2400 Oldal V  « < 1127 1128 1129 1130 1131 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 21. - 22:47:19
Létrehozva: #22561

devotee

Angie: persze, átküldöm gmailedre mindjárt, csak épp nagy méretű Mart képeket kapok Inától! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megkérdeztem neked, canon PowerShot SX110IS géppel csinálta a képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja ez az "Essay writing" órám. Két ilyen órám van ebben a félévben. Az "Academic writing" a második. Az elsőn tizeniksz esszét írunk meg különböző témákból, a helyes érveléses felépítésre rámenve. A másikon meg a BA thesis (diplomamunka) megírására készítenek fel. Tod, hogy hogy épül fel, milyen részei vannak, hogyan tagold és öntsd végleges formába - persze nem írjuk meg mind a 30-40 akárhány oldalt, csak egy 7-8 oldalas kivonatot belőle, amit később majd ki tudunk bontani/bővíteni diplomamunkának. jó kis segítség, főleg ha a BA thesis témád már megvan és azzal kezdesz dolgozni Academic writingon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kernfusion mixek: nos, most azt kéne mondanom diplomatikusan, hogy hát nem mindenkinek jönnek be a mixek, vagy az ilyen típusú mixek, de... MIIII????? hát ez hogy lehet?!?!!?!

Lola: na majd legközelebb ha Caprit szobára viszed (vagy engem XD), akkor nyafogj egy kis PS-segítségért is - hehe, ne csak mindig a mocskos élvezeteknek élj! XDDD

Amúgy láttad Lolítám a füstölgően hot képeket, amiket a tegnapi konciról benyomtam az előző oldalon?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 21. - 22:57:12
Létrehozva: #22562

devotee

Köszi Usi! megvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóccakát Angie, hát.... most ha nem értessz félre, mondanám is, hogy a fene egyen meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ezt nagyon nagyon nagyon sok szeretettel.. imádlak.. micsoda mákos vagy, hogy már megint mész koncertre. Ez mennyi lesz? nem mintha megtehetném, tettem már félre pénzt, de mivel USA a cél, ezt nem engedhetem meg magamnak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szasz Lola!

Na ki volt Sotu buliban? és milyen volt? nem olvastam semmit, csak hogy megint ott volt a szakállas muksi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az beteg.. teljesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 21. - 23:01:47
Létrehozva: #22563

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 21. - 22:47:19) *
Kernfusion mixek: nos, most azt kéne mondanom diplomatikusan, hogy hát nem mindenkinek jönnek be a mixek, vagy az ilyen típusú mixek, de... MIIII????? hát ez hogy lehet?!?!!?!

Lola: na majd legközelebb ha Caprit szobára viszed (vagy engem XD), akkor nyafogj egy kis PS-segítségért is - hehe, ne csak mindig a mocskos élvezeteknek élj! XDDD

Amúgy láttad Lolítám a füstölgően hot képeket, amiket a tegnapi konciról benyomtam az előző oldalon?

hát ööö
én vagyok az a lúzer, akinek nem jönnek be. de nagyon nem. konkrétan szenvedtem tőlük... pedig vannak mixek, amik tetszenek. de ezek nem. hova bújjak? vagy csak simán lépjek ki az összes fórumról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

oké, na, már le is szerződtettem Caprit mesteremnek. mert hát oké hogy összedobtam azt a ranket ma, ami sztem is jó lett, de azon a világon semmi extra nincs. oké, nem is akartam, mert szeretem a minimalt, de azért nagyon érzem hogy semmihez nem értek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na, majd!

a képeket láttam, de hát izé, most csak egyet mentettem le. már egészen emelkedett az ingerküszöböm, nem találtam olyan bugyirobbantónak a többit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 21. - 23:19:39
Létrehozva: #22564

devotee

Edó: szívesen.

Lola: szenvedtél tőlük?!?!?! no hát annyira azért nem lehetnek rosszak! no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja kerestem ma a Clean mixed, de abban az adagban, amit lehoztam Szegedre a gyűjteményemből, nem volt benne. Majd még keresgélek, okszi?

Angie: ment a BC mix gmailedre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 21. - 23:28:29
Létrehozva: #22565

devotee

UHHH még több RAH-os kép Inától................. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3577.jpg)

hmmm... a kis édes kócis-izzadt haja... AHHH!!!! de beletúrnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3774.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3793.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/c79ea272.jpg)

Uhhhh kivetítőn Dave hát-tetkója................. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3810.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3813.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3817.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3826.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3835.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 21. - 23:30:03
Létrehozva: #22566

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 21. - 23:19:39) *
Lola: szenvedtél tőlük?!?!?! no hát annyira azért nem lehetnek rosszak! no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja kerestem ma a Clean mixed, de abban az adagban, amit lehoztam Szegedre a gyűjteményemből, nem volt benne. Majd még keresgélek, okszi?

hát na, el vagyok én cseszve, de nekem ez nem jön be sajna. evvan. ha viszont azt a Clean mixet megtalálod, azt örömmel várom. na az olyan mixeket szeretem! kifordítja, más nézőpontba teszi a dalt, egészen izgalmas lesz tőle. ezek amixek, amiket ma kaptam, nekem azért nem tetszenek, mert megerőszakolják a dalokat. de ez csak az én véleményem. cuppancs azért Angienak amiért átküldözgette, meg is köszöntem neki is, meg neked is meg fogom ha áttolod azt a Cleant.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 21. - 23:41:29
Létrehozva: #22567

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 21. - 23:28:29) *
UHHH még több RAH-os kép Inától................. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hmmm... a kis édes kócis-izzadt haja... AHHH!!!! de beletúrnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uhhhh kivetítőn Dave hát-tetkója................. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

na EZEK a bugyirobbantós képek!!!! aaarghhh!!!!
hátra akarom simítani a haját neki, meg én akarok lenni a boxere. meg az izzadságcseppek a testén, de legeslegjobban a tetoválásod szeretnék lenni, Dave, drága napfényem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 21. - 23:49:51
Létrehozva: #22568

devotee

HA megtalálom... :S pedig TUDOM, hogy megvan valahol!!!! (ez marha bosszantó tud lenni!!!)

OH YEAH BABYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) *csorog a nyála meg mindene*

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3851.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3852.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3875.jpg)

Ohhhh hellllooo Sir Lefty!!!!! *dorombbbbb-dorombbbb-doroooooooooooommmmbbb*
(és most tényleg feldoromboltam ezen kép láttán!!!)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3878.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/IMG_3889.jpg)

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20London%20Royal%20Albert%20Hall%202010/f09abf38.jpg)

MEGHALTAM!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 22. - 00:04:46
Létrehozva: #22569

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 21. - 23:49:51) *

engem ez a pasi tesz a sírba. hát összeszorul a szívem egy-egy ilyen napfényes-csillagporos mosolyától!!! meg ezektől a mocskosul önelégült fejeitől.
aztán meg: milyen jól néznek ki ötből négyen!!! komolyan, mindenki tök csinos, Christiannak imádom a bakancsát, a Gordeno meg akkor is bejön, ha meleg, ha nem. csak Andy ilyen kis pohos. a bélgép. azért puszi neki is. csak olyan mint a télapó a krampuszok mellett. :evil smile:
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 22. - 00:17:49
Létrehozva: #22570

devotee

Huhh... Martin milyen izmos már... egyre izmosabb... hát mit szed ez az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Gordeno meleg? nem is tudtam... ehhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 22. - 00:21:39
Létrehozva: #22571

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 22. - 00:17:49) *
Huhh... Martin milyen izmos már... egyre izmosabb... hát mit szed ez az ember (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Gordeno meleg? nem is tudtam... ehhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mindketten olyan kis csinosak, meg edzettek. ügyesek, puszit nekik a növekvő izmaikra!

én sem tudtam hogy a Gordeno meleg, Usi mondta valamelyik nap. kár, mert elég jó pasi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

mizujs, Edóm, drágám, hogy alakult a bulitok? jobban vagy már amúgy? kutyler?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 22. - 00:36:58
Létrehozva: #22572

devotee

én úgy hallottam, hogy kancsóka a szentem, de lehet kamu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok mindent hall az ember itt-ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hát igen, engem is a sírba tesznek az édes tündérbogyók! egyébként azt néztem hogy mintha Chris és Peter is fogyott volna a SOTU film óta - mondjuk nem csoda, hosszú a turné. Mart meg... uhhh egyre jobb! Megőrülök most érte is!!! Egyébként pont ma hogy Angie-nek szurkáltuk be a PTA-s képeket akkora volt a kontraszt számomra az akkori és a mostani csúcsmacsó Mart között, hogy csak lestem hogy GIGAWOW! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 22. - 00:42:32
Létrehozva: #22573

devotee

Buli nagy sapka szar lett... én 10-ig sminkeltem, de lehet még tovább, nagyon nagyon elfáradtam. A sminkek jók lettek, mindenki el volt ájulva tőle. Én éjjel egykor hazajöttem. Nem tetszett a zene, nem izlett semmi, nem tudtam még táncolni sem. Úgyhogy éjjel fél kettőkor már a zuhany alatt álltam,hajat mostam. Kutymag most ma jól van... Tegnap éjjel mondjuk megint sokat voltunk csurizni, reggel már Évus keltett, hogy ne ijedjek meg, kiviszi a kutyát, én csak aludjak, alig aludtam. Mert ugye nálam este Lady's night volt, dvd-ztünk. Megnéztük a férj, és férjet, nagyon angyon jó volt, aztán meg a Miss Pottert is. Na az is nagoyn tetszett, éjjel fél 3-kor nyomtuk ki a dvd-t. Képzeljétek, kaptam valami csodaszert, ami étvágygerjesztő hatású, az a neve, hogy verti D.m.g. liquid, és direkt daganatos állatoknak adják, mondjuk kibaszott drága. Szóval tegnap kezdtem el adni neki, ma már 3x vacsizott a lelkem, és még a száraz tápot is megette.. úgyhogy ez a szer nagyon nagoy jóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te voltál bulizni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 22. - 00:51:29
Létrehozva: #22574

devotee

Na lányok, látom elmentetek alukálni, jóccakát mindenkinek!

Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 22. - 01:16:21
Létrehozva: #22575

devotee

nem buliztam, barátokkal beültünk dumálni. túledzettem magam a kondiban és eléggé rosszul voltam. még éjjel is szaladt a szívem, megerőltettem. többet nem csinálok ilyet.
kár a bulitokért, úgy készültetek...

na mostmár viszont le kell feküdnöm, holnap egyetem.

pussz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 22. - 01:37:57
Létrehozva: #22576

devotee

jujj hát nekem is mennem kéne - asszem betett ez a délutáni alvás és utána a kávé kombó. nem is vagyok még álmos, pedig ebből bajok lesznek XD
no megpróbálok még olvasni kicsit egyik holnapi órámra. hátha elálmosodok.
jóccakát drága perverz manócskáim! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 06:32:34
Létrehozva: #22577

devotee

Jó reggelt!

Normálisak vagytok? Usi, ez neked szól, korán reggel szívrohamot kaptam ezektől a képektől, hát ez a Dave komolyan... ez fog egyszer kicsinálni, esküszöm. A Lolcsival együtt halunk meg, de legalább majd egymás mellé temetnek el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ina nem lett rosszul, amikor visszanézte őket? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolom ájuldozott, hogy milyen pillanatokat kapott el már megint... na ő mákos! Én sosem fogok ilyen fotókat csinálni, de azért jó tudni milyen gépe van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX!

Megjött a mix a dzsímélemre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Benn letöltöm majd. Hát igen, nem mindenkinek jönnek be a Kern mixek, pedig szerintem és szerinted meg csomó mindenki szerint nagyon királyak... no mindegy, a Lolcsinál nem próbálkozunk többet ilyen eksönnel.

Edó, nem volt jó a buláj? Sajnálom, pedig nagyon készültetek rá! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem ez a kis "kiruccanás" hírtelen elhatározással jött, olvastam itt egy hirdetést, hogy kocsiba keresnek 2 főt, én jelentkeztem, aztán tudtam, hogy Kesik is jönne, felhívtam, mondta jön, gyorsan lestoppoltam a két helyet. Jegyünk egy Zoli nevű jegyüzér sráctól lesz, de nekünk nem tesz rá hasznot, tegnap beszéltem vele. Ő is olyan cuki manó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd helyszínen kapjuk meg őket. 70-79 euro a jegy így, nem is 120, pedig azzal számoltunk. Kocsi az céges, úgyhogy határ előtt telenyomjuk benzinnel, az 500 km-re elég kb. A maradékot kell kifizetni + szállás az 30 euro kb és az osztrák autópálya matrica + költőpénz. Összesen 2400 km-t fogunk megtenni, fincsi lesz! Mit meg nem teszek ezért a 3 pasiért, most meg megérdemelnék egy Meet and greet-et minimum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy a kutyik jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 07:00:59
Létrehozva: #22578

devotee

Jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na sikerült jót csicsikálni.(most nem kellett a DM segítsége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Te jó ég mekkora találmány az orrcsepp.Kölcsönvettem a lányoméből egy kicsit met bedugult az orrom és így sikerült visszaaludnom amikor arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt.

Most pedig visszaolvaslak titeket.

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 21. - 18:47:45) *
Szia Vica, jó éjszakát!

Nem, nem lámpatartó leszel, de fogsz látni dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode szóval azt akarod mondani,hogy valami mocskos kukkolót csinálsz belőlem a fick-edben aki kilesi,hogy szexelsz Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 22. - 07:11:34
Létrehozva: #22579

devotee

reggelt drágáim! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (kezdem egészen megkedvelni a koránkelést, csak redukálnom kéne hozzá a későn kelést, mert kicsit táskásak a szemeim tőle. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - meg úgy lenne jó, ha nem kéne órákra mennem mellette, hanem több időm maradna a malacságokra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

vica: örülök, hogy jól aludtál!!! akkor már jobban vagy?

Angie: hát igen, sorozatgyilkosok vagyunk mind ezekkel a képekkel! XDDD kicsinálják az ember lányát, mi? XD hehe, én is mindig azt szoktam mondani, hogy egyszer kinyiffantanak ezek a pasik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát majd engem is mellétek lehet temetni vmi olyan sírfelirattal, hogy "Itt nyugszik Useless-girl, a Depeche Mode és a Fekete Sereg elhivatott tagja, kinek halálát Dave Gahan és Martin L. Gore szexisége okozta..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 07:19:32
Létrehozva: #22580

devotee

Szia Usi.

Köszönöm kérdésed igen jobban vagyok,melegem van mint állat.Izzadok meg tüszkölök mint a fene.

Edóka örülök,hogy jól van a kutyus és sajnálom,hogy nem volt jó a buli.

Neonak üzenem,hogy lökött mert Lolát nem kell komolyan venni.Gyere gyakrabban mert hiányzol ám sereg kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja Usi torkod,hogy van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1127 1128 1129 1130 1131 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
35 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (35 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: