![]() ![]() |
2010.02. 19. - 17:32:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola a terhesség utolsó hónapjaiban már minden szenvedés.A mozgás a fekvés még majdnem úgy van,hogy a levegővétel is.
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:35:15
Létrehozva:
|
|
|
Lola a terhesség utolsó hónapjaiban már minden szenvedés.A mozgás a fekvés még majdnem úgy van,hogy a levegővétel is. Na ezért nem fogok én Alannek gyereket szülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ha nagyon szeretné, egy kisfiút csinálhat nekem, egy szép, apjára hasonlító, David nevű kisfiút (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:36:53
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg olyan ám, én a széken ugráltam meg vonaglottam össze-vissza XDDDD nagyon jóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe azt látta volna Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:37:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe azt látta volna Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjj na most de jót nevettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú öcsééém ahhhh most nagyon megkívántam XDDD |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:38:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Kb. úgy érzem magam, mint aki most tudta meg, hogy pár hónap és újra Depeche koncerten lesz itt Pesten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:39:31
Létrehozva:
|
|
|
Na ezért nem fogok én Alannek gyereket szülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ha nagyon szeretné, egy kisfiút csinálhat nekem, egy szép, apjára hasonlító, David nevű kisfiút (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha szereted Alant akkor bármit megadnál neki.A gyerkőcöt is.Nincs annál szebb világon mint amikor annak a férfinak a gyerekét várod akit nagyon szeretsz. |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Ha szereted Alant akkor bármit megadnál neki.A gyerkőcöt is.Nincs annál szebb világon mint amikor annak a férfinak a gyerekét várod akit nagyon szeretsz. Hát ha Alan nagyon szeretné, akkor bármit, de csak úgy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és lengetés induuul!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:44:28
Létrehozva:
|
|
|
azért nem mindenkinél. csomó ismerősöm mondja hogy mennyire jó volt a terhessége, végig. biztos ez is személy- meg alkatfüggő Alapjában véve az enyém is jó volt.De azért a vége felé már azért vártam,hogy megszüljek.Pedig nem volt nagy a baba mert csak 2 kiló 75 deka volt. azoknak nehezebb akiknél nagy súlyú a babuci Kb. úgy érzem magam, mint aki most tudta meg, hogy pár hónap és újra Depeche koncerten lesz itt Pesten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár csak lenne. |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Alapjában véve az enyém is jó volt.De azért a vége felé már azért vártam,hogy megszüljek.Pedig nem volt nagy a baba mert csak 2 kiló 75 deka volt. azoknak nehezebb akiknél nagy súlyú a babuci bár csak lenne. Hát igen .. Ezt nem hiszem el..még mindig elbőgöm magam ezen a közös felvételen...a hangon is meg a videón is (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:47:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode erősen szentimentális kedvedben vagy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:49:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode erősen szentimentális kedvedben vagy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát lehet. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nincs szebb dolog a Depeche Mode-nál ezt én mondom. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Biztos vannak, akiknek van jobb is, de nekem ezért az egy dologért érdemes élnem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Meg ahogy hallani, hogy kiabálják Alan nevét...csodálatos... Főleg ahogy Dave bemutatja Őket... |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode a DM örök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 17:53:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode a DM örök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:55:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode álmodozol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na megint ketten maradtunk.A lányok elméllyültek a koncert hangulatában. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 17:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode álmodozol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most igen, a fick-ben írom az álmodozásomat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már épp Faith mutatja be nekem Alant..igen Faith is benne van xD Lola most itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 18:01:05
Létrehozva:
|
|
|
hej én nem leszek benne Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Á Lola itten vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 18:03:51
Létrehozva:
|
|
|
de igen, rólatok is szó esik majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 18:07:03
Létrehozva:
|
|
|
de igen, rólatok is szó esik majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hihiiii na egyre jobban kiváncsi vagyok Mint amit nemrég meséltél amit álmodtál?Smároltatok Alan-el mi meg néztük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 18:08:12
Létrehozva:
|
|
|
Alan illatot érzek...
hihiiii na egyre jobban kiváncsi vagyok Mint amit nemrég meséltél amit álmodtál?Smároltatok Alan-el mi meg néztük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most is lesz ahhoz hasonló jelenet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |