2400 Oldal V  « < 1118 1119 1120 1121 1122 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 21:30:35
Létrehozva: #22381

devotee

Lola: írhattad volna azt is, hogy "...kábultan / Bámultalak, / És felragyogott a Nap..."
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 19. - 21:36:22
Létrehozva: #22382

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 19. - 21:30:35) *
Lola: írhattad volna azt is, hogy "...kábultan / Bámultalak, / És felragyogott a Nap..."

ámen!
óóóóó a drágaságom... ha meglátná ahogy kábultan bámulom... lehetne nekem az én örök áprilisom. na meg is hallgatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 21:38:55
Létrehozva: #22383

devotee

Lola: örök áprilisod... ahhh... én is mindjárt kedvet kapok Ákoshoz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ezer éve nem hallgattam)

Mode: sorry, de nincs több kép a drágádról (se).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 19. - 21:41:50
Létrehozva: #22384

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 19. - 21:38:55) *
Lola: örök áprilisod... ahhh... én is mindjárt kedvet kapok Ákoshoz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ezer éve nem hallgattam)

én pár napja bonanzázok. tele van az életem, a szívem a MODE-dal, a fülem már túlcsordult, ilyenkor váltok. meg nem tudom, jól esik most ez a kedves kis szintipop. Ákoshoz most ez a félsorod hozta meg a kedvem. most épp a Méreg szól, ami legkirályabb koncertszám
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 19. - 21:41:56
Létrehozva: #22385

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 19. - 21:38:55) *

Nem baj, nálam van!! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 21:59:15
Létrehozva: #22386

devotee

Lola: igen, néha én is besokallok kicsit. Az utóbbi 1-2 hétben ezért is vegyítettem Metallicával meg Nitzer Ebb-bel a DM-et. De most nekem is egészen jól esik Ákosozni (Bonanzát azért hallgattam többet az utóbbi időben, bár december óta szinte csak DM ment nálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
jajj igen, a Méreg konciverziót még Capri küldte át msn-en a barátságunk legeslegelején, mikor beszélgetni kezdtünk! Már akkor imádtam!
nálam most a Tanulékony szörnyeteg megy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 19. - 22:04:54
Létrehozva: #22387

devotee

Hi!

Csak beköszönök, látom vannak megint képek DM.com-ról meg MYM-ről... baromira fáj a fejem nekem is, fáradt vagyok nincs most hangulatom visszalapozni 220 hsz-t. Akik mennek Pecsába, azoknak jó éjt, én is parkállásba helyezem magam, RAH hallgatás holnapra tolódik.

Angie kijelentkezik, adás vége.

Pááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 19. - 22:10:26
Létrehozva: #22388

devotee

pápá Angie !!!!

Na azt hiszem én is megyek. Álmos vagyok, fáradt, leesnek a szemhéjaim és egy Alan Wilder nevű férfira vágyom! Úgyhogy páápáááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 19. - 22:23:57
Létrehozva: #22389

devotee

Angie: jobbulást és jó pihit!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ja igen, a bulizóknak már én is akartam mondani, hogy jó bulit!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 20. - 08:37:31
Létrehozva: #22390

devotee

Jó reggelt.

Láttam a tegnap esti képáradatot.Ah....nagyon klassz képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg egy ilyet találtam a cuccaim között.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  user_9925056_1233237811168_box.jpg ( 23.37K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 20. - 09:05:26
Létrehozva: #22391

devotee

Jó reggelt!

Most kezdtem hallgatni a RAH felvételt, tényleg király minőség!!!! Bár még csak az In chainsnél vagyok, tök jó hallani a közönséget is, hogy nincs lekeverve a hangjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borzongató!!!!

Vica, nagyon köszike a jó minőségű Exciter képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi, hát igen, a fejfájásom elmúlt kop-kop.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujj, de jó gyors lett itthon a net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 megabit helyett 6 megabites lett és digitális tv előfizetésben van VH1 meg vagy 8 másik zenecsatorna, bár csak ideiglenesen, de ma kiélvezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évek óta nem néztem VH1-t, mióta kivették a csomagból. Jó volt este a kis nosztalgiázás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 20. - 09:31:05
Létrehozva: #22392

devotee

reggelt!

na tegnap este óta Ákosozok (amit Lolával kezdtünk el). Most jól esik.
Na akkor most már akiket jelöltem Facebookon azok megerősíthetik, hogy tényleg fenn vagyok, ugye?

Angie: örülök, hogy elmúlt a fejfájásod!! Kíváncsi leszek a véleményedre a PJ-vel meg az egész koncival kapcs!

vica: király a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen összeszerkesztették!

istenkém hogy nekem mennyire hiányzik a VH1!!!! az az egyetlen értelmes zenecsatorna, amin TÉNYLEG zenék, klipek mennek, nem ilyen hülye agybutító showk!! (Angie, nyugtass meg, hogy még mindig így van! mert már ezer éve nem láttam - szintén kivették a csomagból és a Comedy centralt pakolták be helyette.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 20. - 10:01:19
Létrehozva: #22393

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 20. - 09:31:05) *
reggelt!

Na akkor most már akiket jelöltem Facebookon azok megerősíthetik, hogy tényleg fenn vagyok, ugye?

Angie: örülök, hogy elmúlt a fejfájásod!! Kíváncsi leszek a véleményedre a PJ-vel meg az egész koncival kapcs!

vica: király a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen összeszerkesztették!

istenkém hogy nekem mennyire hiányzik a VH1!!!! az az egyetlen értelmes zenecsatorna, amin TÉNYLEG zenék, klipek mennek, nem ilyen hülye agybutító showk!! (Angie, nyugtass meg, hogy még mindig így van! mert már ezer éve nem láttam - szintén kivették a csomagból és a Comedy centralt pakolták be helyette.)

Most megy a Come Back, nagyon állatkirály (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csináltam PS-ben CD borítót hozzá, majd felteszem ide aztán ha kell valakinek, akkor kinyomtathatja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tényleg zsír jó minőség biztos valami ultra érzékeny digitális cuccal vették fel!

Fészbúkon vissza vagy igazolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

VH1 még mindig olyan, mint régen. Tegnap este Alisha Keys unpluged volt meg mindenféle régi számok, akkorát buliztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gloria Estefan - Conga című száma még mindig nagyon bulizós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután majd megint nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 20. - 10:12:50
Létrehozva: #22394

devotee

PJ nagyon ott volt, de nekem az In your room még jobban odatett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Borítók:

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  front.jpg ( 58.74K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  sounds_of_the_unicerse_back_copy.jpg ( 50.81K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 20. - 10:23:58
Létrehozva: #22395

devotee

Angie: csini a borító!!!
na akkor megnyugodtam, hogy azt a csatornát még nem árasztották el a bugyuta műsorok!
Cicus, neked megvan az Andante mp3-ban? mert nekem anno csak audión sikerült megszereznem és az otthon van. De mivel most nagyon rákattantam a szimfonikus cuccokra, hála a vonósoknak a RAH-os számokban, megkérhetlek, hogy küldd át? *kiskutyaszemek*
Tegnap a Majom a ketrecben róla darált maga alá tubuson!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 20. - 10:44:52
Létrehozva: #22396

devotee

Másik hátlap, hogy ne terheljem túl a nyomtatótokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  RAH_back_copy.jpg ( 211.39K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 20. - 10:54:41
Létrehozva: #22397

devotee

király, Angie!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 20. - 10:58:57
Létrehozva: #22398

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 20. - 09:05:26) *
Jó reggelt!

Most kezdtem hallgatni a RAH felvételt, tényleg király minőség!!!! Bár még csak az In chainsnél vagyok, tök jó hallani a közönséget is, hogy nincs lekeverve a hangjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borzongató!!!!

Vica, nagyon köszike a jó minőségű Exciter képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi, hát igen, a fejfájásom elmúlt kop-kop.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujj, de jó gyors lett itthon a net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 megabit helyett 6 megabites lett és digitális tv előfizetésben van VH1 meg vagy 8 másik zenecsatorna, bár csak ideiglenesen, de ma kiélvezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évek óta nem néztem VH1-t, mióta kivették a csomagból. Jó volt este a kis nosztalgiázás.

Sziasztok.

Angie nagyon szívesen.Szólj ha esetleg még van valamilyen képhiányod és ha tudok segítek a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök,hogy már nem fáj a fejed.

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 20. - 09:31:05) *
reggelt!

Usi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hátha a következő DM album összes képein már esetleg Alan is ott lesz.

Idézet (Angelus @ 2010.02. 20. - 10:12:50) *
PJ nagyon ott volt, de nekem az In your room még jobban odatett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Borítók:

Klasszak a borítók.

Ja Usi én is leszerváltam a londoni koncertet.Köszönöm a linket.

És még valami.Angie neked pedig már régóta tartozok egy köszönömmel a januári pesti koncert hanganyagáért,hogy elküldted.Szóval köszönöm és elnézést,hogy csak most tettem meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 20. - 11:19:19
Létrehozva: #22399

devotee

vica: remélem tetszeni fog a koncert neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolát meg megint imádom!!! küldi nekem skype-on az Andantét! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (imádom a skype-ot hogy sokkal gyorsabb a file-átvitel, mint msn-en!!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 20. - 11:45:43
Létrehozva: #22400

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 20. - 11:19:19) *
vica: remélem tetszeni fog a koncert neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolát meg megint imádom!!! küldi nekem skype-on az Andantét! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (imádom a skype-ot hogy sokkal gyorsabb a file-átvitel, mint msn-en!!!)

ezazz!!! szeress!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úgy is tudom hogy csak a zenéim miatt!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
na mivanitt amúgy? nagy a csend... tegnap óta mindössze ennyi a termés? nemár. MYM-en többet írtam, pedig ott nem ismerek senkit... kamooon, gyerekek, pörögjünk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1118 1119 1120 1121 1122 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
25 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (25 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: