![]() ![]() |
2010.02. 19. - 11:28:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na én meg lassan megyek, mert mindjárt kicsöngetnek. Délután jövök. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Addig legyetek jók! pápá |
|
|
|
2010.02. 19. - 11:38:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie ezeken a képeken rendesen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is, nyugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ördög Dave nagyon jóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 11:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm csajok a részvétnyilvánítást, már jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Lassan, de biztosan gyarapodik az íjászkészlet XD Nyáron kimegyünk természetbe, de állatra nem lövünk, az tilos itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, csak beköszöntem, mert irány a konyha, főzni kell XD Én se úgy értettem, hogy állatra célozzatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó főzést! |
|
|
|
2010.02. 19. - 11:57:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 12:04:56
Létrehozva:
|
|
|
Ott a magyar zászló az első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20100217_brat/201.jpg) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:10:52
Létrehozva:
|
|
|
új tour blog a royal albert hallról. na megint összeszorult a szívem...
Angie, hát ki mondta hogy nem kaptam stage passt a rah-ba?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerinted miért én szórtam tele az Alanes infóval a Freestate-et?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ide azért Capri írt be először, mert neki küldtem egy sömit az infóval... hehe. jááááj, amúgy szuper reggelem van! négyig voltam fenn, mert hát hogy úgysincs dolgom ma, aludhatok. erre hajnali fél11kor csörög a mobilom. beleszól valami nő, hogy ő a marstól telefonál, és hogy tudunk-e beszélni? wááááá!!! oda jelentkeztem egy isteniszuper gyakornoki programra!!! egy pillanat alatt felébredtem! szóval kérdezett párat, szerintem elég okosan feleltem, ráadásul a reggeli macskanős mély hangomon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát az van, hogy jövő pénteken megyek felvételizni!!! ááááá!!!! nagyon szuper!!! tudjátok, milyen nehéz átjutni az első szűrőn?! és a telefonos interjún is átjutottam! a felvételin meg majd jól támogattok a klassz kis Fekete Sereg Powerrel, én meg leseprek mindenkit a pályáról!!!! juhúú!!! éééés: aztán ráálltam a mérlegre. egy hét, mínusz 2 kiló? szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:22:25
Létrehozva:
|
|
|
új tour blog a royal albert hallról. na megint összeszorult a szívem... Angie, hát ki mondta hogy nem kaptam stage passt a rah-ba?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerinted miért én szórtam tele az Alanes infóval a Freestate-et?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ide azért Capri írt be először, mert neki küldtem egy sömit az infóval... hehe. jááááj, amúgy szuper reggelem van! négyig voltam fenn, mert hát hogy úgysincs dolgom ma, aludhatok. erre hajnali fél11kor csörög a mobilom. beleszól valami nő, hogy ő a marstól telefonál, és hogy tudunk-e beszélni? wááááá!!! oda jelentkeztem egy isteniszuper gyakornoki programra!!! egy pillanat alatt felébredtem! szóval kérdezett párat, szerintem elég okosan feleltem, ráadásul a reggeli macskanős mély hangomon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát az van, hogy jövő pénteken megyek felvételizni!!! ááááá!!!! nagyon szuper!!! tudjátok, milyen nehéz átjutni az első szűrőn?! és a telefonos interjún is átjutottam! a felvételin meg majd jól támogattok a klassz kis Fekete Sereg Powerrel, én meg leseprek mindenkit a pályáról!!!! juhúú!!! éééés: aztán ráálltam a mérlegre. egy hét, mínusz 2 kiló? szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezzel a hírrel engem is nyugodtan felébreszthettél volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Lolcsi, már tettem ide be pár képecskét a tour blogról, ott a zászló is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúúúúúúúúú, tök jó lenne ha megkapnád a gyakornoki melót. Fizetés van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem igen, mert neked nagyon kellene a pízmag. Fekete Sereg Power menni fog, küldjük az energiát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:26:54
Létrehozva:
|
|
|
háhá...
__j_k__p__13_.bmp ( 576.26K )
Letöltések száma: 11Andy, a bálkirálynő!!! hogy áll már ott a lépcsőn?! mint claudia schiffer!!! Húúúúúúúúúú, tök jó lenne ha megkapnád a gyakornoki melót. Fizetés van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem igen, mert neked nagyon kellene a pízmag. Fekete Sereg Power menni fog, küldjük az energiát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van hálistennek! épp az benne a pláne, hogy fizetett gyakornoki pozíciót találni... mint a fehér holló olyan ritka! és ez fizetett!!! ingyen dolgozzon akinek két anyja van (s mindkettőt dezsőfirajzkatalinnak hívják) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:31:12
Létrehozva:
|
|
|
háhá...
__j_k__p__13_.bmp ( 576.26K )
Letöltések száma: 11Andy, a bálkirálynő!!! hogy áll már ott a lépcsőn?! mint claudia schiffer!!! van hálistennek! épp az benne a pláne, hogy fizetett gyakornoki pozíciót találni... mint a fehér holló olyan ritka! és ez fizetett!!! ingyen dolgozzon akinek két anyja van (s mindkettőt dezsőfirajzkatalinnak hívják) Nagyon jók a RAH fotók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lementettem egy nagy csomót! Borzasztóan szurkolok neked, így meg pláne, hogy még pénzt is kapsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Nem, haza megyek egy kicsit Csabára, kell élménybeszámolót tartanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó sulit!!! hát abból a pénzből, amit a bulira költenék inkább vettem kaját! XD vica: jobbulást a kis mini mode-ernek!!! Edó: nagyon jó bulit nektek estére!!!!!!!!! vámpír power jessssz!!! Angie: basszus, volt pár új vicces kép, amiket még nem láttam MYM-en és hangosan felröhögtem!!! XD Lola: a másik hangos röhögésem ezen volt: "beleszól valami nő, hogy ő a marstól telefonál, és hogy tudunk-e beszélni?" - a marstólt marsRÓL-nak olvastam!!! XDDD ügyi vagy hogy fogytál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem én is amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és gratula a melóhoz!! ÉS SZERETLEK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS ANNYIRA JÓ KEDVEM VAN MA!!!! Süt a nap és tavaszi meleg van!!!! nyitva az erkélyajtó és rövidujjúban ülök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS MINDENKIT SZERETEK!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÉS ÜVÖLT FELVÁLTVA A METALLICA ÉS A MODE!!!! és mindjárt megnézem a tourblogot is, csak kipakolom a kajám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:46:11
Létrehozva:
|
|
|
vica: jobbulást a kis mini mode-ernek!!! Lola: a másik hangos röhögésem ezen volt: "beleszól valami nő, hogy ő a marstól telefonál, és hogy tudunk-e beszélni?" - a marstólt marsRÓL-nak olvastam!!! XDDD ügyi vagy hogy fogytál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem én is amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és gratula a melóhoz!! ÉS SZERETLEK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS ANNYIRA JÓ KEDVEM VAN MA!!!! Süt a nap és tavaszi meleg van!!!! nyitva az erkélyajtó és rövidujjúban ülök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS MINDENKIT SZERETEK!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÉS ÜVÖLT FELVÁLTVA A METALLICA ÉS A MODE!!!! és mindjárt megnézem a tourblogot is, csak kipakolom a kajám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a drukkolást, mindkettőtöknek! láv! banyek, aki kétnaponta kondizik, az fogyjon is! felszámolom bálnatestem, jobb nő leszek, mint amilyen pasi Dave! (na jó, ez lehetetlen, de közelítem!:D) Vicus, jobbulást a minicsajnak! szegény, nem csoda hogy folyton beteg, a ragályosztályon... minden oviban ez megy. szegényke. pörögj, Usi! nálam csend van, de ez most így tökjó. küldjél ide is napsütit, ide még nem ért el. de hepinesz van, úgyhogy oké... kitaláltam, hogy ma költségkímélő bolognai spagetti lesz, szójagranulátumból hús helyett. yey! |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:52:05
Létrehozva:
|
|
|
hát abból a pénzből, amit a bulira költenék inkább vettem kaját! XD vica: jobbulást a kis mini mode-ernek!!! Edó: nagyon jó bulit nektek estére!!!!!!!!! vámpír power jessssz!!! Angie: basszus, volt pár új vicces kép, amiket még nem láttam MYM-en és hangosan felröhögtem!!! XD Lola: a másik hangos röhögésem ezen volt: "beleszól valami nő, hogy ő a marstól telefonál, és hogy tudunk-e beszélni?" - a marstólt marsRÓL-nak olvastam!!! XDDD ügyi vagy hogy fogytál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem én is amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és gratula a melóhoz!! ÉS SZERETLEK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS ANNYIRA JÓ KEDVEM VAN MA!!!! Süt a nap és tavaszi meleg van!!!! nyitva az erkélyajtó és rövidujjúban ülök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS MINDENKIT SZERETEK!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÉS ÜVÖLT FELVÁLTVA A METALLICA ÉS A MODE!!!! és mindjárt megnézem a tourblogot is, csak kipakolom a kajám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, hát a kaja fontos azért éhezni nem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legközelebb azért majd ha megyünk bulizni, akkor szerteszét rugdaljuk a hely oldalát, Caprival meg a padlót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, én itt kezdtem nézni ezeket a mókás képeket és hát néha magamba kellett fojtani a röhögést, ami enyhén agybaj, mert én hangosan szeretem kiadni magamból ha valami baromira tetszik! ÉS MEGVAN AZ 50 HSZ-EM, HAMAROSAN OLVASHATOK FICKEKET! Remélem Siv vagy valaki megadja nekem a hozzáférést, mert én nem vagyok protekciós (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt is jó idő van, az előbb esett le a tetőről vagy 30 kiló jég a lépcsőre, azt hittem valami leszakadt. |
|
|
|
2010.02. 19. - 12:59:38
Létrehozva:
|
|
|
ROYAL ALBERT HALL - FULL KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (most kaptam!!!)
(mindkét linken ugyanaz van, csak ha esetleg az egyik nem működne) http://hotfile.com/dl/29158856/448a721/RAH...LAN---.rar.html http://rs5.rapidshare.com/files/352592242/MP3.rar Angie: ÜGYI VAGY!!!!!! Siv vagy Bree fogja elküldeni a passwordöket a restircted areaba miután lehetővé teszi vmelyikük, hogy belépj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szerintem küldhetsz nekik PM-et, hogy most és azonnal!! XDDD) Angie, Lola: na igen, éhezni nem akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De valóban, legközelebb szétzúzzuk a pecsát!!!! XDDD (addigra jól kiéheződöm! XD - mondjuk már most is bulizhatnékom van!!!) |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:14:54
Létrehozva:
|
|
|
köszi a drukkolást, mindkettőtöknek! láv! banyek, aki kétnaponta kondizik, az fogyjon is! felszámolom bálnatestem, jobb nő leszek, mint amilyen pasi Dave! (na jó, ez lehetetlen, de közelítem!:D) Vicus, jobbulást a minicsajnak! szegény, nem csoda hogy folyton beteg, a ragályosztályon... minden oviban ez megy. szegényke. pörögj, Usi! nálam csend van, de ez most így tökjó. küldjél ide is napsütit, ide még nem ért el. de hepinesz van, úgyhogy oké... kitaláltam, hogy ma költségkímélő bolognai spagetti lesz, szójagranulátumból hús helyett. yey! Csodás a fogyásod, de szerintem nem vagy bálna, bár ezt már elregéltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:16:21
Létrehozva:
|
|
|
ROYAL ALBERT HALL - FULL KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (most kaptam!!!) (mindkét linken ugyanaz van, csak ha esetleg az egyik nem működne) yey!!! már csorog is lefelé... milyen minőség? Csodás a fogyásod, de szerintem nem vagy bálna, bár ezt már elregéltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj, nagyon édes vagyol. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de hát egészségtelenül el vagyok hízva, és nem szeretem így. és nagyon élvezem hogy teszek érte valamit. jó érzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:17:29
Létrehozva:
|
|
|
ROYAL ALBERT HALL - FULL KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (most kaptam!!!) (mindkét linken ugyanaz van, csak ha esetleg az egyik nem működne) http://hotfile.com/dl/29158856/448a721/RAH...LAN---.rar.html http://rs5.rapidshare.com/files/352592242/MP3.rar Angie: ÜGYI VAGY!!!!!! Siv vagy Bree fogja elküldeni a passwordöket a restircted areaba miután lehetővé teszi vmelyikük, hogy belépj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szerintem küldhetsz nekik PM-et, hogy most és azonnal!! XDDD) Angie, Lola: na igen, éhezni nem akarok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De valóban, legközelebb szétzúzzuk a pecsát!!!! XDDD (addigra jól kiéheződöm! XD - mondjuk már most is bulizhatnékom van!!!) KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Előbb várok kicsit, hátha maguktól küldenek, ha nem akkor letámadom őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:20:39
Létrehozva:
|
|
|
Usi,Lola köszi a Petra nevében a jobbulás kívánást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi örülök,hogy ilyen jó kedved van. Lola neked pedig szurkolok az állás miatt. Angie első sorban neked pár Exiter-es kép.(persze a többieknek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Bocsi az egyik kétszer ment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
473145_46477.jpg ( 26.52K )
Letöltések száma: 5
391227.jpg ( 20.21K )
Depeche_Mode_00_76.jpg ( 88.53K )
Letöltések száma: 3
normal_18.jpg ( 25.12K )
Letöltések száma: 9
dm1.jpg ( 51.03K )
Letöltések száma: 4
user_9992494_1189942214138.jpg ( 135.26K )
Letöltések száma: 7
normal_Depeche_Mode_2.jpg ( 34.11K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:21:42
Létrehozva:
|
|
|
yey!!! már csorog is lefelé... milyen minőség? jaj, nagyon édes vagyol. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de hát egészségtelenül el vagyok hízva, és nem szeretem így. és nagyon élvezem hogy teszek érte valamit. jó érzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is el voltam hízva, 79 kilós voltam, aztán bekerültem az első munkahelyemre és 4 hónap alatt 25 kilót fogytam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit sem volt stressz a melóm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi,Lola köszi a Petra nevében a jobbulás kívánást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi örülök,hogy ilyen jó kedved van. Lola neked pedig szurkolok az állás miatt. Angie első sorban neked pár Exiter-es kép.(persze a többieknek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Vica, kebelemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÓRIÁS PUSSZANTÁS EZEKÉRT A KÉPEKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 13:29:00
Létrehozva:
|
|
|
Én is el voltam hízva, 79 kilós voltam, aztán bekerültem az első munkahelyemre és 4 hónap alatt 25 kilót fogytam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit sem volt stressz a melóm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, kebelemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÓRIÁS PUSSZANTÁS EZEKÉRT A KÉPEKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívesen bár biztos ismered őket csak reggel olvastam,hogy tetszett az Exciter-es kép amit Usi rakott fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és gondoltam küldök neked még. Tessék még egy pár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretettel mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
185418_19807_n.jpg ( 19.03K )
Letöltések száma: 3
142283_30444_n.jpg ( 60.73K )
187793_25253_n.jpg ( 35.95K )
Letöltések száma: 6
da71_1.jpg ( 21.78K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|