![]() ![]() |
2010.02. 19. - 17:04:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nálam a Bűbájosok mennek, meg közbe írom a ficket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesz Vica, most vannak ötleteim bőven (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Belendültél ám akkor rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ötletem még nekem is lenne csak éppen a megirással akadnának gondok. |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:07:08
Létrehozva:
|
|
|
hát előre kell gondolkozni lányok! az egész dolog egy-két éven belül aktuális lesz! fel kell készülni nevekkel.
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:08:48
Létrehozva:
|
|
|
Vica : szerintem megpróbálhatnád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola: imádlak, olyan édes vagy amikor ilyen "őrült" vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:12:08
Létrehozva:
|
|
|
hát előre kell gondolkozni lányok! az egész dolog egy-két éven belül aktuális lesz! fel kell készülni nevekkel. szóval Lolám azt akarod mondani,hogy az elkövetkező egy-két évben a következő fog történni:Dave elválik Jentől aztán elveszi Lolcsi babát és sorban jönnek a kisfiúk.Lehet,hogy ikrek lesznek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica : szerintem megpróbálhatnád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: imádlak, olyan édes vagy amikor ilyen "őrült" vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd keresek egy füzetet irok valamit....aztán nem merem megmutatni senkinek. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:13:14
Létrehozva:
|
|
|
khm... kommentem Lolának skype-on:
"ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!! HANGOSAN ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZOK BASZD MEG EZ A PJ ELEJE!!!!!! KIGYULLAD A ASZÉK!!!!!! [17:09:18] useless-girl: BEKÖNNYEZTEM ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!" ESZMÉLETLENÜL DURVA ez a Personal Jesus!!!! MEGVAN A KEDVENC VERZIÓM BELŐLE!!!!!! ANNNYIRA mocskos az eleje!!! Meg az egész!!!!!!!!!! MEGHALOOOOOOOOOK!!!! Olyan rohadt melegem lett!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:14:23
Létrehozva:
|
|
|
szóval Lolám azt akarod mondani,hogy az elkövetkező egy-két évben a következő fog történni:Dave elválik Jentől aztán elveszi Lolcsi babát és sorban jönnek a kisfiúk.Lehet,hogy ikrek lesznek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kell elvegyen. de nyugodtan elválhat. nálam jobbat úgyse kap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért úúú... nagyon szép esküvőt rendeznénk... hát, nem bánnám ha ikrek lennének. egy idősebb fiú és egy vegyes ikerpár. |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:17:45
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Ne legyél már ilyen, írd aztán mutasd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor csak küldd nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, Bűbájosokba nő ordítja: "Elolvadoook, olvadook, elolvadoook" Én meg mit mondok vissza? "Én iss, ha Alant látom, én iiis" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:18:39
Létrehozva:
|
|
|
nem kell elvegyen. de nyugodtan elválhat. nálam jobbat úgyse kap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért úúú... nagyon szép esküvőt rendeznénk... hát, nem bánnám ha ikrek lennének. egy idősebb fiú és egy vegyes ikerpár. dehogy is nem vegyen csak el. hehehe egy focicsapatnyi gyereket szülnél neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:20:10
Létrehozva:
|
|
|
dehogy is nem vegyen csak el. hehehe egy focicsapatnyi gyereket szülnél neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) frászt! kihagyni annyi hónapnyi szexet?! soha! gyorsan letudjuk a dolgot, megvan az első gyerek, aztán le sem mászunk egymásról két évig, aztán jöhet az ikrek. |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:21:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Ne legyél már ilyen, írd aztán mutasd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor csak küldd nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, Bűbájosokba nő ordítja: "Elolvadoook, olvadook, elolvadoook" Én meg mit mondok vissza? "Én iss, ha Alant látom, én iiis" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe elolvadsz és egy nagy tócsa lesz belőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most még rágódok rajta mármint a témán ami a fejembe jár...aztán addig rágódok,hogy még sem irok semmit |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:23:32
Létrehozva:
|
|
|
frászt! kihagyni annyi hónapnyi szexet?! soha! gyorsan letudjuk a dolgot, megvan az első gyerek, aztán le sem mászunk egymásról két évig, aztán jöhet az ikrek. hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de jó terv!!!! nem tom most ez a "le sem mászunk egymásról két évig" odab*szott nekem!!!! komolyan meghalok!!! ez a belassított elejű Personal Jesus a maradék agyamat is ellőtte!!!! (hjaj és annyira édes Dave a végén, ahogy mondja gyorsan egymás után, hogy "Thank you, thank you, thank you very much!") hjajj majd meghalljátok ti is és nektek is mindjárt kedvetek támad egy mocskos striptease-re ettől a PJ-től!!! NAGYON NAGY!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:24:18
Létrehozva:
|
|
|
hehe elolvadsz és egy nagy tócsa lesz belőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most még rágódok rajta mármint a témán ami a fejembe jár...aztán addig rágódok,hogy még sem irok semmit Igen, aztán lehetne kanalazni, hogy még hátha lehelhetnek belém életet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan csókja biztos felébresztene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ami eddig megvan a rágódásból, azt írd le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:24:40
Létrehozva:
|
|
|
frászt! kihagyni annyi hónapnyi szexet?! soha! gyorsan letudjuk a dolgot, megvan az első gyerek, aztán le sem mászunk egymásról két évig, aztán jöhet az ikrek. miért kéne kihagyni?terhesség alatt is lehet szexelni...persze csak óvatosan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van olyan nő aki terhesség alatt annyira kivánja a szexet,hogy kifacsarja a pasit(én nem ilyen voltam) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:25:01
Létrehozva:
|
|
|
hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de jó terv!!!! nem tom most ez a "le sem mászunk egymásról két évig" odab*szott nekem!!!! komolyan meghalok!!! ez a belassított elejű Personal Jesus a maradék agyamat is ellőtte!!!! (hjaj és annyira édes Dave a végén, ahogy mondja gyorsan egymás után, hogy "Thank you, thank you, thank you very much!") hjajj majd meghalljátok ti is és nektek is mindjárt kedvetek támad egy mocskos striptease-re ettől a PJ-től!!! NAGYON NAGY!!!! na most meghallgatom csak azért is XD |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:27:36
Létrehozva:
|
|
|
Igen, aztán lehetne kanalazni, hogy még hátha lehelhetnek belém életet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan csókja biztos felébresztene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ami eddig megvan a rágódásból, azt írd le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajnos nem vagyok valami nagy fogalmazó de jól van majd összekapom magam és leirom felébrednél mint csipkerózsika az álmából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:28:44
Létrehozva:
|
|
|
tuuudom én hogy lehet szexelni terhesen, de csak egy ideig. és ha csak az utolsó hónapban nem, már az is kínszenvedés...
Zsóóó!!! szenvedj! tuti így csinálnám... elúsznánk a számlákkal meg a munka sem haladna, mert szexelnénk éjjel-nappal nah akkor, Goretteknek, MYMes képek... gyönyörűűű (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/b1765b8a.jpg) ez a szempár... (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/b44581b4.jpg) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:28:59
Létrehozva:
|
|
|
sajnos nem vagyok valami nagy fogalmazó de jól van majd összekapom magam és leirom felébrednél mint csipkerózsika az álmából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csipkerózsika szerelme megcsókolja Csipkerózsikát, megtörik az átok, és minden szép lesz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na..ez a PJ tényleg HATALMAS!!!!! Már én is ordítok..nem baj hogy minden kihallatszik XDD |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:29:48
Létrehozva:
|
|
|
hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de jó terv!!!! nem tom most ez a "le sem mászunk egymásról két évig" odab*szott nekem!!!! komolyan meghalok!!! ez a belassított elejű Personal Jesus a maradék agyamat is ellőtte!!!! (hjaj és annyira édes Dave a végén, ahogy mondja gyorsan egymás után, hogy "Thank you, thank you, thank you very much!") hjajj majd meghalljátok ti is és nektek is mindjárt kedvetek támad egy mocskos striptease-re ettől a PJ-től!!! NAGYON NAGY!!!! Usi te sztriptizeltél a PJ-re? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:32:06
Létrehozva:
|
|
|
Usi te sztriptizeltél a PJ-re? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg olyan ám, én a széken ugráltam meg vonaglottam össze-vissza XDDDD nagyon jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |