![]() ![]() |
2010.02. 19. - 16:14:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jajj hogy csókoljam össze, az enyém csúcsszuperjófej nem mondom hogy nem aggódott, de egy idő után hozzászokott, főleg hogy sosem csináltam semmi hülyeséget. megbízható gyerek voltam. remélem, én is tudom majd így nevelni a fiaimat. ha nem, majd az apjuk, dave megrendszabályozza őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) honnan gondolod,hogy fiaid lesznek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Dave nem az a rendszabályozós fajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode kiri.Örülök,hogy igy belendültél az irásba. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:15:52
Létrehozva:
|
|
|
A HOME MEKKORÁT SZÓL MÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!
jajj hogy csókoljam össze, az enyém csúcsszuperjófej nem mondom hogy nem aggódott, de egy idő után hozzászokott, főleg hogy sosem csináltam semmi hülyeséget. megbízható gyerek voltam. remélem, én is tudom majd így nevelni a fiaimat. ha nem, majd az apjuk, dave megrendszabályozza őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszum! ezt úgy írtad mintha a 80as években lett volna. ez most volt, 8-9 éve, nemrég. Hát az is akkor volt XD Mármint nem a 80-as években, hanem anno... |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:22:57
Létrehozva:
|
|
|
honnan gondolod,hogy fiaid lesznek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Dave nem az a rendszabályozós fajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mer fiaim lesznek és kész. eldöntöttem, már jó rég. kettő. max utána jöhet még egy lány. de két fiam lesz. mondomén, hogy az én anyukám a legszuperebb!!! szegényem, persze sokmindenről nem tud. hajj ha tudná, miket meg nem léptem, ahogy csöveltünk egész éjjel koncert után adott város vasútállomásán. akkor hallottam életem legperverzebb ötleteit, akkor volt az is, hogy majdnem egy nyilvános helyen, a kecskeméti vasútállomás melletti parkban, egy pingpongasztalon akarta az aktuális partnerem elvenni aszüzességem. nem hagytaaaam, bebe!!! (azért elvoltunk;)) úúú Never szól... ez után jön Alan bemutatása és a Somebody!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:28:27
Létrehozva:
|
|
|
mer fiaim lesznek és kész. eldöntöttem, már jó rég. kettő. max utána jöhet még egy lány. de két fiam lesz. mondomén, hogy az én anyukám a legszuperebb!!! szegényem, persze sokmindenről nem tud. hajj ha tudná, miket meg nem léptem, ahogy csöveltünk egész éjjel koncert után adott város vasútállomásán. akkor hallottam életem legperverzebb ötleteit, akkor volt az is, hogy majdnem egy nyilvános helyen, a kecskeméti vasútállomás melletti parkban, egy pingpongasztalon akarta az aktuális partnerem elvenni aszüzességem. nem hagytaaaam, bebe!!! (azért elvoltunk;)) úúú Never szól... ez után jön Alan bemutatása és a Somebody!!! Hát én meg el sem tudnám képzelni,hogy fiam legyen.Amikor a Petrát vártam és azt mondta volna doki,hogy fiam lesz szerintem kicsit megsértődtem volna. kecskeméti vasútállomás...tudom hol van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor beszéld meg Dave-el,hogy fiúkat csináljon neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:29:33
Létrehozva:
|
|
|
wááááááááááááááá
Martiiin!!! bemutatta Alant!!! közönség megőrült!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:30:26
Létrehozva:
|
|
|
Na mennem kell csajszik! Sziasztok!
búcsúkép,ez tök állat lett!!! http://www.flickr.com/photos/dragonarmoury...in/photostream/ |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:32:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát én meg el sem tudnám képzelni,hogy fiam legyen.Amikor a Petrát vártam és azt mondta volna doki,hogy fiam lesz szerintem kicsit megsértődtem volna. kecskeméti vasútállomás...tudom hol van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor beszéld meg Dave-el,hogy fiúkat csináljon neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd megbeszélem Apjokkal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó a szerelmem. imádni fogja őket. a kis David Aaron és Matthew Lee. és ha lesz egy lány is, francia neve lesz. Sandrine. ugye Capri? (tudom h nincs itt de akkor is) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Na mennem kell csajszik! Sziasztok! búcsúkép,ez tök állat lett!!! http://www.flickr.com/photos/dragonarmoury...in/photostream/ Szia. |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:35:19
Létrehozva:
|
|
|
aaaaa
Dave is bemutatta Alant!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:35:54
Létrehozva:
|
|
|
majd megbeszélem Apjokkal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó a szerelmem. imádni fogja őket. a kis David Aaron és Matthew Lee. és ha lesz egy lány is, francia neve lesz. Sandrine. ugye Capri? (tudom h nincs itt de akkor is) Aha már a nevük is megvan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hm...Sandrine Gahan...szépen hangzik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:40:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 16:43:09
Létrehozva:
|
|
|
"Alan Wilder, a leendő vejem" XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave:"és ezennel bejelentem a nagy nyilvánosság előtt Bettina lányom esküvőjét Alan barátommal" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:44:48
Létrehozva:
|
|
|
A Sandrine Gahan tényleg rohadt jól hangzik!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
NEVER!!!!! UTÁNA SOMEBODY!!!!!!!!!!!!!!!! (ja és a Photographicot a tubusos vidi alapján elbaszarintotta Dave és mondja is! XD majd kivi leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) MAcsus: az ilyen spaceball.gif végződésű képeknél le vannak védve a képek és nem jelenítik meg. |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:48:25
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave:"és ezennel bejelentem a nagy nyilvánosság előtt Bettina lányom esküvőjét Alan barátommal" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj ebből is kell valami ficket írnom majd XD |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:51:06
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁ!!!! MINDJÁRT SOMEBODY!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.02. 19. - 16:52:52
Létrehozva:
|
|
|
heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj ebből is kell valami ficket írnom majd XD Gyűlnek a fick ötletek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:54:36
Létrehozva:
|
|
|
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A KÖZÖNSÉG MEGŐRÜL!!!!! A FELVEVŐ SRÁC FÜLSIKETÍTŐEN FELORDÍT ÉS MEGY A SZÁM!!! BASSSZHGSFGKSJFGOAGJRSOHJSAJDLFSLH!!!! KURVA NAGY!!!! MEGHALOK!!!!!
megnéztem volna, hogy hány száz arc lett könnyes!!!! basszus a srác is szipog!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:56:28
Létrehozva:
|
|
|
Gyűlnek a fick ötletek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A KÖZÖNSÉG MEGŐRÜL!!!!! A FELVEVŐ SRÁC FÜLSIKETÍTŐEN FELORDÍT ÉS MEGY A SZÁM!!! BASSSZHGSFGKSJFGOAGJRSOHJSAJDLFSLH!!!! KURVA NAGY!!!! MEGHALOK!!!!! megnéztem volna, hogy hány száz arc lett könnyes!!!! basszus a srác is szipog!!!! Azt én is megnéztem volna, hányan sírtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az 5000 ember 80%-a sírt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 16:58:17
Létrehozva:
|
|
|
Usi közvetiti a koncertet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mode lesz mit irnod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:01:03
Létrehozva:
|
|
|
Nálam a Bűbájosok mennek, meg közbe írom a ficket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lesz Vica, most vannak ötleteim bőven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |