-- nagyon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:14:35
Létrehozva:
|
|
|
óóó
Trixx, a 15-16 tényleg gyilok, óvatosan. Edóm, kutyudnak amúgy szeretetrohamos gyógycsók! én is leharapnám a doki fejét ha ilyen paraszt lenne, mint Capriékkal |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Lola Te nem folytatod? Köszi a puszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 17. - 23:22:38
Létrehozva:
|
|
|
Na már tuti vége a RAH-os bulinak... még sehol semmi hir, hogy milyen volt?
Huhhh.. kihalt minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor menjek sétálni, aztán aludni? puszi csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Lola Te nem folytatod? Köszi a puszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit kell folytatnom? ficket? most Caprival írunk... jónak ígérkezik. |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:25:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 17. - 23:25:09
Létrehozva:
|
|
|
Na babák.... most kezdődik valami thriller, én akkor most silencio-t fújok
Pusza mindenkinek, és szép álmokat!!! |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát kapd be a fényképed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kell kinthagynod, szerintem most már mindenki látott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaa... és még nem is reagáltam.. csodaszép menyasszony voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és csodaszép asszony vagy !! Jaaaaaaaa... Usi! Neked sem irtam... te is milyen tündéri kis koszorúslány voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez volt az az esküvő, amiről meséltél? hogy besöröztél, meg hogy kértél DM-ot? Nekem is tetszik a barna hajad..-- nagyon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Edó! Bekaptam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én már le is töröltem, de akik úgy válaszoltak hogy idéztek, ugye az övékét nem tudom Mode-osítani. |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:29:56
Létrehozva:
|
|
|
pááá, Edó!
mi még írogatunk cseppet. |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:31:42
Létrehozva:
|
|
|
Húúúúúúúúúúú
Tényleg gyilok volt a 15. Dave szörnyetege Capri műve? Meglepődtem először, de nagyon illik Dave-hez, és a sztoriba is jól beleszőttétek. Jennek sem könnyű..... Jaj szegény fiúk, mi lesz velük? |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:42:47
Létrehozva:
|
|
|
Húúúúúúúúúúú Tényleg gyilok volt a 15. Dave szörnyetege Capri műve? Meglepődtem először, de nagyon illik Dave-hez, és a sztoriba is jól beleszőttétek. Jennek sem könnyű..... Jaj szegény fiúk, mi lesz velük? igen, én művem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez a kegyetlenebbik, kicsit állatias oldala XD nagyon örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 17. - 23:43:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 18. - 00:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Istenem, Dave! Istenem, Martin.... és elmondta Andynek. Mi lesz itt?! Megszakad a szívem.
Kérek folytatást! Meddig tart ez a verseny fick? Holnap jön a 17-es? Oke! Most báj báj drágáim alukálok. Álmomban Martint vígasztalok! |
|
|
|
2010.02. 18. - 00:11:55
Létrehozva:
|
|
|
Istenem, Dave! Istenem, Martin.... és elmondta Andynek. Mi lesz itt?! Megszakad a szívem. Kérek folytatást! Meddig tart ez a verseny fick? Holnap jön a 17-es? Oke! Most báj báj drágáim alukálok. Álmomban Martint vígasztalok! één mondtam! na de a folytatás már jó régen várjuk, és ki tudja, mikorra érkezik meg! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig szétizgultam magam... jóéjt, drága Trixx, simizzed Martin hátát, én Dave-et hozom vissza az életbe |
|
|
|
2010.02. 18. - 00:40:42
Létrehozva:
|
|
|
Istenem, Dave! Istenem, Martin.... és elmondta Andynek. Mi lesz itt?! Megszakad a szívem. Kérek folytatást! Meddig tart ez a verseny fick? Holnap jön a 17-es? Oke! Most báj báj drágáim alukálok. Álmomban Martint vígasztalok! sajnálom, de a versenyfick íródik, csak elég lassan haladunk, de haladunk. Amint befejezzük a versenyficket, újra az IDM-hez nyúlunk, de addig kérjük türelmeteket. |
|
|
|
2010.02. 18. - 01:06:41
Létrehozva:
|
|
|
jelentem: megy ez.
mármint a Caprival közös munka. éééés: asszem folytatom az After the stormot pár plusz fejezettel - mondjuk addig, hogy mivel is töltötték azt a két napot itt Budapesten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig zuhany alatt ér az ihlet |
|
|
|
2010.02. 18. - 01:55:40
Létrehozva:
|
|
|
jelentem: megy ez. mármint a Caprival közös munka. éééés: asszem folytatom az After the stormot pár plusz fejezettel - mondjuk addig, hogy mivel is töltötték azt a két napot itt Budapesten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig zuhany alatt ér az ihlet remélem, élvezed is XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gördülékenyen haladunk, ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BASSZUUUUUUUUUUUS! A DM ELÉRTE AZT, H VMIN TÁTOTT SZÁJJAL HÁPOGJAK: ALAN IS OTT VOLT LONDONBAN?????? El tudjátok ezt képzelni??? KÖZÖS SZÍNPADON TIZENÖT ÉV UTÁN!!!!
18161324608378880599653.jpg ( 34.41K )
Letöltések száma: 9kurvaéletbasszameg, ÉS KURVÁRA NEM VOLTAM OTT! http://www.youtube.com/watch?v=q8b7VFhEK8M |
|
|
|
2010.02. 18. - 01:57:04
Létrehozva:
|
|
|
remélem, élvezed is XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gördülékenyen haladunk, ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BASSZUUUUUUUUUUUS! A DM ELÉRTE AZT, H VMIN TÁTOTT SZÁJJAL HÁPOGJAK: ALAN IS OTT VOLT LONDONBAN?????? El tudjátok ezt képzelni??? KÖZÖS SZÍNPADON TIZENX ÉV UTÁN!!!! jáááj nagyon élvezem, Caprim, fantasztikusan élvezem! és igen, ez már kilóra is szép mennyiség, plusz sztem jól meg is van írva. a híren én is leépültem... banyek, ez óriási. |
|
|
|
![]() ![]() |