![]() ![]() |
2010.02. 22. - 07:24:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: nagyjából megvan. csak picit érzem a manduláimat, de nem vészes. nem kamar meg ilyenek csak úgy érzem hogy vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 22. - 07:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt Csajok!
Mi történt a hétvégén? Megyek másik abalkba is visszaolvasni. Ha győzöm azt a 30 oldalt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 07:50:48
Létrehozva:
|
|
|
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD
(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png) |
|
|
|
2010.02. 22. - 08:00:57
Létrehozva:
|
|
|
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png) XDXDXDXD Te már korán reggel nagggggggggyon kész vagy! |
|
|
|
2010.02. 22. - 08:03:22
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: miért?!?!?! ez az élet egyik NAGY kérdése, ami már évek óta foglalkoztat!!! XDDDDDD
amúgy itt mindenki csinálhat magának ilyeneket, csak magyarnál nem szabad használni semmiféle ékezetet (ezért hiányos az én szövegem is). http://atom.smasher.org/error/gallery/ |
|
|
|
2010.02. 22. - 08:24:40
Létrehozva:
|
|
|
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png) Hehe Usi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: nagyjából megvan. csak picit érzem a manduláimat, de nem vészes. nem kamar meg ilyenek csak úgy érzem hogy vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akkor jó ha nem annyira vészes. nekem meg még a szívverésem is DM-es. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb 101-et vert egy perc alatt.(ahhoz képest,hogy a normál szívverés 72) Még a végén szívrohamot kapok.Lehet el kéne mennem az orvoshoz.Nem szeretném 31 évesen feldobni a talpam ha nagyon nem muszály.Jöhetnétek a temetésemre. Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 08:49:51
Létrehozva:
|
|
|
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png) Ez nagyon nagy! Te tényleg tömeggyilkos vagy, komolyan, és tetszik a sírfelirat, lehetne közös, mindenkit egy helyre és ez álljon csak rajta, meg hogy hány rajongó fekszik ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hú, na ez már nagyon fekete humor, de mi ezt bírjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt Vica és Trixx! Vicus, örülök, hogy tudtál aludni, nekem minden reggel fáj a torkom, de aztán bejáratom és nincs vele gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 08:50:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor menj csak a dokihoz Vica, nehogy vmi gáz legyen belőle!!!
|
|
|
|
2010.02. 22. - 09:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Hová lett a reggeli tömeg? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 22. - 09:56:27
Létrehozva:
|
|
|
én még itt vagyok cirka fél 12-ig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MYM-en terrorizáljuk egymást XD |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:02:20
Létrehozva:
|
|
|
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png) wááááááááááááá, te egy állat vaaaaaaaaaaagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sírfelirat meg legyen úgy: Itt nyugszik Lola, művészi szórakoztatószemélyzet és fanatikus, elvitte a vágy és a kielégíthetetlenség Dave Gahan hasfala és feneke iránt |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:04:59
Létrehozva:
|
|
|
én még itt vagyok cirka fél 12-ig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MYM-en terrorizáljuk egymást XD Na, értem, akkor most angolul perverzkedtek, jó nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) wááááááááááááá, te egy állat vaaaaaaaaaaagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a sírfelirat meg legyen úgy: Itt nyugszik Lola, művészi szórakoztatószemélyzet és fanatikus, elvitte a vágy és a kielégíthetetlenség Dave Gahan hasfala és feneke iránt Ez sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:07:24
Létrehozva:
|
|
|
Na, értem, akkor most angolul perverzkedtek, jó nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) há' mér? gyere te is. a munkaidőben való fórumozás angolul is csak olyan mint magyarul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na de én csak azért vagyok itt amúgy mert bombariadó van az egyetemen. már másodjára az elmúlt 3 hét alatt... és egyig lezárták az összes épületet. én meg hiába keltem korán meg készültem el, mert visszaküldtek a koliajtóból... na mindegy. egyig freedom |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:10:11
Létrehozva:
|
|
|
há' mér? gyere te is. a munkaidőben való fórumozás angolul is csak olyan mint magyarul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na de én csak azért vagyok itt amúgy mert bombariadó van az egyetemen. már másodjára az elmúlt 3 hét alatt... és egyig lezárták az összes épületet. én meg hiába keltem korán meg készültem el, mert visszaküldtek a koliajtóból... na mindegy. egyig freedom De én olyan béna vagyok angolból ilyen perverzkedéshez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bombariadó? Biztos valaki nagyon ráér ezzel szórakozni... |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: dehogy vagy béna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak lesd hogy milyen kifejezéseket használnak a többiek meg ott a sztaki szótár XD én is úgy nyomom XD (na jó, azért nekem már általában magamtól jön a dolog XD)
Lola: az angol verziója jobb a hibaüzinek - felraktam MYM-re is az Open Portfolio topikba XD Nem rossz a te sírfeliratod se! XDDD |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:14:01
Létrehozva:
|
|
|
De én olyan béna vagyok angolból ilyen perverzkedéshez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bombariadó? Biztos valaki nagyon ráér ezzel szórakozni... ugyanmár! kb 15 szóból áll a perverzió szótára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá, bombariadó... valaki beszart a vizsgájától, gondolom. köcccsög jaaj, sztaki az én pásztorom, nem szűkölködöm... |
|
|
|
2010.02. 22. - 10:29:42
Létrehozva:
|
|
|
na mivan, már emgint mit mondtam hogy mindenki eltűnt?
|
|
|
|
2010.02. 22. - 10:57:42
Létrehozva:
|
|
|
bocs, közben hívtak külföldről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
most meg lassan el kell kezdenem készülődni órákra. fákkk de nincs kedvem!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 11:16:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor menj csak a dokihoz Vica, nehogy vmi gáz legyen belőle!!! Már látom előre mi történik ha elmegyek a házi doktor nénihez.Vérvétel aztán az egyik pajzsmirigy eredményem egy kicsivel eltér a normálistól úgyhogy javasolja menjek endokrinológiára ahol majd adnak valami nyamvadt gyógyszert.(bár nem lennék odáig a boldogságtól ha gyógyszerekkel tömködnének)Csak hogy nem jutok el az endokrinológiára mert hiába akarnék időpontot kérni egyszerűen nem veszik fel a telefont.Én pedig nem megyek el ezért a kórházhoz,hogy időpontot kérjek.Vegyék fel azt a rohadt telefont. Ha már a sír feliratokról beszéltetek én ismerek olyan emberkét a rokonaim között aki nagy örömmel olvasgatná a temetőbe a sírfeliratomat.Ezt komolyan mondom nem humorból. Lola bomba riadó a suliban...de ráér valaki ilyennel szórakozni. |
|
|
|
2010.02. 22. - 11:20:08
Létrehozva:
|
|
|
addig jó míg csak szórakoznak a bombariadóval.
nekem utoljára általánosban volt ilyen élményem. meg középsuliban 2x gyakorlat asszem. na mentem, majd este leszek. pápá Sereg! |
|
|
|
![]() ![]() |