2400 Oldal V  « < 1097 1098 1099 1100 1101 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:09:45
Létrehozva: #21961

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 14:02:01) *
Macsus, én amúgy is hiszek benne hogy a lehetetlen nem létezik. persze nem szánkba repülő sültgalamb formában, de ha teszel érte, és intenzíven bevonzol, akkor simán akármi lehet. én pl egész komolyan dolgozok azon h egyszer találkozzak a fiúkkal, de nem meet&greeten, hanem mondjuk igazán, média révén... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meglesz az, majd meglátjátok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen,én is hallottam ezt,meg olvastam a bevonzásodat!:) A Secret könyvet majd én is elolvasom,mert érdekelnek ezek a dolgok,meg hát szeretnék én is bevonzani,na!:) Meg hát a pozitív felfogás,azt azért még gyakorolnom kell,de sztem haladok!:D
Neked nincs olyanod,h mondjuk vki elmondja neked,h mi van vele,te meg kapásból nyomod neki a tanácsokat,tapasztalat nélkül is,akár kéri,akár nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam ez szokott lenni,és poénos,h pl nincs tapasztalatom az adott körben (szerelmi ügyek persze),de azért lököm a tanácsokat,és lehet,h nem is jó az amit mondok.

Na,most ezt nem tudom miért kérdeztem,v hogy jutott eszembe:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:10:09
Létrehozva: #21962

devotee

Aha Angie szóval ez cd.Jól van értem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 14:11:21
Létrehozva: #21963

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 14:02:01) *
Macsus, én amúgy is hiszek benne hogy a lehetetlen nem létezik. persze nem szánkba repülő sültgalamb formában, de ha teszel érte, és intenzíven bevonzol, akkor simán akármi lehet. én pl egész komolyan dolgozok azon h egyszer találkozzak a fiúkkal, de nem meet&greeten, hanem mondjuk igazán, média révén... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meglesz az, majd meglátjátok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, én továbbra sem nyüffögök h jöjjön vissza Alan, én azon nyüffögök hogy megtette! ha egy alkalomra is, de ez iszonyú szimbolikus és történelmi!

Lola, te azon nyüffögsz, hogy mikor szexelsz már egy jót Dave-vel!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:13:17
Létrehozva: #21964

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 18. - 14:07:54) *
gondolj bele, hogy belefut ezekbe a képekbe valami ultrakonzervatív tanár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lennék kis kamera, ami felveszi a döbbent fejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát most,h mondod Angie,az az ötletem támadt,h lehet,h itt is hagyom a képeket:D

Úgy megnézném én is,ha vmi tanár épp egy Daveanakondafogó képet találna mondjuk a zhk között:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:14:31
Létrehozva: #21965

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 18. - 14:11:21) *
Lola, te azon nyüffögsz, hogy mikor szexelsz már egy jót Dave-vel!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen most nagyon röhögök

Idézet (Macsus @ 2010.02. 18. - 14:13:17) *
Hát most,h mondod Angie,az az ötletem támadt,h lehet,h itt is hagyom a képeket:D

Úgy megnézném én is,ha vmi tanár épp egy Daveanakondafogó képet találna mondjuk a zhk között:)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 14:14:54
Létrehozva: #21966

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 14:13:27) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen most nagyon röhögök

Hehehe! Hát, de nem így van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:15:43
Létrehozva: #21967

devotee

csajok,vki ezen a gépen,ahol ülök, egy randi.gay.hu nevezetű oldalt nézett,vajon ki lehet az....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:18:22
Létrehozva: #21968

devotee

Macsus tippelj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 18. - 14:14:54) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki azon én is szoktam nyüffögni,hogy mikor szexelek már Dave-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:20:30
Létrehozva: #21969

devotee

hopp lehet,h ezt az oldalt nem éppen a suliban kéne nézegetni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica: nem tudom,de tudni szeretném!!!:D

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 14:18:22) *
Macsus tippelj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki azon én is szoktam nyüffögni,hogy mikor szexelek már Dave-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem,ezen még kb több millióan nyüffögnek:D Milyen hangos lenne már,ha Dave mindet hallaná
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:21:20
Létrehozva: #21970

devotee

Macsus kíváncsi vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:23:09
Létrehozva: #21971

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 14:21:20) *
Macsus kíváncsi vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De még mennyire!:D Kül van egy srác,itt a sulimban,aki kicsit meleges hatású,én csak kisbuzinak hívom,de tetszik nekem:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 18. - 14:26:13
Létrehozva: #21972

devotee

na jól van Niki, ezen itt asszem nyüffögünk páran... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus, én nagyon óvatosan adok tanácsokat, mert nem érzem magam kompetensnek hogy beleszóljak mások életébe. ha adok is tanácsot, mindig elsorolom hogy de nekem ebben nincs tapasztalatom meg stb csak én úgy látom hogy. ennyi. csak finoman.

jelentem regisztráltam MYM-re.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:26:37
Létrehozva: #21973

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.02. 18. - 14:23:09) *
De még mennyire!:D Kül van egy srác,itt a sulimban,aki kicsit meleges hatású,én csak kisbuzinak hívom,de tetszik nekem:D

Lehet ő nézegette azt az oldalt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meleges hatású (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.02. 18. - 14:33:52
Létrehozva: #21974

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 14:26:13) *
Macsus, én nagyon óvatosan adok tanácsokat, mert nem érzem magam kompetensnek hogy beleszóljak mások életébe. ha adok is tanácsot, mindig elsorolom hogy de nekem ebben nincs tapasztalatom meg stb csak én úgy látom hogy. ennyi. csak finoman.

Oké,Lola,én is így szoktam,akkor nincs baj.De az a poén,h pl hozzám fordulnak ezzel azzal,de tudják,h nekem sincs tapasztalatom:D

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 14:26:37) *
Lehet ő nézegette azt az oldalt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meleges hatású (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vannak még 2en akik bejönnek nekem itt a suliban,egyik hasonlít az Alkonyatos Robert Pattinsonra:D
Sajnos Dave,Martin,Alan,Andy hasonmás nincs itt.Bár már kétszer láttam egy srácot a buszmegállónkban,akiről a fiatal Andy ugrott be:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 18. - 14:34:30
Létrehozva: #21975

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 08:35:09) *

AZ OTT ALAN???????????????????????????????
AZ OTT ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 14:34:40
Létrehozva: #21976

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.02. 18. - 14:20:30) *
hopp lehet,h ezt az oldalt nem éppen a suliban kéne nézegetni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica: nem tudom,de tudni szeretném!!!:D

Szerintem,ezen még kb több millióan nyüffögnek:D Milyen hangos lenne már,ha Dave mindet hallaná

és az milyen hangos nyüffőgés lenne, ha azt hallaná, hogy hányan akarjuk, hogy láthassuk Marttal szexelni! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 14:34:44
Létrehozva: #21977

devotee

Na, de én mégsem mondom, hogy olyan uncsi mindennap ezt olvasni, viszont tőletek (nem mindenkitől) meg megkapja ugyanaz, aki Alan visszatérésével hozakodik elő.
Hát Istenem, más meg azon álmodozik.
Nem pont magamra gondolok most, bár én is örülnék neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 18. - 14:38:32
Létrehozva: #21978

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.02. 18. - 14:33:52) *
Oké,Lola,én is így szoktam,akkor nincs baj.De az a poén,h pl hozzám fordulnak ezzel azzal,de tudják,h nekem sincs tapasztalatom:D

Vannak még 2en akik bejönnek nekem itt a suliban,egyik hasonlít az Alkonyatos Robert Pattinsonra:D
Sajnos Dave,Martin,Alan,Andy hasonmás nincs itt.Bár már kétszer láttam egy srácot a buszmegállónkban,akiről a fiatal Andy ugrott be:D

Egyszer pedig láttál egy olyat aki Dave-re hasonlít és követted is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 18. - 14:34:30) *
AZ OTT ALAN???????????????????????????????
AZ OTT ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szevasz Mode.

Kiscsillag kellően nedves a bugyid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 14:34:40) *
és az milyen hangos nyüffőgés lenne, ha azt hallaná, hogy hányan akarjuk, hogy láthassuk Marttal szexelni! XDDDD

Usi hehehe:D (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 14:40:37
Létrehozva: #21979

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 18. - 14:08:11) *
ez az amit én emaileztem el neked mp3ban. most eredetiben is megveszed? elvetemeült gyüjtőőőőőő!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IGGEN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, semmi gond, már értjük egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus, akkor hagyd ott a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 18. - 14:42:22
Létrehozva: #21980

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 18. - 14:38:32) *
Egyszer pedig láttál egy olyat aki Dave-re hasonlít és követted is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szevasz Mode.

Kiscsillag kellően nedves a bugyid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi hehehe:D (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most nem a bugyim nedves hanem a szemem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Reggel fél 8-kor kapom az sms-t, hogy nézzek fel Freestate-re. Edó írta. Már vettem volna a kabátom elindulni, de ledobtam a földre és besiettem ide a gép elé. Megláttam a hírt, mondom nemár...görcsbe rándult a gyomrom. Aztán elkezdődött a videó, és abban a pillanatban olyan bőgés tört rám hogy csak na. Aztán egész nap pityeregtem, ha erre gondoltam, még most is sírok, nem tudom elhinni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Picikét el is késtem a suliból de leszarom..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1097 1098 1099 1100 1101 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: