![]() ![]() |
2010.02. 18. - 14:43:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola: már üdvözöltelek én is MYM-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 18. - 14:45:43
Létrehozva:
|
|
|
Ezt találtam egy másik DM-es oldalon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint a képet.
Most nem a bugyim nedves hanem a szemem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Reggel fél 8-kor kapom az sms-t, hogy nézzek fel Freestate-re. Edó írta. Már vettem volna a kabátom elindulni, de ledobtam a földre és besiettem ide a gép elé. Megláttam a hírt, mondom nemár...görcsbe rándult a gyomrom. Aztán elkezdődött a videó, és abban a pillanatban olyan bőgés tört rám hogy csak na. Aztán egész nap pityeregtem, ha erre gondoltam, még most is sírok, nem tudom elhinni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Picikét el is késtem a suliból de leszarom.. Sejtettem,hogy sirdogáltál amikor megláttad a videót.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 18. - 14:49:24
Létrehozva:
|
|
|
Megint frissült jobb minőségű vidikkel is a reggeli hír:
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-a...e-ban/#comments |
|
|
|
2010.02. 18. - 14:49:37
Létrehozva:
|
|
|
Ezt találtam egy másik DM-es oldalon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint a képet. Sejtettem,hogy sirdogáltál amikor megláttad a videót. Zsír kép, de lehetne nagyobb méretben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így nem látom Dave isteni idomait (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 14:49:52
Létrehozva:
|
|
|
Most nem a bugyim nedves hanem a szemem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Reggel fél 8-kor kapom az sms-t, hogy nézzek fel Freestate-re. Edó írta. Már vettem volna a kabátom elindulni, de ledobtam a földre és besiettem ide a gép elé. Megláttam a hírt, mondom nemár...görcsbe rándult a gyomrom. Aztán elkezdődött a videó, és abban a pillanatban olyan bőgés tört rám hogy csak na. Aztán egész nap pityeregtem, ha erre gondoltam, még most is sírok, nem tudom elhinni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Picikét el is késtem a suliból de leszarom.. Hát mikor megláttam a hírt tegnap,rögtön te jutottál eszembe Mode,h mit fogsz majd szólni!!!:) Ja,elküldöd a ficked többi részét,légyszi! A 10-es az uccsó,ami megvan! |
|
|
|
2010.02. 18. - 14:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Találtam egy másik képet is.Lehet láttátok már meg kicsit bizarr is legalább is szerintem.meg nem akarom elvenni a jókedveteket sem vele.Megmutassam?
|
|
|
|
2010.02. 18. - 14:52:39
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer pedig láttál egy olyat aki Dave-re hasonlít és követted is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh ne is mondd,próbálok emlékezni,h hány óra lehetett,mikor láttam,de nem tudom! Mindig eszembe jut reggel,mikor megyek,h látnom kell újra! Vajon sikerülhet bevonzani?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 14:56:06
Létrehozva:
|
|
|
Zsír kép, de lehetne nagyobb méretben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így nem látom Dave isteni idomait (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ekkorába volt a másik oldalon ahonnan szerváltam. Oh ne is mondd,próbálok emlékezni,h hány óra lehetett,mikor láttam,de nem tudom! Mindig eszembe jut reggel,mikor megyek,h látnom kell újra! Vajon sikerülhet bevonzani?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékszem milyen jókat röhögtünk amikor mesélted ezt a követős sztorit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mikor megláttam a hírt tegnap,rögtön te jutottál eszembe Mode,h mit fogsz majd szólni!!!:) Ja,elküldöd a ficked többi részét,légyszi! A 10-es az uccsó,ami megvan! Jó ám a maradék három fejezet is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megmutatom azt a képet legfeljebb elküldötök a francba amiért felraktam.Ahonnan ezt szedtem egy csaj így kommentelte a képet "marha csak ezt ne soha"
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 18. - 14:56:47
Létrehozva:
|
|
|
---
|
|
|
|
2010.02. 18. - 14:57:59
Létrehozva:
|
|
|
Hát mikor megláttam a hírt tegnap,rögtön te jutottál eszembe Mode,h mit fogsz majd szólni!!!:) Ja,elküldöd a ficked többi részét,légyszi! A 10-es az uccsó,ami megvan! Köszönöm, hogy gondoltatok rám, Kesik is írta az sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, mindjárt küldöm, csak még gyönyörködöm picit a vőlegényemben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 14:59:39
Létrehozva:
|
|
|
ne bántsuk a melegeket, olyan kedves népség! imádat. nekem is volt ilyen sztorim hogy egy munkatársam gépén kellett dolgoznom, és neki is könyvjezőzve volt a gayromeo... édes fiúka volt...
|
|
|
|
2010.02. 18. - 15:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Vica, ezt már egyszer én is elküldtem, úgy emlékszem. Már nem mostanában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki lehet.Annyi kép jár itt,hogy nem emlékeztem rá.Akkor kaptatok ráadást a képből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne bántsuk a melegeket, olyan kedves népség! imádat. nekem is volt ilyen sztorim hogy egy munkatársam gépén kellett dolgoznom, és neki is könyvjezőzve volt a gayromeo... édes fiúka volt... Lola nem bántottuk őket.Egy rossz szó esett róluk. |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:04:00
Létrehozva:
|
|
|
Zsír kép, de lehetne nagyobb méretben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így nem látom Dave isteni idomait (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mondjuk ekkorában már jobb? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
2232efae.jpg ( 24.6K )
Letöltések száma: 10 |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:04:05
Létrehozva:
|
|
|
ne bántsuk a melegeket, olyan kedves népség! imádat. nekem is volt ilyen sztorim hogy egy munkatársam gépén kellett dolgoznom, és neki is könyvjezőzve volt a gayromeo... édes fiúka volt... Lola,én nem bántásként írtam!!! Nekem semmi bajom velük! Nekem bejönnek |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:05:22
Létrehozva:
|
|
|
Vica, vicces ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola, igazad van, a homik tök édik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:05:53
Létrehozva:
|
|
|
ne bántsuk a melegeket, olyan kedves népség! imádat. nekem is volt ilyen sztorim hogy egy munkatársam gépén kellett dolgoznom, és neki is könyvjezőzve volt a gayromeo... édes fiúka volt... én is bírom őket, amíg nem reklámozzák a melegségüket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk ekkorában már jobb? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
2232efae.jpg ( 24.6K )
Letöltések száma: 10Ohh ez az!! Köszi:) |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Vica, vicces ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, igazad van, a homik tök édik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie a koporsós kép a vicces? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:07:23
Létrehozva:
|
|
|
na ezt Orchidett segítségével találtam - a tegnapi hátteret ebből a BAAAAROMI NAGY felbontású promóképből csinálta, úgyhogy a kép nagysága miatt csak simán belinkelem:
http://blogs.mirror.co.uk/the-ticket/css/depeche%20mode3.jpg |
|
|
|
2010.02. 18. - 15:07:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie a koporsós kép a vicces? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Én is láttam már az a képet! Előbújhatna belőle,mint egy kis vámpír:) |
|
|
|
![]() ![]() |