![]() ![]() |
2010.02. 19. - 19:20:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mode én is rosszul vagyok tőlük most már rendesen rúzsától is kiakadok Az egyik fiú ismerősöm egy zenekarban gitáros és előzenekarként léptek fel Rúzsa előtt. És alig hitt a szemének, h. Rúzsa M. milyen hisztériát vágott le előttük vmi kis csekélység miatt. Azóta előttem ez a csaj egy nulla....
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:23:47
Létrehozva:
|
|
|
há' majdnem!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lola: IGGGENNN!!!! Inának ezen a képeim MYM-en fakadtam ki!!!! XDDD hehe Usi és ha levágtad volna azt a sztriptizt már csak egy pasi kellett volna,hogy nézze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:24:12
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De most éppen Alan képekkel vagyok elfoglalva, nincs időm undortó nőket lesegetni XD jantar: Én azért utálom azt a Judy-t, mert még régen csúnyát mondott arra az emberre, akit akkor a legjobban szerettem. A mai napig gyűlölöm emiatt.. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:28:19
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Jantar, megy az egyetem. elég húzós félévem lesz. de most még lazaság van, mert nem dolgozom még. pénteken megyek egy másodikkörös felvételire. juhú
Usi, a képekhez én is kommenteltem. nem vagyunk épek... |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:28:30
Létrehozva:
|
|
|
mode én is rosszul vagyok tőlük most már rendesen rúzsától is kiakadok Az egyik fiú ismerősöm egy zenekarban gitáros és előzenekarként léptek fel Rúzsa előtt. És alig hitt a szemének, h. Rúzsa M. milyen hisztériát vágott le előttük vmi kis csekélység miatt. Azóta előttem ez a csaj egy nulla.... én ennek a Rúzsa Magdinak egyszer hallottam az albumát de alig vátram,hogy vége legyen.A szőr felállt a hátamon a hangjától.Nem birom elviselni mert szerintem orditva énekel és számomra vinnyogós a hangja. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:30:07
Létrehozva:
|
|
|
hát Alföldirobcsihoz meg csak annyit hogy hát ő ilyen. szereti a botránykommunikációt.
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:30:12
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most éppen Alan képekkel vagyok elfoglalva, nincs időm undortó nőket lesegetni XD jantar: Én azért utálom azt a Judy-t, mert még régen csúnyát mondott arra az emberre, akit akkor a legjobban szerettem. A mai napig gyűlölöm emiatt.. Undoritó nőket lesegetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:31:51
Létrehozva:
|
|
|
én bírom a rúzsamagdit úgy általában, más dolog hogy nem hallgatom, de szerintem tehetséges. azt viszont első kézből tapasztaltam, hogy tényleg hisztis. nálunk a műsorunkban is olyan hisztit nyomott...
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:32:52
Létrehozva:
|
|
|
vicuska, akkor nemcsak nekem rúzsával az a meglátásom, hanem neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem olyan erőltetten énekel és közben játsza az agyát akár zsédenyi :S zsédenyi magát divának nevezi közben meg a diva talán miklósa erikánál kezdődik magyar énekesnők közül talán völgyesi gabit bírom ők is dm fanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:34:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:35:26
Létrehozva:
|
|
|
lola fene megette az olyan tehetséget, ami mögött nincs ember emberség (türelem, egyszerűség etc. ..) --> martinban és alanben ez megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én bírom a rúzsamagdit úgy általában, más dolog hogy nem hallgatom, de szerintem tehetséges. azt viszont első kézből tapasztaltam, hogy tényleg hisztis. nálunk a műsorunkban is olyan hisztit nyomott... lola megkérdezhetem milyen műsorban? |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:35:38
Létrehozva:
|
|
|
Te jantar....
Az én vőlegényemet isteníted áM!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hát nem az? Nem azért ahogy kinéz, megértem, hát a baleset meg minden, de fú... |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:36:47
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/jam007dmdotcom...u/1/u_9EK6BK9ws itt olyan aranyos alan mikor csókot küld a közönségnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a végén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:37:50
Létrehozva:
|
|
|
vicuska, akkor nemcsak nekem rúzsával az a meglátásom, hanem neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem olyan erőltetten énekel és közben játsza az agyát akár zsédenyi :S zsédenyi magát divának nevezi közben meg a diva talán miklósa erikánál kezdődik magyar énekesnők közül talán völgyesi gabit bírom ők is dm fanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jantar egyezik a véleményünk Múltkor néztem Zséda koncertet a tv-ben....halál unalmas volt jaj a Völgyesi Gabit birom meg a számaikat is.Viszont azt nem tudtam,hogy DM fanok. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:38:56
Létrehozva:
|
|
|
felsikoltottam! hangosan! olyan igazi sikítás volt
ugyanis: itt bizony Dave-nél kifigyel az építőmunkás dekoltázs!!!!! megvan a válasz a világtörténelem egyik legfőbb kérdésére: NINCS RAJTA GATYA!!!!! (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3771.jpg) KINN VAN A FENEKEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elájulok |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:39:31
Létrehozva:
|
|
|
Te jantar.... Az én vőlegényemet isteníted áM!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hát nem az? Nem azért ahogy kinéz, megértem, hát a baleset meg minden, de fú... drága mode az éltemben nagyra becsülöm az olyan embert aki annak ellenére, h. az élet felvitte a dolgát egyszerű és közvetlen marad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem igazán szeretem az olyanokat, akinek elszáll az agya.. bár a mindennapokban egyre több emberre jellemző ez sajna itthon úgy neveltek ne szálljak el sose akár milyen magas pozícióba is kerülök életem során (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:40:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/jam007dmdotcom...u/1/u_9EK6BK9ws itt olyan aranyos alan mikor csókot küld a közönségnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a végén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khhhmmm XD drága mode az éltemben nagyra becsülöm az olyan embert aki annak ellenére, h. az élet felvitte a dolgát egyszerű és közvetlen marad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem igazán szeretem az olyanokat, akinek elszáll az agya.. bár a mindennapokban egyre több emberre jellemző ez sajna itthon úgy neveltek ne szálljak el sose akár milyen magas pozícióba is kerülök életem során (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értem, de én meg itt vigyorgok mint a tejbetök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:40:56
Létrehozva:
|
|
|
Te jantar.... Az én vőlegényemet isteníted áM!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hát nem az? Nem azért ahogy kinéz, megértem, hát a baleset meg minden, de fú... kit mert pocskondiázni,hogy igy utálod? |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:40:56
Létrehozva:
|
|
|
Te jantar.... Az én vőlegényemet isteníted áM!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Hát nem az? Nem azért ahogy kinéz, megértem, hát a baleset meg minden, de fú... Judy egy rossz életű nőci vmi srác volt a férje egy évig aztán válás és most egy 10en vhány évvel sráccal van együtt... azt hiszem.. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:41:12
Létrehozva:
|
|
|
lola fene megette az olyan tehetséget, ami mögött nincs ember emberség (türelem, egyszerűség etc. ..) --> martinban és alanben ez megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola megkérdezhetem milyen műsorban? Radnóti 100 éve. tavaly tavasszal ment a Magyar Televízióban. aztán hisztizett olyat... mondjuk teszem hozzá, ebben az esetben jogos volt. eléggé kib@sztak vele |
|
|
|
![]() ![]() |