![]() ![]() |
2010.02. 22. - 22:19:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A baba megnevezést meghagyom nektek..én nem vagyok oda érte! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké, akkor lestoppolom. Nekem olyan kedvesnek hangzik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te mit szeretnél, milyen megszólítást? |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:21:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Neo! Ange, aszta Düsseldorf is? Hiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjj de jó Neked! Majd ott is jól felcukkolnak a fiúk! XD Nekem hiányzott. Imádom amikor babáknak hív bennünket! Igen, szombaton megyünk az utolsó koncertre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma foglaltam le a szállásunkat, jegyet majd ott vesszük át a magyar jegyüzér haveromtól, de nekünk árában adja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondta, h rajongókat nem nyúl le! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt biztos, és elhatároztam, ha Zolinak lesz kiemelt jegye, akkor első sorban akarok lenni ebben az 55.000 fős arénában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:23:36
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Oké, akkor lestoppolom. Nekem olyan kedvesnek hangzik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te mit szeretnél, milyen megszólítást? Megelégszem egy mezei Árnyék-al!A volt párom "csöpinek" hívott.Brrr. nem szeretem ha így becéznek.De ez csak az én véleményem! |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:24:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor meg vagy hívva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezzel fogjuk felavatni a tv-m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abszolút full HD tv-t szeretnék venni, aztán majd erősítőt meg hangfal szettet is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na azon hogy fognak dübörögni ezek a dvd-k meg majd a BD-k (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Biztosan szuper állat cuccod lesz! Képzeld el, beüzemeled, berakod a DVD-t Dave hangja átjárja az egész tested ahhhhhhhhhh Saja nekünk nincs ilyen szuper cuccunk, igaz van 5.1-es hangfalszett, de nem egy csúcsmodell, plusz panelban lakunk, és itt nem lehet igazán feltekerni a hangerőt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Igen, szombaton megyünk az utolsó koncertre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma foglaltam le a szállásunkat, jegyet majd ott vesszük át a magyar jegyüzér haveromtól, de nekünk árában adja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondta, h rajongókat nem nyúl le! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt biztos, és elhatároztam, ha Zolinak lesz kiemelt jegye, akkor első sorban akarok lenni ebben az 55.000 fős arénában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon belejöttél a koncertezésbe! Sziasztok!Én megyek buva!Jó éjt mindenkinek! |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:28:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 22:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan szuper állat cuccod lesz! Képzeld el, beüzemeled, berakod a DVD-t Dave hangja átjárja az egész tested ahhhhhhhhhh Saja nekünk nincs ilyen szuper cuccunk, igaz van 5.1-es hangfalszett, de nem egy csúcsmodell, plusz panelban lakunk, és itt nem lehet igazán feltekerni a hangerőt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jahh... meg a remasterd cuccok is hogy fognak szólni 5.1-ben, anyám.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nagyon várom a nyarat!! Most a koncertek miatt tolódik a projekt, mert teljesen legatyásodtam és még a vaterán összespórolt pénzemhez is hozzá kellett nyúlnom picit. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Úgyhogy márciustól extra nagy spórolásba kezdek, mert az általam kinézett tv hát... elég sokba kerül. Itt, Pesten én is Panelmanó vagyok, de a tv a konyha falhoz lesz téve, a hangfalakat meg majd bepozicionálom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ha valamelyik szomszéd hangoskodik, akkor jön a bosszú (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:28:56
Létrehozva:
|
|
|
na igen, hiányzott a falkahím, de ha hisztizik, seggberúgom.
jáááj gyerekek, ez olyan izgííííííí!!! szeretek ficket írni, ez már tuti. |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:30:35
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon belejöttél a koncertezésbe! Sziasztok!Én megyek buva!Jó éjt mindenkinek! Igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt Árnyék, jobbulást!!! |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:34:10
Létrehozva:
|
|
|
Jahh... meg a remasterd cuccok is hogy fognak szólni 5.1-ben, anyám.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nagyon várom a nyarat!! Most a koncertek miatt tolódik a projekt, mert teljesen legatyásodtam és még a vaterán összespórolt pénzemhez is hozzá kellett nyúlnom picit. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Úgyhogy márciustól extra nagy spórolásba kezdek, mert az általam kinézett tv hát... elég sokba kerül. Itt, Pesten én is Panelmanó vagyok, de a tv a konyha falhoz lesz téve, a hangfalakat meg majd bepozicionálom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ha valamelyik szomszéd hangoskodik, akkor jön a bosszú (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A remastered cuccokon én is gondolkodom, de először a nappalit kell berendezni: ülűgarnitúra, szőnyeg, dekoráció, sajna nem két forint. Meg tudod házaséknál minden nagyobb kiadáshoz két szavazat kell. Aztán Zolikám nem olyan fanatik mint én. Mert én megvenném az összes remastereltet egyszerre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martint ide! na igen, hiányzott a falkahím, de ha hisztizik, seggberúgom. jáááj gyerekek, ez olyan izgííííííí!!! szeretek ficket írni, ez már tuti. Izgi mi! Már forró alattad a szék? |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:42:08
Létrehozva:
|
|
|
A remastered cuccokon én is gondolkodom, de először a nappalit kell berendezni: ülűgarnitúra, szőnyeg, dekoráció, sajna nem két forint. Meg tudod házaséknál minden nagyobb kiadáshoz két szavazat kell. Aztán Zolikám nem olyan fanatik mint én. Mert én megvenném az összes remastereltet egyszerre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martint ide! Izgi mi! Már forró alattad a szék? Én ezeket a cd+dvd cuccokat egy móder kolegámtól kaptam kölcsön, akit imádok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is tudtam, hogy van ilyen, így a dvd-ket lemásoltam, de azt hiszem majd eredetiben is bezsákolom őket ha lesznek jó árban, kettőt vettem a Vateráról 3200-ért, tök újak voltak. Martin kellene, mi? Bugyiszaggató gitárral és izzó tekintettel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem Lola már lángol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 22. - 22:42:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 22:47:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik, forró álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, Capri, nektek meg jó írást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 22. - 22:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Drágák én elteszem magam holnapra! Pusszantás!
|
|
|
|
2010.02. 22. - 22:51:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik, forró álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, Capri, nektek meg jó írást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jóéjt, szivi. nekeünk nagyon jó!! legalábbis nekem, Capri nevében nem nyilatkozhatok. Drágák én elteszem magam holnapra! Pusszantás! pápá cicu. |
|
|
|
2010.02. 22. - 23:13:41
Létrehozva:
|
|
|
Na ... mi folyik itt? A melegviz?
Mindenki kussban van, meg alszik? |
|
|
|
2010.02. 22. - 23:19:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 22. - 23:30:06
Létrehozva:
|
|
|
irjatok, irjatok életem... nincs mit mesélnem, unalmas csaj vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe.. megtaláltam a legelső szerelmem az iwiw-en... ez az a srác, akivel azért kezdtem el JÁRNI (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mert hogy hasonlitott Dave Gahanre.. és még mindig hasonlit, csak már egy kis felesleget felszedet.. hát igen.. mindig is volt izlésem!!! hihetetlen! Jaaajj.. vele csókolóztam életemben elöször, és 9 hónapig volt a pasim.. pesze csóknál tovább nem jutottunk, mert még csak 14 éves voltam! Trixx még itt vagy? |
|
|
|
2010.02. 22. - 23:56:08
Létrehozva:
|
|
|
Na... én meséltem, senki nincs itt, Lola.. úgyhogy most elhúzok mélyebbre!
CSókok |
|
|
|
2010.02. 23. - 06:17:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, tátom nagyon nem volt itt élet éjjel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na nem baj, nem mindig lehet!
Lola, remélem jól haladt az írás, MYM-en láttam, hogy a csajok már rákattantak, hogy fordítsd le a ficket angolra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy ezek a nők még nemzetközi szinten is milyen perverzek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |