![]() ![]() |
2010.02. 19. - 19:41:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolaaaaa XD
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:42:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:43:10
Létrehozva:
|
|
|
kit mert pocskondiázni,hogy igy utálod? A Nox énekesnőjét. Akkoriban, 7 évesen Ők voltak a kedvenceim. Most is szeretem, de már nem annyira. És az énekesnőt, Szilvit nagyon szerettem, a példaképem volt, majdnem olyan fontos volt mint most Dave. És Őt fikázta az Euróviziós Dalfesztivál után, mert nem Judy nyert hanem a Nox... |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:44:47
Létrehozva:
|
|
|
A Nox énekesnőjét. Akkoriban, 7 évesen Ők voltak a kedvenceim. Most is szeretem, de már nem annyira. És az énekesnőt, Szilvit nagyon szerettem, a példaképem volt, majdnem olyan fontos volt mint most Dave. És Őt fikázta az Euróviziós Dalfesztivál után, mert nem Judy nyert hanem a Nox... mode ő tényleg olyan kedves lánynak néz ki szilvi |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:46:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:46:19
Létrehozva:
|
|
|
amúgy rúzsa olyan a szemeivel, mint vmi zombi emlékszem mikor póthaj volt neki felvarrva :S elég gáz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:48:27
Létrehozva:
|
|
|
miért mit tettek vele? nagyon durván rosszkor hívták be. odahívták az adásfelvételre vagy 4 órával korábban, mint kellett volna. és eléggé kiakadt. nem kiabált vagy valami, csak felidegesítette magát. mindegy, na, es sajnos benne van a híressé válásnál a pakliban. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:48:48
Létrehozva:
|
|
|
A Nox énekesnőjét. Akkoriban, 7 évesen Ők voltak a kedvenceim. Most is szeretem, de már nem annyira. És az énekesnőt, Szilvit nagyon szerettem, a példaképem volt, majdnem olyan fontos volt mint most Dave. És Őt fikázta az Euróviziós Dalfesztivál után, mert nem Judy nyert hanem a Nox... A Péter Szabó Szilvi neken is szimpi Lolaaaa behaltam rajtad a fenékvillantós képhez amit irtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcccsém láttuk Dave Gahan meztelen fenekének egy kis darabját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt adjátok össze. |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:49:58
Létrehozva:
|
|
|
A Péter Szabó Szilvi neken is szimpi Lolaaaa behaltam rajtad a fenkévillantós képhez amit irtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcccsém láttuk Dave Gahan meztelen fenekének egy kis darabját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt adjátok össze. hol? tegyétek már fel ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:52:41
Létrehozva:
|
|
|
A Péter Szabó Szilvi neken is szimpi Lolaaaa behaltam rajtad a fenkévillantós képhez amit irtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcccsém láttuk Dave Gahan meztelen fenekének egy kis darabját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt adjátok össze. Az utolsó mondat nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti Dave férfi énjéért rajongó perverzek XDDD Értitek, hogy érem a férfi ént ugye? XD hol? tegyétek már fel ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott az előző oldalon!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD JÉÉÉ mi van a tenyeremre írva XDDDDDD : "Elenbe beleszerelmesedett ember" vehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:54:04
Létrehozva:
|
|
|
felsikoltottam! hangosan! olyan igazi sikítás volt ugyanis: itt bizony Dave-nél kifigyel az építőmunkás dekoltázs!!!!! megvan a válasz a világtörténelem egyik legfőbb kérdésére: NINCS RAJTA GATYA!!!!! (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3771.jpg) KINN VAN A FENEKEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! elájulok megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/uniquemusichu#...F/0/8EvybRLdFSc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:54:30
Létrehozva:
|
|
|
NÉZZÉTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eszperente A 3 PONT KÖZÜL A KÖZÉPSŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkorát röhögtem XDDDD |
|
|
|
2010.02. 19. - 19:54:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 19:57:45
Létrehozva:
|
|
|
hm.. hát, nah! ha Dave fenekét látom, nem bírok magammal... egyszer szétcincálom a seggét az tuti.
emlékeztek robbie williamsnek a rock dj című számára. aminek a klipjében így lebontotta magáról a bőrt, majd az izmait szétdobálta a hallgatói között. nah, erre az analógiára Dave igazán hozzámvághatná a popsiját úgy ahogy van... |
|
|
|
2010.02. 19. - 20:02:30
Létrehozva:
|
|
|
hm.. hát, nah! ha Dave fenekét látom, nem bírok magammal... egyszer szétcincálom a seggét az tuti. emlékeztek robbie williamsnek a rock dj című számára. aminek a klipjében így lebontotta magáról a bőrt, majd az izmait szétdobálta a hallgatói között. nah, erre az analógiára Dave igazán hozzámvághatná a popsiját úgy ahogy van... na neeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem szeretném ha Dave úgy szétszabná magát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 20:07:02
Létrehozva:
|
|
|
hm.. hát, nah! ha Dave fenekét látom, nem bírok magammal... egyszer szétcincálom a seggét az tuti. emlékeztek robbie williamsnek a rock dj című számára. aminek a klipjében így lebontotta magáról a bőrt, majd az izmait szétdobálta a hallgatói között. nah, erre az analógiára Dave igazán hozzámvághatná a popsiját úgy ahogy van... THE BETEG VAGY!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (mondjuk ezt a tényt MYM-en is kibeszéltük már XDDD) |
|
|
|
2010.02. 19. - 20:08:20
Létrehozva:
|
|
|
Az utolsó mondat nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ti Dave férfi énjéért rajongó perverzek XDDD Értitek, hogy érem a férfi ént ugye? XD Ott az előző oldalon!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD JÉÉÉ mi van a tenyeremre írva XDDDDDD : "Elenbe beleszerelmesedett ember" vehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe Mode egyből ráfókuszáltam Dave fenekére ahogy elolvastam Lola kép kommentjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 20:11:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 19. - 20:11:47
Létrehozva:
|
|
|
NÉZZÉTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://hu.wikipedia.org/wiki/Eszperente A 3 PONT KÖZÜL A KÖZÉPSŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkorát röhögtem XDDDD fegyveres emberek rettenetes fekete serege (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 20:13:18
Létrehozva:
|
|
|
THE BETEG VAGY!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (mondjuk ezt a tényt MYM-en is kibeszéltük már XDDD) ez van. nincs mit tenni. lebuktam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tisztelt bíróság, bevallom, vallásos tisztelettel imádom David Gahan fenekét! |
|
|
|
![]() ![]() |