2400 Oldal V  « < 1094 1095 1096 1097 1098 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.02. 18. - 08:55:50
Létrehozva: #21901

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 08:54:15) *
Edó: én is azt hittem, de Faith kint felvilágosított, hogy az Peter - csak szar nagyon a vidi minősége! ÉN IS Alant láttam oda, de igaza van Faithnek!! Peteres a hátrahajtott fejmozgás és Alanen zakó volt, Peteren meg rövid ujjú! XD (ááá, nem elemeztem ki a vidit XD)

Lola: hudejok vagytok!

komolyan készre tett az éjjel a dolog... ehhez képest elég nyugalom fogadta a híreket, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 09:13:55
Létrehozva: #21902

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 08:55:50) *
komolyan készre tett az éjjel a dolog... ehhez képest elég nyugalom fogadta a híreket, nem?

De te honnan tudtad hogy ott volt Alan? Hol olvastad? Twitteren? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 09:19:50
Létrehozva: #21903

devotee

Sziasztok.

Capri drága nagyon boldog névnapot kívánok.Pusszantalak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx kitöröltem a hozzászólásomból az esküvői képeteket az évfordulós kép meg nem volt a hsz.-omban de Mode-éba igen ő meg majd kitörli csak szerintem majd szólj rá nehogy elfelejtse.

Háááát csajok majdnem eldobtam magam amikor megláttam a tegnapi koncert részletet.De gyönyörűen zongorázott Alan és Martin ahogy énekelt....elszorult a torkom.Szerintetek ez azt mutatja,hogy esetleg van rá esély,hogy Alan visszatér a csapatba?

Huh totál elfelejtettem mit akartam még írni.

Ja igen Edóka örülök,hogy a kutyus végig aludta az éjszakát.
Capri sajnálom a patidat,hogy most már mindig gyógyszert kell kapnia.
Jobbulást mindkét állatkának.

Aztán...Lola,Capri nagyon-nagyon kiváncsi leszek a közös fick-etekre.
Lola ha szólóba írsz arra is.
Edóka a tiedre is.Nem baj ha szabad szájúan írsz.Jöhet......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 09:23:08
Létrehozva: #21904

devotee

vica: én is kivi leszek a fickükre! nagyon titokzatosak! Capri nem volt hajlandó tegnap az eltűnésem előtt még annyit sem mondani, hogy mi lesz benne. Bár itt most Lola elszólta magát, hogy a Royal Albert Hall is benne lesz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egyébként ahogy kint is mondtam, nem hiszem, hogy Alan visszatérne, szerintem ez csak egy szép gesztus volt mind az együttes tagjainak, mind a rajongóknak és mind a cél érdekében (a rákos fiatalok segítségére).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 18. - 09:26:19
Létrehozva: #21905

devotee

nem twitterről.
Capri felnézett MYM-fórumra és ott értesült. benyomott nekem egy linkelt fotót, én meg felnyögtem. és ez így ment.

fickről ennyit mondhatok, hogy igen, a tegnap esti koncertet választottuk kezdőpontnak. milyen érzékünk van a történelmi pillanatokhoz, mi?

btw több kilométernyi új blogbejegyzés a www.daysoflolalife.blogspot.com-on.
most elmentem egyetemre.
páá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 09:31:03
Létrehozva: #21906

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 09:23:08) *
vica: én is kivi leszek a fickükre! nagyon titokzatosak! Capri nem volt hajlandó tegnap az eltűnésem előtt még annyit sem mondani, hogy mi lesz benne. Bár itt most Lola elszólta magát, hogy a Royal Albert Hall is benne lesz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egyébként ahogy kint is mondtam, nem hiszem, hogy Alan visszatérne, szerintem ez csak egy szép gesztus volt mind az együttes tagjainak, mind a rajongóknak és mind a cél érdekében (a rákos fiatalok segítségére).

Ez tényleg egy szép gesztus volt tőlük.

Nos a csajok pedig majd megmutatják a művüket ha elkészült.

Lola pá.

Angie neked meg nem köszöntem az előbb.Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 09:32:57
Létrehozva: #21907

devotee

Na Lola, kommenteltem is végre a blogodba!!!!
Nekem is kéne már blogolnom egyet!!!
MEGHALOK! KÉSZ! Lehet azért is voltam olyan zaklatott tegnap este, mert megéreztem, hogy vmi nagy dolog jön?!?!?!?!

vicus: egyetértek! még mindig nem tértem magamhoz - asszem igazán csak most kezdem felfogni, azért nem sikongattam reggel, mert még félig aludtam, mikor olvastam a hírt - bár eléggé kinyílt a csipám tőle! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 09:37:56
Létrehozva: #21908

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 09:32:57) *
Na Lola, kommenteltem is végre a blogodba!!!!
Nekem is kéne már blogolnom egyet!!!
MEGHALOK! KÉSZ! Lehet azért is voltam olyan zaklatott tegnap este, mert megéreztem, hogy vmi nagy dolog jön?!?!?!?!

vicus: egyetértek! még mindig nem tértem magamhoz - asszem igazán csak most kezdem felfogni, azért nem sikongattam reggel, mert még félig aludtam, mikor olvastam a hírt - bár eléggé kinyílt a csipám tőle! XD

Hát mit mondjak finoman szólva én is csak lestem amikor megláttam a hírt.Majdnem nem hittem a szememnek.Ja de aztán az én csipám is kinyílt.

Most pedig elhúzok házi melót tevékenykedni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 09:53:07
Létrehozva: #21909

devotee

Jó munkát!

Közben Preci frissítette egy ZSÍR minőségű vidivel a hírt, ami végig Alant veszi!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Q2umJr_dGpw...player_embedded
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 10:01:32
Létrehozva: #21910

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 09:26:19) *
nem twitterről.
Capri felnézett MYM-fórumra és ott értesült. benyomott nekem egy linkelt fotót, én meg felnyögtem. és ez így ment.

fickről ennyit mondhatok, hogy igen, a tegnap esti koncertet választottuk kezdőpontnak. milyen érzékünk van a történelmi pillanatokhoz, mi?

btw több kilométernyi új blogbejegyzés a www.daysoflolalife.blogspot.com-on.
most elmentem egyetemre.
páá

Ja, így már értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) MYM a legjobb infóhely! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 09:31:03) *
Ez tényleg egy szép gesztus volt tőlük.

Nos a csajok pedig majd megmutatják a művüket ha elkészült.

Lola pá.

Angie neked meg nem köszöntem az előbb.Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 09:53:07) *
Jó munkát!

Közben Preci frissítette egy ZSÍR minőségű vidivel a hírt, ami végig Alant veszi!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Q2umJr_dGpw...player_embedded

Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma megint nem tudok a melóra koncentrálni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 10:12:39
Létrehozva: #21911

devotee

Angie: még szerencse, hogy nekem ma nincs órám!! XDDD (csak házit kell majd írnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

ja egyébként még a MYM-es smiley témához elfelejtettem tegnap hozzászólni: na azt láttátok volna, hogy Hidden Houses-en micsoda smileyk voltak!!!! MYM kutyapöpöse azokhoz képest! XDD
Na én is blogoltam egyet! (Angie mindjárt olvasom a koncertbeszámolód!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 10:25:51
Létrehozva: #21912

devotee

Angie: na elolvastam, kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: kirakhatom a te blogodat is az én blogom linkjei közé?!?!?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 10:27:50
Létrehozva: #21913

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 10:25:51) *
Angie: na elolvastam, kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: kirakhatom a te blogodat is az én blogom linkjei közé?!?!?!

Köszi, olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, mindjárt felmegyek MYM-re és megköszönöm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 10:42:19
Létrehozva: #21914

devotee

okés, én ma majd később megyek MYM-re, mikor felpakolom a 10-es fejezet fordítását. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hadd örüljenek a perverz perszónák ott is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 10:43:44
Létrehozva: #21915

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 10:42:19) *
okés, én ma majd később megyek MYM-re, mikor felpakolom a 10-es fejezet fordítását. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hadd örüljenek a perverz perszónák ott is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Látom nagyon nyomul a RAH topic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vannak jó képek Dave-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Óóóóóóóó, gondolom tűkön ülve várják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 10:55:27
Létrehozva: #21916

devotee

Na helló.

Reggel annak okán is eszembe jutott,hogy vajon Alan visszatér-e,hogy ha bele gondolunk mekkora albumot tudnának összehozni ha újra négyen lennének.Na azért tuti kapnának valami díjjat.
Komolyan befizetnék arra ha az új album egy-két-három év múlva ha már úgy jellenne meg,hogy Alan teljes jogú tagként hozzá tenné a magáét.
Jól van csak álmodoztam kicsit.

Még valami.Olvasom kint az Alan Wilder újra a Depeche Mode-ban topic cikkét,hogy több prominens személy is ott volt köztük Jennifer Dave felesége.Hát nekem erre egy kis gonosz kacaj hagyta el a szám.Tudom megfogadtam,hogy nem bántom Jent.De valahogy a lelkem legméllyén nem szimpi még mindig és felmerült bennem a kérdés,hogy Jennifer miért is prominens?Azért mert valami igazán nagyot letett az asztalra vagy azért mert egy híresség felesége?
Oké csesszetek le és mondjátok,hogy gonosz ,rosszindulatú és irigy vagyok.Elnézést ha valakit sértettem esetleg a szavaimmal de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 10:59:53
Létrehozva: #21917

devotee

Angie: hol vannak azok a képek?!?!?! MUTI, MUTI, MUTI!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 11:05:27
Létrehozva: #21918

devotee

Usi, tessék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/d2bc63d6.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/00928edf.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 11:07:24
Létrehozva: #21919

devotee

JESSZUS ANGIE!!!! NE MONDD, HOGY INA OTT VOLT A RAH-BAN TEGNAP!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 18. - 11:11:03
Létrehozva: #21920

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 11:07:24) *
JESSZUS ANGIE!!!! NE MONDD, HOGY INA OTT VOLT A RAH-BAN TEGNAP!!!!!!!

Ina és asszem Li is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszönöm Csajok ak öszöntéseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A tegnapi hír kurvára kicsinált engem is XD Sírtam basszus XD Vinnyogtam. Minden bajom volt XD Lesz belőle LHN (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1094 1095 1096 1097 1098 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
68 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (68 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: