2400 Oldal V  « < 1103 1104 1105 1106 1107 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 18. - 21:31:47
Létrehozva: #22081

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 18. - 21:24:30) *

Tényleg jó, Andy vette a poént úgy látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 21:36:57
Létrehozva: #22082

devotee

Photographic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=2P7ow3QpFnE
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 21:37:04
Létrehozva: #22083

devotee

Angie, akkor írni kéne neki, hátha ezt is megnézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj Mode, igen én piszkáltam, most is piszkálnám, de nem csak Andy-t. Martint is, meg akárkit, aki munka közben nem a dolgát végzi, de nem megyek bele megint, nekem ez a véleményem és kész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ő nem rosszul lett, és nem éhes volt ez tuti... de befejeztem.

Viszont ez nagyon nagy poén volt, és ezért nála a pont!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 18. - 21:38:00
Létrehozva: #22084

devotee

na lányok, én elvonultam Alan videót nézni a telefonon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjszakát!
Ma nagy csend volt...ennyire megrázott volna mindenkit a vőlegényem produkciója? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem hiába a szerelmem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Imádom mindenét a tehetségével együtt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
na jó elég az áradozásból, most már tényleg pááápááá

Niki Andy legalább érti a poént és van is neki humorérzéke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nagyon bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként meg bekapott egy falat banánt na és, nem a szájával kell nyomnia a szintit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jólvan pápá XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 21:47:18
Létrehozva: #22085

devotee

Jó éjt Mode!
Végülis az elég rövidke videó volt. De ha megfordítod, akkor akár kiemelt állón, akár ülőn az ember nem kap be egy falatot, max. két szám között gyorsan (de nekem nem jutna eszembe sem), mert el vagy szállva, és csak a zenére figyelsz.
Én pl. totál ki voltam már száradva, egyfolytában ugráltam, tudtam volna inni, ha annyira akarok, de egyszerűen akkor lemaradtam volna érted, egyáltalán eszembe se jutott a kaja. Az ember elvileg át van szellemülve...
Egyen előtte, két órát kibír. És nem lett rosszul, nem azért volt.
Az ivás más, de két szám között mindig isznak.

Tényleg nem akarok ezen lovagolni, csak nem értetek meg engem, azért mondom el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode hát humorunk nekünk is van itt a seregben szerintem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem is kicsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 21:48:09
Létrehozva: #22086

devotee

Niki, írtam akkor a csajnak, hogy hol vette fel a banánt, de nem válaszolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis sunyi! Mindenesetre becsülöm Andyt, hogy ennyire jól lereagálta a dolgot, bár ezt is csak egy pillanatra mutatta, de úgy is tudta, hogy valaki felveszi és felteszi a netre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom, kis Humor Herold!

Jó éjt Mode, szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 18. - 21:50:49
Létrehozva: #22087

devotee

Igen, ezt én is becsülöm, azért is írtam.
Egyébként én is önirónikus vagyok, legalábbis legtöbbször. És azt mondják, hogy erre csak az erős emberek képesek, mert nem félnek rávilágítani a gyengéjükre úgymond. Szóval felvállalják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 21:57:57
Létrehozva: #22088

devotee

Hát ez a Somebody még mindig gyönyörűséges dal. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 18. - 21:50:49) *
Igen, ezt én is becsülöm, azért is írtam.
Egyébként én is önirónikus vagyok, legalábbis legtöbbször. És azt mondják, hogy erre csak az erős emberek képesek, mert nem félnek rávilágítani a gyengéjükre úgymond. Szóval felvállalják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

így van, nagyon nehéz valamit lekezelni úgy, hogy ne legyen kínos meg semmi. Andy ezt apró humorral megoldotta, és tényleg inkább mindenki röhög rajta. Problémamegoldás + Andy = csillagos ötös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de ő mindig is híres volt arról, hogy kezelje az ilyen és még ennél is rosszabb dolgokat, tökélyre fejlesztette ezt a képességét úgy látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 18. - 22:10:09
Létrehozva: #22089

devotee

(IMG:http://img411.imageshack.us/img411/598/rahkiss.jpg)

(IMG:http://img202.imageshack.us/img202/2356/rahkiss2.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 18. - 22:23:12
Létrehozva: #22090

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 18. - 19:26:03) *
köszi Mode!

és itt van Oberkorner két képe a kinti topikból a tegnap előtti hangpróbáról!
(Istenem Martin de kurva jól néz ki ebben a fekete cuccban!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

(IMG:http://www.clearofjunk.de/aldm5.jpg)

(IMG:http://www.clearofjunk.de/aldm6.jpg)

ah, de szexuális!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nincs nagyobban? XD

Nagy a csend... anyám ma elaltatta a családi kutyát, Tinát. Mennyit is, 16 - 17 évet élt? Szép élete volt, de nagyon megöregedett, már összeesett, nagyon leépült.... most jött el az a pont, mikor már kegyetlenség lett volna tőle megtagadni azt, hogy békében elmenjen... sírtam nagyon. De tudom, hogy neki jobb így, nem volt súlyos beteg, nem voltak nagy fájdalmai, egyszerűen nem tartották már meg a lábai, megvakult, megsüketült és csont soványra fogyott, valószínűleg egy pajzsmirigyprobléma következtében. Szép, hosszú élete olt velünk, békében ment el.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 18. - 22:50:31
Létrehozva: #22091

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 18. - 22:10:09) *

hát oké hogy puszi de micsoda segg?! omg...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 23:24:09
Létrehozva: #22092

devotee

JESSZUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANGIE!!!!!!!!!!!!
JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 23:42:29
Létrehozva: #22093

devotee

ne már!!! a fele hszem elveszett!! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 18. - 23:55:33
Létrehozva: #22094

devotee

Szóóóval, remélem most már működni fog!

Capri: sajnálom Tinát! Emlékszem rá, aranyos kutyus volt! de ahogy mondtad, így már valószínűleg jobb neki!

Niki: vajon ez a banán van Andynél a vidin??? A kép linkjének nevében az van, hogy "DMLodzBanana" - szóval akkor a lodzi koncert óta magával cipelné a kis husigolyó a banán-lufit?!?!?! MEGZABÁLOM!!!!!!!!!!

(IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMLodzBanana021110.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 00:08:18
Létrehozva: #22095

devotee

Ina következő adag képe a RAH-ból (amúgy Martin előtt voltak a MÁSODIK SORBAN!!!! baszki ekkora mázlista nőcit!!! végigjárta az összes németországi koncertet és még ezt a londonit is elcsípte!!!)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/af481784.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f0c16bd4.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/ea09df7d.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/ecda7068.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/00928edf.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/e970ef3e.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f529bfc2.jpg)

basszus de fura azért a végén ott látni Alant is a koncertképek között!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 19. - 00:18:14
Létrehozva: #22096

devotee

Szia Usi!

Látom már csak te vagy itt. VAcsizni voltam egy baráti társasággal, fergeteges volt, most értem haza. Jahjjjj... annyira jó most mindent olvasni.. teljesen fel vagyok villanyozódva. Szerinted Alan hogy érzi magát? el sem tudom képzelni. Nem létezik, hogy nem vette az adást, hogy mindenki őt akarja!!

És ezek a képek Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszus.. ezek meg mit műveltek a szinpadon? jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri.. nagyon nagyon sajnálom a kutyusotokat. Ez a kor nagyon szép, nyugodt békés élete volt édesanyádnál, hisz mondtad mennyire szereti a kutyáit! A kutyusodnak már nagyon nagyon jó odafent, ahol újra futkározhat a régi kutty barátokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fel a fejjel baba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 00:21:13
Létrehozva: #22097

devotee

Edó: most mondta MYM-en Ina, hogy a puszi "háttérsztorija" az, hogy Dave folyamatosan settenkedett Mart után és csomó puszikát adott neki, de hogy a Hole to Feed végén ez volt a leglátványosabb! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(jesszus, visonganak bennem a DM-génjeim! nemmmmmmmmmmm bírok magammal!!!!!!!!)

örülök, hogy jó volt a vacsid a társasággal!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap meg buliztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én azt hiszem nem megyek fel Pecsába.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 19. - 00:53:58
Létrehozva: #22098

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 19. - 00:21:13) *
Edó: most mondta MYM-en Ina, hogy a puszi "háttérsztorija" az, hogy Dave folyamatosan settenkedett Mart után és csomó puszikát adott neki, de hogy a Hole to Feed végén ez volt a leglátványosabb! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(jesszus, visonganak bennem a DM-génjeim! nemmmmmmmmmmm bírok magammal!!!!!!!!)

örülök, hogy jó volt a vacsid a társasággal!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap meg buliztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én azt hiszem nem megyek fel Pecsába.

Jaja... tudom, már mondtad, hogy valszeg otthon maradsz.. komolyan? egyfolytában ott sonfordált? a kis mocsok.. én most már teljesen meg vagyok zavarodva... a jó istenit... még a végén egyszer lesmárolja a szinpadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és MArtinnak tettszik.. látod? Nem bir a vérével.. nade ott volt az asszony... hmmm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 01:11:07
Létrehozva: #22099

devotee

igen, ott volt az asszony! kinti hírben is volt asszem. meg szerintem Mart kölykei is - Alan lánya szerintem tuti, meg Andy porontyai is talán.
hát az tuti, hogy felsikoltanék, ha lesmárolná! XDDD
tiszta korai Placebo már, amit művelnek! XDD

jóccakát csajok! (igen, a be nem jelentkezett és sunyiban olvasó Caprinak is! XDD)
hosszú és izgalmas volt ez a nap!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 19. - 01:17:00
Létrehozva: #22100

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 19. - 01:11:07) *
igen, ott volt az asszony! kinti hírben is volt asszem. meg szerintem Mart kölykei is - Alan lánya szerintem tuti, meg Andy porontyai is talán.
hát az tuti, hogy felsikoltanék, ha lesmárolná! XDDD
tiszta korai Placebo már, amit művelnek! XDD

jóccakát csajok! (igen, a be nem jelentkezett és sunyiban olvasó Caprinak is! XDD)
hosszú és izgalmas volt ez a nap!

Ház ez aaaaz.. ott az asszony és igy viselkedik? igy cicázik Martinnal? hehhehee.. és ő nem dug félre.. na menjetek máááár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóccakát Usi.. én még mindig pörgök... pedig reggel korán van kelés, és még ki kell vinni az ebet.. jajhhh.. olyan boldog vagyok, mintha szerelmes lennék.. na ez hiányzik nekem..
Tudjátok!
Tavaszt akarok, madár csicsergést, és szerelmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
CSók mindenkinek!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1103 1104 1105 1106 1107 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
31 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (31 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: