![]() ![]() |
2010.02. 21. - 22:47:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: persze, átküldöm gmailedre mindjárt, csak épp nagy méretű Mart képeket kapok Inától! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megkérdeztem neked, canon PowerShot SX110IS géppel csinálta a képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ja ez az "Essay writing" órám. Két ilyen órám van ebben a félévben. Az "Academic writing" a második. Az elsőn tizeniksz esszét írunk meg különböző témákból, a helyes érveléses felépítésre rámenve. A másikon meg a BA thesis (diplomamunka) megírására készítenek fel. Tod, hogy hogy épül fel, milyen részei vannak, hogyan tagold és öntsd végleges formába - persze nem írjuk meg mind a 30-40 akárhány oldalt, csak egy 7-8 oldalas kivonatot belőle, amit később majd ki tudunk bontani/bővíteni diplomamunkának. jó kis segítség, főleg ha a BA thesis témád már megvan és azzal kezdesz dolgozni Academic writingon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kernfusion mixek: nos, most azt kéne mondanom diplomatikusan, hogy hát nem mindenkinek jönnek be a mixek, vagy az ilyen típusú mixek, de... MIIII????? hát ez hogy lehet?!?!!?! Lola: na majd legközelebb ha Caprit szobára viszed (vagy engem XD), akkor nyafogj egy kis PS-segítségért is - hehe, ne csak mindig a mocskos élvezeteknek élj! XDDD Amúgy láttad Lolítám a füstölgően hot képeket, amiket a tegnapi konciról benyomtam az előző oldalon? |
|
|
|
2010.02. 21. - 22:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi! megvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóccakát Angie, hát.... most ha nem értessz félre, mondanám is, hogy a fene egyen meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ezt nagyon nagyon nagyon sok szeretettel.. imádlak.. micsoda mákos vagy, hogy már megint mész koncertre. Ez mennyi lesz? nem mintha megtehetném, tettem már félre pénzt, de mivel USA a cél, ezt nem engedhetem meg magamnak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szasz Lola! Na ki volt Sotu buliban? és milyen volt? nem olvastam semmit, csak hogy megint ott volt a szakállas muksi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az beteg.. teljesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 21. - 23:01:47
Létrehozva:
|
|
|
Kernfusion mixek: nos, most azt kéne mondanom diplomatikusan, hogy hát nem mindenkinek jönnek be a mixek, vagy az ilyen típusú mixek, de... MIIII????? hát ez hogy lehet?!?!!?! Lola: na majd legközelebb ha Caprit szobára viszed (vagy engem XD), akkor nyafogj egy kis PS-segítségért is - hehe, ne csak mindig a mocskos élvezeteknek élj! XDDD Amúgy láttad Lolítám a füstölgően hot képeket, amiket a tegnapi konciról benyomtam az előző oldalon? hát ööö én vagyok az a lúzer, akinek nem jönnek be. de nagyon nem. konkrétan szenvedtem tőlük... pedig vannak mixek, amik tetszenek. de ezek nem. hova bújjak? vagy csak simán lépjek ki az összes fórumról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké, na, már le is szerződtettem Caprit mesteremnek. mert hát oké hogy összedobtam azt a ranket ma, ami sztem is jó lett, de azon a világon semmi extra nincs. oké, nem is akartam, mert szeretem a minimalt, de azért nagyon érzem hogy semmihez nem értek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na, majd! a képeket láttam, de hát izé, most csak egyet mentettem le. már egészen emelkedett az ingerküszöböm, nem találtam olyan bugyirobbantónak a többit. |
|
|
|
2010.02. 21. - 23:19:39
Létrehozva:
|
|
|
Edó: szívesen.
Lola: szenvedtél tőlük?!?!?! no hát annyira azért nem lehetnek rosszak! no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja kerestem ma a Clean mixed, de abban az adagban, amit lehoztam Szegedre a gyűjteményemből, nem volt benne. Majd még keresgélek, okszi? Angie: ment a BC mix gmailedre. |
|
|
|
2010.02. 21. - 23:30:03
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szenvedtél tőlük?!?!?! no hát annyira azért nem lehetnek rosszak! no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja kerestem ma a Clean mixed, de abban az adagban, amit lehoztam Szegedre a gyűjteményemből, nem volt benne. Majd még keresgélek, okszi? hát na, el vagyok én cseszve, de nekem ez nem jön be sajna. evvan. ha viszont azt a Clean mixet megtalálod, azt örömmel várom. na az olyan mixeket szeretem! kifordítja, más nézőpontba teszi a dalt, egészen izgalmas lesz tőle. ezek amixek, amiket ma kaptam, nekem azért nem tetszenek, mert megerőszakolják a dalokat. de ez csak az én véleményem. cuppancs azért Angienak amiért átküldözgette, meg is köszöntem neki is, meg neked is meg fogom ha áttolod azt a Cleant. |
|
|
|
2010.02. 21. - 23:41:29
Létrehozva:
|
|
|
UHHH még több RAH-os kép Inától................. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hmmm... a kis édes kócis-izzadt haja... AHHH!!!! de beletúrnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uhhhh kivetítőn Dave hát-tetkója................. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na EZEK a bugyirobbantós képek!!!! aaarghhh!!!! hátra akarom simítani a haját neki, meg én akarok lenni a boxere. meg az izzadságcseppek a testén, de legeslegjobban a tetoválásod szeretnék lenni, Dave, drága napfényem. |
|
|
|
2010.02. 22. - 00:04:46
Létrehozva:
|
|
|
HA megtalálom... :S pedig TUDOM, hogy megvan valahol!!!! (ez marha bosszantó tud lenni!!!) OH YEAH BABYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) *csorog a nyála meg mindene* (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3851.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3852.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3875.jpg) Ohhhh hellllooo Sir Lefty!!!!! *dorombbbbb-dorombbbb-doroooooooooooommmmbbb* (és most tényleg feldoromboltam ezen kép láttán!!!) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3878.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3889.jpg) (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f09abf38.jpg) MEGHALTAM!!!!!!!!! engem ez a pasi tesz a sírba. hát összeszorul a szívem egy-egy ilyen napfényes-csillagporos mosolyától!!! meg ezektől a mocskosul önelégült fejeitől. aztán meg: milyen jól néznek ki ötből négyen!!! komolyan, mindenki tök csinos, Christiannak imádom a bakancsát, a Gordeno meg akkor is bejön, ha meleg, ha nem. csak Andy ilyen kis pohos. a bélgép. azért puszi neki is. csak olyan mint a télapó a krampuszok mellett. :evil smile: |
|
|
|
2010.02. 22. - 00:17:49
Létrehozva:
|
|
|
Huhh... Martin milyen izmos már... egyre izmosabb... hát mit szed ez az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Gordeno meleg? nem is tudtam... ehhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 00:21:39
Létrehozva:
|
|
|
Huhh... Martin milyen izmos már... egyre izmosabb... hát mit szed ez az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Gordeno meleg? nem is tudtam... ehhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindketten olyan kis csinosak, meg edzettek. ügyesek, puszit nekik a növekvő izmaikra! én sem tudtam hogy a Gordeno meleg, Usi mondta valamelyik nap. kár, mert elég jó pasi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mizujs, Edóm, drágám, hogy alakult a bulitok? jobban vagy már amúgy? kutyler? |
|
|
|
2010.02. 22. - 00:36:58
Létrehozva:
|
|
|
én úgy hallottam, hogy kancsóka a szentem, de lehet kamu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok mindent hall az ember itt-ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát igen, engem is a sírba tesznek az édes tündérbogyók! egyébként azt néztem hogy mintha Chris és Peter is fogyott volna a SOTU film óta - mondjuk nem csoda, hosszú a turné. Mart meg... uhhh egyre jobb! Megőrülök most érte is!!! Egyébként pont ma hogy Angie-nek szurkáltuk be a PTA-s képeket akkora volt a kontraszt számomra az akkori és a mostani csúcsmacsó Mart között, hogy csak lestem hogy GIGAWOW! XDDDD |
|
|
|
2010.02. 22. - 00:42:32
Létrehozva:
|
|
|
Buli nagy sapka szar lett... én 10-ig sminkeltem, de lehet még tovább, nagyon nagyon elfáradtam. A sminkek jók lettek, mindenki el volt ájulva tőle. Én éjjel egykor hazajöttem. Nem tetszett a zene, nem izlett semmi, nem tudtam még táncolni sem. Úgyhogy éjjel fél kettőkor már a zuhany alatt álltam,hajat mostam. Kutymag most ma jól van... Tegnap éjjel mondjuk megint sokat voltunk csurizni, reggel már Évus keltett, hogy ne ijedjek meg, kiviszi a kutyát, én csak aludjak, alig aludtam. Mert ugye nálam este Lady's night volt, dvd-ztünk. Megnéztük a férj, és férjet, nagyon angyon jó volt, aztán meg a Miss Pottert is. Na az is nagoyn tetszett, éjjel fél 3-kor nyomtuk ki a dvd-t. Képzeljétek, kaptam valami csodaszert, ami étvágygerjesztő hatású, az a neve, hogy verti D.m.g. liquid, és direkt daganatos állatoknak adják, mondjuk kibaszott drága. Szóval tegnap kezdtem el adni neki, ma már 3x vacsizott a lelkem, és még a száraz tápot is megette.. úgyhogy ez a szer nagyon nagoy jóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te voltál bulizni?
|
|
|
|
2010.02. 22. - 00:51:29
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, látom elmentetek alukálni, jóccakát mindenkinek!
Pusza |
|
|
|
2010.02. 22. - 01:16:21
Létrehozva:
|
|
|
nem buliztam, barátokkal beültünk dumálni. túledzettem magam a kondiban és eléggé rosszul voltam. még éjjel is szaladt a szívem, megerőltettem. többet nem csinálok ilyet.
kár a bulitokért, úgy készültetek... na mostmár viszont le kell feküdnöm, holnap egyetem. pussz |
|
|
|
2010.02. 22. - 01:37:57
Létrehozva:
|
|
|
jujj hát nekem is mennem kéne - asszem betett ez a délutáni alvás és utána a kávé kombó. nem is vagyok még álmos, pedig ebből bajok lesznek XD
no megpróbálok még olvasni kicsit egyik holnapi órámra. hátha elálmosodok. jóccakát drága perverz manócskáim! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 06:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Normálisak vagytok? Usi, ez neked szól, korán reggel szívrohamot kaptam ezektől a képektől, hát ez a Dave komolyan... ez fog egyszer kicsinálni, esküszöm. A Lolcsival együtt halunk meg, de legalább majd egymás mellé temetnek el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ina nem lett rosszul, amikor visszanézte őket? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolom ájuldozott, hogy milyen pillanatokat kapott el már megint... na ő mákos! Én sosem fogok ilyen fotókat csinálni, de azért jó tudni milyen gépe van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Megjött a mix a dzsímélemre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Benn letöltöm majd. Hát igen, nem mindenkinek jönnek be a Kern mixek, pedig szerintem és szerinted meg csomó mindenki szerint nagyon királyak... no mindegy, a Lolcsinál nem próbálkozunk többet ilyen eksönnel. Edó, nem volt jó a buláj? Sajnálom, pedig nagyon készültetek rá! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem ez a kis "kiruccanás" hírtelen elhatározással jött, olvastam itt egy hirdetést, hogy kocsiba keresnek 2 főt, én jelentkeztem, aztán tudtam, hogy Kesik is jönne, felhívtam, mondta jön, gyorsan lestoppoltam a két helyet. Jegyünk egy Zoli nevű jegyüzér sráctól lesz, de nekünk nem tesz rá hasznot, tegnap beszéltem vele. Ő is olyan cuki manó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd helyszínen kapjuk meg őket. 70-79 euro a jegy így, nem is 120, pedig azzal számoltunk. Kocsi az céges, úgyhogy határ előtt telenyomjuk benzinnel, az 500 km-re elég kb. A maradékot kell kifizetni + szállás az 30 euro kb és az osztrák autópálya matrica + költőpénz. Összesen 2400 km-t fogunk megtenni, fincsi lesz! Mit meg nem teszek ezért a 3 pasiért, most meg megérdemelnék egy Meet and greet-et minimum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy a kutyik jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 07:00:59
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na sikerült jót csicsikálni.(most nem kellett a DM segítsége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Te jó ég mekkora találmány az orrcsepp.Kölcsönvettem a lányoméből egy kicsit met bedugult az orrom és így sikerült visszaaludnom amikor arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt. Most pedig visszaolvaslak titeket. Szia Vica, jó éjszakát! Nem, nem lámpatartó leszel, de fogsz látni dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode szóval azt akarod mondani,hogy valami mocskos kukkolót csinálsz belőlem a fick-edben aki kilesi,hogy szexelsz Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 07:11:34
Létrehozva:
|
|
|
reggelt drágáim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (kezdem egészen megkedvelni a koránkelést, csak redukálnom kéne hozzá a későn kelést, mert kicsit táskásak a szemeim tőle. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - meg úgy lenne jó, ha nem kéne órákra mennem mellette, hanem több időm maradna a malacságokra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
vica: örülök, hogy jól aludtál!!! akkor már jobban vagy? Angie: hát igen, sorozatgyilkosok vagyunk mind ezekkel a képekkel! XDDD kicsinálják az ember lányát, mi? XD hehe, én is mindig azt szoktam mondani, hogy egyszer kinyiffantanak ezek a pasik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát majd engem is mellétek lehet temetni vmi olyan sírfelirattal, hogy "Itt nyugszik Useless-girl, a Depeche Mode és a Fekete Sereg elhivatott tagja, kinek halálát Dave Gahan és Martin L. Gore szexisége okozta..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 07:19:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi.
Köszönöm kérdésed igen jobban vagyok,melegem van mint állat.Izzadok meg tüszkölök mint a fene. Edóka örülök,hogy jól van a kutyus és sajnálom,hogy nem volt jó a buli. Neonak üzenem,hogy lökött mert Lolát nem kell komolyan venni.Gyere gyakrabban mert hiányzol ám sereg kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Usi torkod,hogy van? |
|
|
|
![]() ![]() |