![]() ![]() |
2010.02. 18. - 02:10:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kész, Lolával könnyezünk. pedig nem hittem volna, h ez ekkora hatással van rám, de elkezdtem nézni a vidit és annyi volt nekem XD
|
|
|
|
2010.02. 18. - 02:15:41
Létrehozva:
|
|
|
HOOOOLY SHIT!!!
Alan ott volt a Royal Albert Hallban!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=q8b7VFhEK8M http://www.youtube.com/watch?v=n3SY6kccmrU kurvára ott volt! ott volt a színpadon basszameeeeeeeg!!!!!!!! Mode összepisili magát. án nem vagyok egy Alan fan de én is könnyes szemmel ülök itt és nem térek magamhoz |
|
|
|
2010.02. 18. - 02:16:02
Létrehozva:
|
|
|
ennek a vidinek a végén felordítottam hangosan, h "BAKKER!" milyen jó, h külön házrészbe vagyok! XD
http://www.youtube.com/watch?v=n3SY6kccmrU sírok... komoly... beteg vagy Capri... |
|
|
|
2010.02. 18. - 02:25:13
Létrehozva:
|
|
|
Huh, most kell valami... nagyon durván belevetem magam most a fickbe, bakker... ennél szebb névnapi ajándék nincs basszus! XD
Elmaradhatatlan csocsóasztal:
tumblr_ky07c28FdV1qzxb3ao1_500.jpg ( 33.31K )
Letöltések száma: 10 |
|
|
|
2010.02. 18. - 02:51:06
Létrehozva:
|
|
|
na gyerekek az van
hogy mi Caprival írjuk az első közös fickünket. mit választunk kiinduló helyzetként? a ma esti royal albert hallos bulit. írunk szépen, haladunk, amikor Capri rátalál az első képekre és videókra, belinkeli nekem, és azóta szinkronban vinnyogunk, sírunk, teljesen szétestünk! és: pikantéria: még bele is írtam a fickbe Martin nevében, hogy hú, milyen izgatott, mert a mai egy ünnepi alkalom. és akkor jön ez az infó, és kiderül, hogy tényleg baromira ünnepi alkalom!!!! ráadásul Caprinak névnapja van! mi ez ha nem égi jel?! történelmi pillanatban kezdtünk írni!!!! kééész! |
|
|
|
2010.02. 18. - 03:00:54
Létrehozva:
|
|
|
égi jel, de mire mutat?XD álmaink teljesülnek, ha kitartóak vagyunk... Alan is színpadra lépett a Mode-al.... hajajajaj... (milyen bölcs vagyok XD)
|
|
|
|
2010.02. 18. - 03:10:51
Létrehozva:
|
|
|
Állítólag Mart így konferálta fel Alant:
We have a very special guest tonight Alan Wilder First time in 16 years (Egy nagyon különleges vendégünk van ma este. Alan Wilder. Először az (elmúlt) 16 évben.) |
|
|
|
2010.02. 18. - 06:31:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CAPRI, HEPINÉMDÉJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=PGUtSt6vO98 One Caress nagyzenekarral, huhanyám!!!!!!!!!! Na nem hittem, hogy ott lesz Alan a Royalban, bár számoltam némi extrára, de erre nem (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 07:28:20
Létrehozva:
|
|
|
Edóka köszönöm az sms-t!!!!!
Már el kellene indulnom suliba, erre itt bőgök a gép előtt... Ráadásul most kenhetem ki magam újra...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 07:53:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
BOLDOG NÉVNAPOT CAPRI! Alan! Aszta! Mekkora meglepetés! Én is sírok! Milyen cuki volt Andy hogy mikor Alan távozott a színpadról, elé ment és megölelte. Vajon a régi sérelmek már szertefoszlottak? Mi volt csajok? Csak 1 számra ugrott be Alan? Tudja valaki? Na közben kinn mindent megtudtam! |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:02:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát kapd be a fényképed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem kell kinthagynod, szerintem most már mindenki látott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaa... és még nem is reagáltam.. csodaszép menyasszony voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és csodaszép asszony vagy !! Jaaaaaaaa... Usi! Neked sem irtam... te is milyen tündéri kis koszorúslány voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez volt az az esküvő, amiről meséltél? hogy besöröztél, meg hogy kértél DM-ot? Nekem is tetszik a barna hajad..-- nagyon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem, ez Anita barátnőm nővérének az esküvője - itt még középsulisok voltunk Anival. Tavaly nyáron volt az uncsinővérem esküvője, azon kértem DM-et meg söröztem sokat. XD Capri: először is BOLDOG NÉVNAPOT neked és a többi névrokonodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Angie: ez a One Caress is WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EBBEN IS ALAN KÍSÉRI MARTIN, MINT A SOMEBODYBAN!!!!!!!! Nem hittem volna, de a Somebodyn a kinti hírben én is elsírtam magam és ROHADTUL rázott a hideg!!!!!!!!!! Ez aztán a meglepetés!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:06:36
Létrehozva:
|
|
|
A One Carresben is? Hol is? Ange-nál. Hú basszus ezen átugrottam. Na akkor nézem!
Usi, nem tudom olvastál-e vissza, de jelentem tegnap este kivégeztem az IDM-et. Neked is szeretnék gratulálni, mert marha jó lett! Minden egyes fejezet. Imádom! |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:15:00
Létrehozva:
|
|
|
A One Carresben is? Hol is? Ange-nál. Hú basszus ezen átugrottam. Na akkor nézem! Usi, nem tudom olvastál-e vissza, de jelentem tegnap este kivégeztem az IDM-et. Neked is szeretnék gratulálni, mert marha jó lett! Minden egyes fejezet. Imádom! KÖSZÖNÖM SZÉPEN Trixx! ÖRülök, hogy ennyire tetszett!!! Remélem hamarosan folytathatjuk!!! Sikerült megvigasztalnod Martot??? Istenkém mekkora flash lett volna élőben látni ezt!!!!!!!!! ÉS VONÓSNÉGYES A SZÁMOKBAN!!!!!!!!!! MEGHALOK!!!!!!!! akarok felvételt róla normális minőségben!!!!!!!!!!!!!!! remélem megjelenik róla vmi - ha nem is a DVD-n extraként, akkor a RAH külön kiadványaként!!!! |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:16:01
Létrehozva:
|
|
|
KÖSZÖNÖM SZÉPEN Trixx! ÖRülök, hogy ennyire tetszett!!! Remélem hamarosan folytathatjuk!!! Sikerült megvigasztalnod Martot??? Úgy aludtam el, hogy arról árbándoztam kifliben fekszük egymás mellett, Ő hátul, én elől, átölel, én cirógatom a karját ahhh ........... De a fenébe ,a fenébe nem emlkszem mit álmodtam! |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Hú, micsoda pörgés van itt, látom odakinn is. Na jó kis koncert lehetett ez, anyám... csomó vidi van fenn a Tubuson!!!!!!!
|
|
|
|
2010.02. 18. - 08:16:42
Létrehozva:
|
|
|
ja, a Once caressben Peter kíséri, sorry, szar minőségű a vidi, aztán összekevertem őket!
|
|
|
|
2010.02. 18. - 08:35:09
Létrehozva:
|
|
|
RAH tegnapról:
(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/66932560.jpg) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/tumblr_ky0798ngVr1qzxb3ao1_500.jpg) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/tumblr_ky0bzaRceO1qzxb3ao1_500.jpg) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/tumblr_ky0c7quEgX1qzxb3ao1_500.jpg) |
|
|
|
2010.02. 18. - 08:40:52
Létrehozva:
|
|
|
na lányok, milyen hírhozók vagyunk? a fórumot Capri, odakinn én nyomtam tele mindent a hírrel, félórával az után, hogy az első video kikerült a netre... mondjuk elég nyugodtan fogadta a nép, mi Caprival felfüggesztve az írást percekig visongtunk msn-en...
|
|
|
|
2010.02. 18. - 08:45:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 18. - 08:54:15
Létrehozva:
|
|
|
Hát baing.. én és Valics Alan-t látjuk a one caressnél megbolondultunk? komolyan az ott Alan!!!4 Edó: én is azt hittem, de Faith kint felvilágosított, hogy az Peter - csak szar nagyon a vidi minősége! ÉN IS Alant láttam oda, de igaza van Faithnek!! Peteres a hátrahajtott fejmozgás és Alanen zakó volt, Peteren meg rövid ujjú! XD (ááá, nem elemeztem ki a vidit XD) Lola: hudejok vagytok! |
|
|
|
![]() ![]() |