![]() ![]() |
2010.02. 22. - 21:09:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantar: igenigen, Dave-et levadásznám egyetlen vadmacskás nézésemmel.
Trixx: vili hogy veszélyes vagyok, na, de nem úgy, ahogy Jantar érti Neo, nem heréllek ki ha megígérde hogy mostantól érteni fogod a viccet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen, olvadozz csak a szemeimtől. élőben hamuvá fogsz porladni na babuk, leszek, de csak szakaszosan, mert Caprival írjuk a közös kis fickünket. nyamiiii |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:16:13
Létrehozva:
|
|
|
Jantar: igenigen, Dave-et levadásznám egyetlen vadmacskás nézésemmel. Trixx: vili hogy veszélyes vagyok, na, de nem úgy, ahogy Jantar érti Neo, nem heréllek ki ha megígérde hogy mostantól érteni fogod a viccet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen, olvadozz csak a szemeimtől. élőben hamuvá fogsz porladni na babuk, leszek, de csak szakaszosan, mert Caprival írjuk a közös kis fickünket. nyamiiii Érteni fogom Cicus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző hsz-mre semmi reakció????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:19:22
Létrehozva:
|
|
|
Én kos vagyok.. nagyon nagyon nehéz eset
És bak az aszcendensem.. még nehezebb Úgyhogy férfi legyen a talpán, aki kibir... hát nem is mondok erre semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:19:47
Létrehozva:
|
|
|
Jantar: igenigen, Dave-et levadásznám egyetlen vadmacskás nézésemmel. Trixx: vili hogy veszélyes vagyok, na, de nem úgy, ahogy Jantar érti Neo, nem heréllek ki ha megígérde hogy mostantól érteni fogod a viccet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és igen, olvadozz csak a szemeimtől. élőben hamuvá fogsz porladni na babuk, leszek, de csak szakaszosan, mert Caprival írjuk a közös kis fickünket. nyamiiii Hajrá! Nyami! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggggyon várom! Caprinak írjad má mikó lesz IDM lécci. Köcce bébi! |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:22:13
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Vicus ez nagyon édes,drága!Pont ilyen kisfiút szeretnék! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ..és hol a banán a kezéből? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Én kos vagyok.. nagyon nagyon nehéz eset És bak az aszcendensem.. még nehezebb Úgyhogy férfi legyen a talpán, aki kibir... hát nem is mondok erre semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem van egy nagyon jó kolléganőm aki kos. Nem egyszerű megfejteni, de ha sikerül, akkor minden oké. Bér nem vagyok pasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kis tüzes vagy mi? Mármint tűz jegyű....... Ne is mondj semmit, mert tuti hogy van olyan pasi aki kibír, sőt! Sziasztok! Vicus ez nagyon édes,drága!Pont ilyen kisfiút szeretnék! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ..és hol a banán a kezéből? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja-ja a banán. Az a nagyon komoly. Hogy mekkorát röhögök még mindig ezen! Nagyon nagy ez az Andy! ... és Szia! |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:25:30
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3EFs5ABg0aA
ide is be kell tolnom bejelzett a füstjelző (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusistenk imádjuk.. imádjuk.. imádjuk elvesztettem a fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Érteni fogom Cicus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző hsz-mre semmi reakció????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) a disznó beszólásodra? nem-nem. majd idetalálsz Pestre, aztán akkor megbeszéljük (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én kos vagyok.. nagyon nagyon nehéz eset És bak az aszcendensem.. még nehezebb Úgyhogy férfi legyen a talpán, aki kibir... hát nem is mondok erre semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóó, anyum is kos, és az apamodellem, Ákos is. én bírom a kiképzést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá! Nyami! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggggyon várom! Caprinak írjad má mikó lesz IDM lécci. Köcce bébi! IDM csak akkor folytatódik, ha befejezik a MYM versenyre írt fickjüket. |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:32:21
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3EFs5ABg0aA ide is be kell tolnom bejelzett a füstjelző (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusistenk imádjuk.. imádjuk.. imádjuk elvesztettem a fejem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is! Ez most nagyon fincsi volt jól esett. Dave a kis kócos mindenit! |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:32:38
Létrehozva:
|
|
|
Nekem van egy nagyon jó kolléganőm aki kos. Nem egyszerű megfejteni, de ha sikerül, akkor minden oké. Bér nem vagyok pasi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kis tüzes vagy mi? Mármint tűz jegyű....... Ne is mondj semmit, mert tuti hogy van olyan pasi aki kibír, sőt! Ja-ja a banán. Az a nagyon komoly. Hogy mekkorát röhögök még mindig ezen! Nagyon nagy ez az Andy! ... és Szia! Szia! Imádom a humorát!De Alan megjelenése se semmi!Úgy látszik ez a meglepetések éve!Mi jöhet még?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:36:04
Létrehozva:
|
|
|
a disznó beszólásodra? nem-nem. majd idetalálsz Pestre, aztán akkor megbeszéljük (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) óóó, anyum is kos, és az apamodellem, Ákos is. én bírom a kiképzést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IDM csak akkor folytatódik, ha befejezik a MYM versenyre írt fickjüket. Igen ezt már írta Capri is, csak azt nem hogy az 1 nap, 1 hét, vagy 1 hónap. Értsétek már függő lettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pesten megbeszélitek mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jól van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Imádom a humorát!De Alan megjelenése se semmi!Úgy látszik ez a meglepetések éve!Mi jöhet még?! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pl Martin! Ide hozzám! XDXDXDXD |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:40:20
Létrehozva:
|
|
|
Igen ezt már írta Capri is, csak azt nem hogy az 1 nap, 1 hét, vagy 1 hónap. Értsétek már függő lettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pesten megbeszélitek mi? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jól van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ám... úgy megbeszéljük, Neonak elakad a szava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt nemtom, hogy állnak a versenyfickkel. pill, megkérdezem. |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:45:34
Létrehozva:
|
|
|
meg ám... úgy megbeszéljük, Neonak elakad a szava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt nemtom, hogy állnak a versenyfickkel. pill, megkérdezem. Köszi, ari vagy! |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:45:55
Létrehozva:
|
|
|
nah kérem, a versenyficknek kész kell lennie ebben a hónapban, utána jöhet az IDM
|
|
|
|
2010.02. 22. - 21:47:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 21:48:15
Létrehozva:
|
|
|
a disznó beszólásodra? nem-nem. majd idetalálsz Pestre, aztán akkor megbeszéljük (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nekem disznó beszólásom????? HOL????? Hisz amit én írtam az itt ebben a fórumban kötelezően alap téma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:48:20
Létrehozva:
|
|
|
halihő!!! te Neo! vagy bárki, amikor látja, akkor neki üzenem: TE TELJESEN HÜLYE VAGY??????? HELYESEBBEN: TE TELJESEN HÜLYE VAGY. komolyan. mikor küldtelek el? és hogyan? mert valahogy úgy érzem, komolyan vettél valamit, amit nem kellett volna. és mivel nálam nem kell általában komolyan venni a dolgokat, így kezdek kételkedni a szellemi képességeidben. MÁRPEDIG ÉN CSAK OKOS FÉRFIAKKAL ÁLLOK SZÓBA! és ne hisztizzél nekem, mert még a kukikeménységet is megkérdőjelezem... és ha ezt mindet megint komolyan veszed, és nem képzelsz minden szavam mögé egy szmájlit, akkor nem tudok rajtad segíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig megjött a dvd amit küldtél és épp körbe akartalak nyalni érte, de hát így... ejnye Angie, basszus... hát nem vagy semmi. és még annyit szeretnék mondani, hogy: VALAKI TANÍTSON MEG PHOTOSHOPPOLNIIIIII!!!!!!! ööö... más nincs. ma sétáltam naaagyot a napsütéses-szeles-csodás Budapesten Szia Lola! Igen Neo nekem panaszolta el Msn-en a történteket!Nem tudom mi volt,mert nem tudtam visszakeresni. |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vicus ez nagyon édes,drága!Pont ilyen kisfiút szeretnék! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ..és hol a banán a kezéből? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Árnyék! Hogy van a kacsód? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon édi az a kép Andyről, a babás... huh nem is reagáltam rá vicának, holnap ki fogok kapni. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:53:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ange! Hazaértél?
A 18-i RAH-os képeid kicsináltak! Ahhhhhhhhhhhhhhhhh Ezek a srácok direkt cukkolnak bennünket, ahogy puszilgatja Martint. Ahhhhhhhhhhhhhhh (Ja, igen még visszaolvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Nekem disznó beszólásom????? HOL????? Hisz amit én írtam az itt ebben a fórumban kötelezően alap téma! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo! A disznó ezen az oldalon bóknak számít! XD |
|
|
|
2010.02. 22. - 21:55:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola egy kis ízelítő a fick-etekből? Eseleg plíz? Téma? Oke, akkor előbb a tiéteket olvassuk. Jóóóóóóóóóóóóóóóó XD téma? nagyon egyszerű. SSSSSZZZZZZZZZEEEEXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!! és igen jó lesz... én leglábbis máris imádom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |