![]() ![]() |
2010.02. 23. - 20:13:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angi jobbulást csuklódnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin hangja tényleg csodás és az is ahogy civilben kinézett a színpadon fekete csőnaci fekete bőrdzseki és fehér szegecslet öv + fekete sál iszonyat jó stílusa van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 23. - 20:13:42
Létrehozva:
|
|
|
De ha még is fájna akkor használnád helyette a szádat.hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig is rosszul voltam, most még inkább XD Na viszont most megyek. Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 20:13:52
Létrehozva:
|
|
|
Igen, Dave gyógyítóan hatna, de most a gyönyörű somebodyt hallgattam, ahogy Alan zongorázza, Martin pedig beénekli a hangpróbán. Csodás, ahogy a tök üres RAH megtelik Martin hangjával... Pedig a linkre kattintva be kellett volna jönnie az oldalnak. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Simogatná meg puszilgatná a kacsód...meg lehet máshol is.Hehe bejött az oldal de onnan hova tovább? |
|
|
|
2010.02. 23. - 20:15:22
Létrehozva:
|
|
|
angi én martin hangjával vagyok úgy mint te dave hangjával lélekgyóyító és fizikai fájdalom űző (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 23. - 20:18:28
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig is rosszul voltam, most még inkább XD Na viszont most megyek. Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pá Mode jó éjszakát. Én szintén leléptem.Éccakát mindenkinek. |
|
|
|
2010.02. 23. - 20:27:39
Létrehozva:
|
|
|
angi jobbulást csuklódnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin hangja tényleg csodás és az is ahogy civilben kinézett a színpadon fekete csőnaci fekete bőrdzseki és fehér szegecslet öv + fekete sál iszonyat jó stílusa van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kétszer néztem megy egymás után, engem is lehengerelt. Martin meg nagyon szexi abban a fekete gúnyában, szóval simán felvehetné ezt koncertre is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) angi én martin hangjával vagyok úgy mint te dave hangjával lélekgyóyító és fizikai fájdalom űző (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem most a Te angyalkád is teljesen elvarázsolt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá Mode jó éjszakát. Én szintén leléptem.Éccakát mindenkinek. Jó éjt vica, jobbulást nektek! Simogatná meg puszilgatná a kacsód...meg lehet máshol is.Hehe bejött az oldal de onnan hova tovább? Igen, de most a sima ölelgetéssel is beérném. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képek menüpont vagy party fotók és ott mindig a legújabbra mutat egy piros nyíl. Na arra klikk és ott lesznek a képek. |
|
|
|
2010.02. 23. - 20:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Neo gatyadudor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugodtan mond a Szivit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 21:03:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok és pasik is ha erre vagytok még!
|
|
|
|
2010.02. 23. - 22:08:55
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudok aludni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 23. - 22:51:07
Létrehozva:
|
|
|
Na ssssssssssziasztok!
Fél 10 után értem haza órámról. néztünk utána egy vámpíros régi filmet még az 1930-as évekből is. néhol vicces volt XD Most meg bebebűűűű kicsinált az eddigi sztorija Lolának és Caprinak! :PPPPPPPPPPPPPPPPP NADDDDDDONNNN JÓ LESZ!!! Örülök, ohgy tetszettek a gifek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (főleg hogy Neonak is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) na majd pakolok még fel, ha lesz rá igény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: jobbulást a kacsódnak!!!! jajj a szombat délelőtt fúró hülye szomszédok, akik nem hagyták Kesiket aludni, minket meg remasterelt dvdket normálisan nézni!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Huh béb, neked nincs meg véletlen a Metallicától az S and M koncertfelvétel (video, nem a zene). Idézet a gyönyörű somebodyt hallgattam, ahogy Alan zongorázza, Martin pedig beénekli a hangpróbán. Csodás, ahogy a tök üres RAH megtelik Martin hangjával... MIIIIIIIIIIIIIIIIII???????? énisénisénis látni szeretném!!!! erről lemaradtam!!! |
|
|
|
2010.02. 23. - 22:53:30
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, mit találtam XD
cms1002_12.jpg ( 156.94K )
Letöltések száma: 14"It's just a question of time!" XD Milan XD |
|
|
|
2010.02. 23. - 22:57:37
Létrehozva:
|
|
|
Capri és Macsus jól elvan! XDDD még nem is láttam a képaláírásod és mindjárt vágtam hogy ez az AQOT alatt lehetett! XDDD
|
|
|
|
2010.02. 23. - 23:01:41
Létrehozva:
|
|
|
Capri és Macsus jól elvan! XDDD még nem is láttam a képaláírásod és mindjárt vágtam hogy ez az AQOT alatt lehetett! XDDD mi más alatt??XD ment a tipsi - tapsi XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:02:17
Létrehozva:
|
|
|
UGyan honnan gondoltad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 23. - 23:09:37
Létrehozva:
|
|
|
a kéztartásokból XD
|
|
|
|
2010.02. 23. - 23:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Tudom Usi, ugrattalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri tök jó ez a kép rólad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:20:58
Létrehozva:
|
|
|
Tudom Usi, ugrattalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri tök jó ez a kép rólad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a tapsikolós? XD |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:28:16
Létrehozva:
|
|
|
Hihetetlen milyen sminkben feszit itt is Dave... még a szemöldöke is ki van szedve. Majdnem olyan már, mint a Duran-os Simon Le bone vagy hogy a fakiban hivták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=-__VV94ziiQ a tapsikolós? XD Az..miért volt itt más kép is? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:29:44
Létrehozva:
|
|
|
ohhh iggggen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis hímringyó! XDDDDD
|
|
|
|
2010.02. 23. - 23:36:06
Létrehozva:
|
|
|
az bezony... kicsit ráragadtam a tubusra
van fent egy csomó újdonság... amit eddig nem találtam.. pl nothing |