![]() ![]() |
2010.02. 22. - 17:23:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica, köszönöm a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tévedsz, itt mindenki a velejéig romlott, szexmániás liba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy üdv!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie szivesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaa szexmániásak vagyunk és romlottak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és perverzek. Jaaa.. Angie... nem, dehogy.. nem a te beszólásodra mondtam, hanem hogy Neo mit össze szenved. Hogy ki mit mondott, meg egyebek ... ennyi volt a reakcióm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mondtam még senkinek mit álmodtam.. Martin Dave... Martin fekete bőr tangában állt a szinpadon.. minden bőr volt rajta... nagyon komoly szerelése volt, a tarajos sapija is bőr volt. Dave meg nagyon csúnyán nézett ráém... de tényleg nagyon nagyon Első sorban álltam, és gondoltam, megpróbálok a szemébe nézni. siokerült is, de ő visszanézett.. visszakapta a pillantását rám, és szinte ez volt a szemében... Mit merészelsz... baszki.. úgy megijedtem álmomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh Edóka micsoda álom. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oké, akkor nem lesz semmi olyan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudnám már belevinni, mert a hotelig csak nem követhetnél minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont van benne más, majd ha elolvasod, eldöntöd, hogy maradhat-e vagy sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Mode csak kukkolót ne csinálj belőlem kérlek. Inkább hozz össze Dave-el a fickben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie szivesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaa szexmániásak vagyunk és romlottak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és perverzek. Uh Edóka micsoda álom. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oké Mode csak kukkolót ne csinálj belőlem kérlek. Inkább hozz össze Dave-el a fickben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kukkoló semmiképp nem leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az is lesz majd egy másikban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:28:54
Létrehozva:
|
|
|
kukkoló semmiképp nem leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az is lesz majd egy másikban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe komolyan? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:34:19
Létrehozva:
|
|
|
Oké akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe komolyan? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hát mondtam, hogy írok egy olyat, ahol összejöttök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:36:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 17:39:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 17:41:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát lehet, hogy már alapból a felesége leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te jó égggg.Hm....ahogy gondolod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na erre kiváncsi leszek. És,hogy jövünk össze? |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:43:07
Létrehozva:
|
|
|
Te jó égggg.Hm....ahogy gondolod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na erre kiváncsi leszek. Már vannak ötleteim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj mi jutott eszembe...fényképeztem valamit aminek a Martin imádók örülni fognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt felpakolom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:45:22
Létrehozva:
|
|
|
Már vannak ötleteim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj mi jutott eszembe...fényképeztem valamit aminek a Martin imádók örülni fognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt felpakolom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha a fantáziádra gondolok el tudom képzelni milyen ötleteid lehetnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:46:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na íme a kedves Martin Gore rajongók örömére..XDD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 22. - 17:49:47
Létrehozva:
|
|
|
hehehe de lökött vagy Mode. Anacondás képet nem akarsz felrakni?Vagy Magnumosat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:50:31
Létrehozva:
|
|
|
egy-két kapucíner (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jelentem, suliban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És rettentő szarul érzem magam. |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:52:56
Létrehozva:
|
|
|
egy-két kapucíner (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jelentem, suliban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És rettentő szarul érzem magam. Mi a baj Angie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:54:51
Létrehozva:
|
|
|
Mi a baj Angie? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szédülök, meg fáj a búrám. Biztos a melegfront. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 17:57:37
Létrehozva:
|
|
|
Szédülök, meg fáj a búrám. Biztos a melegfront. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szegényke,jobbulást. Én meg egész tüsszögök és fújom az orrom.Már kezd pirosodni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 18:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Szegényke,jobbulást. Én meg egész tüsszögök és fújom az orrom.Már kezd pirosodni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi! Ó, az olyan rossz, amikor ki van dörzsölődve, én kenni szoktam orrkenőccsel. Jobbulást neked is! |
|
|
|
2010.02. 22. - 18:03:10
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is fáj a fejem picit..:S
Nyáron lesz magnumos is Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most mennem kell, legyetek jók!! Írom a fixket. Pápáá |
|
|
|
2010.02. 22. - 18:05:14
Létrehozva:
|
|
|
Köszi! Ó, az olyan rossz, amikor ki van dörzsölődve, én kenni szoktam orrkenőccsel. Jobbulást neked is! Köszönöm. Orrkenőcs?Milyen? Nekem is fáj a fejem picit..:S Nyáron lesz magnumos is Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most mennem kell, legyetek jók!! Írom a fixket. Pápáá Jobbulást a fejednek. Pááá irjál csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 18:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa.. Angie... nem, dehogy.. nem a te beszólásodra mondtam, hanem hogy Neo mit össze szenved. Hogy ki mit mondott, meg egyebek ... ennyi volt a reakcióm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mondtam még senkinek mit álmodtam.. Martin Dave... Martin fekete bőr tangában állt a szinpadon.. minden bőr volt rajta... nagyon komoly szerelése volt, a tarajos sapija is bőr volt. Dave meg nagyon csúnyán nézett ráém... de tényleg nagyon nagyon Első sorban álltam, és gondoltam, megpróbálok a szemébe nézni. siokerült is, de ő visszanézett.. visszakapta a pillantását rám, és szinte ez volt a szemében... Mit merészelsz... baszki.. úgy megijedtem álmomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Naná hogy szenvedek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy ti kukihiányban szenvedtek, én puncihiányban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. Amikor ment a poénkodás,hogy udvaroltál nekem ha jól emlékszem valaki megjegyezte,hogy nem csak nekem hanem úgy általában mindegyik csajnak szoktál itt udvarolni. Én csak folytattam a poénkodást amit a többiek elkezdtek.Különben azt hiszem mondtam,hogy nem volt a privát üzenetekben semmi olyan amikor valaki rákérdezett.Most már mindegy.Nem gondoltam,hogy ezzel megsértelek.Elnézést kérek. Nekem úgy tünt ha megy a viccelődés azt mindenki veszi de most már lassan nem merek mondani semmit mert nem tudom kinek sértő és kinek nem. És igen hiányzol a csapatból úgyhogy gyere gyakrabban. Jesszus Mode inkább ne ha kérhetném.Nem vagyok leskelődő fajta. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem sértettél meg, nem kell bocsánatot kérned! Poénkodj csak nyugodtan ahogy eddig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet hogy egy "kicsit" túlreagáltam valamit! Előfordul az ilyesmi amikor már az agyamat is nyomja az a bizonyos fehér cucc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 18:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Naná hogy szenvedek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy ti kukihiányban szenvedtek, én puncihiányban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem sértettél meg, nem kell bocsánatot kérned! Poénkodj csak nyugodtan ahogy eddig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet hogy egy "kicsit" túlreagáltam valamit! Előfordul az ilyesmi amikor már az agyamat is nyomja az a bizonyos fehér cucc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaa. Jaj nem is tudod mennyire örülök,hogy ezt mondod.Már azt hittem,hogy nagyon haragszol rám.Te tök rendes voltál velem pl amikor elküldted nekem a klippes lemezt és én nem akarom,hogy azt hidd egy köcsög kavarógép vagyok. Plusszba azt sem szeretném,hogy ez a jó kis banda ilyen hülyeségeken szétmenjen. Hűha apatej túltengésed van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valakin le kéne vezetned. Ja Neo és még valami.Szerinted ha mi privátban szexről beszélünk én vagyok akkora marha,hogy itt reklámozom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |