![]() ![]() |
2010.02. 19. - 21:30:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola: írhattad volna azt is, hogy "...kábultan / Bámultalak, / És felragyogott a Nap..."
|
|
|
|
2010.02. 19. - 21:36:22
Létrehozva:
|
|
|
Lola: írhattad volna azt is, hogy "...kábultan / Bámultalak, / És felragyogott a Nap..." ámen! óóóóó a drágaságom... ha meglátná ahogy kábultan bámulom... lehetne nekem az én örök áprilisom. na meg is hallgatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 19. - 21:38:55
Létrehozva:
|
|
|
Lola: örök áprilisod... ahhh... én is mindjárt kedvet kapok Ákoshoz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ezer éve nem hallgattam)
Mode: sorry, de nincs több kép a drágádról (se). |
|
|
|
2010.02. 19. - 21:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Lola: örök áprilisod... ahhh... én is mindjárt kedvet kapok Ákoshoz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ezer éve nem hallgattam) Mode: sorry, de nincs több kép a drágádról (se). én pár napja bonanzázok. tele van az életem, a szívem a MODE-dal, a fülem már túlcsordult, ilyenkor váltok. meg nem tudom, jól esik most ez a kedves kis szintipop. Ákoshoz most ez a félsorod hozta meg a kedvem. most épp a Méreg szól, ami legkirályabb koncertszám |
|
|
|
2010.02. 19. - 21:41:56
Létrehozva:
|
|
|
Lola: örök áprilisod... ahhh... én is mindjárt kedvet kapok Ákoshoz!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ezer éve nem hallgattam) Mode: sorry, de nincs több kép a drágádról (se). Nem baj, nálam van!! XDDD |
|
|
|
2010.02. 19. - 21:59:15
Létrehozva:
|
|
|
Lola: igen, néha én is besokallok kicsit. Az utóbbi 1-2 hétben ezért is vegyítettem Metallicával meg Nitzer Ebb-bel a DM-et. De most nekem is egészen jól esik Ákosozni (Bonanzát azért hallgattam többet az utóbbi időben, bár december óta szinte csak DM ment nálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
jajj igen, a Méreg konciverziót még Capri küldte át msn-en a barátságunk legeslegelején, mikor beszélgetni kezdtünk! Már akkor imádtam! nálam most a Tanulékony szörnyeteg megy. |
|
|
|
2010.02. 19. - 22:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Hi!
Csak beköszönök, látom vannak megint képek DM.com-ról meg MYM-ről... baromira fáj a fejem nekem is, fáradt vagyok nincs most hangulatom visszalapozni 220 hsz-t. Akik mennek Pecsába, azoknak jó éjt, én is parkállásba helyezem magam, RAH hallgatás holnapra tolódik. Angie kijelentkezik, adás vége. Pááááááááá |
|
|
|
2010.02. 19. - 22:10:26
Létrehozva:
|
|
|
pápá Angie !!!!
Na azt hiszem én is megyek. Álmos vagyok, fáradt, leesnek a szemhéjaim és egy Alan Wilder nevű férfira vágyom! Úgyhogy páápáááá |
|
|
|
2010.02. 19. - 22:23:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jobbulást és jó pihit!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ja igen, a bulizóknak már én is akartam mondani, hogy jó bulit!!! |
|
|
|
2010.02. 20. - 08:37:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Láttam a tegnap esti képáradatot.Ah....nagyon klassz képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg egy ilyet találtam a cuccaim között.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 20. - 09:05:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Most kezdtem hallgatni a RAH felvételt, tényleg király minőség!!!! Bár még csak az In chainsnél vagyok, tök jó hallani a közönséget is, hogy nincs lekeverve a hangjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borzongató!!!! Vica, nagyon köszike a jó minőségű Exciter képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi, hát igen, a fejfájásom elmúlt kop-kop.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, de jó gyors lett itthon a net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 megabit helyett 6 megabites lett és digitális tv előfizetésben van VH1 meg vagy 8 másik zenecsatorna, bár csak ideiglenesen, de ma kiélvezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évek óta nem néztem VH1-t, mióta kivették a csomagból. Jó volt este a kis nosztalgiázás. |
|
|
|
2010.02. 20. - 09:31:05
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na tegnap este óta Ákosozok (amit Lolával kezdtünk el). Most jól esik. Na akkor most már akiket jelöltem Facebookon azok megerősíthetik, hogy tényleg fenn vagyok, ugye? Angie: örülök, hogy elmúlt a fejfájásod!! Kíváncsi leszek a véleményedre a PJ-vel meg az egész koncival kapcs! vica: király a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen összeszerkesztették! istenkém hogy nekem mennyire hiányzik a VH1!!!! az az egyetlen értelmes zenecsatorna, amin TÉNYLEG zenék, klipek mennek, nem ilyen hülye agybutító showk!! (Angie, nyugtass meg, hogy még mindig így van! mert már ezer éve nem láttam - szintén kivették a csomagból és a Comedy centralt pakolták be helyette.) |
|
|
|
2010.02. 20. - 10:01:19
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! na tegnap este óta Ákosozok (amit Lolával kezdtünk el). Most jól esik. Na akkor most már akiket jelöltem Facebookon azok megerősíthetik, hogy tényleg fenn vagyok, ugye? Angie: örülök, hogy elmúlt a fejfájásod!! Kíváncsi leszek a véleményedre a PJ-vel meg az egész koncival kapcs! vica: király a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen összeszerkesztették! istenkém hogy nekem mennyire hiányzik a VH1!!!! az az egyetlen értelmes zenecsatorna, amin TÉNYLEG zenék, klipek mennek, nem ilyen hülye agybutító showk!! (Angie, nyugtass meg, hogy még mindig így van! mert már ezer éve nem láttam - szintén kivették a csomagból és a Comedy centralt pakolták be helyette.) Most megy a Come Back, nagyon állatkirály (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csináltam PS-ben CD borítót hozzá, majd felteszem ide aztán ha kell valakinek, akkor kinyomtathatja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez tényleg zsír jó minőség biztos valami ultra érzékeny digitális cuccal vették fel! Fészbúkon vissza vagy igazolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) VH1 még mindig olyan, mint régen. Tegnap este Alisha Keys unpluged volt meg mindenféle régi számok, akkorát buliztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gloria Estefan - Conga című száma még mindig nagyon bulizós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután majd megint nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 10:12:50
Létrehozva:
|
|
|
PJ nagyon ott volt, de nekem az In your room még jobban odatett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Borítók:
Csatolt állományok
front.jpg ( 58.74K )
Letöltések száma: 9
sounds_of_the_unicerse_back_copy.jpg ( 50.81K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.02. 20. - 10:23:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie: csini a borító!!!
na akkor megnyugodtam, hogy azt a csatornát még nem árasztották el a bugyuta műsorok! Cicus, neked megvan az Andante mp3-ban? mert nekem anno csak audión sikerült megszereznem és az otthon van. De mivel most nagyon rákattantam a szimfonikus cuccokra, hála a vonósoknak a RAH-os számokban, megkérhetlek, hogy küldd át? *kiskutyaszemek* Tegnap a Majom a ketrecben róla darált maga alá tubuson! |
|
|
|
2010.02. 20. - 10:44:52
Létrehozva:
|
|
|
Másik hátlap, hogy ne terheljem túl a nyomtatótokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 20. - 10:54:41
Létrehozva:
|
|
|
király, Angie!!!
|
|
|
|
2010.02. 20. - 10:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Most kezdtem hallgatni a RAH felvételt, tényleg király minőség!!!! Bár még csak az In chainsnél vagyok, tök jó hallani a közönséget is, hogy nincs lekeverve a hangjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borzongató!!!! Vica, nagyon köszike a jó minőségű Exciter képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi, hát igen, a fejfájásom elmúlt kop-kop.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, de jó gyors lett itthon a net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 megabit helyett 6 megabites lett és digitális tv előfizetésben van VH1 meg vagy 8 másik zenecsatorna, bár csak ideiglenesen, de ma kiélvezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évek óta nem néztem VH1-t, mióta kivették a csomagból. Jó volt este a kis nosztalgiázás. Sziasztok. Angie nagyon szívesen.Szólj ha esetleg még van valamilyen képhiányod és ha tudok segítek a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy már nem fáj a fejed. reggelt! na tegnap este óta Ákosozok (amit Lolával kezdtünk el). Most jól esik. Na akkor most már akiket jelöltem Facebookon azok megerősíthetik, hogy tényleg fenn vagyok, ugye? Angie: örülök, hogy elmúlt a fejfájásod!! Kíváncsi leszek a véleményedre a PJ-vel meg az egész koncival kapcs! vica: király a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen összeszerkesztették! istenkém hogy nekem mennyire hiányzik a VH1!!!! az az egyetlen értelmes zenecsatorna, amin TÉNYLEG zenék, klipek mennek, nem ilyen hülye agybutító showk!! (Angie, nyugtass meg, hogy még mindig így van! mert már ezer éve nem láttam - szintén kivették a csomagból és a Comedy centralt pakolták be helyette.) Usi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hátha a következő DM album összes képein már esetleg Alan is ott lesz. PJ nagyon ott volt, de nekem az In your room még jobban odatett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borítók: Klasszak a borítók. Ja Usi én is leszerváltam a londoni koncertet.Köszönöm a linket. És még valami.Angie neked pedig már régóta tartozok egy köszönömmel a januári pesti koncert hanganyagáért,hogy elküldted.Szóval köszönöm és elnézést,hogy csak most tettem meg. |
|
|
|
2010.02. 20. - 11:19:19
Létrehozva:
|
|
|
vica: remélem tetszeni fog a koncert neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lolát meg megint imádom!!! küldi nekem skype-on az Andantét! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (imádom a skype-ot hogy sokkal gyorsabb a file-átvitel, mint msn-en!!!) |
|
|
|
2010.02. 20. - 11:45:43
Létrehozva:
|
|
|
vica: remélem tetszeni fog a koncert neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolát meg megint imádom!!! küldi nekem skype-on az Andantét! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (imádom a skype-ot hogy sokkal gyorsabb a file-átvitel, mint msn-en!!!) ezazz!!! szeress!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy is tudom hogy csak a zenéim miatt!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na mivanitt amúgy? nagy a csend... tegnap óta mindössze ennyi a termés? nemár. MYM-en többet írtam, pedig ott nem ismerek senkit... kamooon, gyerekek, pörögjünk! |
|
|
|
![]() ![]() |