2400 Oldal V  « < 1129 1130 1131 1132 1133 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 22. - 11:47:57
Létrehozva: #22601

devotee

Én vagyok, csak közben lett munkám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg volt a postás, hozott nekem két cd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Arik vagytok csajok, majd belejövök ebbe az angol perverzkedésbe is, remélem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vicus, ez nagyon nagy tortúrának tűnik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 11:52:59
Létrehozva: #22602

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 22. - 11:47:57) *
Én vagyok, csak közben lett munkám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg volt a postás, hozott nekem két cd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Arik vagytok csajok, majd belejövök ebbe az angol perverzkedésbe is, remélem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vicus, ez nagyon nagy tortúrának tűnik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az Angie ezért is nem foglalkoztam vele máskor sem amikor felmerült ez a probléma.A második vérvétel után meg azt mondta a háziorvos,hogy nem is kell menni sehova mert nem vészes az eltérés.
Ja és az a poén,hogy pajzsmiriggyel kapcsolatos vérvételt egy évben csak kettőt támogat a tb.Jó mi?

Milyen cd-ket kaptál?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 12:00:42
Létrehozva: #22603

devotee

ja Angie van ám még PTA-s képeim.Olyanok amik annak a lemeznek a filmjéről vannak leszedve,hogy hogy készült a PTA.Remélem érted?Nem vagyok valami értelmes hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pl.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  normal_1.jpg ( 14.73K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  normal_3.jpg ( 18.81K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 12:30:09
Létrehozva: #22604

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 22. - 11:52:59) *
Az Angie ezért is nem foglalkoztam vele máskor sem amikor felmerült ez a probléma.A második vérvétel után meg azt mondta a háziorvos,hogy nem is kell menni sehova mert nem vészes az eltérés.
Ja és az a poén,hogy pajzsmiriggyel kapcsolatos vérvételt egy évben csak kettőt támogat a tb.Jó mi?

Milyen cd-ket kaptál?

Na igen, ilyen mikor az ember feleslegesen futja a köröket... A TB-t én értem, dolgoztam benne 3 évig, tudom, hogy elég szűkös a költségvetése és nem jóléti intézmény, persze vannak benne logikátlanságok, de itthon ez van, már az is csoda, hogy 2 alkalom ingyenes...

Recoil - Subhuman
DM - Only when I lose myself (usa kislemez, szürke borítós)

Idézet (vicuska @ 2010.02. 22. - 12:00:42) *
ja Angie van ám még PTA-s képeim.Olyanok amik annak a lemeznek a filmjéről vannak leszedve,hogy hogy készült a PTA.Remélem érted?Nem vagyok valami értelmes hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pl.

De én értem, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 13:28:30
Létrehozva: #22605

devotee

Angie értem én is a TB-t,hogy szűkös az anyagi keret csak mondjuk tételezzük fel,hogy valakinek sűrűbb ellenőrzésre lenne szüksége akkor mi van.A zsebéből kell kifizetnie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

No akkor még pár kép.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  normal_4.jpg ( 15.19K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_5.jpg ( 17.11K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  normal_6.jpg ( 15.18K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_8.jpg ( 20.12K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  normal_9.jpg ( 18.94K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_10.jpg ( 24.86K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_11.jpg ( 16.95K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_13.jpg ( 13.56K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  normal_14.jpg ( 18.7K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_18.jpg ( 16.68K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_23.jpg ( 19.99K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  normal_21.jpg ( 16.83K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  normal_7.jpg ( 14.82K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_17.jpg ( 13.1K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_19.jpg ( 19.11K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_22.jpg ( 16.41K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  normal_24.jpg ( 15.42K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_27.jpg ( 18.2K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 14:24:19
Létrehozva: #22606

devotee

.....és csak mert egy önző dög vagyok és tetszik a PM-es Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Dave_01.jpg ( 10.97K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  Dave_16.jpg ( 47.99K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  Dave_02.jpg ( 12K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  Dave_09.jpg ( 27.31K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  normal_portrait.jpg ( 18.29K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 22. - 14:51:05
Létrehozva: #22607

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 21. - 22:40:52) *
halihő!!!

te Neo! vagy bárki, amikor látja, akkor neki üzenem: TE TELJESEN HÜLYE VAGY??????? HELYESEBBEN: TE TELJESEN HÜLYE VAGY. komolyan. mikor küldtelek el? és hogyan? mert valahogy úgy érzem, komolyan vettél valamit, amit nem kellett volna. és mivel nálam nem kell általában komolyan venni a dolgokat, így kezdek kételkedni a szellemi képességeidben. MÁRPEDIG ÉN CSAK OKOS FÉRFIAKKAL ÁLLOK SZÓBA! és ne hisztizzél nekem, mert még a kukikeménységet is megkérdőjelezem... és ha ezt mindet megint komolyan veszed, és nem képzelsz minden szavam mögé egy szmájlit, akkor nem tudok rajtad segíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig megjött a dvd amit küldtél és épp körbe akartalak nyalni érte, de hát így... ejnye

Angie, basszus... hát nem vagy semmi.

és még annyit szeretnék mondani, hogy: VALAKI TANÍTSON MEG PHOTOSHOPPOLNIIIIII!!!!!!!

ööö... más nincs. ma sétáltam naaagyot a napsütéses-szeles-csodás Budapesten

Őőőőőő... szia drága Lolácska! Akkor nem szó szerint de idézlek:

"Menj a fenébe te nyálcsorgató szexmániás puncivadász cukros bácsi!"

Ezt arra írtad hogy "ÁLLÍTÓLAG" udvarolgattam a távollétedben Vicusnak! Amit természetesen MINDENKI nagyon szépen meg is erősített! Mellesleg ezt a kukikeménység dolgot úgy érzem valahogy be kell bizonyítanom hogy a folt ami rám esett nehogy rajtam maradjon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, és asszem itt mindenki szexmániás! Vagy tévedek????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 22. - 14:56:32
Létrehozva: #22608

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 22. - 07:19:32) *
Szia Usi.

Köszönöm kérdésed igen jobban vagyok,melegem van mint állat.Izzadok meg tüszkölök mint a fene.

Edóka örülök,hogy jól van a kutyus és sajnálom,hogy nem volt jó a buli.

Neonak üzenem,hogy lökött mert Lolát nem kell komolyan venni.Gyere gyakrabban mert hiányzol ám sereg kan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja Usi torkod,hogy van?

Szia Vicuska! Nem elég hogy itten mindenki bizonygatta Lolácskának hogy én mennyit udvaroltam neked, Te még rátettél egy lapáttal és a privát üzeneteinkről is elkezdtél beszélni, ami kizárólag normális szexmentes jellegű üzenetek voltak. Na de mindegy, majd benézek sűrűbben is ha már ennyire hiányoltok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 15:13:49
Létrehozva: #22609

devotee

Vica, köszönöm a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 22. - 14:51:05) *
Őőőőőő... szia drága Lolácska! Akkor nem szó szerint de idézlek:

"Menj a fenébe te nyálcsorgató szexmániás puncivadász cukros bácsi!"

Ezt arra írtad hogy "ÁLLÍTÓLAG" udvarolgattam a távollétedben Vicusnak! Amit természetesen MINDENKI nagyon szépen meg is erősített! Mellesleg ezt a kukikeménység dolgot úgy érzem valahogy be kell bizonyítanom hogy a folt ami rám esett nehogy rajtam maradjon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, és asszem itt mindenki szexmániás! Vagy tévedek????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tévedsz, itt mindenki a velejéig romlott, szexmániás liba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy üdv!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 22. - 15:27:51
Létrehozva: #22610

devotee

Jesszusisten... erre nem tudok mit mondani!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 15:30:53
Létrehozva: #22611

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 22. - 15:27:51) *
Jesszusisten... erre nem tudok mit mondani!

Mire? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 22. - 15:38:39
Létrehozva: #22612

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 22. - 15:13:49) *
Vica, köszönöm a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tévedsz, itt mindenki a velejéig romlott, szexmániás liba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy üdv!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

IIIIIIIIIIIIIIgen én vállalom! Csak a libát nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Üdv tőlem is, én is hiányoltalak!

Ja, pussz mindenkinek, ma sok volt a meló, de este bepótolom! Már nagyon hiányzik egy kis kapucínerezés!!!!!! Vagy egy nagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 15:43:37
Létrehozva: #22613

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.02. 22. - 15:38:39) *
IIIIIIIIIIIIIIgen én vállalom! Csak a libát nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Üdv tőlem is, én is hiányoltalak!

Ja, pussz mindenkinek, ma sok volt a meló, de este bepótolom! Már nagyon hiányzik egy kis kapucínerezés!!!!!! Vagy egy nagy!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poénnak szántam, remélem nem sértődik meg senki sem!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol jártál ilyen sokáig? Most aztán lesz mit bepótolnod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 22. - 15:51:08
Létrehozva: #22614

devotee

Jaaa.. Angie... nem, dehogy.. nem a te beszólásodra mondtam, hanem hogy Neo mit össze szenved. Hogy ki mit mondott, meg egyebek ... ennyi volt a reakcióm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem mondtam még senkinek mit álmodtam.. Martin Dave... Martin fekete bőr tangában állt a szinpadon.. minden bőr volt rajta... nagyon komoly szerelése volt, a tarajos sapija is bőr volt. Dave meg nagyon csúnyán nézett ráém... de tényleg nagyon nagyon
Első sorban álltam, és gondoltam, megpróbálok a szemébe nézni. siokerült is, de ő visszanézett.. visszakapta a pillantását rám, és szinte ez volt a szemében... Mit merészelsz... baszki.. úgy megijedtem álmomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.02. 22. - 15:56:07
Létrehozva: #22615

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 22. - 15:51:08) *
Jaaa.. Angie... nem, dehogy.. nem a te beszólásodra mondtam, hanem hogy Neo mit össze szenved. Hogy ki mit mondott, meg egyebek ... ennyi volt a reakcióm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem mondtam még senkinek mit álmodtam.. Martin Dave... Martin fekete bőr tangában állt a szinpadon.. minden bőr volt rajta... nagyon komoly szerelése volt, a tarajos sapija is bőr volt. Dave meg nagyon csúnyán nézett ráém... de tényleg nagyon nagyon
Első sorban álltam, és gondoltam, megpróbálok a szemébe nézni. siokerült is, de ő visszanézett.. visszakapta a pillantását rám, és szinte ez volt a szemében... Mit merészelsz... baszki.. úgy megijedtem álmomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hiiiiiiiiiiiij Edó jó kis álom!
Dave féltékeny volt rád mert stírölted Martinkát? He-he. Bőrtanga mi? Azt nagyon bírnánk! Nyami!

Ange: Vettem a ponént ne izgulj! Nem vagyok sértődős. XDXDXD
A hétvégén minden mást csináltam: takarítás, főzés, DVD-zés, olvasás.
Meg az uram beteg volt, Őt ápolgattam.

Most megyek haza, onnan folytatom. Pááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 22. - 16:15:53
Létrehozva: #22616

devotee

Jól van akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már azt hittem valakit megbántottam!
Én suliba megyek, de nincs kedvem ma hozzá.... Lefoglaltam a szállást Düsseldorfba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 22. - 16:27:07
Létrehozva: #22617

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 22. - 07:00:59) *
Jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na sikerült jót csicsikálni.(most nem kellett a DM segítsége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Te jó ég mekkora találmány az orrcsepp.Kölcsönvettem a lányoméből egy kicsit met bedugult az orrom és így sikerült visszaaludnom amikor arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt.

Most pedig visszaolvaslak titeket.

Mode szóval azt akarod mondani,hogy valami mocskos kukkolót csinálsz belőlem a fick-edben aki kilesi,hogy szexelsz Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát azt még nem, először csak kilesel minket, de utána lehet, hogy beleviszek olyat is, ahol azt látsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 22. - 07:50:48) *
ah-ah-ah-ahhhhh hahahahahahaha! XD na besokallt a laptopom a sok Dave-képtől!!! XDDDD

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/ErrorMessage-hun.png)

Ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 22. - 16:36:41
Létrehozva: #22618

devotee

RAH-s képek... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 22. - 17:15:22
Létrehozva: #22619

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 22. - 14:56:32) *
Szia Vicuska! Nem elég hogy itten mindenki bizonygatta Lolácskának hogy én mennyit udvaroltam neked, Te még rátettél egy lapáttal és a privát üzeneteinkről is elkezdtél beszélni, ami kizárólag normális szexmentes jellegű üzenetek voltak. Na de mindegy, majd benézek sűrűbben is ha már ennyire hiányoltok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Neo.
Amikor ment a poénkodás,hogy udvaroltál nekem ha jól emlékszem valaki megjegyezte,hogy nem csak nekem hanem úgy általában mindegyik csajnak szoktál itt udvarolni.
Én csak folytattam a poénkodást amit a többiek elkezdtek.Különben azt hiszem mondtam,hogy nem volt a privát üzenetekben semmi olyan amikor valaki rákérdezett.Most már mindegy.Nem gondoltam,hogy ezzel megsértelek.Elnézést kérek.
Nekem úgy tünt ha megy a viccelődés azt mindenki veszi de most már lassan nem merek mondani semmit mert nem tudom kinek sértő és kinek nem.
És igen hiányzol a csapatból úgyhogy gyere gyakrabban.

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 22. - 16:27:07) *
Hát azt még nem, először csak kilesel minket, de utána lehet, hogy beleviszek olyat is, ahol azt látsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jesszus Mode inkább ne ha kérhetném.Nem vagyok leskelődő fajta. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 22. - 17:18:02
Létrehozva: #22620

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 22. - 17:15:22) *
Szia Neo.
Amikor ment a poénkodás,hogy udvaroltál nekem ha jól emlékszem valaki megjegyezte,hogy nem csak nekem hanem úgy általában mindegyik csajnak szoktál itt udvarolni.
Én csak folytattam a poénkodást amit a többiek elkezdtek.Különben azt hiszem mondtam,hogy nem volt a privát üzenetekben semmi olyan amikor valaki rákérdezett.Most már mindegy.Nem gondoltam,hogy ezzel megsértelek.Elnézést kérek.
Nekem úgy tünt ha megy a viccelődés azt mindenki veszi de most már lassan nem merek mondani semmit mert nem tudom kinek sértő és kinek nem.
És igen hiányzol a csapatból úgyhogy gyere gyakrabban.

Jesszus Mode inkább ne ha kérhetném.Nem vagyok leskelődő fajta. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Oké, akkor nem lesz semmi olyan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudnám már belevinni, mert a hotelig csak nem követhetnél minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont van benne más, majd ha elolvasod, eldöntöd, hogy maradhat-e vagy sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1129 1130 1131 1132 1133 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
32 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (32 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: