![]() ![]() |
2010.02. 20. - 18:48:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andy marha jól néz ki azon a képen Grainne-nel (vagy hogy kell leírni XD)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 18:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Igen Usi mondtad már ezt a trükköt csak az volt a baj azzal a plakáttal kapcsolatban amit mutattam,hogy tök más város részben van mint ahol én lakok.Elég messze hozzánk.Most képzeld el,hogy mondtam volna a férjemnek éjnak évadján vigyen már el a Lenin város részbe mert le akarok szedni egy plakátot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 18:52:23
Létrehozva:
|
|
|
Igen Usi mondtad már ezt a trükköt csak az volt a baj azzal a plakáttal kapcsolatban amit mutattam,hogy tök más város részben van mint ahol én lakok.Elég messze hozzánk.Most képzeld el,hogy mondtam volna a férjemnek éjnak évadján vigyen már el a Lenin város részbe mert le akarok szedni egy plakátot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehhehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 18:55:35
Létrehozva:
|
|
|
Andy marha jól néz ki azon a képen Grainne-nel (vagy hogy kell leírni XD) Egyet értek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehhehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hej láttad amit irtam az előbb....Alan elvette Jerit |
|
|
|
2010.02. 20. - 18:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Pá Kül akkor én is az vagyok csak én az oldal számát irtam leahol megtalálja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De elvette 1991 augusztusában. Mode Stripped 295.oldal ott irják,hogy Alan elvette Jeri Young-ot És én erről miért nem tudok?????? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) akkor viszont nem tartott sokáig, mert 93-ban már Hep-pel volt.. Hát most azonnal elolvasom... |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:02:11
Létrehozva:
|
|
|
És én erről miért nem tudok?????? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) akkor viszont nem tartott sokáig, mert 93-ban már Hep-pel volt.. Hát most azonnal elolvasom... na arról meg én nem tudok,hogy pontosan mikor vette el Hep-et.Azt sem tudom hány éves a lányuk. Tényleg Alan-ek csak ez az egy lánya van? |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:05:34
Létrehozva:
|
|
|
na arról meg én nem tudok,hogy pontosan mikor vette el Hep-et.Azt sem tudom hány éves a lányuk. Tényleg Alan-ek csak ez az egy lánya van? Huh, az nekem valahol föl van írva, hogy mikor vette el azt hiszem, de elvileg 93-ban már vele volt. meg írták valahol, hogy mikor ismerkedett meg vele. Vagy az 95-ben volt? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Jézusom, nem is emlékszem.. Igen, egy lánya van neki, meg egy fia. A lánya most 13 éves azt hiszem. Na elolvastam.. DE MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT??????????????? MIÉRT NEM ÉN LEHETEK A NŐ, AKI KELL NEKI, MIÉRT EZ A JERI YOUNG MEG HEPZIBAH SESSA VÁÁÁÁÁÁÁÁHHH (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mondjuk ez már a múlt...XD |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:11:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan-ek van fia? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nem idősebb a lánya?
Nekem is az rémlik,hogy 93-ban ismerte meg Hep-et. |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:14:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan-ek van fia? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nem idősebb a lánya? Nekem is az rémlik,hogy 93-ban ismerte meg Hep-et. Igen, a neve Stanley Duke Wilder Nem, Paris 96-os azt hiszem. Vagy 95-ös? XD Dátumokat sajnos nem tudok megjegyezni... Akkor szerintem akkor, 93-ban.. De egy 93-as pesti interjúban még azt mondta hogy "feleségem" szóval akkor még biztos az a nőci volt neki.. De érdepeche, hogy arról egy kép sincs. Nekem van valahol olyan, ahol ketten vannak, de esküvő vagy ilyesmi..az semmi |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:19:13
Létrehozva:
|
|
|
Mode és hány éves ez a Stanley?Ki az anyja Jeri?
Alan-el kapcsolatban látszik nem tudok sokat.Azt tudtad,hogy Jeri-t gyerekestől vette el?Van a csajnak egy Jason nevű fia. |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:27:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode és hány éves ez a Stanley?Ki az anyja Jeri? Alan-el kapcsolatban látszik nem tudok sokat.Azt tudtad,hogy Jeri-t gyerekestől vette el?Van a csajnak egy Jason nevű fia. Stan..őő..7-8 éves kb. Az anyja Hep, mástól nincs is gyereke. Azt tudtam igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:36:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát Mode eskü errél a kissrácról Stan-ről most hallok először.Szegény kis csávó elég kicsin lett elvált szülők gyereke. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Esetleg nincs képed róla? |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:40:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát Mode eskü errél a kissrácról Stan-ről most hallok először.Szegény kis csávó elég kicsin lett elvált szülők gyereke. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Esetleg nincs képed róla? Kisbabakoráról van, ha megtalálom, mutatom. |
|
|
|
2010.02. 20. - 19:43:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 20. - 19:50:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem számít, én 2 évig úgy tudtam, hogy Alan július 1-jén született..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 19:54:20
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode és azt sem tudtad,hogy kétszer volt nős nem egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 19:55:47
Létrehozva:
|
|
|
Na itt van Stan
Még van egy másik fajta valahol ha meglesz azt is küldöm. Pici felbontásba megvan, de semmit se látni úgy rajta hehe Mode és azt sem tudtad,hogy kétszer volt nős nem egyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen...xD Nem baj, nem az a lényeg, hogy mindent tudjunk róluk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 20. - 19:58:55
Létrehozva:
|
|
|
de cukorborsó ez a kölök!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.02. 20. - 20:01:54
Létrehozva:
|
|
|
de cukorborsó ez a kölök!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a cukorborsóságát az apjától örökölte XD |
|
|
|
2010.02. 20. - 20:06:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok drágáim!
A napom teljesen szétcsúszott, egész nap a RAH-t hallhattam, körbe-körbe, meg gyártottam ugye hozzá borítókat, msn-eztem Usival, Fészbúkoltam sorival, tehát semmi extra nem volt, leszámítva azt, hogy.... na de majd ha biztos lesz, akkor elárulom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és voltam még kozmetikusnál meg boltban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica, sajna nekem ezek kellettek volna, sok képem van, de ahhoz, hogy hátteret tudjak csinálni általában közepes vagy nagy képek kellenek a delikvens pasikról, csajokról vagy alakokról (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azért nagyon köszönöm, édes vagy, mindet elmenettem az Exciter mappámba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plakát, Pesten is van még, a felújítás alatt lévő Margit-híd lábánál, de csak azért maradt ott, mert körbe van állványozva a forgó henger (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel megyek úszni, most meg aludni, mert kikészültem idegileg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika!!! |
|
|
|
![]() ![]() |