![]() ![]() |
2010.02. 19. - 15:52:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megyek haza csajok!
pááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 19. - 15:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor Capri félreinformált mind Mode-dal, mind Kesikkel kapcsolatban. ŐT OKOLJÁTOK!!! XDDD én mosom kezeimet, és szépen lassan megőrülök itt!!!! XDDDD
|
|
|
|
2010.02. 19. - 15:53:52
Létrehozva:
|
|
|
Páááá Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 15:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor Capri félreinformált mind Mode-dal, mind Kesikkel kapcsolatban. ŐT OKOLJÁTOK!!! XDDD én mosom kezeimet, és szépen lassan megőrülök itt!!!! XDDDD Hát de honnan vette Capri, hogy én megyek?? Azt se tudtam, hogy ma van a Pecsába valami.... Szó sem volt erről a buliról XD Ja oké(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül tetszett a sztorid!az igyekvős wc-s jelenet...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg milyen kis barátkozós volt!:) Gondolj bele,lefordítanád,kinyomtatnád,a partyn meg odaadnád Alan-nek!:D Jézusom szegény XDD Szerintem kiakadna..XD Wc-s jelenet az a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként Alan drágám mást kapna nem a kitalált történetemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 15:57:05
Létrehozva:
|
|
|
Ja oké(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül tetszett a sztorid!az igyekvős wc-s jelenet...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg milyen kis barátkozós volt!:) Gondolj bele,lefordítanád,kinyomtatnád,a partyn meg odaadnád Alan-nek!:D hehe az a wc-s jelenet nekem is tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiváncsi lennék Alan fejére ha elolvasná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 15:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor Capri félreinformált mind Mode-dal, mind Kesikkel kapcsolatban. ŐT OKOLJÁTOK!!! XDDD én mosom kezeimet, és szépen lassan megőrülök itt!!!! XDDDD Hát Kesiket én mondtam neki,mert úgy volt,h jön,mondjuk mondta,h bazira fáj a feje,szóval nem csodálom,h végül nem jön. A végén kiderül,h csak én megyek!:D |
|
|
|
2010.02. 19. - 15:58:59
Létrehozva:
|
|
|
Hát de honnan vette Capri, hogy én megyek?? Azt se tudtam, hogy ma van a Pecsába valami.... Szó sem volt erről a buliról XD Jézusom szegény XDD Szerintem kiakadna..XD Wc-s jelenet az a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként Alan drágám mást kapna nem a kitalált történetemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehe azt kapná,hogy berángatnád a wc-be és szexelnétek egy baromi jót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:00:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode,nem tudom én se,h honnan vette:)
Majd akkor a partyn megmutatod neki a valóságban is a wc-s jelenetet:) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:01:31
Létrehozva:
|
|
|
hehehe azt kapná,hogy berángatnád a wc-be és szexelnétek egy baromi jót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahahahahahahhhhhhhhhhhhhh anyááám új bugyi kell... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát én sem tudom Macsus, majd megkérdezzük tőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, egyik b.nőm is tegnap azt mondta elolvassa, kíváncsi vagyok mit mond a wc-s részre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most nekikezdtem a következőnek, ez nem lesz fejezetes, vagy ilyesmi, ez az a verzió, amiben én én vagyok, április 16 az április 16, csak átformálom hogy mi fog történni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:02:35
Létrehozva:
|
|
|
Honnan veszitek, hogy én is megyek??? Múltkor is írtátok, hogy én is megyek amikor még először találkoztatok..hát hogyan mennék?? 16 éves vagyok... nem oda és akkor megyek amikor akarok.. Na nem haragból írtam ám XD Egyébként itt is őrület megy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szegényem... én akkor mentem és oda és azzal amikor, ahova, akivel akartam. imádtam a tinkorom! anyukám egy istennő! aztán nini, mégsem lettem ribi... |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:03:59
Létrehozva:
|
|
|
szegényem... én akkor mentem és oda és azzal amikor, ahova, akivel akartam. imádtam a tinkorom! anyukám egy istennő! aztán nini, mégsem lettem ribi... Hát ez mind ok, de Budapestre nem engedhetnek el egyedül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg nem is kívánkoznék úgy oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:06:54
Létrehozva:
|
|
|
Lola: annyira... XDDDD
Macsus: Capri tuti megy este pecsába!!! Angie: jó utat!!! Most nyugszom a One caress-szel, de már közeledek a Somebody-hoz!!! LOLA KÜLDD ÁT Az ORVOS-TEAMET!!!!!!!! VONÓSOK BASSSZZZZZAAAAAMMMMMMM.....G!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET!!!!!! Marttal üvöltöm!!! szomszédokat leszarom!!! csutka hangerő!!!!!!!!!!!!!!!!! (utoljára a júniusi pesti LHN-nél volt ilyen katarzisom olyan koncivel kapcsolatban, amin nem voltam!!!!) ÉÉÉÉS HOME!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:07:28
Létrehozva:
|
|
|
ahahahahahahhhhhhhhhhhhhh anyááám új bugyi kell... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát én sem tudom Macsus, majd megkérdezzük tőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, egyik b.nőm is tegnap azt mondta elolvassa, kíváncsi vagyok mit mond a wc-s részre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most nekikezdtem a következőnek, ez nem lesz fejezetes, vagy ilyesmi, ez az a verzió, amiben én én vagyok, április 16 az április 16, csak átformálom hogy mi fog történni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na erre kiváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:07:57
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez mind ok, de Budapestre nem engedhetnek el egyedül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg nem is kívánkoznék úgy oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem a fenét. én 15 éves koromban nekikezdtem beutazni az országot. mentem ákos után a turnén. egyedül, vagyis nem egyedül, hanem barátokkal de akkor is. jó volt. aztán sztem ellennél te minden hónapban az aktuális pecsa-bulin... jó az... mér nincs pénzem... ááááááááááááááá zúúúzdametálálllat ez a koncertfelvéteeeeeel!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:09:27
Létrehozva:
|
|
|
szegényem... én akkor mentem és oda és azzal amikor, ahova, akivel akartam. imádtam a tinkorom! anyukám egy istennő! aztán nini, mégsem lettem ribi... Hát akkor te egy mázlista vagy az anyukáddal.Az enyém elég rendesen korlátozott és nem csak 16 éves koromba. |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:09:55
Létrehozva:
|
|
|
Lola: annyira... XDDDD Most nyugszom a One caress-szel, de már közeledek a Somebody-hoz!!! LOLA KÜLDD ÁT Az ORVOS-TEAMET!!!!!!!! VONÓSOK BASSSZZZZZAAAAAMMMMMMM.....G!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET!!!!!! Marttal üvöltöm!!! szomszédokat leszarom!!! csutka hangerő!!!!!!!!!!!!!!!!! (utoljára a júniusi pesti LHN-nél volt ilyen katarzisom olyan koncivel kapcsolatban, amin nem voltam!!!!) ÉÉÉÉS HOME!!! mi annyira??? elvesztettem valami fonalat asszem... orvosi team épp a szívproblémáimat kezeli meg nyugtatóz!!! I FEEEEEEEEEEEL YYOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Lola: annyira... XDDDD Macsus: Capri tuti megy este pecsába!!! Angie: jó utat!!! Most nyugszom a One caress-szel, de már közeledek a Somebody-hoz!!! LOLA KÜLDD ÁT Az ORVOS-TEAMET!!!!!!!! VONÓSOK BASSSZZZZZAAAAAMMMMMMM.....G!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET IMÁDOM ŐKET!!!!!! Marttal üvöltöm!!! szomszédokat leszarom!!! csutka hangerő!!!!!!!!!!!!!!!!! (utoljára a júniusi pesti LHN-nél volt ilyen katarzisom olyan koncivel kapcsolatban, amin nem voltam!!!!) ÉÉÉÉS HOME!!! Hát remélem is,h jön!!:D Alapból szeretem a vonósokat,a szimfónikus hangzást mindenféle számnál,asszem besírás lesz a vége nálam is,csak most itt nem tudom még meghallgatni |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:11:06
Létrehozva:
|
|
|
Én is zúzom a koncertet mind állat xDD
Vica: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez hamar meglesz mert csak úgy dől belőlem az ihlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak írni kell győzni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: Hát jól van, az akkor volt, ma már semmiben sem lehet megbízni sajnos. Persze ha Alan eljönne értem, akkor más lenne a helyzet XD |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:13:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor te egy mázlista vagy az anyukáddal.Az enyém elég rendesen korlátozott és nem csak 16 éves koromba. jajj hogy csókoljam össze, az enyém csúcsszuperjófej nem mondom hogy nem aggódott, de egy idő után hozzászokott, főleg hogy sosem csináltam semmi hülyeséget. megbízható gyerek voltam. remélem, én is tudom majd így nevelni a fiaimat. ha nem, majd az apjuk, dave megrendszabályozza őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: Hát jól van, az akkor volt, ma már semmiben sem lehet megbízni sajnos. Persze ha Alan eljönne értem, akkor más lenne a helyzet XD jesszum! ezt úgy írtad mintha a 80as években lett volna. ez most volt, 8-9 éve, nemrég. |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:14:39
Létrehozva:
|
|
|
Lola: de jó lehetett!! Hát engem se nagyon engedtek,max ha többen mentünk.Nekem meg lelkiismeretfurdalásom van,mert h aggódnak.
Mode: kivi leszek a sztorira! |
|
|
|
![]() ![]() |