![]() ![]() |
2010.02. 18. - 11:12:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JESSZUS ANGIE!!!! NE MONDD, HOGY INA OTT VOLT A RAH-BAN TEGNAP!!!!!!! Dm Party fotós Judit is ott volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ina és asszem Li is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm Csajok ak öszöntéseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tegnapi hír kurvára kicsinált engem is XD Sírtam basszus XD Vinnyogtam. Minden bajom volt XD Lesz belőle LHN (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LHN-t megvesszük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkaptad az mms-em? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 11:16:38
Létrehozva:
|
|
|
Dm Party fotós Judit is ott volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) LHN-t megvesszük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkaptad az mms-em? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, még nem :S Edó SMS-ét meg egy 30-as szám SMS-ét kaptam meg XD |
|
|
|
2010.02. 18. - 11:18:14
Létrehozva:
|
|
|
nem, még nem :S Edó SMS-ét meg egy 30-as szám SMS-ét kaptam meg XD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 8:07-kpr küldtem és azt írja státusznak, hogy függőben... Nem értem miért ha egyszer ba vagy kapcsolva! |
|
|
|
2010.02. 18. - 11:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Ina és asszem Li is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm Csajok ak öszöntéseket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tegnapi hír kurvára kicsinált engem is XD Sírtam basszus XD Vinnyogtam. Minden bajom volt XD Lesz belőle LHN (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JESSSUS!!!! Mekkora élmény lehetett nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (meg a magyar rajongóknak is, akik kijutottak!) BASSZUS!!!!!!!! ÉS MI NEM VOLTUNK OTT!!! (Nem, nem fogok megint bőgni!) A képekből ítélve nem is voltak akármilyen helyen Ináék!!! |
|
|
|
2010.02. 18. - 11:36:34
Létrehozva:
|
|
|
JESSSUS!!!! Mekkora élmény lehetett nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (meg a magyar rajongóknak is, akik kijutottak!) BASSZUS!!!!!!!! ÉS MI NEM VOLTUNK OTT!!! (Nem, nem fogok megint bőgni!) A képekből ítélve nem is voltak akármilyen helyen Ináék!!! Nagyon szerencsés lehetett az az 5000 ember, aki ott volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 12:07:45
Létrehozva:
|
|
|
az TUTI!!!!! zerge beszámolója is megdobogtatta azért a szívem!!!
|
|
|
|
2010.02. 18. - 12:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Bazzzeee Én is tegnap láttam a hírt,hát nem hittem a szememnek...EZ GECI NAGY,meg BAZD MEG...ALAN!!! Ilyeneket mondogattam,mint egy őrült!!! És mikor eszembe jutott,h még decemberben arról beszéltünk anyukámmal,h esetleg elmehetnénk,de végül NEM MENTÜNK!!!! Hát itt halok meg mindjárt,FASZOM!!!!!!!!!!!!!Ebből KÖTELEZŐ dvdt,vagy anyámkínját csinálniuk!!!!!!! Ugye lesz vmi???? KÖNYÖRGÖK!!!!!!!!!!!!!!!BAZZEEE ÉN NEM BÍROM,HA VÉGÜL ELMENTÜNK VOLNA!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ öhmm bocs a nem éppen szép szavak miatt.......... |
|
|
|
2010.02. 18. - 12:31:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Bazzzeee Én is tegnap láttam a hírt,hát nem hittem a szememnek...EZ GECI NAGY,meg BAZD MEG...ALAN!!! Ilyeneket mondogattam,mint egy őrült!!! És mikor eszembe jutott,h még decemberben arról beszéltünk anyukámmal,h esetleg elmehetnénk,de végül NEM MENTÜNK!!!! Hát itt halok meg mindjárt,FASZOM!!!!!!!!!!!!!Ebből KÖTELEZŐ dvdt,vagy anyámkínját csinálniuk!!!!!!! Ugye lesz vmi???? KÖNYÖRGÖK!!!!!!!!!!!!!!!BAZZEEE ÉN NEM BÍROM,HA VÉGÜL ELMENTÜNK VOLNA!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ öhmm bocs a nem éppen szép szavak miatt.......... Macsus: meg tudom érteni!!!! ezen jobban ki lehet akadni, mint az én "majdnem Zágrábos" koncertemen. Bakker, ha nekem lehetőségem lett volna, tuti kimegyek Londonba és azonnal elkezdem az útlevél megújítási folyamatot (bár oda asszem nem kell, vagy igen?) - mindegy, most már nem érdekel, amúgy is valszeg megújíttatom, ki tudja mit hoz még az élet?!?!?! Semmi gond a csúnya szavak miatt. Szerintem érthető a jelenlegi helyzetben! |
|
|
|
2010.02. 18. - 12:42:39
Létrehozva:
|
|
|
Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Macsus, basszus, rossz döntés volt!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 12:57:40
Létrehozva:
|
|
|
Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, basszus, rossz döntés volt!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) jó hát ezeket ki látta előre?! (a DM-en és az érintetteken kívül persze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:00:37
Létrehozva:
|
|
|
jó hát ezeket ki látta előre?! (a DM-en és az érintetteken kívül persze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) nekem akkor kezdett valami bizseregni, amikor elhalasztották a dvd megjelenést (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:14:42
Létrehozva:
|
|
|
igen, a dvd halasztása engem is elgondolkodtatott - gondoltam biztos pakolnak rá extraként a RAH-os fellépésből - REMÉLEM ÍGY LESZ!!! vagy ha nem, akkor legalább a RAH kiadja külön a dolgot. Mert hát az egy egész intézmény, nem csak az épület és amit ott vesznek fel, az az ő tulajdonuk, ők döntik el, hogy kiadják-e. De kint mondta vki, hogy több kamerával vették a dolgot, szóval reménykedem, hogy lesz belőle vmi, mert hát ez a koncert duplán kuriózum: 1. a helyszín, 2. Alan!!!
|
|
|
|
2010.02. 18. - 13:23:50
Létrehozva:
|
|
|
igen, a dvd halasztása engem is elgondolkodtatott - gondoltam biztos pakolnak rá extraként a RAH-os fellépésből - REMÉLEM ÍGY LESZ!!! vagy ha nem, akkor legalább a RAH kiadja külön a dolgot. Mert hát az egy egész intézmény, nem csak az épület és amit ott vesznek fel, az az ő tulajdonuk, ők döntik el, hogy kiadják-e. De kint mondta vki, hogy több kamerával vették a dolgot, szóval reménykedem, hogy lesz belőle vmi, mert hát ez a koncert duplán kuriózum: 1. a helyszín, 2. Alan!!! Az LHN-t már elő lehet rendelni, de persze drágább, mint a többi koncert, 20 font. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Na de, jó hír, hogy végre megint van a 2006-os pestiből, így most azt vettem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt majd következő hónapban! |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:26:10
Létrehozva:
|
|
|
olvastam kicsit a lemaradásomat,h kicsit nyugodjak
Vica,Trixx: Szépek vagytok a képeken nagyon!!! Hú köszi a képeket Mode,épp nagyban nézegetem,erre jön egy tanár meg egy rendszergazda srác,és a gépeket nézegetik,mikor én nagyban mentegetem a Martinos képeket:D Ahh Martin lába,combja, jó ég de jó!!!!! Nekem bejön a bőrszerkós Martin!!!!!! Én sem keringőztem a szalagavatómon,nem is volt kivel,meg szartam is rá. Lola de jó lehetett már a szalavod!!! Usi: Mi is a Chicagora táncoltunk,cell block tango+Michael J. Smooth criminal. Jó volt,de mikor visszanéztük felvételről,rohadtul nem mozogtunk egyszerre,és így szar volt. Volt egy osztály tavaly,akik meg a Thrillerre nyomták,de vhogy lapos volt,én ott táncoltam a nézőtéren kb,és mondogattam,h basszus több beleadást!!! |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: meg tudom érteni!!!! ezen jobban ki lehet akadni, mint az én "majdnem Zágrábos" koncertemen. Bakker, ha nekem lehetőségem lett volna, tuti kimegyek Londonba és azonnal elkezdem az útlevél megújítási folyamatot (bár oda asszem nem kell, vagy igen?) - mindegy, most már nem érdekel, amúgy is valszeg megújíttatom, ki tudja mit hoz még az élet?!?!?! Semmi gond a csúnya szavak miatt. Szerintem érthető a jelenlegi helyzetben! hát sztem nem is kell útlevél már oda sem,vagy lehet,h én tudom rosszul. Pedig még a jegyeket is nézegettük,mondta anyukám,h ha majd lesz pénz,és erre pont aznap lett,mint vmi jel...és aztán mégis elhalasztódott,annyira bánom,h nem erősködtem mint egy állat!!! De akkor még anyukámnak sem volt biztos semmi,munka miatt...áh nem tudom,jól elcsesztem Csak kiadnak már vmit,nekem van egy Simply Red dvdm,a Royalban lépett fel,annak is olyan hangulata van,meg maga az épület... KI KELL ADNI!!!!! |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:37:13
Létrehozva:
|
|
|
olvastam kicsit a lemaradásomat,h kicsit nyugodjak Vica,Trixx: Szépek vagytok a képeken nagyon!!! Hú köszi a képeket Mode,épp nagyban nézegetem,erre jön egy tanár meg egy rendszergazda srác,és a gépeket nézegetik,mikor én nagyban mentegetem a Martinos képeket:D Ahh Martin lába,combja, jó ég de jó!!!!! Nekem bejön a bőrszerkós Martin!!!!!! Én sem keringőztem a szalagavatómon,nem is volt kivel,meg szartam is rá. Lola de jó lehetett már a szalavod!!! Usi: Mi is a Chicagora táncoltunk,cell block tango+Michael J. Smooth criminal. Jó volt,de mikor visszanéztük felvételről,rohadtul nem mozogtunk egyszerre,és így szar volt. Volt egy osztály tavaly,akik meg a Thrillerre nyomták,de vhogy lapos volt,én ott táncoltam a nézőtéren kb,és mondogattam,h basszus több beleadást!!! Köszi Macsus kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az LHN-t már elő lehet rendelni, de persze drágább, mint a többi koncert, 20 font. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Na de, jó hír, hogy végre megint van a 2006-os pestiből, így most azt vettem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt majd következő hónapban! Angie 2006-os pesti koncert felvételed már volt nem? |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: biztos lesz belőle vmi!!! ez túl nagy horderejű ahhoz, hogy ne kezdjenek vele vmit!!!
Nah, kész a 10-es fejezethez az illusztrációm. Mi a véleményetek? (IMG:http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/049/0/5/It_doesn__t_matter_10_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
2010.02. 18. - 13:37:56
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim, ugye most nem unalmas, hogy Alan jöjjön vissza?
|
|
|
|
2010.02. 18. - 13:38:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 18. - 13:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Izé Angie! A 20 font az mennyi is átszámítva? XD (a nagy gépen van otthon az a valutaváltós link, amit adtál XD)
|
|
|
|
![]() ![]() |