![]() ![]() |
2010.02. 19. - 02:15:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ina következő adag képe a RAH-ból (amúgy Martin előtt voltak a MÁSODIK SORBAN!!!! baszki ekkora mázlista nőcit!!! végigjárta az összes németországi koncertet és még ezt a londonit is elcsípte!!!) hááát... inkább mocskosul gazdagnak, nem mázlistának mondanám. pénzből sokmindent lehet. azért jó neki. és bazijó képeket rakott fel. Ház ez aaaaz.. ott az asszony és igy viselkedik? igy cicázik Martinnal? hehhehee.. és ő nem dug félre.. na menjetek máááár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát Usi.. én még mindig pörgök... pedig reggel korán van kelés, és még ki kell vinni az ebet.. jajhhh.. olyan boldog vagyok, mintha szerelmes lennék.. na ez hiányzik nekem.. Tudjátok! Tavaszt akarok, madár csicsergést, és szerelmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSók mindenkinek! alap hogy félredug. velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) légy boldog! ez nemcsak szerelem kérdése, látod. én már hónapok óta így járkálok... |
|
|
|
2010.02. 19. - 03:29:54
Létrehozva:
|
|
|
Nem igaz,h végül nem mentünk el a Royalba....pedig anyukám Angliába vágyott (mondjuk majd megy is,nem sokára),ÉS MÉGSE MENTÜNK!!!!!! Nem hiszem el....Bocs,h megint ezzel jövök.Kb most tudtam megnézni a videót...és milyen aranyosan mosolyog Alan zongorázás közben,mint a 101nél,mikor a kamerába mosolyog,besírtam...Meg a közönség is hogy örül neki!!!!!MÉG ILYET!!!!
És a Photographic,jajj Istenem!!!!!!!!!!!!!! Nem bírom....inkább reagálok. Andy a banánjával nagyon nagy!!! Bekell szarni rajta!!:D Ohh ez a puszilkodós kép,hujujjjjj!!! És körülötte settenkedett?? Jajj Istenem!!! Lehet,h tényleg valóra válik az is,h láthatjuk őket együtt??(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin fekete cuccban,jó ég!!! Férfi feketében a gyengém! (Ezért jön be a papruha is:D) És álmomban is Martin fekete ingben ment be egy tóba,és sétált a vízben,miközben kigombolta,és vette le magáról az inget,és sétált,egyenesen a meztelen felsőtestű (lehet h alul is,azt nem láttam) Dave felé...jajjjj.Ezután pedig elkezdték ölelgetni egymást,én tátott szájjal bámultam őket a parton...na de ezt már meséltem egyszer. Capri: Sajnálom nagyon a kutyust!!! Miénk is öreg volt már,ő sem nagyon bírt már menni szegény.Akkor született kb mint én,szóval egy idősek voltunk:)Aranyos volt nagyon...Na jó,nem akarom itt senki szívét fájdítani... hülye vagyok,bocsi.... |
|
|
|
2010.02. 19. - 06:30:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hát gondoltam, hogy ezzel a két képpel kívánok mindenkinek izgalmas éjszakát, ahogy látom Usinál ki is ütötte a biztosítékot meg Edónál is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remek, elértem a célt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom őket együtt, Martin hogy röhög, majdnem bugyborékol, Dave meg direkt húzza, hát nagyon édik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A zenetörténelem legédibb párosa! Capri, részvétem a kutyusod miatt, nagyon szép, hosszú élete volt, és igen, Edó mondja jól, már a kutya mennyben szaladgál! Huh, milyen íj felszerelést kaptál te nő! Nem vagytok semmik, vissza a természethez, vadászó életmódba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron gondolom majd kimentek lőni valami erdőbe vagy mezőre. Tagadhatatlan, hogy mindegyik félre... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De sajnos ez ezzel jár. Lola, igen, tudjuk, hogy Dave szívszerelmed csak téged akar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen pofátlan volt, hogy nem adott egy Stage Passt neked erre a bulira, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Biztos félt, hogy akkor nekünk is kell adnia. Vica, Andy nagyon édi! THX! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, ez a banán, ezen behalok, és színpadkellék lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom Andy drágát, így odafigyel mindenkire, és még az ereklyét is hurcolja, nagggggyon poén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedvelem a humorát!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 06:39:37
Létrehozva:
|
|
|
borzalmasan korán reggelt mindenkinek!!!
jesszus, akkora hülyeségeket álmodtam - asszem felzakaltott ez az Alanes téma! álmomben otthon voltam Nagymaroson, de közben virtuálisan láttam a fórumot, ahogy mentem az egyik közeli utcában a házunkhoz a vonat állomás felé asszem és olvasgattam/láttam, hogy Angieék és csomóan vmiért elkezdték finoman szapulni Alant, meg linkeltek be dolgokat róla, mire Mode mondta, hogy nem kéne bántani, én meg csak néztem hogy mi van! Aztán vhogy Martin is benne volt - rossz volt, vmi rosszat tett asszem Dave-vel, utána meg Dave is benne volt vhogy az álmomban - leginkább úgy hogy segíteni akartam neki, vigasztalni, és apám szólt hirtelen a telefonon (miközben a virtuális fórumba hsz-t írtam és közben találkoztam az egyik gyerekkori barátommal Petivel az utcán (vagy az első pasimmal Ádámmal?!), hogy siessek, mert nem sok időnk van elkészülni, hogy kiérjünk a reptérre, mert hogy utaztam vhova külföldre (életemben először repülővel) - nagyon London szaga volt a dolognak, de lehet, hogy New Yorkba készültem. Aztán szólt a telefonom a Higher Love-val, ami az ébresztőm. Ekkor felébredtem, de mindjárt vissza is aludtam olyan 5-10 percet, ez alatt pedig Alannel beszélgettem vmi rendezvényen. Hjaj de zavaros, mi?! XD Angie: az nem kifejezés, hogy kiverte a biztosítékot nálam az a két kép!!! ISTENEM DE DURVÁK!!! XDDD (huh mindjárt kezdek felébredni tőle! XD) Igggeeen, Andy annyira édes! Imádom a humorát!!!! (sokszor fekete angol humor, amit szintén csipázok!!!) |
|
|
|
2010.02. 19. - 08:38:55
Létrehozva:
|
|
|
Húha Usi, ez aztán zavaros (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudom hány fajta élmény tobzódott benned éjjel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pedig azt hittem ma mindenki odaálmodja magát a RAH-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ezek szerint nem. Különben én is nagyon zavarosat álmodtam és fél 6-kor felébredtem, aztán kivártam a 6-ot, hogy énekeljenek nekem a Pasik, majd életet leheltem magamba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyilkos képek, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kellett volna valami figyelmeztető jelet kitennem a hsz elejére (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andy annyira, de annyira cukorborsó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 08:52:23
Létrehozva:
|
|
|
tök mindegy, hogy kitetted volna azt a jelet, akkor is meghalok! XDDDD
hát igen, nekem elég érdekes álmokat tud összehozni az agyam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na rohanok zuhi most hogy kész a házim, aztán meg rohanok egy órára... :S de amúgy tök jó kedvem van!!! tavaszt érzek a levegőben és kisütött a naaaap Sun cityben!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 08:54:27
Létrehozva:
|
|
|
tök mindegy, hogy kitetted volna azt a jelet, akkor is meghalok! XDDDD hát igen, nekem elég érdekes álmokat tud összehozni az agyam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na rohanok zuhi most hogy kész a házim, aztán meg rohanok egy órára... :S Így van, elizzottál mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsi szénkupac állapot megvolt, HÁHÁ. De olyan jó, hogy végre én is tudok mutatni valami újat itt képek terén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó zuhit és órát, én ma megyek majd haza este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 09:14:24
Létrehozva:
|
|
|
ja akkor te se mész pecsába, mi? igen, már rémlik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát nanááá hogy megvolt a szénkupaccá szívinfarktusozás! XDDD nem tűnt fel? XD na frissen és illatosan léptem órára! jó munkát illetve sulit vagy pihit mindenkinek! |
|
|
|
2010.02. 19. - 09:20:21
Létrehozva:
|
|
|
ja akkor te se mész pecsába, mi? igen, már rémlik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát nanááá hogy megvolt a szénkupaccá szívinfarktusozás! XDDD nem tűnt fel? XD na frissen és illatosan léptem órára! jó munkát illetve sulit vagy pihit mindenkinek! Nem, haza megyek egy kicsit Csabára, kell élménybeszámolót tartanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó sulit!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 09:43:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Na megjártam a hadak útját.Reggel 8-kor már a gyerekorvosnál kezdtük a napot.Petra a változatosság kedvéért megint beteg.Mandula gyulladása van egy kis arcüreg gyulladással párosítva plusszba folyik a genny a garata hátsó falán a torkába lefelé.Ja meg lázas is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Visszolvastalak titeket. Capri sajnálom a kutyuskádat. Hehe Andy banánja...nagyon nagy...meg Andy humora is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie a képek....nyammm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 09:52:45
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt mindenkinek!
CSodás éjszakáim vannak, ,mert fél kettőkor kivittem az ebet, és reggel nyolckor Melics ébresztett a lakás telefonomon, mert épp a somebody-t hallgatta... ezredjére, és meg kellett osztania velem, hogy olyan flash van rajta, és annyira boldog, és olyan jó igy őket nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg azt sem tudtam merre van az előre, de gyorsan felébredtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nyugodtak már az éjszakák.. és ma este partyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!! jajj.. de nagyon jó lesz, csak kicsit aggódok, hogy a fakiban fogok tudni ennyi nőt vámpirrá sminkelni.. szerintem éjfélre sem végzek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek én is, mert még fel kell porszivóznom, mert mindjárt jön hozzám a fodrász, előkésziti estére a hajam.... jajj... de jóóóóólesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként még mindig a tegnap estén röhögök... annyira nagyon jól sikerált a vacsoránk! Nagyon sokat nevettünk. Én ettem egy fokhagyma krém levest cipóban, amivel már jól is laktam, de mivel már megrendeltem a másodikat, azt el is hoztam. De gondoltam, hogy azért az uborkát megkóstolom áfonya lekvárral.. és már nem tudom mit mondott Béci, komolyan nem emlékszem, de akkorát röhögtem, hogy az egész asztalt leköptem a lekvárral.. magamat is.. és velem szemben egy japán srác ült, Bévi barátnőm pasija Horei.. szóval őt kajakra... áááááhhhhhh.. elszabadult a pokol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végén a fiúk úgy bemelegedtek a pincérekkel, hogy a pultnál pálinkáztak velük. Persze én nem ihattam egy kortyot sem, mivel én voltam egyedül másik városból, igy kocsival kellett mennem, és nem tudtam Évuséknál aludni a kutyum miatt. Azt viszont megbeszéltük, hogy minden hónapban összejárunk kajálni, mert annyira jó a csapat. Az is biztos, hogy a lányok jönnek hozzám szombat este Lady's nightozni.. jajjj.. dejó lesz az is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:02:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie.... eltűnt a szinem a firefox-omról
Hol is találom meg, hogy visszaállitsan a Maroon-t? mert frissitettem a mozillát!!!! jajjj.. de utálom ezt,hogy minden más lesz |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Ina következő adag képe a RAH-ból (amúgy Martin előtt voltak a MÁSODIK SORBAN!!!! baszki ekkora mázlista nőcit!!! végigjárta az összes németországi koncertet és még ezt a londonit is elcsípte!!!) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/af481784.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f0c16bd4.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/ea09df7d.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/ecda7068.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/00928edf.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/e970ef3e.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f529bfc2.jpg) basszus de fura azért a végén ott látni Alant is a koncertképek között!!!!!!! iiitt az én szerelmeeeeeeeeeeeeeeem!!!! jajj legszívesebben órákig bámulnám de nem tudom mert informatika órán vagyok és hülyének néznének hogy itt folyatom a nyálam XD Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) borzalmasan korán reggelt mindenkinek!!! jesszus, akkora hülyeségeket álmodtam - asszem felzakaltott ez az Alanes téma! álmomben otthon voltam Nagymaroson, de közben virtuálisan láttam a fórumot, ahogy mentem az egyik közeli utcában a házunkhoz a vonat állomás felé asszem és olvasgattam/láttam, hogy Angieék és csomóan vmiért elkezdték finoman szapulni Alant, meg linkeltek be dolgokat róla, mire Mode mondta, hogy nem kéne bántani, én meg csak néztem hogy mi van! Aztán vhogy Martin is benne volt - rossz volt, vmi rosszat tett asszem Dave-vel, utána meg Dave is benne volt vhogy az álmomban - leginkább úgy hogy segíteni akartam neki, vigasztalni, és apám szólt hirtelen a telefonon (miközben a virtuális fórumba hsz-t írtam és közben találkoztam az egyik gyerekkori barátommal Petivel az utcán (vagy az első pasimmal Ádámmal?!), hogy siessek, mert nem sok időnk van elkészülni, hogy kiérjünk a reptérre, mert hogy utaztam vhova külföldre (életemben először repülővel) - nagyon London szaga volt a dolognak, de lehet, hogy New Yorkba készültem. Aztán szólt a telefonom a Higher Love-val, ami az ébresztőm. Ekkor felébredtem, de mindjárt vissza is aludtam olyan 5-10 percet, ez alatt pedig Alannel beszélgettem vmi rendezvényen. Hjaj de zavaros, mi?! XD Angie: az nem kifejezés, hogy kiverte a biztosítékot nálam az a két kép!!! ISTENEM DE DURVÁK!!! XDDD (huh mindjárt kezdek felébredni tőle! XD) Igggeeen, Andy annyira édes! Imádom a humorát!!!! (sokszor fekete angol humor, amit szintén csipázok!!!) Jesszus XD Én meg úgy aludtam mint a tej XD Egyébként sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:32:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Na megjártam a hadak útját.Reggel 8-kor már a gyerekorvosnál kezdtük a napot.Petra a változatosság kedvéért megint beteg.Mandula gyulladása van egy kis arcüreg gyulladással párosítva plusszba folyik a genny a garata hátsó falán a torkába lefelé.Ja meg lázas is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Visszolvastalak titeket. Capri sajnálom a kutyuskádat. Hehe Andy banánja...nagyon nagy...meg Andy humora is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie a képek....nyammm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy humorérzéke gyilkos, de szerintem ezzel beírta magát a humor történelembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Más nem vette volna ennyire poénnak a banános dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást Petrának, szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie.... eltűnt a szinem a firefox-omról Hol is találom meg, hogy visszaállitsan a Maroon-t? mert frissitettem a mozillát!!!! jajjj.. de utálom ezt,hogy minden más lesz fogalmam sincsen (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) iiitt az én szerelmeeeeeeeeeeeeeeem!!!! jajj legszívesebben órákig bámulnám de nem tudom mert informatika órán vagyok és hülyének néznének hogy itt folyatom a nyálam XD Alan Jesszus XD Én meg úgy aludtam mint a tej XD Egyébként sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még mindig cseppfolyós vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:50:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy humorérzéke gyilkos, de szerintem ezzel beírta magát a humor történelembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Más nem vette volna ennyire poénnak a banános dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást Petrának, szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) fogalmam sincsen (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még mindig cseppfolyós vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Angie!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, még mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra megint beteg Vica??? Még nem tudtam visszaolvasni, hogy mit írtatok, csak átfutottam, és megakadt a szemem Alan fényképén (köhögtem is rendesen), de délután, ha hazaértem akkor megnézem. |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:54:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, még mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra megint beteg Vica??? Még nem tudtam visszaolvasni, hogy mit írtatok, csak átfutottam, és megakadt a szemem Alan fényképén (köhögtem is rendesen), de délután, ha hazaértem akkor megnézem. Imádom, ahogy imádod Alant, olyan cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én per pill még mindig a banános dolgon röhögök magamban, közben meg nagyon vicces képeket találtam MYM-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 10:58:01
Létrehozva:
|
|
|
Imádom, ahogy imádod Alant, olyan cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én per pill még mindig a banános dolgon röhögök magamban, közben meg nagyon vicces képeket találtam MYM-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádod, ahogy imádom Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De milyen aranyos kis frizurája van jajj anyám (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meg most itt fönn a fórum felirat mellett is...úristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem is tudom, mikor voltam így odáig érte...talán 3 éve, amikor megszerettem... jajj a banánt is láttam, hatalmas!!! XD Milyen vicces kép?? Mutii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 11:23:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img9.imageshack.us/img9/5239/davedev.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/Mart/photo205.jpg) (IMG:http://img207.imageshack.us/img207/1330/28697509slits.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/LOLDm/james_bond_10.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/LOLDm/james1.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img713.imageshack.us/img713/5558/loldavelittlesl.jpg) heheheheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "A Nevem Bond...Dave Bond" XDDD |
|
|
|
2010.02. 19. - 11:25:27
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Hát gondoltam, hogy ezzel a két képpel kívánok mindenkinek izgalmas éjszakát, ahogy látom Usinál ki is ütötte a biztosítékot meg Edónál is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remek, elértem a célt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom őket együtt, Martin hogy röhög, majdnem bugyborékol, Dave meg direkt húzza, hát nagyon édik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A zenetörténelem legédibb párosa! Capri, részvétem a kutyusod miatt, nagyon szép, hosszú élete volt, és igen, Edó mondja jól, már a kutya mennyben szaladgál! Huh, milyen íj felszerelést kaptál te nő! Nem vagytok semmik, vissza a természethez, vadászó életmódba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron gondolom majd kimentek lőni valami erdőbe vagy mezőre. Köszönöm csajok a részvétnyilvánítást, már jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Lassan, de biztosan gyarapodik az íjászkészlet XD Nyáron kimegyünk természetbe, de állatra nem lövünk, az tilos itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, csak beköszöntem, mert irány a konyha, főzni kell XD |
|
|
|
![]() ![]() |