![]() ![]() |
2010.02. 20. - 11:54:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ezazz!!! szeress!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy is tudom hogy csak a zenéim miatt!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na mivanitt amúgy? nagy a csend... tegnap óta mindössze ennyi a termés? nemár. MYM-en többet írtam, pedig ott nem ismerek senkit... kamooon, gyerekek, pörögjünk! Sziaaa Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi biztosan tetszeni fog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 12:10:34
Létrehozva:
|
|
|
király, Angie!!! Köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Angie nagyon szívesen.Szólj ha esetleg még van valamilyen képhiányod és ha tudok segítek a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy már nem fáj a fejed. Usi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hátha a következő DM album összes képein már esetleg Alan is ott lesz. Klasszak a borítók. Ja Usi én is leszerváltam a londoni koncertet.Köszönöm a linket. És még valami.Angie neked pedig már régóta tartozok egy köszönömmel a januári pesti koncert hanganyagáért,hogy elküldted.Szóval köszönöm és elnézést,hogy csak most tettem meg. Vicuska drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megint azzal jövök, hogy nagyobb felbontásban véletlenül nincsenek meg ezek a képek? Szeretnék belőlük hátteret csinálni, de ahhoz túl kicsik sajnos. |
|
|
|
2010.02. 20. - 12:21:57
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hát persze hogy csak a zenéid miatt szeretlek... XDDDD
áh nem! XD ezek nekem is megvannak, csak otthon. (oké, kivétel a versesizé Ákostól, amit tegnap kaptam tőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) IMÁDLAK CSAJSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM HOGY ILYEN PERVERZ NŐSTÉNYÁLLAT VAGY!!!!!!!!!! XDDDD (persze csakis pozitív értelemben!) OOOOOLLLLLLYAAAAT kapsz te tőlem, ha legközelebb talizunk!!! SZANASZÉT FOGLAK ÖLELGETNI! XDDD na elég szerelmetesre sikerült? XD (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 12:42:09
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hát persze hogy csak a zenéid miatt szeretlek... XDDDD áh nem! XD ezek nekem is megvannak, csak otthon. (oké, kivétel a versesizé Ákostól, amit tegnap kaptam tőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) IMÁDLAK CSAJSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM HOGY ILYEN PERVERZ NŐSTÉNYÁLLAT VAGY!!!!!!!!!! XDDDD (persze csakis pozitív értelemben!) OOOOOLLLLLLYAAAAT kapsz te tőlem, ha legközelebb talizunk!!! SZANASZÉT FOGLAK ÖLELGETNI! XDDD na elég szerelmetesre sikerült? XD (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) háát hát... oké. mondjuk biztos tudsz te ennél jobbat is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 12:55:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andante jó, de nálam ma harmadjára ordít a RAH (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 13:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Lola: mire gondolsz?! XDDDD
Angie: utána nekem is az jön!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 13:49:19
Létrehozva:
|
|
|
Lola: mire gondolsz?! XDDDD Angie: utána nekem is az jön!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez már meg sem lep (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 14:12:53
Létrehozva:
|
|
|
ez már meg sem lep (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: mondjuk most leakadtam és zsinórban 5x meghallgattam az Andantés Majom a ketrecbent! IMÁDOM!!!! MEGHALOK TŐLE!!! (Cool clubban is mekkorát tomboltunk az eredeti verzióra Lolával!!!) Majom a ketrecben (gyönyörűséges Andante verzió) Szia Doro!!! |
|
|
|
2010.02. 20. - 14:34:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mondjuk most leakadtam és zsinórban 5x meghallgattam az Andantés Majom a ketrecbent! IMÁDOM!!!! MEGHALOK TŐLE!!! (Cool clubban is mekkorát tomboltunk az eredeti verzióra Lolával!!!) Majom a ketrecben (gyönyörűséges Andante verzió) Szia Doro!!! Így van, én is azt a verziót szeretem a legjobban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 14:46:17
Létrehozva:
|
|
|
felkelsz és az arcodra egy mosolyt festesz... nyamiiiii!!!
Zsó, hogy mire gondolok? háát, inkább hagynálak kibontakozni. légy kreatív! |
|
|
|
2010.02. 20. - 15:49:48
Létrehozva:
|
|
|
hehe, a kreativitásom most a PS-ezéssel van elfoglalva én úgy hiszem XDDDD
tényleg! de fura! senki nem jelentkezett be a bulizók közül reggel se meg még most se! lehet, hogy elrabolták őket?!?!?!?! XDDD |
|
|
|
2010.02. 20. - 15:54:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe, a kreativitásom most a PS-ezéssel van elfoglalva én úgy hiszem XDDDD tényleg! de fura! senki nem jelentkezett be a bulizók közül reggel se meg még most se! lehet, hogy elrabolták őket?!?!?!?! XDDD Elvitte őket a DM Stage Truck (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 16:12:09
Létrehozva:
|
|
|
Köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megint azzal jövök, hogy nagyobb felbontásban véletlenül nincsenek meg ezek a képek? Szeretnék belőlük hátteret csinálni, de ahhoz túl kicsik sajnos. Angie sajnos nincs nagyobb felbontásban a képek.Elküldeném ha lennének. Esetleg valami más kép nem kell másik időszakból? |
|
|
|
2010.02. 20. - 16:32:06
Létrehozva:
|
|
|
Elvitte őket a DM Stage Truck (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MUHAHAHAHAHA!! XD és mégis hová? XD csak nem teleportáltak ide a stage truckok Londonból! XD szóval max a pecsa stage truckjai vihették el őket! XD de akkor hová? Borbély-birodalomba? XD |
|
|
|
2010.02. 20. - 16:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!!!!
Csináltam DM plakátról képet mindjárt ide felpakolom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 16:57:58
Létrehozva:
|
|
|
Itt vannak:
Csatolt állományok
K__p008.jpg ( 82.55K )
Letöltések száma: 6
K__p002.jpg ( 59.27K )
Letöltések száma: 4
K__p000.jpg ( 55.23K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.02. 20. - 17:11:22
Létrehozva:
|
|
|
mode, a januári plakátok még mindig kinn vannak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(mondjuk lehet itt is Szegeden kinn van még az, amit egyszer beszúrtam ide) |
|
|
|
2010.02. 20. - 17:16:15
Létrehozva:
|
|
|
mode, a januári plakátok még mindig kinn vannak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk lehet itt is Szegeden kinn van még az, amit egyszer beszúrtam ide) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem is baj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 17:28:17
Létrehozva:
|
|
|
mode, a januári plakátok még mindig kinn vannak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk lehet itt is Szegeden kinn van még az, amit egyszer beszúrtam ide) nálunk is van még kint egy-két helyen plakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 17:30:34
Létrehozva:
|
|
|
Legalább az emberek látnak valami jót is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |